Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Jamie είπε:

Μην ανησυχεις κοριτσι μου εμενα φαντασου η μιση ειχε σκασει στο προσωπο του συζυγου χαχα μου ειχε πει η μαια να μην κανω καπακι αλλη..

Χαχα και εμένα σε αυτόν έσκασε μες στο μάτι κιόλας ,ο καημένος απ' τη μια αγχώθηκε απ' την άλλη φοβήθηκε και μετά γελούσε. Ωραία ναι ούτε εγώ έκανα ηταν πολύ λίγο μωρέ .. 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Καλημερσ αγάπη πηγα κατα τις 2-3 θα βγει. Δεν εκανα τεστ σήμερα 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Σου στέλνουμε θετική ενέργεια!

11 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Κορίτσια τι πιστεύετε?

Είναι καλύτερα μια γυναίκα πριν την πρώτη της ετ να κάνει εξονυχιστικες (υστεροσκοπιση,  Νικα, ΝΚ, κτλ.) εξετάσεις που φυσικά επιφέρουν έξοδα και ταλαίπωρια ή κατευθείαν ετ και να ψάξει την κατάσταση  μετά την αποτυχία?

Καλημέρα Αγαπ! Εμείς τα είχαμε ψάξει όλα πριν την πρώτη εξωσωματική. Όλες τις κοστοβορες εξετάσεις. Παρόλα αυτά δύο εμβρυομεταφορές έχουμε κανει και ήταν και οι δύο αποτυχημένες. Ακόμα και όλα να τα έχεις ρυθμισμένα, κανείς δε σου εξασφαλίζει ότι θα πετύχει δυστυχώς. Το μόνο που μου μένει εμένα να κάνω είναι ΕΡΑ τεστ. Επίσης θα δοκιμάσω αλλαγή πρωτοκόλλου. 

• Μου αρέσει 1

On 10/12/2022 at 11:28 ΜΜ, Margeau είπε:

Κοίτα γενικά έχω παχύ ενδομήτριο. Οπότε ίσως και να είναι το φυσιολογικό για μένα αυτό, δεν ξέρω. Παιδευτηκαν γιατί είχα πάρει αντισυλληπτικά για έναν κύκλο και μετά καταστολή. Και έπεσε στα τάρταρα η οιστραδιόλη. Παρόλα αυτά στον τεχνητό κύκλο όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Η εμβρυομεταφορά γίνεται όταν είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Συνήθως όμως πρέπει να γίνει μαξ μέχρι την 21η μέρα. 

Άρα η οιστραδιόλη θέλει καλό αριθμό! 

On 11/12/2022 at 1:45 ΠΜ, kateriiina25 είπε:

Θα ξεκινήσω το χάπι 19 του μήνα για να έρθει η περίοδος 26-27 και μόλις ανοίξει το Γεν 3 του μήνα θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο. 

Να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί λες οτι παιδεύτηκαν ενώ έφτασε 12-13; Αφου υποτίθεται απο 7,5-8 και πάνω κάνεις εμβρυομεταφορά γιατί να περιμένεις να το φτάσεις τοσο πολύ; Σου εξήγησε μήπως ο γιατρός;

Καλή επιτυχία μας εύχομαι θα είμαστε με δύο εβδομάδες διαφορά! 

Κράτα το

11 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Πριν την 1η ετ μόνο τα απαραίτητα μιας και πολλές από αυτές κοστίζουν πολλά λεφτά. Μετά καλό ειναι να γίνονται όσες περισσότερες αντέχει η τσέπη σου. Πολύ βασικό όμως να ελέγχεται σωστά και ο άντρας από νωρίς

Και μιας και ανέφερες την μαστογραφία… Πόσο καιρο πριν την ετ μπορούμε να κάνουμε μαστογραφία; Σκέφτομαι μήπως είναι καλό να κάνω την 1η μου πριν προχωρήσω 

Μπορείς να κάνεις μαστογραφία και λίγο πριν την ετ αλλά αν θυμάμαι καλά είσαι μικρή, σε καλύπτει ο υπέρηχος αν δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια γιατί να την κάνεις; Εγώ έχω κάνει από τα 36 που ξεκίνησα όλη τη διαδικασία και μαστογραφία και μαγνητική αλλά έχω ιστορικό και από εδώ και πέρα κάθε χρόνο. 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Angot είπε:

Καλημερσ αγάπη πηγα κατα τις 2-3 θα βγει. Δεν εκανα τεστ σήμερα 

Καλημέρα κορίτσια! Δεν γράφω συχνά αλλά σας παρακολουθώ. 

@Angot ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, με το καλό!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Άρα η οιστραδιόλη θέλει καλό αριθμό! 

Καλή επιτυχία μας εύχομαι θα είμαστε με δύο εβδομάδες διαφορά! 

Νομίζω ότι πρέπει να προσομοιάζει με τον φυσικό κύκλο όπου θα έκανες ωορρηξία και θα ανέβαινε η οιστραδιόλη. Αυτό κατάλαβα. Τώρα πραγματικά νομίζω μπερδεύτηκα. Όταν κάνεις αρβεκάπ ρε κορίτσια κάνεις ωορρηξία; Σε εκείνο τον κύκλο λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα είχα τα υγρά της ωορρηξίας αλλά όχι πόνο. Δεν ξέρω αλήθεια να σου πω. Ίσως η Κατερίνα να μας βοηθήσει.

πρίν από 38 λεπτά , Angot είπε:

Σας ευχαριστώ ολες κορίτσια. Δεν βρήκα το νοημα να κανω απλως.. Οχι οτι δεν ειχα καβατζα! Χαχαχαχ

Καλημερα!!Καλα,νομιζω καμια δεν αμφεβαλλε οτι εχεις καβατζα, πλεον και φαρμακειο να μην βρισκουμε,ξερουμε που να παμε:-P:-P! Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Περιμενουμε νεα!! 

• Χαχα 4

πρίν από 15 λεπτά , Margeau είπε:

Νομίζω ότι πρέπει να προσομοιάζει με τον φυσικό κύκλο όπου θα έκανες ωορρηξία και θα ανέβαινε η οιστραδιόλη. Αυτό κατάλαβα. Τώρα πραγματικά νομίζω μπερδεύτηκα. Όταν κάνεις αρβεκάπ ρε κορίτσια κάνεις ωορρηξία; Σε εκείνο τον κύκλο λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα είχα τα υγρά της ωορρηξίας αλλά όχι πόνο. Δεν ξέρω αλήθεια να σου πω. Ίσως η Κατερίνα να μας βοηθήσει.

Όχι αφού έκανες καταστολή με την κλασική εννοια δεν έκανες. Νομίζει ο οργανισμός ότι κάνεις όμως γιατί βάζεις τις ορμόνες μετά 

Κράτα το

πρίν από 44 λεπτά , Angot είπε:

Σας ευχαριστώ ολες κορίτσια. Δεν βρήκα το νοημα να κανω απλως.. Οχι οτι δεν ειχα καβατζα! Χαχαχαχ

καλά αποτελέσματα κορίτσι μου 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...