Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια με έπιασε τρομερό άγχος από εκεί που έλεγα ότι το ελέγχω (ναι καλά) και άρχισα να κλαίω γιατί λέω πάει κάτι κακό έκανα. Γιατί καθιστή μεν και έχει ροδάκια δε αλλά πάνω στο χαλί έχει αντίσταση τράβηξα το τραπεζάκι του σαλονιού για να πάρω κάτι από το συρτάρι και τώρα με έπιασε άγχος κ ένας φόβος ότι κάτι κακό έκανα,αχ τι το ήθελα . :(

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα φοβόμουν τις λακούβες στο δρόμο όταν ήμουν στο αμάξι,καθως και να φτερνιστω,πίστευα πως στο "αψου"θα μου φύγει το έμβρυο :lol: 

Τελικά στον Θ.Στ@υρακη έκανες την εμβρυομεταφορα? Πονεσες η σου φάνηκε κάτι απλο σαν το τεστ παπ που σου έλεγα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

57 minutes ago, linaa said:

Ναι αλλά η κοπέλα λεει ειναι ήδη 27 αν κατάλαβα καλά κ δεν της εχει δωσει οριο γιαυτο . 

Όχι, είναι στην 19η μέρα σήμερα. Απλώς λέει αν ξεκινήσει προγεστερόνη 21η μέρα ότι θα φτάσει για ετ 27η

eardp2.png

1 ώρα πρίν, EvgeniaCher είπε:

Δεν νομίζω να είναι κάτι το τόσο φοβερό. Να θυμάσαι ότι τα εμβρυάκια βρίσκονται μέσα στο προστατευτικό περιβάλλον της μήτρας, εάν ήταν σε κάθε κίνηση να φεύγουν από την θέση τους δεν θα υπήρχαν εγγυμοσύνες γενικότερες :) 

Το βιβλίο αυτό από που μπορείς να το προμηθευτείς; Το έχουν τα βιβλιοπολεία ή χρειάζεται συγκεκριμένη παραγγελία απόσυγκεκριμένο μέρος;

Θα έλεγα ότι είναι αχνό θετικό εάν το βλέπω σωστά. Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο!!

Ναι δίκιο έχεις η αλήθεια αλλά από το άγχος και το φόβο καταλαβαίνεις ,τρέλα όσο περνάνε οι μέρες.  Νομίζω ηρέμησα σήμερα ,πήγα και μια βόλτα λίγο να περπατήσω εδώ στη γειτονιά γιατί δεν είχα πάει πουθενά τόσες μέρες . 

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα φοβόμουν τις λακούβες στο δρόμο όταν ήμουν στο αμάξι,καθως και να φτερνιστω,πίστευα πως στο "αψου"θα μου φύγει το έμβρυο :lol: 

Τελικά στον Θ.Στ@υρακη έκανες την εμβρυομεταφορα? Πονεσες η σου φάνηκε κάτι απλο σαν το τεστ παπ που σου έλεγα?

Χαχχαχα μια απ' τα ίδια και για τα δύο ! Πόσες φορές μπορεί στο δρόμο όταν γυρνούσαμε να είπα πρόσεχε στον άντρα μου αφού δε με εβρισε :lol:

Ναι ναι εννοείται ,βάλαμε δύο βλαστοκυστες 5ΑΑ και 5ΒΒ . Οχι τίποτα καθόλου όπως μου έλεγες ,μόνο λίγο στην αρχή με το κολποδιαστολεα και μου τον άλλαξε έβαλε έναν άλλον δεν ξέρω διάφορα άλλα εκεί δε πόνεσα σχεδόν καθόλου και μάλιστα μου είπε άντε τώρα στους πόνους της γέννας χαχα. και μετά τίποτα απολύτως όπως ελεγες!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ria_ είπε:

Ναι δίκιο έχεις η αλήθεια αλλά από το άγχος και το φόβο καταλαβαίνεις ,τρέλα όσο περνάνε οι μέρες.  Νομίζω ηρέμησα σήμερα ,πήγα και μια βόλτα λίγο να περπατήσω εδώ στη γειτονιά γιατί δεν είχα πάει πουθενά τόσες μέρες . 

