Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Όχι αφού έκανες καταστολή με την κλασική εννοια δεν έκανες. Νομίζει ο οργανισμός ότι κάνεις όμως γιατί βάζεις τις ορμόνες μετά 

Έχεις δίκιο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Λυπάμαι πολύ Angot, όπως είπες και εσυ δεν ήταν αυτή η ώρα. Θέμα χρόνου όμως, το 2023 να είναι η χρόνια σου!!!

Ετσι λεω απο το 2020.! Δνε πειραζει next time! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Σποράκι said:

Μπορείς να κάνεις μαστογραφία και λίγο πριν την ετ αλλά αν θυμάμαι καλά είσαι μικρή, σε καλύπτει ο υπέρηχος αν δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια γιατί να την κάνεις; Εγώ έχω κάνει από τα 36 που ξεκίνησα όλη τη διαδικασία και μαστογραφία και μαγνητική αλλά έχω ιστορικό και από εδώ και πέρα κάθε χρόνο. 

Κοντεύω τα 36 κορίτσι μου και δυστυχώς εχω χάσει την μητέρα μου απο καρκίνο μαστού και είχε και η γιαγιά μου επίσης. Κάνω βέβαια υπέρηχο κάθε χρόνο, έχω ένα ινοαδενωμα το οποίο παρακολουθώ (εχει μικρύνει με τα χρόνια) αλλά σκεφτόμουν οτι αν όλα πάνε καλά τώρα θα μπορέσω να κάνω πλέον μετα απο τον θηλασμό, έτσι δεν είναι; Άρα ίσως και 2-3 χρόνια μετά. Μήπως παρά είναι μακριά; 
Ξέρεις να μου πεις αν γράφεται η εξέταση και περίπου το κόστος;

45 minutes ago, Angot said:

0 κοριτσια! 

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ γαμώτο. Και πίστευα κι εγώ οτι έχεις κάνει λάθος. Μην απογοητεύεσαι ομως please. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά 

eardp2.png

@Angotλυπάμαι πολύ..  σε νιώθω πολύ..  Δεν τα παταταμε ποτέ!! Κοίτα να περάσεις καλά κ ξανά μανα πάλι με καλύτερη ψυχολογία κ πολλές επιτυχίες εύχομαι ολόψυχα στη ζωή σου.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοντεύω τα 36 κορίτσι μου και δυστυχώς εχω χάσει την μητέρα μου απο καρκίνο μαστού και είχε και η γιαγιά μου επίσης. Κάνω βέβαια υπέρηχο κάθε χρόνο, έχω ένα ινοαδενωμα το οποίο παρακολουθώ (εχει μικρύνει με τα χρόνια) αλλά σκεφτόμουν οτι αν όλα πάνε καλά τώρα θα μπορέσω να κάνω πλέον μετα απο τον θηλασμό, έτσι δεν είναι; Άρα ίσως και 2-3 χρόνια μετά. Μήπως παρά είναι μακριά; 

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ γαμώτο. Και πίστευα κι εγώ οτι έχεις κάνει λάθος. Μην απογοητεύεσαι ομως please. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά 

Η μαστογραφία γράφεται αν είσαι μετά τα 40 αλλά κ αν υπάρχει ιστορικό όπως από την μαμά γράφεται κ πριν τα 40. Το έχω κάνει κ ξέρω. Δίνεις μια μικρή συμμετοχή νομίζω 2 ευρώ εκεί που θα την κάνεις. Το ίδιο κ ο υπέρηχος στήθους.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Angot είπε:

Ετσι λεω απο το 2020.! Δνε πειραζει next time! 

Λυπάμαι πολύ. Όταν με πιάνει απογοήτευση, σκέφτομαι πόσο μεγαλύτερη χαρά θα νιώσω όταν έρθει με το καλό το ευχάριστο. Κι εγώ από το 2020 το περιμένω αλλά δεν μου χτύπησε την πόρτα. Φέτος έχασα ξαφνικά και τη μητέρα μου και πολλές φορές νιώθω ότι έχω ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, ότι η τύχη μου είναι μαύρη κι άραχνη. Δεν είναι έτσι όμως. 

