Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 minutes ago, EvgeniaCher said:

Δεν νομίζω να είναι κάτι το τόσο φοβερό. Να θυμάσαι ότι τα εμβρυάκια βρίσκονται μέσα στο προστατευτικό περιβάλλον της μήτρας, εάν ήταν σε κάθε κίνηση να φεύγουν από την θέση τους δεν θα υπήρχαν εγγυμοσύνες γενικότερες :) 

Το βιβλίο αυτό από που μπορείς να το προμηθευτείς; Το έχουν τα βιβλιοπολεία ή χρειάζεται συγκεκριμένη παραγγελία απόσυγκεκριμένο μέρος;

Θα έλεγα ότι είναι αχνό θετικό εάν το βλέπω σωστά. Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο!!

Μπορεις να το βρεις στο Ίντερνετ σε pdf. Γράφεις το όνομα του βιβλίου και θα σου βγει στα πρώτα αποτελέσματα στο Google 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Μπορεις να το βρεις στο Ίντερνετ σε pdf. Γράφεις το όνομα του βιβλίου και θα σου βγει στα πρώτα αποτελέσματα στο Google 

Σ' ευχαριστώ πολύ, το ψάχνω τώρα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Clouds said:

Αύριο έχω ξανά υπέρηχο. έχω και παράθυρο εμφύτευσης 5,5 μέρες .Άρα πότε θα κάνω ετ ; Την 27 η μέρα; Είναι λογικό;

Για πειράματα είμαι;;;

Έχετε ξανακουσει τι γίνεται Σ αυτές τις περιπτώσεις;

Σε τεχνητό κύκλο δεν παίζει ρόλο η μέρα απλώς σου λεω δεν ξερω αν έχει και κάποιο όριο. Δεν μπορει να παίρνεις 30 μέρες ας πούμε οιστρογόνα μπας και παχύνει το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα σταματάνε την προσπάθεια 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Clouds είπε:

Αύριο έχω ξανά υπέρηχο. έχω και παράθυρο εμφύτευσης 5,5 μέρες .Άρα πότε θα κάνω ετ ; Την 27 η μέρα; Είναι λογικό;

Για πειράματα είμαι;;;

Έχετε ξανακουσει τι γίνεται Σ αυτές τις περιπτώσεις;

Εγώ πάντως δεν έχω ξανακούσει να σου κάνουν τόσο μεγάλο κυκλο αλλα ίσως ο γιατρος για να το σκεφτεί κάτι να εχει στο νου του. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι σπάνιο μπορει κ να μην το εχει ξανακάνει όντως... τι να πω... Είναι δύσκολη η θέση σου γιατί πρέπει την αποφαση να την ρισκάρεις εσύ.... 

• Ευχαριστώ 1

1 minute ago, linaa said:

Εγώ πάντως δεν έχω ξανακούσει να σου κάνουν τόσο μεγάλο κυκλο αλλα ίσως ο γιατρος για να το σκεφτεί κάτι να εχει στο νου του. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι σπάνιο μπορει κ να μην το εχει ξανακάνει όντως... τι να πω... Είναι δύσκολη η θέση σου γιατί πρέπει την αποφαση να την ρισκάρεις εσύ.... 

Εχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις που ξεκινάνε προγεστερόνη 21η μέρα και 26η μεταφορά, δεν ειναι τόσο σπάνιο. 

6 minutes ago, Butterfly 92 said:

@Angot  κ γω μαζί σου.. 0 χοριακη.

Λυπάμαι πάρα πολύ. Ποια προσπάθεια σου ήταν αυτή;

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις που ξεκινάνε προγεστερόνη 21η μέρα και 26η μεταφορά, δεν ειναι τόσο σπάνιο. 

Λυπάμαι πάρα πολύ. Ποια προσπάθεια σου ήταν αυτή;

Ναι αλλά η κοπέλα λεει ειναι ήδη 27 αν κατάλαβα καλά κ δεν της εχει δωσει οριο γιαυτο . 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@kateriiina25 η 4η γενικά αλλά η 1η σε καινούργιο κέντρο.. Δεν πειράζει.. Δεν σταματάμε..  

λυπαμαι πολύ .. μάζεψε δυνάμεις για τη συνέχεια...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 36 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

@kateriiina25 η 4η γενικά αλλά η 1η σε καινούργιο κέντρο.. Δεν πειράζει.. Δεν σταματάμε..  

Ο δρόμος είναι ανηφορικός . Σημασία έχει να είμαστε γεροι να προσπαθούμε.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 hours ago, Ivanka said:

Δεν ξέρω καλά το site και βάζω κενά μυνήματα... Φοβάμαι να το χαρώ έχω βαρεθεί να βλέπω μηδενικές χοριακες

Από κοντά το χρώμα είναι πολύ πιο αχνό. Η φωτό το δείχνει πιο εντονο

Είναι ξεκάθαρα θετικά, συγχαρητήρια, αυτή η στιγμή είσαι έγκυος! Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχήν! :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...