Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Chris87 είπε:

@Butterfly 92 σε ευχαριστώ πολύ. 
Έκανα με φρέσκα εμβρυακια 3 ημερών αλλά επειδή κάνω γενικά συσπάσεις στο κύκλο μου , έχω αρχίσει να ανησυχώ. . 
Ίσως σκέφτομαι να είναι και οι ημέρες εμφύτευσης …

Υπάρχει καμία που τα κατάφερε με έμβρυα 3 ημερών; Διαβάζω παντού για βλαστοκύστες αλλά δυστυχώς εγώ έμεινα με 2 γονιμοποιημένα ωάρια και η εμβρυολογος δεν ήθελε να το ρισκάρουμε για 5ης ημέρας, όποτε προχωρησαμε με 2 έμβρυα πολύ καλά όπως μας τα χαρακτήρισε …

Εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη εβαλα 3ων ημερών. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Chris87 είπε:

@Angot σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ! 
θυμάσαι σε ποια ημέρα είχες θετική χοριακη ; Εμένα μου είπε να κάνω στις 20/12..

Ειχα θετικο τεστ την 8η μερα και 14η εκανα χοριακη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Chris87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ , εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες όσες αναμένουν αποτελέσματα χοριακης και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όσες τα καταφέρατε. 
Εκανα την πρώτη ( και εύχομαι τυχερή ) εμβρυομεταφορα στις 9/12 και διανύω αυτή την βασανιστική περίοδος εν αναμονή χοριακης. Από χθες έχω έντονους πόνους περιόδου άλλοτε μικρής και άλλοτε μεγαλύτερης διάρκειας , είναι φυσιολογικό ; 

Καλησπέρα και καλή επιτυχία και εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω μίλησα με τις μαίες δεν είναι κάτι..όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

54 minutes ago, Chris87 said:

Καλησπέρα σε όλες! 
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ , εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες όσες αναμένουν αποτελέσματα χοριακης και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όσες τα καταφέρατε. 
Εκανα την πρώτη ( και εύχομαι τυχερή ) εμβρυομεταφορα στις 9/12 και διανύω αυτή την βασανιστική περίοδος εν αναμονή χοριακης. Από χθες έχω έντονους πόνους περιόδου άλλοτε μικρής και άλλοτε μεγαλύτερης διάρκειας , είναι φυσιολογικό ; 

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! Οι πόνοι είναι από τα φάρμακα, να μην σε ανησυχεί καθόλου. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

@eleni 21 μου δίνεις αισιοδοξία ! Πόσο σε ευχαριστώ! 
Επειδή βλέπω γράφετε όλες την ιστορία σας εδώ , εγώ να σας πω ότι αρχες του 22 , έμεινα εγκυος μετά από 2 χρόνια προσπαθειών ..η κυηση ξεκίνησε απρόσμενα και  πολύ δυναμικά ( 997μοναδες χοριακη στην 29η ημέρα του κύκλου , με εξαιρετικούς διπλασιασμούς), πρώτο υπέρηχο ολα τέλεια.. αλλά τελείωσε άδοξα την 9η εβδομάδα, στον δεύτερο υπέρηχο δεν ξανά ακούσαμε καρδούλα. Κάναμε απόξεση κτλπ κτλπ… μετά από θεραπείες , εξετάσεις και την ψυχολογική κούραση καταλήξαμε σε ivf , ήπιας διέγερσης όπως την χαρακτήρισαν στη κλινική. Να σημειωθεί ότι έχω κάνει θεραπεία για ΝΚ και  ανακάλυψα ήπια θρομβοφιλία και χαμηλή ΑΜΗ 1,87 ( ετών 35). 

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν έχει στάνταρ τιμές κορίτσι μου. Έχουμε δει εδώ νούμερα απο 30 (που ανέβηκαν κανονικά) και έχουμε δει και κάτι τρέλα όπως της @Angot πάνω απο 3000. Με το καλό σου εύχομαι. Θα την κάνετε με τα ωάρια που είχες καταψύξει ή έκανες νέα διέγερση;

Ααααα οκ κατάλαβα...ναι γιατί κ εγώ κάτι τρελά νούμερα διάβαζα παλιά κ σκέφτομαι μην δω κάτι είναι όλα καλά κ εγώ στεναχωρηθω...χαχαχα...ναι ναι με αυτά θα πάμε με τα καταψυγμενα μου όπως τα λέω...κοίτα θα βγάλουμε αυτά..εάν κάτι δεν πάει καλά φυσικά θα πάμε με νέα διέγερση...έχω προς το παρόν τελειώσει τις εξετάσεις μου...μαστογραφία...αίματος...κ την παρασκευή τελείωσα κ την υστεροσκοπηση μου..όλα καλά βγηκαν...κ τώρα περνώ πέραν την αντιβίωση μου λογο της υστεροσκοπηση περνώ κ τα cyclacur...μου είπε με το καλό μου έρχεται η περίοδος κ ξεκινάμε...άντε Παναγίτσα μου...μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια που περιμένουν κ με το καλό να πάρω κ εγώ σειρά από τον άλλο μήνα!!!

