Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Jamie είπε:

Παντως το ειχα σκεφτει κ εγω αυτο για το εντερο γι αυτο κ το ειχα ψαξει!η αληθεια ειναι οτι απο τοα φαρμακα ισως δεν καταλαβαινουμε διαφορες εγω το μονο διαφορετικο που ειχα ηταν οτι ενω μου πρηζοταννπαντα το στηθος στις περιοδους κατα την εμ και μετα ηταν τελειως ξεπρησμενο κ τοτε ειχα απογοητευτει τελειως αλλα τελικα ποτε δεν ξερεις το σωμα πως αντιδραει γι αυτο μη σε στενοχωρει τιποτα!

Σε ευχαριστώ πολύ ,όχι έχω θετική σκέψη ακόμα τουλάχιστον προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη αλλά κάποια διαφορετικά πράγματα τα παρατηρώ αλλά ξέρω ότι δεν είναι και καλό να δινω πολύ βάση γιατί με τόσα φάρμακα ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι κάπως περίεργα.. Σήμερα πήρα αποτελέσματα ανοσολογικών εξετάσεων που με έστειλε ο γιατρός μου να κάνω στον Ευαγγελισμό και δεν είναι φυσιολογικά. Περιμένω ακόμα τα αντιπυρηνικα και anti dna. Η εξέταση που μου έκαναν με ιστό περιόδου μετά την αρνητική χοριακή βγήκε αρνητική αν και ξέρω ότι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη εξέταση του κόσμου. Επίσης κορίτσια θα σας πω κάτι αλλά μη με βρίσετε. Αυτόν τον μήνα προσπαθήσαμε μόνοι μας με τον άντρα μου. Πήρα τεστ ωορρηξίας και κάναμε προγραμματισμένες επαφές. Την 7η μετά την ωορρηξία το βράδυ άρχισα να έχω συμπτώματα που τα είχα και μετά τη δεύτερη εμβρυομεταφορα. Κορίτσια σας το ορκίζομαι, δεν τα φαντάστηκα. Κράτησαν λίγες μέρες αλλά σήμερα δεν έχω τίποτα. Περιμένω να αδιαθετησω την Παρασκευή. Έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό. Έχω απογοητευτεί. Σκέφτομαι ότι αυτή η μήτρα δεν θα τα καταφέρει ποτέ...

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα θα γίνει σε φυσικό κύκλο, ε; Δηλαδή θα τα ξεπαγώσουν την μέρα της φυσικής ωορρηξίας και θα τα γονιμοποιήσουν; Θα τα γονιμοποιήσετε όλα;

Ωραία ερώτηση αλλά δεν εχω ιδέα...χαχαχα...δεν έχω ξανακάνει κ να σου πω κ δεν ρώτησα το πώς ακριβως...μου είπε θα μου τα πει όλα στην ώρα τους..φαντάζομαι όμως πως ναι...όπως τα λες θα γίνουν...θα τα γονιμοποιήσουν όλα ναι έτσι έχουμε πει ...καλά δεν έχουμε κ τρελό νούμερο ...μην σκεφτείς...6 είναι όλα και όλα χαχαχα...κάτσε να δούμε τι θα μείνει τι θα γίνει...τι θα μπει σε εμένα...γενικά δεν έχω ανχος για την ετ όσο να πάνε όλα καλά με τα εργαστήρια κ αυτά...θα δούμε...σκέφτομαι θετικά κ ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

19 minutes ago, Pagor said:

Ωραία ερώτηση αλλά δεν εχω ιδέα...χαχαχα...δεν έχω ξανακάνει κ να σου πω κ δεν ρώτησα το πώς ακριβως...μου είπε θα μου τα πει όλα στην ώρα τους..φαντάζομαι όμως πως ναι...όπως τα λες θα γίνουν...θα τα γονιμοποιήσουν όλα ναι έτσι έχουμε πει ...καλά δεν έχουμε κ τρελό νούμερο ...μην σκεφτείς...6 είναι όλα και όλα χαχαχα...κάτσε να δούμε τι θα μείνει τι θα γίνει...τι θα μπει σε εμένα...γενικά δεν έχω ανχος για την ετ όσο να πάνε όλα καλά με τα εργαστήρια κ αυτά...θα δούμε...σκέφτομαι θετικά κ ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Εντάξει τώρα αυτά τα ξέρουν οι γιατροί πως πρέπει να γίνουν, δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν, απλώς κουβέντα να γίνεται. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

19 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Happiness γλυκιά μου με το καλό ο μπεμπαρος!!!!!! Καλά θυμάμαι Αγοραρος ε;;;;;;; 

