Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Καλά πότε έκανες 14? Από την πρώτη μέρα? Χαχα.. όλα να σου πάνε κατ' ευχήν.... θα μ αφησεις μόνη την Πέμπτη δηλαδή Ε?

Χαχα 2 μερες μετα την εμβρυομεταφορά ξεκινησα! :P αστο σου λεω, ειμαι το πιο γρήγορο τεστ του φόρουμ! Θα παω εγω αυριο, να σπασω τη γρουσουζιά και να πας εσυ την Πέμπτη να βγαλεις μια χοριακαρα να ρθουμε στα ισια μας! 

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο. Και 15 να ηταν η χοριακη μου θα το εδειχνε. 

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα πίστευα. Αλλά κάτι μέσα μου δεν μπορεί να το πιστέψει, δε μου στέκει! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω λογικά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα πίστευα. Αλλά κάτι μέσα μου δεν μπορεί να το πιστέψει, δε μου στέκει! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω λογικά!

Δε θελω να εχω αυταπατες. Μεσα μου απο την αρχη πιστευα οτι δε θα παει καλα κι αυτη φορα. Θες ένστικτο; θες φοβος; αμυνα; ξερω οτι θα τα καταφερω, απλως δεν ειναι ισως η ωρα μου ακόμα.... Θεωρητικά ημουν απο τις 'ευκολες' περιπτώσεις αλλα κατι δεν ειναι σωστό για την ωρα.. Ισως η επόμενη φορα ειναι η τυχερη. Απλως δεν ξερω αν θα παω για 4η φορα αν δεν πετύχει και η επόμενη. Ισως το παω με τον φυσιολογικό - ρομαντικο τροπο μετα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Angot said:

Μιλησα με τη μαια κορίτσια, της ειπα οτι εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο (εκανα κι αλλο τωρα, αρνητικο) και μου ειπε να παω αύριο για χοριακη να επιβεβαιώσω. Να σταματήσω τα χαπια οχι τπτ αλλο.  Στην αρνητικη χοριακη μπορω παλι μετα την περιοδο μου να κανω μεταφορα ή πρεπει να περιμένω; 

Οταν δεν κανεις διέγερση, μπορείς κανονικά στον επόμενο κύκλο. Δεν ξερω αν ο γιατρός σου βέβαια έχει άλλη φιλοσοφία 

1 hour ago, Angot said:

Ειναι και πολλα χαχαχαχα 14 στο συνολο! 

Και παίρνεις και τα ακριβά ρε πουλάκι μου. Ασύμφορη είσαι χαχαχα

21 minutes ago, Angot said:

Δε θελω να εχω αυταπατες. Μεσα μου απο την αρχη πιστευα οτι δε θα παει καλα κι αυτη φορα. Θες ένστικτο; θες φοβος; αμυνα; ξερω οτι θα τα καταφερω, απλως δεν ειναι ισως η ωρα μου ακόμα.... Θεωρητικά ημουν απο τις 'ευκολες' περιπτώσεις αλλα κατι δεν ειναι σωστό για την ωρα.. Ισως η επόμενη φορα ειναι η τυχερη. Απλως δεν ξερω αν θα παω για 4η φορα αν δεν πετύχει και η επόμενη. Ισως το παω με τον φυσιολογικό - ρομαντικο τροπο μετα. 

Άμυνα είναι, κι εγώ είμαι απαισιόδοξη με την δική μου ετ. Από την μία ανυπομονώ να έρθει και απο την άλλη δεν θέλω καθόλου. Ξερω ομως οτι δεν ειναι ένστικτο, είναι απλώς μια αυτοπροστασία 

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Οταν δεν κανεις διέγερση, μπορείς κανονικά στον επόμενο κύκλο. Δεν ξερω αν ο γιατρός σου βέβαια έχει άλλη φιλοσοφία 

Και παίρνεις και τα ακριβά ρε πουλάκι μου. Ασύμφορη είσαι χαχαχα

Αχχαχα σκατα ολε που λεει και ο άντρας μου.. Μωρε ο άντρας μου  στεναγχωριεται. :( εγω ειμαι οκ μπορώ να πω, προετοιμαζομουν πολλες μερες, ενω εκεινος ειχε ελπιδα μεχρι και σημερα. 

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Angot said:

Αχχαχα σκατα ολε που λεει και ο άντρας μου.. Μωρε ο άντρας μου  στεναγχωριεται. :( εγω ειμαι οκ μπορώ να πω, προετοιμαζομουν πολλες μερες, ενω εκεινος ειχε ελπιδα μεχρι και σημερα. 

Κάτσε να δούμε αύριο…

eardp2.png

Κορίτσια τι πιστεύετε?

Είναι καλύτερα μια γυναίκα πριν την πρώτη της ετ να κάνει εξονυχιστικες (υστεροσκοπιση,  Νικα, ΝΚ, κτλ.) εξετάσεις που φυσικά επιφέρουν έξοδα και ταλαίπωρια ή κατευθείαν ετ και να ψάξει την κατάσταση  μετά την αποτυχία?