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Chris87 said:

@eleni 21 μου δίνεις αισιοδοξία ! Πόσο σε ευχαριστώ! 
Επειδή βλέπω γράφετε όλες την ιστορία σας εδώ , εγώ να σας πω ότι αρχες του 22 , έμεινα εγκυος μετά από 2 χρόνια προσπαθειών ..η κυηση ξεκίνησε απρόσμενα και  πολύ δυναμικά ( 997μοναδες χοριακη στην 29η ημέρα του κύκλου , με εξαιρετικούς διπλασιασμούς), πρώτο υπέρηχο ολα τέλεια.. αλλά τελείωσε άδοξα την 9η εβδομάδα, στον δεύτερο υπέρηχο δεν ξανά ακούσαμε καρδούλα. Κάναμε απόξεση κτλπ κτλπ… μετά από θεραπείες , εξετάσεις και την ψυχολογική κούραση καταλήξαμε σε ivf , ήπιας διέγερσης όπως την χαρακτήρισαν στη κλινική. Να σημειωθεί ότι έχω κάνει θεραπεία για ΝΚ και  ανακάλυψα ήπια θρομβοφιλία και χαμηλή ΑΜΗ 1,87 ( ετών 35). 

Λυπάμαι πολύ για την κατάληξη της 1ης σου εγκυμοσύνης. Εύχομαι τώρα να πάνε όλα άψογα. Τι θεραπεία ακολούθησες για ΝΚ αλήθεια;

eardp2.png

4 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Κορίτσια ,να ρωτήσω κάτι σήμερα είμαι 4η ημέρα από την έμβρυομεταφορα και από εχτες συγνώμη προκαταβολικά για αυτό που θα πω έχω πολλά αέρια . Είναι κανένα σύμπτωμα αυτό ή από τα φάρμακα και εγώ το βάφτισα σύμπτωμα !? 

Μπορει να ειναι και παρενεργεια της προγεστερονης αν παιρνεις κ εγω ειχα πολλα βεβαια ειχα κ θετικη χοριακη!αλλα νομιζω το εχω διαβασει οτι η προγεστερονη χαλαρωνει το εντερο..

πρίν από 46 λεπτά , Chris87 είπε:

@Butterfly 92 σε ευχαριστώ πολύ. 
Έκανα με φρέσκα εμβρυακια 3 ημερών αλλά επειδή κάνω γενικά συσπάσεις στο κύκλο μου , έχω αρχίσει να ανησυχώ. . 
Ίσως σκέφτομαι να είναι και οι ημέρες εμφύτευσης …

Υπάρχει καμία που τα κατάφερε με έμβρυα 3 ημερών; Διαβάζω παντού για βλαστοκύστες αλλά δυστυχώς εγώ έμεινα με 2 γονιμοποιημένα ωάρια και η εμβρυολογος δεν ήθελε να το ρισκάρουμε για 5ης ημέρας, όποτε προχωρησαμε με 2 έμβρυα πολύ καλά όπως μας τα χαρακτήρισε …

Εγω εγω κοριτσι μου με 3 μερας μην στενοχωριεσαι κ αυτα κανουν τη δουκεια τους!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ για την κατάληξη της 1ης σου εγκυμοσύνης. Εύχομαι τώρα να πάνε όλα άψογα. Τι θεραπεία ακολούθησες για ΝΚ αλήθεια;

@kateriiina25 με παρότρυνση του γυναικολόγου εκανα εξειδικευμένες ανοσολογικες εξετάσεις , βρήκαμε κάποιους δείκτες μου εκτός οριων και σε συνεργασία με φαρμακογενετιστη εκανα ένα πολύμηνο κύκλο θεραπείας ( κυρίως βιταμινών ) και εδώ και ένα 3μηνο έχω ρυθμιστεί ! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chris87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Καλησπέρα μαζί είμαστε και εγώ έκανα τη πρώτη μου έμβρυομεταφορα 9/12 με 2 βλαστοκυστες όμως και χοριακη έχω 19/12. Εγώ από τη Κυριακή έχω πονάκια χαμηλά και σα τσιμπήματακια που και που όχι συχνά αλλά απ' όσο ξέρω ναι είναι  φυσιολογικά από τα φάρμακα και τη προγεστερόνη. Αλλά μακάρι να είναι και γιατί φωλιάζουν τα εμβρυακια μας! 

πρίν από 3 λεπτά , Jamie είπε:

Μπορει να ειναι και παρενεργεια της προγεστερονης αν παιρνεις κ εγω ειχα πολλα βεβαια ειχα κ θετικη χοριακη!αλλα νομιζω το εχω διαβασει οτι η προγεστερονη χαλαρωνει το εντερο..

Εγω εγω κοριτσι μου με 3 μερας μην στενοχωριεσαι κ αυτα κανουν τη δουκεια τους!