Χαχχαχα μια απ' τα ίδια και για τα δύο ! Πόσες φορές μπορεί στο δρόμο όταν γυρνούσαμε να είπα πρόσεχε στον άντρα μου αφού δε με εβρισε :lol:

Ναι ναι εννοείται ,βάλαμε δύο βλαστοκυστες 5ΑΑ και 5ΒΒ . Οχι τίποτα καθόλου όπως μου έλεγες ,μόνο λίγο στην αρχή με το κολποδιαστολεα και μου τον άλλαξε έβαλε έναν άλλον δεν ξέρω διάφορα άλλα εκεί δε πόνεσα σχεδόν καθόλου και μάλιστα μου είπε άντε τώρα στους πόνους της γέννας χαχα. και μετά τίποτα απολύτως όπως ελεγες!! 

Χάρηκα πάρα πολύ κορίτσι μου,μπράβο σου!Με το καλό σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα μπεμπακια ❤️ Ο άνθρωπος είναι τρομερός γιατρός,ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχεις!!Η μπέμπα μου τα Χριστούγεννα γίνεται δύο μηνών και του έστειλα μήνυμα να με έχει στο νου του, γιατί του χρόνου θα προσπαθήσω και για δεύτερο μπεμπακι με τις δύο βλαστοκυστες που μου έμειναν! Έχω χαζεψει τελείως :lol:

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Χάρηκα πάρα πολύ κορίτσι μου,μπράβο σου!Με το καλό σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα μπεμπακια ❤️ Ο άνθρωπος είναι τρομερός γιατρός,ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχεις!!Η μπέμπα μου τα Χριστούγεννα γίνεται δύο μηνών και του έστειλα μήνυμα να με έχει στο νου του, γιατί του χρόνου θα προσπαθήσω και για δεύτερο μπεμπακι με τις δύο βλαστοκυστες που μου έμειναν! Έχω χαζεψει τελείως :lol:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου όπως και για το ότι χάρις εσένα γνώρισα αυτόν τον υπέροχο γιατρό και άνθρωπο πάνω απ'ολα ,αλλά δεν έχω κάνει ακόμα χοριακη τη Δευτέρα έχω . Βέβαια μακάρι έτσι σίγουρα όπως το είπες ,να τα έχουμε καταφέρει . ❤️❤️❤️

Πώς να μη χαζεψεις όταν έχεις αυτό το πλασματακι δίπλα σου ,σου εύχομαι όταν το θελήσεις να σου έρθει γρήγορα και το δεύτερο ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου όπως και για το ότι χάρις εσένα γνώρισα αυτόν τον υπέροχο γιατρό και άνθρωπο πάνω απ'ολα ,αλλά δεν έχω κάνει ακόμα χοριακη τη Δευτέρα έχω . Βέβαια μακάρι έτσι σίγουρα όπως το είπες ,να τα έχουμε καταφέρει . ❤️❤️❤️

Πώς να μη χαζεψεις όταν έχεις αυτό το πλασματακι δίπλα σου ,σου εύχομαι όταν το θελήσεις να σου έρθει γρήγορα και το δεύτερο ! 

