Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλά εννοείται θα πάω από το αξημερωτο, αλλά πρέπει να δω γιατί για την βιοϊατρική πιστεύω πως Σάββατο δεν βγάζει. Αλλά θα ψάξω που μπορεί να την κάνω! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! 

Έχω ρωτήσει στη βιοϊατρική για Σάββατο και μου είπαν αυτό που σου έγραψα, ότι γίνεται κατόπιν συνεννόησης και μόνο αν πας πολύ νωρίς. Τώρα δε θυμάμαι αν αυτό αφορούσε τα κεντρικά μόνο ή οποιοδήποτε παράρτημα. Μπορείς να τους ρωτήσεις για σιγουριά και για να μην έχεις έξτρα αγωνία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου να σας ενημερωσω και για τα δικα μου. Καταρχην σημερα αδιαθετησα. 6 μερες μετα την ωοληψια!. Εχω υπερδιεγερση ακομα.. κι ετσι θα κανω στον επομενο κυκλο ετ. Εχουμε 8 βλαστοκυστες..!! Οι 6 ειναι 5ΑΑ και 4ΑΑ. Οι 2 ειναι 5ΒΒ.

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιες εχετε γνωσεις για τον προεμφυτευτικο.. να μου πειτε! Θελω να μαθω αν παιζει κ ρολο στην εμφυτευση.. αλλα κ τι γινεται οταν τα εμβρυα ειναι ηδη στην καταψυξη! Ειπαμε να μην κανουμε λογω κοστους.. αλλα θα ηθελα να μαθω πιο πολλες πληροφοριες.. μήπως το ξανασκεφτω.. εστω κ για αργοτερα αν χρειαστει!

Τι ωραια νεα!! Μέσα από την καρδια μου καλή επιτυχία!

πρίν από 2 λεπτά , Ana21 είπε:

Τι ωραια νεα!! Μέσα από την καρδια μου καλή επιτυχία!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Μακαρι να τα καταφερουμε ολες επιτελους! Το φορουμ ειναι αρκετα γουρλιδικο νομιζω!

• Μου αρέσει 5

16 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Το 1 είναι το στάδιο ανάπτυξης (είναι από 1 έως 5, όπου όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο πιο ανεπτυγμένη η βλαστοκύστη). Τα γράμματα που ακολουθούν αφορούν το πρώτο την ποιότητα αυτού που μελλοντικά θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το σάκο (από Α έως C, ανάλογα με την ποιότητα, δηλαδή Α=άριστο, Β=καλό, C= μέτριο. Υπάρχει και D, αλλά δεν τα βάζουν γιατί δε δίνουν εγκυμοσύνη). 

Ξέρεις μήπως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε πώς φαίνεται η ικανότητα τους να εμφυτευτούν? 

Ουάου, πολύ αναλυτική κατάταξη! Σ' ευχαριστούμε πολύ @Nephele78

Σε ευχαριστουμε για την ανάλυση!! Καλή επιτυχία να έχεις !

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έγινε σήμερα η ωοληψια. Δυστυχώς μόνο 4 πήρανε. Υπάρχει κάποια που έκανε κι αυτή ωοληψια να μου πει τι φάρμακα της ξεκίνησε ο γιατρός για προετοιμασία εμβρυομεταφορας;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια έγινε σήμερα η ωοληψια. Δυστυχώς μόνο 4 πήρανε. Υπάρχει κάποια που έκανε κι αυτή ωοληψια να μου πει τι φάρμακα της ξεκίνησε ο γιατρός για προετοιμασία εμβρυομεταφορας;

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Να εχεις καλα νεα αυριο για αρχη! (Απο φαρμακα μονο cyclacur και utrogestan και μου ειπε να παρω να εχω προς το παρον, γιατι δεν θα την κανω άμεσα).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σήμερα έκανες ωοληψια και σήμερα τα ξεκίνησες όλα αυτά; Εμένα μου έδωσε vibramicin, medrol, salospir, utrogestan και vasclor κρεμα. Αλλά δε μου έδωσε τίποτα για το ενδομήτριο. Κι αγχωθηκα.

πρίν από 4 λεπτά , Laky είπε:

Σήμερα έκανες ωοληψια και σήμερα τα ξεκίνησες όλα αυτά; Εμένα μου έδωσε vibramicin, medrol, salospir, utrogestan και vasclor κρεμα. Αλλά δε μου έδωσε τίποτα για το ενδομήτριο. Κι αγχωθηκα.

Βλαστοκυστες έχω κατάψυξη. Τα ξεκίνησα όλα αυτά από την Παρασκευή για να την κάνω την Πέμπτη. Μην αγχώνεσαι ξέρει εκείνος τι θα σου δώσει. Όλα θα πάνε καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Makelen said:

Κοριτσια μου να σας ενημερωσω και για τα δικα μου. Καταρχην σημερα αδιαθετησα. 6 μερες μετα την ωοληψια!. Εχω υπερδιεγερση ακομα.. κι ετσι θα κανω στον επομενο κυκλο ετ. Εχουμε 8 βλαστοκυστες..!! Οι 6 ειναι 5ΑΑ και 4ΑΑ. Οι 2 ειναι 5ΒΒ.

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιες εχετε γνωσεις για τον προεμφυτευτικο.. να μου πειτε! Θελω να μαθω αν παιζει κ ρολο στην εμφυτευση.. αλλα κ τι γινεται οταν τα εμβρυα ειναι ηδη στην καταψυξη! Ειπαμε να μην κανουμε λογω κοστους.. αλλα θα ηθελα να μαθω πιο πολλες πληροφοριες.. μήπως το ξανασκεφτω.. εστω κ για αργοτερα αν χρειαστει!

Ρε συ συγχαρητήρια! Τέλεια αποτελέσματα. Εύχομαι τα δύο πρώτα να είναι και τα τυχερά σου.
Τόσο γρήγορα σου ήρθε περίοδος? Τι στο καλό, μόνο σε μένα έκανε 17 μέρες κάθε φορά? Ένας αιώνας μου φάνηκαν οι 4 ωοληψίες. Άσε

3 hours ago, Marina21 said:

Αααα ωραία τότε για να ξέρω, γιατί από ότι υπολογίζω Σάββατο θα πρέπει να την κάνω. 

Και μένα Σαββατο πέφτει και είχα τον ίδιο προβληματισμό. Λέω να πάω στο Μητερα κατευθείαν. Εν τω μεταξύ σε όλες δίνουν 10 μέρες μετά από βλαστοκύστες, μόνο σε μένα έδωσε 12, για να με πεθάνει χαχα  

21 minutes ago, Laky said:

Μπορεί να μην το χρειάζεσαι κοπέλα μου. Μπορεί το ενδομήτριο σου να είχε σωστό πάχος. Έχω παρατηρήσει ότι δεν δίνουν όλοι οι γιατροί πάντα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Laky είπε:

Και εγώ σήμερα έκανα και πήρα λιγότερα και απο τα δικά σου. Δηλ Medrol Salospir δεν μου έδωσε που είμαι και μεγαλύτερη. Και ciclacur μόνο ενα μου έδωσε. Σαφέστατα εχει να κανει με το πάχος του ενδομητρίου. Δεν ειναι ολα για όλες. Εμπιστευσου τους γιατρούς σου 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...