Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Το ένα που φαίνεται ειναι ξεκάθαρα θετικο το άλλο δεν το έχεις τοποθετήσει σωστα.

Οποτε συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!είσαι εγκυούλα!!!!!

Αληθεια, ποιο τεστ είναι αυτο;;;;;

Χαχα δοκίμασα ένα κόλπο αν γυρίσεις την οθόνη του κινητού στο πλάι πάει στην άκρη το όνομα και αν πατάς στη φωτόγραφια πάει το όνομα μια πάνω στο πλάι μια κάτω χαχαχα. 

Εγώ που είδα και τα δυο μου φαινονται θετικά και τα δυο !!!! Συγχαρητήρια @Ivanka

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 hours ago, Clouds said:

Μα τουλάχιστον κοντά στο 8 να ήμουν...

Ούτε καν τριγωνικό δεν είναι και είμαι στην 18 μέρα 

Μου λέει να πάρω φάρμακα έως να παχύνει και ας περάσουμε όσες μέρες χρειαστούν.Το έχεις ξανακουσει;Επίσης μου και ει ένεση για να παχύνει μέσα στο ενδομήτριο και αυτό τίποτα! Τι να μου κάνει ο χυμός ρόδι; Εδώ μου βάζει ολόκληρη χημεία και αυτό κοιμάται!

Νόμισα ότι το πάχος πρέπει να φτάσει όσο πρέπει έως τουλάχιστον την 16 μέρα για να ακολουθηθεί ο κύκλος. Σκεψου ότι χρειάζομαι και 5,5 μέρες προγεστερόνη.Αν ήταν έτσι γιατί γιατροί να ακυρώνουν τους κύκλους έως να παχύνει;

Έχω κάνει τόσο κόπο να μαζέψω τα έμβρυα και δεν ξέρω τι να κάνω ..

Νομίζω μέχρι 21η μέρα μπορείς να φτάσεις στον τεχνητό για το ενδομήτριο. Χωρίς να είμαι και σίγουρη. Φαντάζομαι αν δει οτι δεν αλλάζει κάτι θα στον ακυρώσει τον κύκλο. Περίμενε να δεις τι θα σου πει. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο;

29 minutes ago, Ivanka said:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι στην 9η μέρα από μεταφορά 3ων βλαστοκυστεων. Δεν κρατήθηκα και έκανα δύο τεστ μαζι σημερα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι θετικό ή είναι γραμμή εξάτμισης;. Η δεύτερη γραμμουλα ναι μεν εμφανίστηκε εντός του πεντάλεπτου που λένε οι οδηγίες, αλλά είναι αρκετά άχνη και πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να ναι θετικό;; Σας έχει τύχει;  Έχω βάλει την φώτο στο προφίλ μου.  Αύριο το πρωί θα πάω για χοριακη

Κορίτσι μου θετικότατα είναι, που μπερδεύεσαι;;; Συγχαρητήρια!!!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Δεν ξέρω καλά το site και βάζω κενά μυνήματα... Φοβάμαι να το χαρώ έχω βαρεθεί να βλέπω μηδενικές χοριακες

Από κοντά το χρώμα είναι πολύ πιο αχνό. Η φωτό το δείχνει πιο εντονο

5 minutes ago, Ivanka said:

Δεν ξέρω καλά το site και βάζω κενά μυνήματα... Φοβάμαι να το χαρώ έχω βαρεθεί να βλέπω μηδενικές χοριακες

Να μην φοβάσαι. Είναι ξεκάθαρα θετικά και τα δύο. Δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί αλλά αυτή την στιγμή είσαι σίγουρα έγκυος οπότε μπορείς να χαρείς ελεύθερα!! :) 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ivanka είπε:

Πιο θετικό δεν γίνετε! Αντε με το καλό κ μια μεγάλη χοριακη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Ivanka είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι στην 9η μέρα από μεταφορά 3ων βλαστοκυστεων. Δεν κρατήθηκα και έκανα δύο τεστ μαζι σημερα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι θετικό ή είναι γραμμή εξάτμισης;. Η δεύτερη γραμμουλα ναι μεν εμφανίστηκε εντός του πεντάλεπτου που λένε οι οδηγίες, αλλά είναι αρκετά άχνη και πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να ναι θετικό;; Σας έχει τύχει;  Έχω βάλει την φώτο στο προφίλ μου.  Αύριο το πρωί θα πάω για χοριακη