πρίν από 3 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κορίτσια τι πιστεύετε?

Είναι καλύτερα μια γυναίκα πριν την πρώτη της ετ να κάνει εξονυχιστικες (υστεροσκοπιση,  Νικα, ΝΚ, κτλ.) εξετάσεις που φυσικά επιφέρουν έξοδα και ταλαίπωρια ή κατευθείαν ετ και να ψάξει την κατάσταση  μετά την αποτυχία?

Πριν γιατι μετα ειναι ηδη ταλαιπωρημενη. Εγω εχω πει πως αν κανω κορη ανα διαστηματα θα τη συμβουλευω να κανει και διαφορες εξετασεις, πριν αποφασισει να κανει παιδι. Δε θελω να περασει οτι περναμε εμεις ολες. Που ψαχνομαστε ενω ταυτοχρονα διαχειροζομαστε και τις αποτυχιες μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Αγάπ είπε:

Κορίτσια τι πιστεύετε?

Πριν την πρώτη ετ να εξετασει όσα γράφονται από ένα δημόσιο νοσοκομείο κ μετα πριν την δεύτερη ετ να κανει όλες τις κοστοβορες εξετασεις για ενδομητριο ακομα κ για προεμφυτικο αν μπορεσει . Επίσης η συλλογή παραπάνω εμβρυων αν υπάρχει πρόβλημα ηλικιας κ λιγοστων ωαριων κ μετα ετ .  

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Αγάπ said:

Κορίτσια τι πιστεύετε?

Πριν την 1η ετ μόνο τα απαραίτητα μιας και πολλές από αυτές κοστίζουν πολλά λεφτά. Μετά καλό ειναι να γίνονται όσες περισσότερες αντέχει η τσέπη σου. Πολύ βασικό όμως να ελέγχεται σωστά και ο άντρας από νωρίς

Και μιας και ανέφερες την μαστογραφία… Πόσο καιρο πριν την ετ μπορούμε να κάνουμε μαστογραφία; Σκέφτομαι μήπως είναι καλό να κάνω την 1η μου πριν προχωρήσω 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πριν την 1η ετ μόνο τα απαραίτητα μιας και πολλές από αυτές κοστίζουν πολλά λεφτά. Μετά καλό ειναι να γίνονται όσες περισσότερες αντέχει η τσέπη σου. Πολύ βασικό όμως να ελέγχεται σωστά και ο άντρας από νωρίς

Συμφωνω απόλυτα για τις εξετάσεις του συζύγου.

Οι περισσότεροι γιατροί πιστευω ακολουθούν την τακτικη....πρώτη ετ με τα βασικά και μετά βλέπουμε...απλά έτσι μετά έρχεται η παγίδα ..πάμε στη δεύτερη  ετ αφού μάλλον έφταιγαν τα έμβρυα...και καταλήγουμε να βρίσκουμε πράγματα αφου πρώτα έχουμε χαλάσει 4 έμβρυα και χρήματα για ετ.

@linaaΣτο εξωτερικό εάν δεν κάνω λάθος ο προεμφυτευτικος γινεται πάντα. Σ εμάς, μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις 

πρίν από 2 λεπτά , Αγάπ είπε:

Συμφωνω απόλυτα για τις εξετάσεις του συζύγου.

Οι περισσότεροι γιατροί πιστευω ακολουθούν την τακτικη....πρώτη ετ με τα βασικά και μετά βλέπουμε...απλά έτσι μετά έρχεται η παγίδα ..πάμε στη δεύτερη  ετ αφού μάλλον έφταιγαν τα έμβρυα...και καταλήγουμε να βρίσκουμε πράγματα αφου πρώτα έχουμε χαλάσει 4 έμβρυα και χρήματα για ετ.

@linaaΣτο εξωτερικό εάν δεν κάνω λάθος ο προεμφυτευτικος γινεται πάντα. Σ εμάς, μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις 

Εδω γινετε μετα την 3η αποτυχία αν θέλεις. Συνηθως οι γιατροί δεν τον προτείνουν ομως ουτε τότε επειδή κοστιζει πολλά λεφτά κ φοβούνται μην τρομαξουν προφανώς οι πελάτες.  

4 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια έκανα τη prolutex πριν και στο τέλος της, βγήκε η ένεση από τη βελόνα μάλλον δεν την είχα βάλει καλά δε ξέρω και πετάχτηκε λίγο υγρό έξω γιατί ήταν στο τέλος ... Πειράζει λέτε ? 

Μην ανησυχεις κοριτσι μου εμενα φαντασου η μιση ειχε σκασει στο προσωπο του συζυγου χαχα μου ειχε πει η μαια να μην κανω καπακι αλλη..

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...