Ευχαριστώ πολύ καλή μου! Αγόραρος, ναι!! Μεθαύριο μπαίνω στο μήνα μου και ακόμα να το χωνέψω! Μου φαίνεται θα γεννάω και ακόμα και τότε θα λέω "έχουμε καιρό, έχουμε καιρό"!!! :lol:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

30 minutes ago, Margeau said:

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι κάπως περίεργα.. Σήμερα πήρα αποτελέσματα ανοσολογικών εξετάσεων που με έστειλε ο γιατρός μου να κάνω στον Ευαγγελισμό και δεν είναι φυσιολογικά. Περιμένω ακόμα τα αντιπυρηνικα και anti dna. Η εξέταση που μου έκαναν με ιστό περιόδου μετά την αρνητική χοριακή βγήκε αρνητική αν και ξέρω ότι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη εξέταση του κόσμου. Επίσης κορίτσια θα σας πω κάτι αλλά μη με βρίσετε. Αυτόν τον μήνα προσπαθήσαμε μόνοι μας με τον άντρα μου. Πήρα τεστ ωορρηξίας και κάναμε προγραμματισμένες επαφές. Την 7η μετά την ωορρηξία το βράδυ άρχισα να έχω συμπτώματα που τα είχα και μετά τη δεύτερη εμβρυομεταφορα. Κορίτσια σας το ορκίζομαι, δεν τα φαντάστηκα. Κράτησαν λίγες μέρες αλλά σήμερα δεν έχω τίποτα. Περιμένω να αδιαθετησω την Παρασκευή. Έκανα ένα τεστ σήμερα και βγήκε αρνητικό. Έχω απογοητευτεί. Σκέφτομαι ότι αυτή η μήτρα δεν θα τα καταφέρει ποτέ...

Αχχ αυτή την σκέψη με την μήτρα, πόσες φορές την έχω κάνει;;; Και λίγο πολύ μάλλον όλες μας θα την έχουμε κάνει. Ίσως πάντως να είναι και νωρίς για το τεστ, μην το αποκλείεις ακόμα  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ορίστε καλα να πάθω απο τα πολλα τεστ τωρα βλεπω και γραμμες. 

Βρε αγάπη μου, η φωτό που ανέβασες είναι πολύ θολή και γι' αυτό μπερδευόμαστε! Μου θυμίζεις εμένα που νόμιζα ότι κάνουν πουλάκια τα μάτια μου και σας έστελνα τη φωτό για επιβεβαίωση! Για να βλέπεις κάτι σημαίνει ότι υπάρχει. Αν θέλεις ξαναστείλε πιο καθαρή φωτό, γιατί η συγκεκριμένη είναι παραπλανητική. Και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι πέρα από το στήθος, τα πονάκια στη μέση και στην κοιλιά τις προηγούμενες μέρες, είναι όλα θετικά σημάδια! Αντε άντε... με το καλό τα ευχάριστα!!!

7 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ειμαι στο γραφειο και το τεστ το εκανα στις 7 το πρωι. Τωρα θα ειναι στα σκουπιδια πιθανον γτ ηρθε η κοπελα που καθαριζει. 

Τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνεις άλλο ένα τεστάκι αύριο!!! :P

2 ώρες πρίν, Chris87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ , εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες όσες αναμένουν αποτελέσματα χοριακης και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όσες τα καταφέρατε. 
Εκανα την πρώτη ( και εύχομαι τυχερή ) εμβρυομεταφορα στις 9/12 και διανύω αυτή την βασανιστική περίοδος εν αναμονή χοριακης. Από χθες έχω έντονους πόνους περιόδου άλλοτε μικρής και άλλοτε μεγαλύτερης διάρκειας , είναι φυσιολογικό ; 

Καλώς όρισες και καλά αποτελέσματα! Είναι φυσιολογικό και επίσης είναι και πολύ θετικό σημάδι!!! Εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να στο επιβεβαιώσει μια τεράστια χοριακή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αχχ αυτή την σκέψη με την μήτρα, πόσες φορές την έχω κάνει;;; Και λίγο πολύ μάλλον όλες μας θα την έχουμε κάνει. Ίσως πάντως να είναι και νωρίς για το τεστ, μην το αποκλείεις ακόμα  

