Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Γεια σου αγάπη μου.Αρχικά πολύ σημαντικό που προχώρησε το εμβρυακι!!!

ισως σου ταίριαξε το καινούριο εργαστήριο.

την 1ΑΑ δεν πρέπει να τη βάλουν μόνη της.Είναι αντίθετο στην ιατρική πρακτική αν δεις τα πρωτόκολλα των ξένων εργαστηρίων κάτω από 3ΑΑ δεν τις μεταφέρουν καν η τις αφήνουν για 6ης ημέρας.

μου το έκαναν κ εμένα στο γεν τον Οκτώβριο μεταφέραμε μια 1ΑΑ και μετά ρώτησα και άλλου και έμαθα ότι δεν έχει καλα ποσοστά και δεν προτείνουν εμβρυομεταφορα μόνο μιας τέτοιας κανονικά.

Ελπιζω να μη σε στεναχώρησα ρωτά τους κ επέμεινε γι αυτό αν θελεις…

φυσικα και μπορεί να είναι αυτή η τυχερή σου!!!απλα σου λέω τι ορίζουν τα πρωτόκολλα των έμβρυο μεταφορών κανονικά 

Δηλαδή η 1ΑΑ πρέπει να μπει μαζί και με άλλη ποιότητα όπως;

13 ώρες πρίν, Καντι είπε:

δεν ξερω αλλα αλλα εχω σκοπό και για μενα να ζητήσω το πρωτόκολλο του προεμφυτευτικου , χωρις να κανω προεμφυτευτικο.

Γιατι να ζητήσεις πρωτόκολλο αλλά να μη το κάνεις ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πριν την εμβρυομεταφορα ζητάνε πάλι PCR? Μ έχει πιάσει καταρροή και φτέρνισμα και την Πέμπτη έχω εμβρυομεταφορα. Ελπίζω αύριο να ξυπνήσω και να ήταν ένα απλό κρύωμα γιατί δε μας φτάνει τόσο άγχος τώρα μόνο αυτό μου έλειπε.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Marina21 είπε:

Βλαστοκυστες έχω κατάψυξη. Τα ξεκίνησα όλα αυτά από την Παρασκευή για να την κάνω την Πέμπτη. Μην αγχώνεσαι ξέρει εκείνος τι θα σου δώσει. Όλα θα πάνε καλά!!! 

Από κατάψυξη αντέχουν μετά κατά την απόψυξη η έχουμε συνήθως μεγάλη απώλεια ; Εύχομαι καλή επιτυχία !!

πρίν από 17 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Καντι είδα την απάντηση σου πιο πάνω,με καλυψες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Από κατάψυξη αντέχουν μετά κατά την απόψυξη η έχουμε συνήθως μεγάλη απώλεια ; Εύχομαι καλή επιτυχία !!

@Καντι είδα την απάντηση σου πιο πάνω,με καλυψες!

Υπάρχουν και αυτες οι περιπτώσεις... Αλλά πιστεύω πως θα έχουν κάποια καβατζα σε περίπτωση που δν ζήσει κάποιο, από αυτά που υπάρχουν. Έτσι πιστεύω.. Δν το ξέρω με σιγουριά όμως 

πρίν από 9 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια πριν την εμβρυομεταφορα ζητάνε πάλι PCR? Μ έχει πιάσει καταρροή και φτέρνισμα και την Πέμπτη έχω εμβρυομεταφορα. Ελπίζω αύριο να ξυπνήσω και να ήταν ένα απλό κρύωμα γιατί δε μας φτάνει τόσο άγχος τώρα μόνο αυτό μου έλειπε.

Σε ποιο κέντρο είσαι ; Εκανες σελφ ; Στο δικό μ θέλουν ραπιντ 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Αβοκάντο;;; γιατί;;;; 

3 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Αβοκάντο;;; Γιατί!! ☺️

Λένε οτι βοηθάει στην εμφυτευση.

πρίν από 34 λεπτά , Laky είπε:

Εμένα δε μου έδωσε και βλέπω πολτό όλες παίρνουν.

Ουτε εγω πήρα τωρα που πέτυχα.

