Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Ναι σωστά, η prg πρέπει να είναι μέχρι 1 πριν την ωοληψία. Δεν πειράζει κορίτσι μου, τον επόμενο μήνα 

Καλέ ηρέμησε, πόση δύναμη να έβαλες πια για να τραβήξεις ένα τραπεζάκι. Βρε κορίτσι μου αν ήταν έτσι να χάνονται τα εμβρυάκια, δεν θα έμενε καμία μας έγκυος. Όχι ότι εγώ δεν έχω περάσει τις ίδιες ανησυχίες αλλά αλήθεια ηρέμησε, δεν έχεις κάνει κάτι κακό 

Ένοιωσα ότι έχει αρκετή αντίσταση γιατί δεν είναι και ελαφρύ λίγο το άφησα και μετά σιγά σιγά το έκανα,αλλά μετά αγχώθηκα και άρχισα να κλαίω. Μακάρι ,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου δίκιο έχεις αλλά αγχώθηκα πολύ ότι κάτι έκανα !

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Καλε μην αγχώνεσαι με το παραμικρό που να γεννήσεις κιόλας θα τρελαθείς.  Δεν γίνετε τιποτα . 

Αχ σε ευχαριστώ πολύ ,συγνώμη γίνομαι και εγώ υπερβολική ίσως αλλα σα πρωτάρα ναι αγχώνομαι πολύ και όσο κοντεύουν οι μέρες περισσότερο .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ria_ είπε:

Ένοιωσα ότι έχει αρκετή αντίσταση γιατί δεν είναι και ελαφρύ λίγο το άφησα και μετά σιγά σιγά το έκανα,αλλά μετά αγχώθηκα και άρχισα να κλαίω. Μακάρι ,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου δίκιο έχεις αλλά αγχώθηκα πολύ ότι κάτι έκανα !

Αχ σε ευχαριστώ πολύ ,συγνώμη γίνομαι και εγώ υπερβολική ίσως αλλα σα πρωτάρα ναι αγχώνομαι πολύ και όσο κοντεύουν οι μέρες περισσότερο .

Από εμάς ζητάς συγνώμη από εσένα πρέπει που τρελενεσε χωρίς λόγο.  

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το ενδομήτριο μου και δεν παχαίνει ούτε εύκολα ούτε πολύ. Σε μήνες ωοληψίας που έπαιρνα femara ήταν 5.5-6. Στον μήνα κανονικής διέγερσης είχε φτάσει 8.5 (το μεγαλύτερο που έχω δει). Σε τεχνητό κύκλο για εξέταση Νίκα είχα φτάσει να παίρνω 9 cyclacur την ημέρα και πάλι έφτασε μέχρι 7.5 πριν ξεκινήσω προγεστερόνη. Ο βοηθός του γιατρού με ρωτούσε αν έχω κάνει υστεροσκόπηση και μήπως υπάρχουν τίποτα συμφύσεις αλλά εγώ είχα κάνει τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και ήταν ok πότε δεν νομίζω ότι έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν έχουν όλες οι μήτρες την ίδια φυσιολογία. 

Τώρα έχω μια ανησυχία για τον κύκλο της ετ τι θα γίνει και που θα φτάσει αλλά πιστεύω 7,5-8 που είναι το minimum να τα καταφέρει. Έχω διαβάσει για τον χυμό ρόδι ότι βοηθάει. Έχω σκοπό να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι  

Βοηθάει ό,τι κάνει καλό στο αίμα, δηλ. όλα τα κόκκινα (κόκκινα φρούτα, κόκκινο κρέας, παντζάρια, γλυκοπατάτες). Αν έχεις το βιβλίο it starts with the egg, στο κεφάλαιο preparing for embryo transfer λέει και ποια συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε (l-arginine, βιτ. ε και CoQ10, αλλά διάβασε για να δεις ακριβώς τις δοσολογίες). Επίσης βοηθάει ο βελονισμός, αλλά να πας σε εξειδικευμένο βελονιστή, όχι στην τύχη.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Ria_ είπε:

