Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Clouds said:

Είναι εδώ και 4 περίπου μη Ες που προσπαθώ την πάχυνση ενδομητρίου.

Ση.ερα είναι 18 μέρα κύκλου κ το ενδομήτριο είναι 7 .

Μου λέει ο γιατρός να συνεχίσω να παίρνω Σικλακουρ κ ντερμερστιλ περισσότερες μέρες ως να παχύνει.

Βρε κορίτσια το έχετε ξανακουσει;

Τι σας προτείνουν εσάς οι γιατροί όταν δεν παχαίνει; 

Έχω ακυρώσει τόσες κύκλους...Δώστε μου σας παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφορία...

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το ενδομήτριο μου και δεν παχαίνει ούτε εύκολα ούτε πολύ. Σε μήνες ωοληψίας που έπαιρνα femara ήταν 5.5-6. Στον μήνα κανονικής διέγερσης είχε φτάσει 8.5 (το μεγαλύτερο που έχω δει). Σε τεχνητό κύκλο για εξέταση Νίκα είχα φτάσει να παίρνω 9 cyclacur την ημέρα και πάλι έφτασε μέχρι 7.5 πριν ξεκινήσω προγεστερόνη. Ο βοηθός του γιατρού με ρωτούσε αν έχω κάνει υστεροσκόπηση και μήπως υπάρχουν τίποτα συμφύσεις αλλά εγώ είχα κάνει τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και ήταν ok πότε δεν νομίζω ότι έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν έχουν όλες οι μήτρες την ίδια φυσιολογία. 

Τώρα έχω μια ανησυχία για τον κύκλο της ετ τι θα γίνει και που θα φτάσει αλλά πιστεύω 7,5-8 που είναι το minimum να τα καταφέρει. Έχω διαβάσει για τον χυμό ρόδι ότι βοηθάει. Έχω σκοπό να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το ενδομήτριο μου και δεν παχαίνει ούτε εύκολα ούτε πολύ. Σε μήνες ωοληψίας που έπαιρνα femara ήταν 5.5-6. Στον μήνα κανονικής διέγερσης είχε φτάσει 8.5 (το μεγαλύτερο που έχω δει). Σε τεχνητό κύκλο για εξέταση Νίκα είχα φτάσει να παίρνω 9 cyclacur την ημέρα και πάλι έφτασε μέχρι 7.5 πριν ξεκινήσω προγεστερόνη. Ο βοηθός του γιατρού με ρωτούσε αν έχω κάνει υστεροσκόπηση και μήπως υπάρχουν τίποτα συμφύσεις αλλά εγώ είχα κάνει τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και ήταν ok πότε δεν νομίζω ότι έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν έχουν όλες οι μήτρες την ίδια φυσιολογία. 

Τώρα έχω μια ανησυχία για τον κύκλο της ετ τι θα γίνει και που θα φτάσει αλλά πιστεύω 7,5-8 που είναι το minimum να τα καταφέρει. Έχω διαβάσει για τον χυμό ρόδι ότι βοηθάει. Έχω σκοπό να πίνω κάθε μέρα ένα ποτήρι  

Πάρε μια συμβουλή για το χυμό ρόδι γιατί μπορεί να επιδράσει στα φαρμακα που αραιώνουν  το αιμα (σαλοσπιρ) και μπορεί και να σου ρίξει την πίεση....βέβαια δεν ξέρω τι ποσότητα πρέπει να πίνεις για να έχεις τέτοιες παρενέργειες...ίσως σε μεγάλες ποσότητες....ενημερώσου καλύτερα να είσαι σίγουρη 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Απλα κάνεις νωρίτερα ωορρηξία. Δεν είναι κακό αυτό. Εγω κανω ωορρηξία 12η μερα σε 24αρη κυκλο, ενίοτε κ 11η σε 22αρη. Δεν μου ανέφερε ποτε ο γιατρός ότι αποτελεί πρόβλημα. 