Συγχαρητήρια!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Ivanka είπε:

Συγχαρητήρια ! Ξεκάθαρα θετικά! Καλή εγκυμοσύνη !!!!:) 

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω μέχρι 21η μέρα μπορείς να φτάσεις στον τεχνητό για το ενδομήτριο. Χωρίς να είμαι και σίγουρη. Φαντάζομαι αν δει οτι δεν αλλάζει κάτι θα στον ακυρώσει τον κύκλο. Περίμενε να δεις τι θα σου πει. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο;

Κορίτσι μου θετικότατα είναι, που μπερδεύεσαι;;; Συγχαρητήρια!!!!

Αύριο έχω ξανά υπέρηχο. έχω και παράθυρο εμφύτευσης 5,5 μέρες .Άρα πότε θα κάνω ετ ; Την 27 η μέρα; Είναι λογικό;

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Μάλλον κανει κ ο γιατρος το πείραμα του... αν δεν παχαίνει με τίποτα κ έχεις χάσει πολλους κύκλους ίσως αυτό να πετύχει.... 

Για πειράματα είμαι;;;

Έχετε ξανακουσει τι γίνεται Σ αυτές τις περιπτώσεις;

πρίν από 44 λεπτά , Clouds είπε:

Αύριο έχω ξανά υπέρηχο. έχω και παράθυρο εμφύτευσης 5,5 μέρες .Άρα πότε θα κάνω ετ ; Την 27 η μέρα; Είναι λογικό;

Για πειράματα είμαι;;;

Έχετε ξανακουσει τι γίνεται Σ αυτές τις περιπτώσεις;

Clouds φίλη μου στη Νορβηγία είχε θέμα είναι στην κλιμακτήριο και έκανε κύκλο σαν να πήγαινε για ωοληψια πήρε κανονικά ορμόνες και αγωνιστές και έπιασε ένα δέκα. Δεν πέτυχε αλλά το ενδομήτριο ανέβηκε από το 7. Τώρα θα κάνει με δωρεά θα έρθει Ελλάδα δεν ξέρω τι θα δοκιμάσουν εδώ δεν έχει κάνει συζήτηση.  Έβαζε πατς και χάπια και δεν ανέβαινε.  Ρωτα το γιατρό σου μπας και παίζει να στο κάνουν και εδώ. Όταν έκανες ωοληψια τι έπαιρνες; Ανέβαινε τότε; 

Κράτα το

12 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια με έπιασε τρομερό άγχος από εκεί που έλεγα ότι το ελέγχω (ναι καλά) και άρχισα να κλαίω γιατί λέω πάει κάτι κακό έκανα. Γιατί καθιστή μεν και έχει ροδάκια δε αλλά πάνω στο χαλί έχει αντίσταση τράβηξα το τραπεζάκι του σαλονιού για να πάρω κάτι από το συρτάρι και τώρα με έπιασε άγχος κ ένας φόβος ότι κάτι κακό έκανα,αχ τι το ήθελα . :(

Δεν νομίζω να είναι κάτι το τόσο φοβερό. Να θυμάσαι ότι τα εμβρυάκια βρίσκονται μέσα στο προστατευτικό περιβάλλον της μήτρας, εάν ήταν σε κάθε κίνηση να φεύγουν από την θέση τους δεν θα υπήρχαν εγγυμοσύνες γενικότερες :) 

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το έχω το βιβλίο, θα το κοιτάξω σίγουρα 

Το βιβλίο αυτό από που μπορείς να το προμηθευτείς; Το έχουν τα βιβλιοπολεία ή χρειάζεται συγκεκριμένη παραγγελία απόσυγκεκριμένο μέρος;

2 ώρες πρίν, Ivanka είπε:

Θα έλεγα ότι είναι αχνό θετικό εάν το βλέπω σωστά. Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...