Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Μιλησα με τη μαια κορίτσια, της ειπα οτι εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο (εκανα κι αλλο τωρα, αρνητικο) και μου ειπε να παω αύριο για χοριακη να επιβεβαιώσω. Να σταματήσω τα χαπια οχι τπτ αλλο.  Στην αρνητικη χοριακη μπορω παλι μετα την περιοδο μου να κανω μεταφορα ή πρεπει να περιμένω; 

Νομίζω ότι μπορείς κανονικά. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε τι θα δείξει αύριο η χοριακή σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Λογικά αν κρίνω από την δίκη μου περίπτωση θα τα ξεπαγώσουν την ημέρα της ωορρηξιας αν πας με φυσικό κύκλο. Αν πας με τεχνητό την ημέρα που θα ξεκινήσεις την προγεστερονη. Πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα όταν με το καλό έρθει η ώρα ενημέρωσε μας πως πήγε, έχω και εγώ στην κατάψυξη ωαρια και θέλω να δω στατιστικά επιβίωσης, γονιμοποίησης κλπ :rolleyes:

Ααά μπορεί να γίνει με δύο τρόπους δηλαδή..τέλεια είμαι η άσχετη του θέματος εγώ...σκέψου πολύ πρόσφατα έμαθα ότι το ετ που λέγανε πολλά κορίτσια είναι η εμβρυομεταφορα...χαχαχαχα...ναι καλέ φυσικά κ θα πω αποτελέσματα..έτσι όπως μου τα είπαν θα πάει καλά...αλλά ας έρθει εκείνη η μέρα...εύχομαι κ προσεύχομαι έτσι να πάει ..αλλά κ αν γίνει κάτι άσχημο πάμε για διέγερση κ γονιμοποίηση μαζι με την ωοληψία...δεν θα τα βάλουμε ξανά μόνα τους...αλλά δυστηχως πέρυσι δεν γινόταν αλλιώς..όπως κ να έχει θα σου στείλω σίγουρα!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έκανα τη prolutex πριν και στο τέλος της, βγήκε η ένεση από τη βελόνα μάλλον δεν την είχα βάλει καλά δε ξέρω και πετάχτηκε λίγο υγρό έξω γιατί ήταν στο τέλος ... Πειράζει λέτε ? 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Με παει σε επομενο κυκλο γιατι παιρνω κλομιφενη, αν δεν χαπακωθω και παρω του φυσικου κυκλου το ωαριο θα μπορεσω να τα βαλω τον ιδιο μηνα.  Μου εστειλε η οικονομ. Μηνυμα να μου πεινοτι ολες οι εξετασεις μου ηταν τέλειες, και ασχετα με τα τεστ θεωρει οτι θα εχουμε ευχαριστα... Τι γλυκος ανθρωπος. 

Αχ αυτή η γυναίκα, είναι θησαυρός! Και συμφωνώ μαζί της!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, happiness79 είπε:

Νομίζω ότι μπορείς κανονικά. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε τι θα δείξει αύριο η χοριακή σου!

Ελα μωρε και συ χαχαχ  , τι να δειξει; θερμοκρασια στη Σιβηρια Δεκεμβρη μηνα!  :confused:

Παράθεση

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Ελα μωρε και συ χαχαχ  , τι να δειξει; θερμοκρασια στη Σιβηρια Δεκεμβρη μηνα!  :confused:

Ρε αλήθεια στο λέω, το πιστεύω ότι έχει πάει καλά!!!

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, σε νιώθω απόλυτα. Πόσες και πόσες φορές έχω απογοητευτεί και σκεφτεί ότι δε θα τα καταφέρουμε. Ξέρω πως ότι κι αν σου πω, δύσκολα φεύγει αυτό το συναίσθημα και το πλάκωμα που το συνοδεύει. Όμως ακόμα και στις πιο μαύρες ώρες, τα βράδια που ξάπλωνα, χάιδευα αυτή την άδεια τότε μήτρα, για να της δίνω δύναμη και κουράγιο. Να το αγαπάς το σώμα σου. Και σε παρακαλώ, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, προσπάθησε να κρατάς το κεράκι της πίστης αναμένο. Λειτουργεί πολύ βοηθητικά. Όσο για τις εξετάσεις σου που βγήκαν όχι και τόσο καλές, κάνε υπομονή μέχρι να συζητήσεις με το γιατρό σου, να δεις τι έχει να προτείνει. Ξέρεις, μερικές φορές, αν ύστερα από εξετάσεις δεν βρίσκουν τίποτα, απογοητεύεσαι εξίσου και βρίσκεσαι και σε αδιέξοδο γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το ότι είχατε κάποια ευρήματα ίσως να σημαίνει ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου, γιατί θα δεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Αυτά από μένα και μια αγκαλιά ❤ Να σε φροντίσεις!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! 

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

Εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο. Και 15 να ηταν η χοριακη μου θα το εδειχνε. 

Δεν ξέρω γιατί αλλά ολη αυτη η αρνητικότητα σου (που προφανώς την χρησιμοποιείς για άμυνα) με προκαλεί να σου ευχηθώ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για αύριο!! Με το καλό να μάθουμε τα χαρμόσυνα νέα σου!!

Όλα θα πάνε καλά!!

πρίν από 4 λεπτά , Αγάπ είπε:

Δεν ξέρω γιατί αλλά ολη αυτη η αρνητικότητα σου (που προφανώς την χρησιμοποιείς για άμυνα) με προκαλεί να σου ευχηθώ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για αύριο!! Με το καλό να μάθουμε τα χαρμόσυνα νέα σου!!

Όλα θα πάνε καλά!!

ευχαριστώ κοριτσι μου, να εισαι καλα! μ αρέσει που το γραφεις και με μεγαλα γραμματα να το εμπεδωσω χαχαχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Angot είπε:

ευχαριστώ κοριτσι μου, να εισαι καλα! μ αρέσει που το γραφεις και με μεγαλα γραμματα να το εμπεδωσω χαχαχαχ

Αυριο θα κάνεις χοριακη τλκα;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...