Κορίτσια με έπιασε τρομερό άγχος από εκεί που έλεγα ότι το ελέγχω (ναι καλά) και άρχισα να κλαίω γιατί λέω πάει κάτι κακό έκανα. Γιατί καθιστή μεν και έχει ροδάκια δε αλλά πάνω στο χαλί έχει αντίσταση τράβηξα το τραπεζάκι του σαλονιού για να πάρω κάτι από το συρτάρι και τώρα με έπιασε άγχος κ ένας φόβος ότι κάτι κακό έκανα,αχ τι το ήθελα . :(

Μην αγχώνεσαι& κλαις!! Δεν ειναι κατι! Εγω που εχω σκυλι 20 κιλά μου ειχαν πει πως μπορω να τη βγαζω βολτα κανονικα αν θελω, αλλα επειδη τους ειπα πως με τραβάει αν δει γατες κλπ, μ ειχαν πει να αποφυγω τις 3 πρωτες μερες απο την ΕΤ κ πως μετα δεν υπαρχει καποιο θεμα.. αυριο έχεις χοριακη?

πρίν από 29 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ναι η αληθεια ειναι πως και εγω αυτο υπεθεσα.. απλα σκεφτομουν πως θα μπορουσαν να το ρυθμισουν με την ποσοτητα προγεστερονης που θα επαιρνα απο αυριο με τα υποθετα κ τις ενεσεις?

Απλα η μεταβολη στην TSH με προβληματισε γτ την παρακολουθω τακτικα!

Σας ευχαριστωωωω για τις απαντησεις!!!

Ας πανε καλα οι γονιμοποιησεις τουλαχιστον!!!!

Η tsh ρυθμίζονται όποτε μη σε απασχολεί. Καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Troia said:

Βοηθάει ό,τι κάνει καλό στο αίμα, δηλ. όλα τα κόκκινα (κόκκινα φρούτα, κόκκινο κρέας, παντζάρια, γλυκοπατάτες). Αν έχεις το βιβλίο it starts with the egg, στο κεφάλαιο preparing for embryo transfer λέει και ποια συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε (l-arginine, βιτ. ε και CoQ10, αλλά διάβασε για να δεις ακριβώς τις δοσολογίες). Επίσης βοηθάει ο βελονισμός, αλλά να πας σε εξειδικευμένο βελονιστή, όχι στην τύχη.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το έχω το βιβλίο, θα το κοιτάξω σίγουρα 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το ενδομήτριο μου και δεν παχαίνει ούτε εύκολα ούτε πολύ. Σε μήνες ωοληψίας που έπαιρνα femara ήταν 5.5-6. Στον μήνα κανονικής διέγερσης είχε φτάσει 8.5 (το μεγαλύτερο που έχω δει). Σε τεχνητό κύκλο για εξέταση Νίκα είχα φτάσει να παίρνω 9 cyclacur την ημέρα και πάλι έφτασε μέχρι 7.5 πριν ξεκινήσω προγεστερόνη. Ο βοηθός του γιατρού με ρωτούσε αν έχω κάνει υστεροσκόπηση και μήπως υπάρχουν τίποτα συμφύσεις αλλά εγώ είχα κάνει τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και ήταν ok πότε δεν νομίζω ότι έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν έχουν όλες οι μήτρες την ίδια φυσιολογία. 

Τώρα έχω μια ανησυχία για τον κύκλο της ετ τι θα γίνει και που θα φτάσει αλλά πιστεύω 7,5-8 που είναι το minimum να τα καταφέρει. Έχω διαβάσει για τον χυμό ρόδι ότι βοηθάει. Έχω σκοπό να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι  

Μα τουλάχιστον κοντά στο 8 να ήμουν...

Ούτε καν τριγωνικό δεν είναι και είμαι στην 18 μέρα 

Μου λέει να πάρω φάρμακα έως να παχύνει και ας περάσουμε όσες μέρες χρειαστούν.Το έχεις ξανακουσει;Επίσης μου και ει ένεση για να παχύνει μέσα στο ενδομήτριο και αυτό τίποτα! Τι να μου κάνει ο χυμός ρόδι; Εδώ μου βάζει ολόκληρη χημεία και αυτό κοιμάται!

Νόμισα ότι το πάχος πρέπει να φτάσει όσο πρέπει έως τουλάχιστον την 16 μέρα για να ακολουθηθεί ο κύκλος. Σκεψου ότι χρειάζομαι και 5,5 μέρες προγεστερόνη.Αν ήταν έτσι γιατί γιατροί να ακυρώνουν τους κύκλους έως να παχύνει;

Έχω κάνει τόσο κόπο να μαζέψω τα έμβρυα και δεν ξέρω τι να κάνω ..

