Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο. Και 15 να ηταν η χοριακη μου θα το εδειχνε. 

Δεν είναι σίγουρο αυτό, καλά αποτελέσματα να έχεις για αύριο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα ζητήσω να μου την γράψουν άμεσα. Σίγουρα δεν πειράζει λέτε που πλησιάζει η ώρα της ετ, έτσι; 

Διάβασα τώρα οτι γίνεται 4η με 12η μέρα του κύκλου. Εγώ εκείνες τις μέρες θα παίρνω τα cyclacur για την ετ. Μήπως δεν πρεπει να γίνει; Θα ρωτήσω και τον γιατρό αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει 

Κορίτσι μου εγώ κ πέρσι κ φέτος έκανα μαστογραφία κ υπέρηχο κατά της διέγερσης,δηλ λίγες μέρες πριν την ετ.Ειχα ρωτήσει κ την μαία κ τον ακτινολόγο οι οποίοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Καλο όμως να ρωτήσεις κ τον γιατρό σου!Καλή επιτυχία στην ετ.Ευχομακ να φωλιάσουν τα μωρά σου!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Angot είπε:

0 κοριτσια! 

Λυπάμαι πολύ, η επόμενη μπορεί να είναι η τυχερή σου!

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κοντεύω τα 36 κορίτσι μου και δυστυχώς εχω χάσει την μητέρα μου απο καρκίνο μαστού και είχε και η γιαγιά μου επίσης. Κάνω βέβαια υπέρηχο κάθε χρόνο, έχω ένα ινοαδενωμα το οποίο παρακολουθώ (εχει μικρύνει με τα χρόνια) αλλά σκεφτόμουν οτι αν όλα πάνε καλά τώρα θα μπορέσω να κάνω πλέον μετα απο τον θηλασμό, έτσι δεν είναι; Άρα ίσως και 2-3 χρόνια μετά. Μήπως παρά είναι μακριά; 
Ξέρεις να μου πεις αν γράφεται η εξέταση και περίπου το κόστος;

Καλό θα είναι να κάνεις πριν την εμβρυομεταφορά. Εγώ καθώς έχω πολύ πυκνό μαστό με ινοαδενώματα  που κάποια έχω αφαιρέσει και κάποια είναι μικρά (χωρίς οικογενειακό ιστορικό), εκτός από τον υπέρηχο που κάνω κάθε χρόνο μου έχουν προτείνει να κάνω και μαγνητική πριν την εμβρυομεταφορά. Η μαστογραφία γράφεται και το κόστος καλύπτεται εξολοκλήρου ειδικά εάν είναι η πρώτη σου. 

2 hours ago, Faith22 said:

Κορίτσι μου εγώ κ πέρσι κ φέτος έκανα μαστογραφία κ υπέρηχο κατά της διέγερσης,δηλ λίγες μέρες πριν την ετ.Ειχα ρωτήσει κ την μαία κ τον ακτινολόγο οι οποίοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Καλο όμως να ρωτήσεις κ τον γιατρό σου!Καλή επιτυχία στην ετ.Ευχομακ να φωλιάσουν τα μωρά σου!

2 hours ago, EvgeniaCher said:

Λυπάμαι πολύ, η επόμενη μπορεί να είναι η τυχερή σου!

Καλό θα είναι να κάνεις πριν την εμβρυομεταφορά. Εγώ καθώς έχω πολύ πυκνό μαστό με ινοαδενώματα  που κάποια έχω αφαιρέσει και κάποια είναι μικρά (χωρίς οικογενειακό ιστορικό), εκτός από τον υπέρηχο που κάνω κάθε χρόνο μου έχουν προτείνει να κάνω και μαγνητική πριν την εμβρυομεταφορά. Η μαστογραφία γράφεται και το κόστος καλύπτεται εξολοκλήρου ειδικά εάν είναι η πρώτη σου. 

Έκλεισα να την κάνω την Παρασκευή. Το επιβεβαίωσα και με τον γιατρό και με το διαγνωστικό. Θα είμαι περίπου 1 μήνα πριν την εμβρυομεταφορά οπότε όλα καλά. 

Ευχαριστώ κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν αυτό, με το καλό να έρθει ένα υγιές μωράκι όταν το επιθυμείτε
εγώ όταν έμεινα μετά απο πολύ κόπο κόλλησα κοβιντ... δεν ακούσαμε καρδιά ..παλίνδρομη ... το σκέφτομαι οτι ίσως να επηρέασε αλλα δεν το ξέρουμε

Αχ άσε κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι...

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

0 κοριτσια! 

Φτουυυυ!!!Ατυχία!

Περιμένουμε νέα σου μετά το ραντεβού με το γιατρό σου! 

