Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

48 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Ο δικός μου γιατρός ηθελε να την κάνω και να είμαι καθαρή από ορμόνες. Έτσι κι έκανα. 

Ίσως ο δικός σου να έχει διαφορετική άποψη.ρωτα καλυτερα.

41 minutes ago, linaa said:

Όχι με ορμονες δεν κάνουν συνήθως συνήθως με τις ορμονες πυκνώνει πολυ ο μαστος κ δε φαινετε τιποτα στην μαστογραφια. Ασε που αν κανεις ετ δεν είναι κ καλό να έχεις δεχθεί ακτινοβολία.  . Αν κανεις υπέρηχους σε καλύπτει σε αυτήν την ηλικία επειδή ο μαστος ειναι συνήθως πυκνος παντα μετα την μαστογραφια ζητανε υπερυχο για καλητερη ληψη.  

Διάβασα ότι για τις γυναίκες που δεν έχουν σταθερό κύκλο μπορεί να γίνει 1η μέρα. Δεν θα έχω ξεκινήσει ακόμα τα cyclacur οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει θέμα να την κάνω τότε. Όσον αφορά την ακτινοβολία λένε ότι ακόμα και σε εγκυμοσύνη δεν είναι επιβλαβής στο έμβρυο, πόσο μάλλον πριν καν μπει το έμβρυο. Όπως και να έχει, μόλις την ζητήσω στον γιατρό θα μου πει την γνώμη του. 

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα ζητήσω να μου την γράψουν άμεσα. Σίγουρα δεν πειράζει λέτε που πλησιάζει η ώρα της ετ, έτσι; 

Διάβασα τώρα οτι γίνεται 4η με 12η μέρα του κύκλου. Εγώ εκείνες τις μέρες θα παίρνω τα cyclacur για την ετ. Μήπως δεν πρεπει να γίνει; Θα ρωτήσω και τον γιατρό αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει 

Καλημέρα! Η μαστογραφία έχει πάρα πολλή ακτινοβολία, δεν είμαι ειδικός αλλά μου φαίνεται κακό ταιμινγκ να γίνει τώρα. Σίγουρα να ρωτήσεις τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κοντεύω τα 36 κορίτσι μου και δυστυχώς εχω χάσει την μητέρα μου απο καρκίνο μαστού και είχε και η γιαγιά μου επίσης. Κάνω βέβαια υπέρηχο κάθε χρόνο, έχω ένα ινοαδενωμα το οποίο παρακολουθώ (εχει μικρύνει με τα χρόνια) αλλά σκεφτόμουν οτι αν όλα πάνε καλά τώρα θα μπορέσω να κάνω πλέον μετα απο τον θηλασμό, έτσι δεν είναι; Άρα ίσως και 2-3 χρόνια μετά. Μήπως παρά είναι μακριά; 
Ξέρεις να μου πεις αν γράφεται η εξέταση και περίπου το κόστος;

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ γαμώτο. Και πίστευα κι εγώ οτι έχεις κάνει λάθος. Μην απογοητεύεσαι ομως please. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά 

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ έκανα μαστογραφία την περασμένη εβδομάδα...είμαι στα 37 δεν εχω ιστορικό αλλά ήθελε η γιατρός μου να κάνω πριν την ετ μια φορά να έχουμε εικόνα...γιατί μετά όσο να ναι με μια εγκυμοσύνη θα αργησω λιγάκι να ξανακάνω.

Μου είπαν κ εμένα ότι δεν πρέπει να είναι κοντά στην ετ όπως κ να μην περνώ ορμόνες για να μην έχει πρηστεί το στήθος μου...την έκανα την 9 μέρα του κύκλου μου ..μου την έγραψαν κ πήγα στο στο Ιατροπ.. κάνει 30 Ευρώ αλλά μου την έγραψαν κ δεν πληρωσα...όλα καλά βγηκαν σήμερα έχω ραντεβού στον μαστολογο να την δει κ να μου κάνει κ έναν υπέρηχο για να την ολοκληρώσω...εκεί είναι 50€ σε εμένα..Αρα εάν δεν γράψεις έστω τον αξονικό τομογράφο είναι 80€ σύνολο...εγώ θα δώσω 50€ λόγο που το ένα κομμάτι γράφτηκε..πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Διάβασα ότι για τις γυναίκες που δεν έχουν σταθερό κύκλο μπορεί να γίνει 1η μέρα. Δεν θα έχω ξεκινήσει ακόμα τα cyclacur οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει θέμα να την κάνω τότε. Όσον αφορά την ακτινοβολία λένε ότι ακόμα και σε εγκυμοσύνη δεν είναι επιβλαβής στο έμβρυο, πόσο μάλλον πριν καν μπει το έμβρυο. Όπως και να έχει, μόλις την ζητήσω στον γιατρό θα μου πει την γνώμη του. 