Μεγαλώνοντας μειώθηκαν οι κύκλοι σου; Γιατί εμένα ήταν πάντα 28 ημερών. Κάποιες φορές 25. Αλλά 22…;;; Δεν ξέρω…

πρίν από 2 λεπτά , Visit a vis είπε:

Μεγαλώνοντας μειώθηκαν οι κύκλοι σου; Γιατί εμένα ήταν πάντα 28 ημερών. Κάποιες φορές 25. Αλλά 22…;;; Δεν ξέρω…

Ακριβώς , μεγαλώνοντας. Max 24 ημερών πλεον. Και ηταν παντα 28-30. Ποιος ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα......

• Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα! Σημερα προχωρήσαμε σε ωοληψια φυσικου κύκλου- τελικα 2 απο τα 4 ηταν καλα & θα μαθουμε αυριο πως πηγαν οι γονιμοποιήσεις!

Ωστοσο ενω ειχα παρει οδηγιες για εμβρυομεταφορα την ερχομενη Δευτερα (prolutex, cyclacur, ultragestan) το μεσημερι με ενημερωσαν πως οι αιματολογικες δεν ηταν καλες..  Συγκεκριμενα προγεστερονη 1,5 και tsh 3,57 (εχοντας παρει το πρωινο μου χαπι).. 25/10 που εκανα εξετασεις στο Ελενα παλι εχοντας παρει το χαπι μου η tsh ηταν 0,42.. Ολη την τελευταια χρονια στις εξετάσεις μ η τιμη ηταν καπου στο 1-1.5 (χωρις να παρει το χαπι).. Σας ακουγεται φυσιολογικο να ανεβηκε τοσο πολυ σε εναμιση μηνα? Να παω να κανω μια επαναληπτικη πριν μιλησω με τον ενδοκρινολογο μου? Βεβαια οπως κ να εχει την ΕΤ την εχασα παμε για επομενο κυκλο..

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Αγάπ said:

Πάρε μια συμβουλή για το χυμό ρόδι γιατί μπορεί να επιδράσει στα φαρμακα που αραιώνουν  το αιμα (σαλοσπιρ) και μπορεί και να σου ρίξει την πίεση....βέβαια δεν ξέρω τι ποσότητα πρέπει να πίνεις για να έχεις τέτοιες παρενέργειες...ίσως σε μεγάλες ποσότητες....ενημερώσου καλύτερα να είσαι σίγουρη 

Δεν τα ήξερα αυτά, σε ευχαριστώ πολύ. Σαλοσπίρ πάντως θα πάρω μετά την ετ οπότε δεν θα τα παίρνω μαζί με τους χυμούς 

3 minutes ago, Terry1986 said:

Καλησπέρα! Σημερα προχωρήσαμε σε ωοληψια φυσικου κύκλου- τελικα 2 απο τα 4 ηταν καλα & θα μαθουμε αυριο πως πηγαν οι γονιμοποιήσεις!

Ωστοσο ενω ειχα παρει οδηγιες για εμβρυομεταφορα την ερχομενη Δευτερα (prolutex, cyclacur, ultragestan) το μεσημερι με ενημερωσαν πως οι αιματολογικες δεν ηταν καλες..  Συγκεκριμενα προγεστερονη 1,5 και tsh 3,57 (εχοντας παρει το πρωινο μου χαπι).. 25/10 που εκανα εξετασεις στο Ελενα παλι εχοντας παρει το χαπι μου η tsh ηταν 0,42.. Ολη την τελευταια χρονια στις εξετάσεις μ η τιμη ηταν καπου στο 1-1.5 (χωρις να παρει το χαπι).. Σας ακουγεται φυσιολογικο να ανεβηκε τοσο πολυ σε εναμιση μηνα? Να παω να κανω μια επαναληπτικη πριν μιλησω με τον ενδοκρινολογο μου? Βεβαια οπως κ να εχει την ΕΤ την εχασα παμε για επομενο κυκλο..