Πάρε σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα :) ....ποτέ δεν ξέρεις 

Εύχομαι να βρείτε σύντομα τι φταίει και έπειτα να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

@Angot λυπάμαι. Το έχω ζήσει πολλές φορές. Είναι ανυπόφορο. Ανασκουμπωθείτε! Σκέφτεσαι αμέσως για την επόμενη προσπάθεια;

Εμένα με προβληματίζουν οι δύο τέλευταίοι κύκλοι: μόλις 22 ημερών. Να επηρεάστηκαν από τις ορμόνες για τη διέγερση; Ελπίζω να επανέλθει… σε τόσο σύντομο κύκλο δεν ξέρω αν προλαβαίνει να ωριμάσει ωάριο. Δεν θα ασχοληθούμε ούτε σε αυτόν τον κύκλο. Από το νέο έτος πια. Οι φυσικοί είναι της υπομονής, αλλά δεν έχει απομείνει πολλή μετά από τόσες απογοητεύσεις. Αυτή είναι η αλήθεια! 

Σαν να κυνηγώ μάγισσες νιώθω…

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 2

On 14/11/2022 at 4:13 ΜΜ, ´Ισιδα είπε:

Είναι εδώ και 4 περίπου μη Ες που προσπαθώ την πάχυνση ενδομητρίου.

Ση.ερα είναι 18 μέρα κύκλου κ το ενδομήτριο είναι 7 .

Μου λέει ο γιατρός να συνεχίσω να παίρνω Σικλακουρ κ ντερμερστιλ περισσότερες μέρες ως να παχύνει.

Βρε κορίτσια το έχετε ξανακουσει;

Τι σας προτείνουν εσάς οι γιατροί όταν δεν παχαίνει; 

Έχω ακυρώσει τόσες κύκλους...Δώστε μου σας παρακαλώ οποιαδήποτε πληροφορία...

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

0 κοριτσια! 

Δεν πειράζει angot.. κ εμένα η δεύτερη προσπάθεια πήγε άκλαφτη, η τρίτη όμως ήταν η τυχερή και εύχομαι σε λίγες μέρες να δω το μωράκι μου. 

Μην απογοητεύεσαι, θα έρθει το μικρούλι σου, και θα είναι το πιο γλυκό μπεμπάκι. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν πειράζει angot.. κ εμένα η δεύτερη προσπάθεια πήγε άκλαφτη, η τρίτη όμως ήταν η τυχερή και εύχομαι σε λίγες μέρες να δω το μωράκι μου. 

Μην απογοητεύεσαι, θα έρθει το μικρούλι σου, και θα είναι το πιο γλυκό μπεμπάκι. 

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου !! Τι ευτυχία μετά από τόσες μα τόσες ταλαιπωρίες και δυσκολίες που είχες ! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Visit a vis είπε:

@Angot λυπάμαι. Το έχω ζήσει πολλές φορές. Είναι ανυπόφορο. Ανασκουμπωθείτε! Σκέφτεσαι αμέσως για την επόμενη προσπάθεια;

Εμένα με προβληματίζουν οι δύο τέλευταίοι κύκλοι: μόλις 22 ημερών. Να επηρεάστηκαν από τις ορμόνες για τη διέγερση; Ελπίζω να επανέλθει… σε τόσο σύντομο κύκλο δεν ξέρω αν προλαβαίνει να ωριμάσει ωάριο. Δεν θα ασχοληθούμε ούτε σε αυτόν τον κύκλο. Από το νέο έτος πια. Οι φυσικοί είναι της υπομονής, αλλά δεν έχει απομείνει πολλή μετά από τόσες απογοητεύσεις. Αυτή είναι η αλήθεια! 

Σαν να κυνηγώ μάγισσες νιώθω…

Απλα κάνεις νωρίτερα ωορρηξία. Δεν είναι κακό αυτό. Εγω κανω ωορρηξία 12η μερα σε 24αρη κυκλο, ενίοτε κ 11η σε 22αρη. Δεν μου ανέφερε ποτε ο γιατρός ότι αποτελεί πρόβλημα. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Faith22 είπε:

Κορίτσια έχει καμία εμπειρία από το εμβρυολογικο του institute of life?

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγω εχω κανει μια ωοληψία πέρσι εκεί και σήμερα έκανα την δεύτερη. Γενικά καλα λογια εχω ακουσει για τους εμβρυολογους που ειναι εκει..

πρίν από 25 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου !! Τι ευτυχία μετά από τόσες μα τόσες ταλαιπωρίες και δυσκολίες που είχες ! 

σ’ ευχαριστώ πολύ, για μένα αυτό το μωράκι είναι ο,τι πιο πολύτιμο :)

Σύντομα όλα τα κορίτσια του φόρουμ θα νιώσουν αυτή τη χαρά, σε κάποιες έρχεται γρήγορα και κάποιες αργούν λίγο αλλά όλες θα χαρούν τα μπεμπάκια τους!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...