Αν κάνεις το οτιδήποτε με ακτινοβολία απαγορεύεται να μείνεις έγκυος σε αυτόν τον κύκλο. Πέρσι έκανα αξονική για το χέρι μου και μου είπαν προσοχή έναν μήνα να μη μείνω έγκυος. Λες και θα έμενα αν δεν πρόσεχα... Λολ

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Margeau είπε:

Αν κάνεις το οτιδήποτε με ακτινοβολία απαγορεύεται να μείνεις έγκυος σε αυτόν τον κύκλο. Πέρσι έκανα αξονική για το χέρι μου και μου είπαν προσοχή έναν μήνα να μη μείνω έγκυος. Λες και θα έμενα αν δεν πρόσεχα... Λολ

Συγγνώμη πετάγομαι στο άσχετο σχετικό να ρωτήσω κάτι ..επειδή είχα αποβολή αυτόν τον μήνα και αναρωτιέμαι γιατί ...είχα κάνει λίγες μέρες πριν μείνω  σπινθηρογράφημα..δεν προσπαθούσαμε έτυχε ... και τώρα αναρωτιέμαι μήπως έφταιξε αυτό.αν σου είπαν για μια αξονική να προσέχεις εκείνον τον μήνα φαντάζομαι το σπινθηρογράφημα είναι χειρότερο έτσι δεν είναι?δεν το είπα στον γυναικολόγο αλλά θα τον ρωτήσω τώρα που διάβασα αυτό ..από το κέντρο που το έκανα δεν μου είπαν κάτι 

aDqFp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Pepi88 είπε:

Συγγνώμη πετάγομαι στο άσχετο σχετικό να ρωτήσω κάτι ..επειδή είχα αποβολή αυτόν τον μήνα και αναρωτιέμαι γιατί ...είχα κάνει λίγες μέρες πριν μείνω  σπινθηρογράφημα..δεν προσπαθούσαμε έτυχε ... και τώρα αναρωτιέμαι μήπως έφταιξε αυτό.αν σου είπαν για μια αξονική να προσέχεις εκείνον τον μήνα φαντάζομαι το σπινθηρογράφημα είναι χειρότερο έτσι δεν είναι?δεν το είπα στον γυναικολόγο αλλά θα τον ρωτήσω τώρα που διάβασα αυτό ..από το κέντρο που το έκανα δεν μου είπαν κάτι 

Λυπάμαι πολύ που σου έτυχε αυτό. Δεν ξέρω να σου απαντήσω και φαντάζομαι κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει αυτό με βεβαιότητα. Κάνατε ιστολογική (δεν ξέρω πώς λέγεται σε αυτή την περίπτωση) για να δείτε αν το έμβρυο είχε χρωμοσωμικες ανωμαλίες; Ακόμα κι έτσι να ήταν κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι προέκυψε η οποιαδήποτε μετάλλαξη από την ακτινοβολία που πήρες στην εξέταση. 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Γενικα νομιζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να το κάνεις τωρα το μηνα της προσπάθειας σου. Κ ο υπέρηχος το ιδιο θα σε καληψει.  Δεν επιτρέπετε στην εγκυμοσύνη παντα σε ρωτάνε πριν την κάνεις.  Μπορει να γινετε σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις που κάτι έχει ψηλαφιθει πχ . 

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

0 κοριτσια! 

Κορίτσι μου πολύ λυπάμαι. Πραγματικά το σ πίστευα ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Πήγαινε το ταξιδάκι σου. Προσπάθησε να περάσεις καλά και να ξεχαστεί λίγο το μυαλουδακι σου. Να γεμίσει ωραίες και ξέγνοιαστες εικόνες και με τον καινούριο χρόνο προσπαθείς πάλι. Σίγουρα η επόμενη θα είναι η τυχερή σου. 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα ζητήσω να μου την γράψουν άμεσα. Σίγουρα δεν πειράζει λέτε που πλησιάζει η ώρα της ετ, έτσι; 

Διάβασα τώρα οτι γίνεται 4η με 12η μέρα του κύκλου. Εγώ εκείνες τις μέρες θα παίρνω τα cyclacur για την ετ. Μήπως δεν πρεπει να γίνει; Θα ρωτήσω και τον γιατρό αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει 

Δεν ξέρω λόγω των cyclacur αλλά λογικά δεν έχεις θέμα. Ρωτά πάντως και τον γιατρό. Κλείσε ραντεβού πριν σου τη γράψει ο γιατρός, να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις και μετά παίρνεις το παραπεμπτικό 