Αχ νόμιζα πως είχες κάνει χοριακη! Σόρρυ έχω μπερδευτεί,γιατί δε μπαίνω τόσο συχνά και χάνω συνομιλίες! Κορίτσι μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι έγκυος και να πάνε όλα τέλεια ❤️Ναι είναι πολύ καλός ο γιατρός μας,εγώ έμεινα έγκυος στη δεύτερη εμβρυομεταφορα και μου έμειναν αλλά δύο εμβρυακια

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Αχ νόμιζα πως είχες κάνει χοριακη! Σόρρυ έχω μπερδευτεί,γιατί δε μπαίνω τόσο συχνά και χάνω συνομιλίες! Κορίτσι μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι έγκυος και να πάνε όλα τέλεια ❤️Ναι είναι πολύ καλός ο γιατρός μας,εγώ έμεινα έγκυος στη δεύτερη εμβρυομεταφορα και μου έμειναν αλλά δύο εμβρυακια

Όχι τη συγνώμη καταλαβαίνω ,σε ευχαριστώ πολύ πολύ αμήν !!!❤️❤️❤️

Ναι ναι το θυμάμαι ,εύχομαι αυτά τα δύο να είναι τα αδερφάκια της μικρής σου !!! :) Σίγουρα και την επόμενη θα τα καταφέρεις με το γιατρό μας !

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!

Διαβάζω 3 χρόνια τα φόρουμ. Μου δείνει δύναμη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Εύχομαι σύντομα να αποκτήσουμε όλες το πολυπόθητο ❤️ και καλές και τελειωμενες εγκυμοσύνες όσες τα καταφέρατε ❤️

Έκανα 2η εμβρυομεταφορα στις 7/12, και ενώ δεν είχα συμπτώματα, από χθες το βράδυ είχα ροζ που εξελίχθηκε σε αίμα και πόνοι περιόδου και ξαπριστηκε το λίγο στήθος που είχε φουσκώσει. Αφού ήμουν πεπεισμένη ότι όλα τελείωσαν, για να κόψω τα φάρμακα, έκανα χοριακη σήμερα 9η μέρα και βγήκε 199. Συνεχίζω να έχω αίμα και πόνους περιόδου. Το αίμα είναι αρκετό όχι μόνο στο σκούπισμα.

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε να περιμένω μέχρι το Σάββατο να κάνω επανάληψη.

Παίρνω 4 ciclacur, 4 utrogestan των 200 ενδοκολπικα, 1 prolutex και salospir των 80 λόγω ελαφριάς τάσης θρομβοφυλιας όπως μου είπαν. 

Έχω στεναχωρηθεί πολύ, φοβάμαι ότι όλα τελείωσαν. Η προηγούμενη μου προσπάθεια ήταν βιοχημική, θετικό τεστ 10η μέρα και την επόμενη χοριακη 3.5 και μια βιοχημική από φυσική σύλληψη.

Προσπαθούμε 3 χρόνια. Ετών 26 και ο σύζυγος 34.

Έχει καμία εμπειρία σε αυτό;

πόνους με αίμα και η εγκυμοσύνη να εχει εξελιχθεί καλά; Φοβάμαι να χαρώ έστω και λίγο. Χθες και σήμερα μέχρι το αποτέλεσμα έκλαιγα συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια καλησπέρα, έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα σχεδόν (ή 10 σελίδες μαζεμένες όταν δεν προλαβαίνω). Εύχομαι στις εγκυούλες & στις ετοιμόγεννες καλή αντάμωση με τα θαυματάκια σας, και στις υπόλοιπες αγωνίστριες να μην το βάζετε κάτω, η ευτυχία και η μητρότητα θα έρθουν αργά η γρήγορα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το πιστευώ αυτό! ❤️

Το αγοράκι μου είναι 5 μηνών και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω βιώσει στη ζωή μου - πραγματικά δεν περιγράφεται. Τα κατάφερα στα 42,5χρ μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικές, μόνο με φεμάρα και φυσικές επαφές - μάλιστα χθες που πήγα για τεστ παπ, ο γιατρός μου είπε είχα 10% πιθανότητα καταφέρουμε ν’αποκτήσουμε παιδάκι…  Μπορεί να μην πέτυχαν οι εξωσωματικές, αλλά και οι 3 φυσικές συλλήψεις που είχα (1 ήταν επιτυχής) ήταν μετά από κύκλους διεγέρσεων. Είναι καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας εάν ο κύκλος που κάνουμε την ωοληψία έχει ποιοτικό ωάριο ή όχι. Ευτυχώς εμείς μετά από πολλές ατυχίες πέσαμε σε καλό στο τέλος. 