Δεν ξέρω. Ίσως. Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Pagor είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Λογικά αν κρίνω από την δίκη μου περίπτωση θα τα ξεπαγώσουν την ημέρα της ωορρηξιας αν πας με φυσικό κύκλο. Αν πας με τεχνητό την ημέρα που θα ξεκινήσεις την προγεστερονη. Πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα όταν με το καλό έρθει η ώρα ενημέρωσε μας πως πήγε, έχω και εγώ στην κατάψυξη ωαρια και θέλω να δω στατιστικά επιβίωσης, γονιμοποίησης κλπ :rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Μιλησα με τη μαια κορίτσια, της ειπα οτι εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο (εκανα κι αλλο τωρα, αρνητικο) και μου ειπε να παω αύριο για χοριακη να επιβεβαιώσω. Να σταματήσω τα χαπια οχι τπτ αλλο.  Στην αρνητικη χοριακη μπορω παλι μετα την περιοδο μου να κανω μεταφορα ή πρεπει να περιμένω; 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Μιλησα με τη μαια κορίτσια, της ειπα οτι εκανα σημερα τεστ και βγηκε αρνητικο (εκανα κι αλλο τωρα, αρνητικο) και μου ειπε να παω αύριο για χοριακη να επιβεβαιώσω. Να σταματήσω τα χαπια οχι τπτ αλλο.  Στην αρνητικη χοριακη μπορω παλι μετα την περιοδο μου να κανω μεταφορα ή πρεπει να περιμένω; 

Καταρχήν δεν έχεις αρνητική χοριακή. Αν όμως, που το απεύχομαι συμβεί σίγουρα μπορείς να πας στον κύκλο σου να πάρεις το ωάριο να κανείς ακόμα ένα εμβρυακι. Τώρα για το αν μπορείς αμέσως σε αυτό τον κύκλο φαντάζομαι πως ναι αλλά βρε κορίτσι μου αντέχεις πάλι καπάκι όλα αυτά τα φάρμακα. Επίσης αν θυμάμαι καλά ο γιατρός σου σε πάει σε τεχνητό κύκλο και όχι φυσικό άρα θα μεσολαβήσει ένας κύκλος. Θα τα δεις με τον γιατρό σου όλα αυτά αλλά εγώ πιστεύω ότι αύριο θα σου δίνουμε ευχές και συγχαρητήρια :wink:

1 hour ago, Margeau είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, σε νιώθω απόλυτα. Πόσες και πόσες φορές έχω απογοητευτεί και σκεφτεί ότι δε θα τα καταφέρουμε. Ξέρω πως ότι κι αν σου πω, δύσκολα φεύγει αυτό το συναίσθημα και το πλάκωμα που το συνοδεύει. Όμως ακόμα και στις πιο μαύρες ώρες, τα βράδια που ξάπλωνα, χάιδευα αυτή την άδεια τότε μήτρα, για να της δίνω δύναμη και κουράγιο. Να το αγαπάς το σώμα σου. Και σε παρακαλώ, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, προσπάθησε να κρατάς το κεράκι της πίστης αναμένο. Λειτουργεί πολύ βοηθητικά. Όσο για τις εξετάσεις σου που βγήκαν όχι και τόσο καλές, κάνε υπομονή μέχρι να συζητήσεις με το γιατρό σου, να δεις τι έχει να προτείνει. Ξέρεις, μερικές φορές, αν ύστερα από εξετάσεις δεν βρίσκουν τίποτα, απογοητεύεσαι εξίσου και βρίσκεσαι και σε αδιέξοδο γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το ότι είχατε κάποια ευρήματα ίσως να σημαίνει ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου, γιατί θα δεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Αυτά από μένα και μια αγκαλιά ❤ Να σε φροντίσεις!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καταρχήν δεν έχεις αρνητική χοριακή. Αν όμως, που το απεύχομαι συμβεί σίγουρα μπορείς να πας στον κύκλο σου να πάρεις το ωάριο να κανείς ακόμα ένα εμβρυακι. Τώρα για το αν μπορείς αμέσως σε αυτό τον κύκλο φαντάζομαι πως ναι αλλά βρε κορίτσι μου αντέχεις πάλι καπάκι όλα αυτά τα φάρμακα. Επίσης αν θυμάμαι καλά ο γιατρός σου σε πάει σε τεχνητό κύκλο και όχι φυσικό άρα θα μεσολαβήσει ένας κύκλος. Θα τα δεις με τον γιατρό σου όλα αυτά αλλά εγώ πιστεύω ότι αύριο θα σου δίνουμε ευχές και συγχαρητήρια :wink:

Με παει σε επομενο κυκλο γιατι παιρνω κλομιφενη, αν δεν χαπακωθω και παρω του φυσικου κυκλου το ωαριο θα μπορεσω να τα βαλω τον ιδιο μηνα.  Μου εστειλε η οικονομ. Μηνυμα να μου πεινοτι ολες οι εξετασεις μου ηταν τέλειες, και ασχετα με τα τεστ θεωρει οτι θα εχουμε ευχαριστα... Τι γλυκος ανθρωπος. 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Με παει σε επομενο κυκλο γιατι παιρνω κλομιφενη, αν δεν χαπακωθω και παρω του φυσικου κυκλου το ωαριο θα μπορεσω να τα βαλω τον ιδιο μηνα. 

Οκ! Υπομονή μέχρι αύριο τότε!!! Καλή επιτυχία 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...