Είχες πάρει πρόσφατα cyclacur μήπως; Νομίζω πάντως πως την ετ δεν την χάνεις απλώς θα πρέπει να σου αυξήσει την δοσολογία ο γιατρός 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τα χάπια κ οι ορμόνες επιρεαζουν σιγουρα κ ναι μπορει κ σε 2 εβδομάδες να απορρίθμιστει όπως κ ρυθμίζετε ανάλογα. Παντως γενικα τις εξετασεις του θυροειδη να τις κάνεις χωρίς να έχεις πάρει το χάπι το πρωι εμενα παντα ετσι μου έλεγε ο ενδοκρινολογος . Κ η εξεταση  να γινετε πρωι. 

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

Τα χάπια κ οι ορμόνες επιρεαζουν σιγουρα κ ναι μπορει κ σε 2 εβδομάδες να απορρίθμιστει όπως κ ρυθμίζετε ανάλογα. Παντως γενικα τις εξετασεις του θυροειδη να τις κάνεις χωρίς να έχεις πάρει το χάπι το πρωι εμενα παντα ετσι μου έλεγε ο ενδοκρινολογος . Κ η εξεταση  να γινετε πρωι. 

Ειχα παρει μονο τα φεμαρα για ηπια διεγερση! Cyclacur τελευταια φορα πηρα 10 Οκτωβριου..Παντα χωρις να εχω παρει το χαπι τις κανω! Σημερα μ ειχαν πει να παρω το χαπι του θυροειδη κανονικα πριν την ωοληψια & οταν βγηκα μου ειχαν ηδη παρει αιμα για να μην με τρυπησουν ξανα & στις εξετασεις που ειχα κανει στο Ελενα 25/10 δεν ειχα δει πως εχει για τον θυροειδη και γι αυτο ειχα παρει το χαπι μου!

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν τα ήξερα αυτά, σε ευχαριστώ πολύ. Σαλοσπίρ πάντως θα πάρω μετά την ετ οπότε δεν θα τα παίρνω μαζί με τους χυμούς 

Είχες πάρει πρόσφατα cyclacur μήπως; Νομίζω πάντως πως την ετ δεν την χάνεις απλώς θα πρέπει να σου αυξήσει την δοσολογία ο γιατρός 

Μου είπε πως θα παμε σε επομενο κύκλο πως δε θα προχωρησουμε σε αυτον.. απογοητευτηκα να σας πω.. Γτ και στην δουλεια αυτος ο μηνας θα ηταν ηρεμος κ καλυτερος απο τον Ιανουαριο.. Τεσπα!! Καθε εμποδιο για καλο!

6 minutes ago, Terry1986 said:

Ειχα παρει μονο τα φεμαρα για ηπια διεγερση! Cyclacur τελευταια φορα πηρα 10 Οκτωβριου..Παντα χωρις να εχω παρει το χαπι τις κανω! Σημερα μ ειχαν πει να παρω το χαπι του θυροειδη κανονικα πριν την ωοληψια & στις εξετασεις που ειχα κανει στο Ελενα 25/10 δεν ειχα δει πως εχει για τον θυροειδη και γι αυτο ειχα παρει το χαπι μου!

Το femara δεν ανεβάζει την TSH και ο Οκτώβρης που πήρες τα cyclacur είναι αρκετά πίσω για να έχει επηρεάσει τώρα την τιμή. Μίλα με τον γιατρό σου και θα σου πει τι να κάνεις. 

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Το femara δεν ανεβάζει την TSH και ο Οκτώβρη που πήρες τα cyclacur είναι αρκετά πίσω για να έχει επηρεάσει τώρα την τιμή. Μίλα με τον γιατρό σου και θα σου πει τι να κάνεις. Την ετ στην ακύρωσε ο γιατρός ή το φαντάζεσαι ότι θα γίνει;

Οχι η μαια που με πηρε για τα αποτελεσματα το μεσημέρι μου ειπε πως δε θα προχωρησουμε και λογω προγεστερονης (την ηθελαν κοντα στο 1 μ ειπε) και λογω tsh..ωστοσο η tsh προλαβαινε να ρυθμιστει εως την Δευτερα νομιζω.. λεω να παω να ξανακανω μια tsh σε λιγες μερες ξανα γτ κ εγω αυτο πιστευω πως δεν πηρα καποιο χαπι π την επηρεαζει..