Γιατί τα γράφω αυτά. Είναι σημαντικοί οι 1-3 μήνες μετά από διέγερση. Εκμεταλλευτείτε τους, δοκιμάστε και μόνοι σας όσες κάνετε ωορρηξία, θαύματα γίνονται. Μπορεί μόνο τα 2 από τα 12 ωάρια της χρονιάς να είναι καλά, επομένως κάθε μήνας μετράει μέχρι να το πετύχουμε.

Θα ήθελα να προσπαθήσω και για δεύτερο, προφανώς ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου οπότε αρχίζω να κάνω ένα πλάνο στο μυαλό μου. Ακόμα θηλάζω, αλλά έχει επανέλθει η περίοδος (2 φορές έχω αδιαθετήσει) και είναι σταθερή στις 29 μέρες. Σκοπεύω το επόμενο τρίμηνο να φτιάξω λίγο διατροφή και να αρχίσω να παίρνω βιταμίνες πάλι.

Όσες είστε μανούλες, ξέρετε αν μπορώ να παίρνω Q10 όσο θηλάζω; Και γερή δόση, τύπου 600mg. Ή πρέπει να σταματήσω πρώτα; Η βιβλιογραφία δε νομίζω πως είναι ξεκάθαρη.  

Σας ευχαριστώ και σας χαιρετώ!

• Μου αρέσει 8

56 minutes ago, Xristina96 said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Διαβάζω 3 χρόνια τα φόρουμ. Μου δείνει δύναμη σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Εύχομαι σύντομα να αποκτήσουμε όλες το πολυπόθητο ❤️ και καλές και τελειωμενες εγκυμοσύνες όσες τα καταφέρατε ❤️

Έκανα 2η εμβρυομεταφορα στις 7/12, και ενώ δεν είχα συμπτώματα, από χθες το βράδυ είχα ροζ που εξελίχθηκε σε αίμα και πόνοι περιόδου και ξαπριστηκε το λίγο στήθος που είχε φουσκώσει. Αφού ήμουν πεπεισμένη ότι όλα τελείωσαν, για να κόψω τα φάρμακα, έκανα χοριακη σήμερα 9η μέρα και βγήκε 199. Συνεχίζω να έχω αίμα και πόνους περιόδου. Το αίμα είναι αρκετό όχι μόνο στο σκούπισμα.

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε να περιμένω μέχρι το Σάββατο να κάνω επανάληψη.

Παίρνω 4 ciclacur, 4 utrogestan των 200 ενδοκολπικα, 1 prolutex και salospir των 80 λόγω ελαφριάς τάσης θρομβοφυλιας όπως μου είπαν. 

Έχω στεναχωρηθεί πολύ, φοβάμαι ότι όλα τελείωσαν. Η προηγούμενη μου προσπάθεια ήταν βιοχημική, θετικό τεστ 10η μέρα και την επόμενη χοριακη 3.5 και μια βιοχημική από φυσική σύλληψη.

Προσπαθούμε 3 χρόνια. Ετών 26 και ο σύζυγος 34.

Έχει καμία εμπειρία σε αυτό;

πόνους με αίμα και η εγκυμοσύνη να εχει εξελιχθεί καλά; Φοβάμαι να χαρώ έστω και λίγο. Χθες και σήμερα μέχρι το αποτέλεσμα έκλαιγα συνέχεια!

Κορίτσι μου το αίμα και οι πόνοι περιόδου δεν σημαίνουν απαραίτητα βιοχημική. Υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που είχαν αίμα τους πρώτους μήνες κύησης και όλα πήγαν καλά. Όμως ότι και να σου πει η κάθε μία για την εμπειρία της, μονο η επαναληπτική σου θα δείξει. Η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική, σίγουρα ομως δεν έχει τελειώσει κάτι και δεν χρειάζεται να κλαις. Κανε λίγη υπομονή 

Και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου :) 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας,

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, μέχρι που πηγαίνω δυστυχώς τουαλέτα. Εκεί η χαρά κόβεται, το ίδιο και οι ελπίδες.