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Σήμερα έκανες ωοληψια και σήμερα τα ξεκίνησες όλα αυτά; Εμένα μου έδωσε vibramicin, medrol, salospir, utrogestan και vasclor κρεμα. Αλλά δε μου έδωσε τίποτα για το ενδομήτριο. Κι αγχωθηκα.

Το utrogestan Kai vasklor για το ενδομητριο ειναι.

πρίν από 35 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Γιατι ειναι συν 2.500 απο την εξωσωματική.

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αυτό ξέρεις ότι είναι καλύτερο και αν ναι, γιατί? Δε θυμάμαι που διάβασα ότι τα 6ης μέρας έχουν χαμηλότερη δυναμική σε σχέση με τα 5ης.

Όχι δεν το ξερω και δεν το αμφισβητώ αυτο που λες , γιατι αλλιώς θα μεταφέρανε και έκτης μέρας και έβδομης μέρας.κλπ. Προφανώς δεν θα πηγαίνει καλα, αλλα εγω ετσι πέτυχα. Και ειχα ξαναβάλει βλαστοκυστες 5 μέρας άλλες 4 φορές 

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Σε δημόσιο είναι. Για την ωοληψια ήθελαν pcr. Τώρα δε ξέρω για την εμβρυομεταφορα. Ελπίζω να σταματήσει αυτή η καταρροή γιατί πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ τώρα.

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

Σε δημόσιο είναι. Για την ωοληψια ήθελαν pcr. Τώρα δε ξέρω για την εμβρυομεταφορα. Ελπίζω να σταματήσει αυτή η καταρροή γιατί πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ τώρα.

Ποτέ θα στο πουν ; 

Kοριτσια καλησπερα. Καταρχας χιλια συγγνωμη που καταχραζομαι αυτο το ποστ για το δικο μου θεμα, απλα ξερω οτι οσες προσπαθειτε και ειστε σε φαση ivf ειστε πολυ κατατοπισμενες και ενημερωμενες. Βγηκαν σημερα οι ορμονικες μου και αγχωνομαι. Ειμαι 35 με χασιμοτο, χωρις αγωγη, προσπαθουμε μερικους μηνες..

LH 4.03 (φ.τ 1.1-11.6)

FSH 2.76 (φ.τ 3.35-21.6)

Προλακτινη 14.63 (φ.τ 5.18-26.5)

Οιστραδιολη <24 (φ.τ 21-251)

TSH 0.815 (φ.τ 0.35-4.94)

Περιμενω την ΑΜΗ μου την Τεταρτη και εννοειται θα παω στον γιατρο, απλα μου ηρθε λιγο βαρυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων, συγγνωμη για την καταχρηση και τις καλυτερες ευχες μου για πολλα και υγιη μωρακια φετος ❤

πρίν από 29 λεπτά , Καντι είπε:

Λένε οτι βοηθάει στην εμφυτευση.

Ουτε εγω πήρα τωρα που πέτυχα.

Το utrogestan Kai vasklor για το ενδομητριο ειναι.

Γιατι ειναι συν 2.500 απο την εξωσωματική.

Όχι δεν το ξερω και δεν το αμφισβητώ αυτο που λες , γιατι αλλιώς θα μεταφέρανε και έκτης μέρας και έβδομης μέρας.κλπ. Προφανώς δεν θα πηγαίνει καλα, αλλα εγω ετσι πέτυχα. Και ειχα ξαναβάλει βλαστοκυστες 5 μέρας άλλες 4 φορές 

Αχ τι τράβηξες κι εσύ... Χαρά στο κουράγιο σου. Χαίρομαι που τα κατάφερες και όλα πήγαν καλά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Elle12 είπε:

Kοριτσια καλησπερα. Καταρχας χιλια συγγνωμη που καταχραζομαι αυτο το ποστ για το δικο μου θεμα, απλα ξερω οτι οσες προσπαθειτε και ειστε σε φαση ivf ειστε πολυ κατατοπισμενες και ενημερωμενες. Βγηκαν σημερα οι ορμονικες μου και αγχωνομαι. Ειμαι 35 με χασιμοτο, χωρις αγωγη, προσπαθουμε μερικους μηνες..