πρίν από 2 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν ξέρω λόγω των cyclacur αλλά λογικά δεν έχεις θέμα. Ρωτά πάντως και τον γιατρό. Κλείσε ραντεβού πριν σου τη γράψει ο γιατρός, να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις και μετά παίρνεις το παραπεμπτικό 

Επίσης επειδή πολλές κοπέλες αναφέρθηκαν στην ακτινοβολία χθες ήμουν για υπέρηχο μαστού και μου είπε πάλι καλό είναι να κάνω και την μαστογραφία πριν την ετ για να να είναι σίγουρη και ότι δεν έχει σημασία η μέρα του κύκλου γιατί ότι είναι να φανεί θα φανεί. Φυσικά αν είσαι πολύ πρησμένη είναι επώδυνο όποτε καλύτερα όχι. Θέλω να πω ότι στην μαστογραφία δεν παίρνεις σκιαγραφικό άρα δεν έχει λόγο να σε επηρεάζει και κοντά στην ετ να είναι αλλά και πάλι αν δεν είσαι πρησμένη κλείσε ραντεβού αν βρεις μέσα στην εβδομάδα να τελειώνεις, μην περιμένεις να αδιαθετήσεις.

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Margeau είπε:

Λυπάμαι πολύ που σου έτυχε αυτό. Δεν ξέρω να σου απαντήσω και φαντάζομαι κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσει αυτό με βεβαιότητα. Κάνατε ιστολογική (δεν ξέρω πώς λέγεται σε αυτή την περίπτωση) για να δείτε αν το έμβρυο είχε χρωμοσωμικες ανωμαλίες; Ακόμα κι έτσι να ήταν κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι προέκυψε η οποιαδήποτε μετάλλαξη από την ακτινοβολία που πήρες στην εξέταση. 

Όχι δεν κάναμε κάτι αλλά αν ξαναγίνει θα πρέπει να το ψάξω .ήταν η δεύτερη αποβολή οπότε ψάχνω και βρω τι έφταιξε οι γιατροί αν δεν έχεις τρεις αποβολες τα ρίχνουν όλα στο τυχαίο δυστυχώς ..

aDqFp2.png

Λοιπόν, ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να την κάνω τώρα που είμαι 26η μέρα του κύκλου αφού έτσι κι αλλιώς ωορρηξία δεν έχω κάνει οπότε είτε 3η μέρα είτε 28η για μένα είναι το ίδιο, ούτε έχω πρησμένο στήθος κτλ και είπε εντάξει. Και θα είμαι 1 μήνα πριν την εμβρυομεταφορά οπότε μια χαρά. Ρώτησα και στο διαγνωστικό για την απόσταση από πιθανή εγκυμοσύνη και μου είπαν είναι οk. 

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Λυπάμαι πολύ, εγώ ξέρω στο κύκλο της σαλπιγγογραφίας δεν πρέπει να μείνεις έγκυος, λόγω ακτινοβολίας, το σπινθηρογράφημα είναι εξίσου πολύ ισχυρό

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπάμαι πολύ, εγώ ξέρω στο κύκλο της σαλπιγγογραφίας δεν πρέπει να μείνει έγκυος, λόγω ακτινοβολίας, το σπινθηρογράφημα ειναι εξίσου πολύ ισχυρο

Άρα όντως μπορεί να έκανε αυτό την ζημιά ...έπρεπε να μου το πουν από το κέντρο εγώ δυστυχώς δεν το ήξερα ..μπορεί να μην προσπαθούσαμε για παιδί αλλά να που έτυχε .θα προσέχαμε παρά πολύ αλλιώς ...κρίμα πολύ κρίμα αν ήταν από αυτό ..

• Λυπημένη/-ος 1

aDqFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Pepi88 είπε:

Άρα όντως μπορεί να έκανε αυτό την ζημιά ...έπρεπε να μου το πουν από το κέντρο εγώ δυστυχώς δεν το ήξερα ..μπορεί να μην προσπαθούσαμε για παιδί αλλά να που έτυχε .θα προσέχαμε παρά πολύ αλλιώς ...κρίμα πολύ κρίμα αν ήταν από αυτό ..

Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν αυτό, με το καλό να έρθει ένα υγιές μωράκι όταν το επιθυμείτε
εγώ όταν έμεινα μετά απο πολύ κόπο κόλλησα κοβιντ... δεν ακούσαμε καρδιά ..παλίνδρομη ... το σκέφτομαι οτι ίσως να επηρέασε αλλα δεν το ξέρουμε

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...