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Μην αγχώνεσαι& κλαις!! Δεν ειναι κατι! Εγω που εχω σκυλι 20 κιλά μου ειχαν πει πως μπορω να τη βγαζω βολτα κανονικα αν θελω, αλλα επειδη τους ειπα πως με τραβάει αν δει γατες κλπ, μ ειχαν πει να αποφυγω τις 3 πρωτες μερες απο την ΕΤ κ πως μετα δεν υπαρχει καποιο θεμα.. αυριο έχεις χοριακη?

Καλημέρα κορίτσι μου ,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ναι μάλλον είμαι υπερβολικη τελικά ίσως και από το άγχος . Όχι τη Δευτέρα έχω ακόμα μέρες...

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Μα τουλάχιστον κοντά στο 8 να ήμουν...

Ούτε καν τριγωνικό δεν είναι και είμαι στην 18 μέρα 

Μου λέει να πάρω φάρμακα έως να παχύνει και ας περάσουμε όσες μέρες χρειαστούν.Το έχεις ξανακουσει;Επίσης μου και ει ένεση για να παχύνει μέσα στο ενδομήτριο και αυτό τίποτα! Τι να μου κάνει ο χυμός ρόδι; Εδώ μου βάζει ολόκληρη χημεία και αυτό κοιμάται!

Νόμισα ότι το πάχος πρέπει να φτάσει όσο πρέπει έως τουλάχιστον την 16 μέρα για να ακολουθηθεί ο κύκλος. Σκεψου ότι χρειάζομαι και 5,5 μέρες προγεστερόνη.Αν ήταν έτσι γιατί γιατροί να ακυρώνουν τους κύκλους έως να παχύνει;

Έχω κάνει τόσο κόπο να μαζέψω τα έμβρυα και δεν ξέρω τι να κάνω ..

Μάλλον κανει κ ο γιατρος το πείραμα του... αν δεν παχαίνει με τίποτα κ έχεις χάσει πολλους κύκλους ίσως αυτό να πετύχει.... 

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι στην 9η μέρα από μεταφορά 3ων βλαστοκυστεων. Δεν κρατήθηκα και έκανα δύο τεστ μαζι σημερα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι θετικό ή είναι γραμμή εξάτμισης;. Η δεύτερη γραμμουλα ναι μεν εμφανίστηκε εντός του πεντάλεπτου που λένε οι οδηγίες, αλλά είναι αρκετά άχνη και πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να ναι θετικό;; Σας έχει τύχει;  Έχω βάλει την φώτο στο προφίλ μου.  Αύριο το πρωί θα πάω για χοριακη

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ivanka είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι στην 9η μέρα από μεταφορά 3ων βλαστοκυστεων. Δεν κρατήθηκα και έκανα δύο τεστ μαζι σημερα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι θετικό ή είναι γραμμή εξάτμισης;. Η δεύτερη γραμμουλα ναι μεν εμφανίστηκε εντός του πεντάλεπτου που λένε οι οδηγίες, αλλά είναι αρκετά άχνη και πιο λεπτή από την άλλη. Υπάρχει περίπτωση να ναι θετικό;; Σας έχει τύχει;  Έχω βάλει την φώτο στο προφίλ μου.  Αύριο το πρωί θα πάω για χοριακη

Δεν έχεις βάλει σωστα την φωτογραφία κ δεν βλέπουμε το τεστ . Πάρε αλλιώς φωτογραφία 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Ivanka είπε:

Την γύρισα! Φαίνεται τώρα;

Το ένα που φαίνεται ειναι ξεκάθαρα θετικο το άλλο δεν το έχεις τοποθετήσει σωστα.

Οποτε συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!είσαι εγκυούλα!!!!!

Αληθεια, ποιο τεστ είναι αυτο;;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 7 λεπτά , Ivanka είπε:

Την γύρισα! Φαίνεται τώρα;

Ax μακάρι! λέγετε '' One Step Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες" τα πήρα από το ίντερνετ και γενικά είχαν καλές κριτικές.πολυ με μπερδεψανε όμως. Θα δείξει αύριο..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...