LH 4.03 (φ.τ 1.1-11.6)

FSH 2.76 (φ.τ 3.35-21.6)

Προλακτινη 14.63 (φ.τ 5.18-26.5)

Οιστραδιολη <24 (φ.τ 21-251)

TSH 0.815 (φ.τ 0.35-4.94)

Περιμενω την ΑΜΗ μου την Τεταρτη και εννοειται θα παω στον γιατρο, απλα μου ηρθε λιγο βαρυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων, συγγνωμη για την καταχρηση και τις καλυτερες ευχες μου για πολλα και υγιη μωρακια φετος ❤

Δεν κατάλαβα η ε2 τι εννοεί; Κάτω απο 24; Αν ειναι 24 ειναι λιγο χαμηλή. Δεύτερη μερα περιοδου ολες;

ολες οι άλλες τέλειες!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 51 λεπτά , silvy22 είπε:

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

Ποτέ θα στο πουν ; 

Λογικά τη Τετάρτη που θα με πάρουν τηλέφωνο.

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν κατάλαβα η ε2 τι εννοεί; Κάτω απο 24; Αν ειναι 24 ειναι λιγο χαμηλή. Δεύτερη μερα περιοδου ολες;

ολες οι άλλες τέλειες!

Ναι 2η μερα ολες.

Ετσι μου γραφει <24. Το μινιμουμ που μετραει το μηχανημα. ΦΑΝΤΑΣΟΥ χαχαχα.. με ανησυχησε και η fsh. Αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαβαστουν συνδυαστικα κ με την ΑΜΗ. Η οιστραδιολη βελτιωνεται με αγωγη; Ισχυει; 

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! ❤

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

Λογικά τη Τετάρτη που θα με πάρουν τηλέφωνο.

Κοιτα την ωοληψια την καταλαβαίνω για pcr λόγω νάρκωση σ αλλά για τη μεταφορά δεν νομιζω να Θέλει πάλι 

σελφ μου είπες εκανες ; Πιες τσαγακια κάτσε στα ζεστά σου κάνε πλύσεις με όρο 3φ τη μέρα κ θα είσαι καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

@Laky καλές γονιμοποιήσεις να έχουν τα αυγουλάκια σου!! Θα προχωρήσετε κατευθείαν σε αυτό τον κύκλο σε εμβρυομεταφορά απ' ότι κατάλαβα, σωστά? Τα Cyclacur είναι οιστρογόνα που βοηθούν το ενδομήτριο να παχύνει. Δεν είναι απαραίτητο να τα πάρεις αν δεν τα χρειάζεσαι. Καλύτερα κι όλας γιατί φέρνουν νεύρα!!! Αν πας χωρίς Cyclacur προχωράς με φυσικό κύκλο, και τότε η εμβρυομεταφορά πρέπει να συμβαδίζει χρονικά με τις μέρες ζωής των εμβρύων. Αν πας με Cyclacur θεωρείται τεχνητός κύκλος και δε χρειάζεται να συμβαδίζουν αυτά τα δύο, τα μεταφέρουν όταν κρίνουν ότι είναι εντάξει το ενδομήτριο. Όσο για το τεστ κόβιντ στο κέντρο που είμαι εγώ ζητάνε pcr και πριν την ωοληψία και πριν την εμβρυομεταφορά. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, όμως θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, γιατί κυκλοφορούν τόσες πολλές ιώσεις, δεν είναι όλα κόβιντ! Αλλά και στη χειρότερη περίπτωση, ακόμα κι αν έχεις κόβιντ, πάλι υπάρχει και η λύση της κατάψυξης των εμβρύων, που είναι μια χαρά! Δε θα πάθουν τίποτα, άσε που μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι! Σκέψου ότι πολλοί γιατροί θεωρούν καλύτερο να αφήνουν ένα μήνα κενό, για να ξεκουράζεται ο οργανισμός από τις ορμόνες (πριν περάσει στις επόμενες ορμόνες!!) Οπότε άφησε την τύχη να αποφασίσει τι είναι καλύτερο να γίνει! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...