Α μάλιστα κατάλαβα μακάρι να είναι πέρα από τη προγεστερόνη και γιατί κάτι άλλο γίνεται και να έχω και εγώ θετική χοριακη. Από εχτές επίσης έχω αρχίσει κ ζεστενοναι πολύ στον ύπνο μου ιδρωσα να φανταστείς,αλλά πιστεύω με τόσα φάρμακα που περνούμε ..που θα πάει θα περάσουν οι μέρες !

• Μου αρέσει 1

@Ria_ μακάρι να είναι η τυχερή μας ημερομηνια

μου είπαν ότι 9/12 γιόρταζε η προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών , μακάρι να μας βοηθήσει 

σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη !!! 

πρίν από 5 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα μαζί είμαστε και εγώ έκανα τη πρώτη μου έμβρυομεταφορα 9/12 με 2 βλαστοκυστες όμως και χοριακη έχω 19/12. Εγώ από τη Κυριακή έχω πονάκια χαμηλά και σα τσιμπήματακια που και που όχι συχνά αλλά απ' όσο ξέρω ναι είναι  φυσιολογικά από τα φάρμακα και τη προγεστερόνη. Αλλά μακάρι να είναι και γιατί φωλιάζουν τα εμβρυακια μας! 

Α μάλιστα κατάλαβα μακάρι να είναι πέρα από τη προγεστερόνη και γιατί κάτι άλλο γίνεται και να έχω και εγώ θετική χοριακη. Από εχτές επίσης έχω αρχίσει κ ζεστενοναι πολύ στον ύπνο μου ιδρωσα να φανταστείς,αλλά πιστεύω με τόσα φάρμακα που περνούμε ..που θα πάει θα περάσουν οι μέρες !

Παντως το ειχα σκεφτει κ εγω αυτο για το εντερο γι αυτο κ το ειχα ψαξει!η αληθεια ειναι οτι απο τοα φαρμακα ισως δεν καταλαβαινουμε διαφορες εγω το μονο διαφορετικο που ειχα ηταν οτι ενω μου πρηζοταννπαντα το στηθος στις περιοδους κατα την εμ και μετα ηταν τελειως ξεπρησμενο κ τοτε ειχα απογοητευτει τελειως αλλα τελικα ποτε δεν ξερεις το σωμα πως αντιδραει γι αυτο μη σε στενοχωρει τιποτα!

πρίν από 4 λεπτά , Chris87 είπε:

@Ria_ μακάρι να είναι η τυχερή μας ημερομηνια

μου είπαν ότι 9/12 γιόρταζε η προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών , μακάρι να μας βοηθήσει 

σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη !!! 

Αμήν το ίδιο εύχομαι και σε εσένα με μια τεράστια χοριακη . 

Ναι ήταν η γιορτή της Αγίας Άννας ,που είναι η μητέρα της Παναγίας και εκείνη την ημέρα γιορτάζεται η σύλληψη της Παναγίας με το γνωστό θαυμαστό τρόπο που ξέρουμε. Η Αγία Άννα ήταν άτεκνη και ο Θεός με θαυμαστό τρόπο της έστειλε τη Παναγία . Και 9/12 γιορτάζεται η σύλληψη της . Το είχα διαβάσει και εγώ γιατί κάτι μου έλεγε ότι είναι αυτή η ημερομηνία αλλά δε το ήξερα έτσι .Μακάρι να μας βοηθήσει και εμάς και όλες όσες προσπαθούμε για το μωράκι μας ! 

• Μου αρέσει 3

18 minutes ago, Pagor said:

Ααααα οκ κατάλαβα...ναι γιατί κ εγώ κάτι τρελά νούμερα διάβαζα παλιά κ σκέφτομαι μην δω κάτι είναι όλα καλά κ εγώ στεναχωρηθω...χαχαχα...ναι ναι με αυτά θα πάμε με τα καταψυγμενα μου όπως τα λέω...κοίτα θα βγάλουμε αυτά..εάν κάτι δεν πάει καλά φυσικά θα πάμε με νέα διέγερση...έχω προς το παρόν τελειώσει τις εξετάσεις μου...μαστογραφία...αίματος...κ την παρασκευή τελείωσα κ την υστεροσκοπηση μου..όλα καλά βγηκαν...κ τώρα περνώ πέραν την αντιβίωση μου λογο της υστεροσκοπηση περνώ κ τα cyclacur...μου είπε με το καλό μου έρχεται η περίοδος κ ξεκινάμε...άντε Παναγίτσα μου...μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια που περιμένουν κ με το καλό να πάρω κ εγώ σειρά από τον άλλο μήνα!!!

Άρα θα γίνει σε φυσικό κύκλο, ε; Δηλαδή θα τα ξεπαγώσουν την μέρα της φυσικής ωορρηξίας και θα τα γονιμοποιήσουν; Θα τα γονιμοποιήσετε όλα;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...