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Terry1986 είπε:

Οχι η μαια που με πηρε για τα αποτελεσματα το μεσημέρι μου ειπε πως δε θα προχωρησουμε και λογω προγεστερονης (την ηθελαν κοντα στο 1 μ ειπε) και λογω tsh..ωστοσο η tsh προλαβαινε να ρυθμιστει εως την Δευτερα νομιζω.. λεω να παω να ξανακανω μια tsh σε λιγες μερες ξανα γτ κ εγω αυτο πιστευω πως δεν πηρα καποιο χαπι π την επηρεαζει..

Νομιζω ότι το πρόβλημα είναι περισσσοτερο η προγεστερόνη. Γενικά την θέλουν χαμηλά στην ωολληψια και από εκεί και πάνω αρχίζει να ανεβαίνει φυσικά και με τα χάπια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Νομιζω ότι το πρόβλημα είναι περισσσοτερο η προγεστερόνη. Γενικά την θέλουν χαμηλά στην ωολληψια και από εκεί και πάνω αρχίζει να ανεβαίνει φυσικά και με τα χάπια!

Ναι η αληθεια ειναι πως και εγω αυτο υπεθεσα.. απλα σκεφτομουν πως θα μπορουσαν να το ρυθμισουν με την ποσοτητα προγεστερονης που θα επαιρνα απο αυριο με τα υποθετα κ τις ενεσεις?

Απλα η μεταβολη στην TSH με προβληματισε γτ την παρακολουθω τακτικα!

Σας ευχαριστωωωω για τις απαντησεις!!!

Ας πανε καλα οι γονιμοποιησεις τουλαχιστον!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια με έπιασε τρομερό άγχος από εκεί που έλεγα ότι το ελέγχω (ναι καλά) και άρχισα να κλαίω γιατί λέω πάει κάτι κακό έκανα. Γιατί καθιστή μεν και έχει ροδάκια δε αλλά πάνω στο χαλί έχει αντίσταση τράβηξα το τραπεζάκι του σαλονιού για να πάρω κάτι από το συρτάρι και τώρα με έπιασε άγχος κ ένας φόβος ότι κάτι κακό έκανα,αχ τι το ήθελα . :(

• Μου αρέσει 1

46 minutes ago, Terry1986 said:

Ναι σωστά, η prg πρέπει να είναι μέχρι 1 πριν την ωοληψία. Δεν πειράζει κορίτσι μου, τον επόμενο μήνα 

11 minutes ago, Ria_ said:

Κορίτσια με έπιασε τρομερό άγχος από εκεί που έλεγα ότι το ελέγχω (ναι καλά) και άρχισα να κλαίω γιατί λέω πάει κάτι κακό έκανα. Γιατί καθιστή μεν και έχει ροδάκια δε αλλά πάνω στο χαλί έχει αντίσταση τράβηξα το τραπεζάκι του σαλονιού για να πάρω κάτι από το συρτάρι και τώρα με έπιασε άγχος κ ένας φόβος ότι κάτι κακό έκανα,αχ τι το ήθελα . :(

Καλέ ηρέμησε, πόση δύναμη να έβαλες πια για να τραβήξεις ένα τραπεζάκι; Βρε κορίτσι μου αν ήταν έτσι να χάνονται τα εμβρυάκια, δεν θα έμενε καμία μας έγκυος. Όχι ότι εγώ δεν έχω περάσει τις ίδιες ανησυχίες αλλά αλήθεια ηρέμησε, δεν έχεις κάνει κάτι κακό 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλε μην αγχώνεσαι με το παραμικρό που να γεννήσεις κιόλας θα τρελαθείς.  Δεν γίνετε τιποτα . 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...