Ελπίζω σε ένα θαύμα!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, koukouvagia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα σχεδόν (ή 10 σελίδες μαζεμένες όταν δεν προλαβαίνω). Εύχομαι στις εγκυούλες & στις ετοιμόγεννες καλή αντάμωση με τα θαυματάκια σας, και στις υπόλοιπες αγωνίστριες να μην το βάζετε κάτω, η ευτυχία και η μητρότητα θα έρθουν αργά η γρήγορα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το πιστευώ αυτό! ❤️

Το αγοράκι μου είναι 5 μηνών και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω βιώσει στη ζωή μου - πραγματικά δεν περιγράφεται. Τα κατάφερα στα 42,5χρ μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικές, μόνο με φεμάρα και φυσικές επαφές - μάλιστα χθες που πήγα για τεστ παπ, ο γιατρός μου είπε είχα 10% πιθανότητα καταφέρουμε ν’αποκτήσουμε παιδάκι…  Μπορεί να μην πέτυχαν οι εξωσωματικές, αλλά και οι 3 φυσικές συλλήψεις που είχα (1 ήταν επιτυχής) ήταν μετά από κύκλους διεγέρσεων. Είναι καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας εάν ο κύκλος που κάνουμε την ωοληψία έχει ποιοτικό ωάριο ή όχι. Ευτυχώς εμείς μετά από πολλές ατυχίες πέσαμε σε καλό στο τέλος. 

Γιατί τα γράφω αυτά. Είναι σημαντικοί οι 1-3 μήνες μετά από διέγερση. Εκμεταλλευτείτε τους, δοκιμάστε και μόνοι σας όσες κάνετε ωορρηξία, θαύματα γίνονται. Μπορεί μόνο τα 2 από τα 12 ωάρια της χρονιάς να είναι καλά, επομένως κάθε μήνας μετράει μέχρι να το πετύχουμε.

Θα ήθελα να προσπαθήσω και για δεύτερο, προφανώς ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου οπότε αρχίζω να κάνω ένα πλάνο στο μυαλό μου. Ακόμα θηλάζω, αλλά έχει επανέλθει η περίοδος (2 φορές έχω αδιαθετήσει) και είναι σταθερή στις 29 μέρες. Σκοπεύω το επόμενο τρίμηνο να φτιάξω λίγο διατροφή και να αρχίσω να παίρνω βιταμίνες πάλι.

Όσες είστε μανούλες, ξέρετε αν μπορώ να παίρνω Q10 όσο θηλάζω; Και γερή δόση, τύπου 600mg. Ή πρέπει να σταματήσω πρώτα; Η βιβλιογραφία δε νομίζω πως είναι ξεκάθαρη.  

Σας ευχαριστώ και σας χαιρετώ!

Υπάρχουν βιταμινες που ειναι για τον θηλασμό. Νομιζω τα περιέχουν σχεδον όλα στις κατάλληλες ποσότητες. Γενικα καλο ειναι να μην πάρεις σκευάσματα που δεν ειναι αποκλειστικά για θηλασμο. Από την βιβλιογραφία μην το ψάχνεις δεν θα βγάλεις άκρη για ποσότητες συστατικά κτλ. Γιατι το κάθε σκεύασμα εχει κ συντηρητικά κ ουσίες που δεν μπορείς να μελετήσεις. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις που ξεκινάνε προγεστερόνη 21η μέρα και 26η μεταφορά, δεν ειναι τόσο σπάνιο. 

Λυπάμαι πάρα πολύ. Ποια προσπάθεια σου ήταν αυτή;

Γνωρίζεις να έχουν πετύχει με μέρα ετ 26;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...