Νομίζω ότι έχεις μια μεγάλη αγκαλιά από όλες μας εδώ. Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα στο ταξίδι σας και πραγματικά ελπίζω όλες όσες προσπαθούμε καιρό να μπορέσει να ηρεμήσει το "μέσα μας" και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η επόμενη χρονιά ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ για τη μαμά σου. Τότε έχεις δίκιο, καλό είναι να κανείς απλά και μόνο για να είσαι πιο ήσυχη στην εγκυμοσύνη σου. Γράφεται κανονικά και πληρώνεις μόνο κάτι λίγο που είναι η συμμετοχή. Τώρα αν θυμάμαι καλά εγώ την είχα κάνει από βιασύνη ιδιωτικά και νομιζω είχα πληρώσει 60 ευρώ την ψηφιακή 3d, αν τα λέω καλά.

• Ευχαριστώ 1

16 minutes ago, Πεγκούλα! said:

Η μαστογραφία γράφεται αν είσαι μετά τα 40 αλλά κ αν υπάρχει ιστορικό όπως από την μαμά γράφεται κ πριν τα 40. Το έχω κάνει κ ξέρω. Δίνεις μια μικρή συμμετοχή νομίζω 2 ευρώ εκεί που θα την κάνεις. Το ίδιο κ ο υπέρηχος στήθους.

14 minutes ago, Σποράκι said:

Λυπάμαι πολύ για τη μαμά σου. Τότε έχεις δίκιο, καλό είναι να κανείς απλά και μόνο για να είσαι πιο ήσυχη στην εγκυμοσύνη σου. Γράφεται κανονικά και πληρώνεις μόνο κάτι λίγο που είναι η συμμετοχή. Τώρα αν θυμάμαι καλά εγώ την είχα κάνει από βιασύνη ιδιωτικά και νομιζω είχα πληρώσει 60 ευρώ την ψηφιακή 3d, αν τα λέω καλά.

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα ζητήσω να μου την γράψουν άμεσα. Σίγουρα δεν πειράζει λέτε που πλησιάζει η ώρα της ετ, έτσι; 

Διάβασα τώρα οτι γίνεται 4η με 12η μέρα του κύκλου. Εγώ εκείνες τις μέρες θα παίρνω τα cyclacur για την ετ. Μήπως δεν πρεπει να γίνει; Θα ρωτήσω και τον γιατρό αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει 

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα ζητήσω να μου την γράψουν άμεσα. Σίγουρα δεν πειράζει λέτε που πλησιάζει η ώρα της ετ, έτσι; 

Διάβασα τώρα οτι γίνεται 4η με 12η μέρα του κύκλου. Εγώ εκείνες τις μέρες θα παίρνω τα cyclacur για την ετ. Μήπως δεν πρεπει να γίνει; Θα ρωτήσω και τον γιατρό αλλά αν ξέρει κάποια ας μου πει 

Ο δικός μου γιατρός ηθελε να την κάνω και να είμαι καθαρή από ορμόνες. Έτσι κι έκανα. 

Ίσως ο δικός σου να έχει διαφορετική άποψη.ρωτα καλυτερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι με ορμονες δεν κάνουν συνήθως συνήθως με τις ορμονες πυκνώνει πολυ ο μαστος κ δε φαινετε τιποτα στην μαστογραφια. Ασε που αν κανεις ετ δεν είναι κ καλό να έχεις δεχθεί ακτινοβολία.  . Αν κανεις υπέρηχους σε καλύπτει σε αυτήν την ηλικία επειδή ο μαστος ειναι συνήθως πυκνος παντα μετα την μαστογραφια ζητανε υπερυχο για καλητερη ληψη.  

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...