Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Ana21 είπε:

Τελειώσαμε αρκετά γρήγορα...Βάλαμε μια βλαστοκύστη 5ης μέρας ΒΒ ποιότητας..Με ανησυχεί λίγο αυτό αλλά τα είδα τα αποτελέσματα :-(και με τα έμβρυα αρίστης ποιότητας. Τώρα σπιτάκι και δουλιτσα από τον καναπέ..Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω ποσο θα τα καταφέρω!!!Οι πρώτες μέρες περνάνε πιο εύκολα, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Κάθε φορά έχω παρατηρησει πως δημιουργώ η ίδια συμπτώματα εγκυμοσύνης άσε που προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το παραμικρό...Ακομα και τα όνειρα που βλέπω...Για γέλια και για κλάματα είμαι !

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου και να έχεις θετικά αποτελέσματα. Εγώ πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα την κάνω και ανυπομονώ να περάσουν γρήγορα οι ημέρες. Σε περίπτωση που πέσει Σάββατο που κάνουμε την β χοριακη; δν έχω ρωτήσει βέβαια στο κέντρο αν βγάζουν αποτέλεσμα Σάββατο γιατί τα περισσότερα διαγνωστικα δεν βγάζουν. Δν θα αντέξω να περιμένω μέχρι Δευτέρα. Δν ξερω και σε μαιευτήρια τι γίνεται; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , Καντι είπε:

Να τα ξεπαγώσουν 5η μερα και μετα δεν ξερω που τα διατηρούν ως την 6η που τα μεταφέρουν. Επισης μεταφορά 6η μερα προγεστερονης.

Αυτό ξέρεις ότι είναι καλύτερο και αν ναι, γιατί? Δε θυμάμαι που διάβασα ότι τα 6ης μέρας έχουν χαμηλότερη δυναμική σε σχέση με τα 5ης.

πρίν από 1 λεπτό , Marina21 είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου και να έχεις θετικά αποτελέσματα. Εγώ πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα την κάνω και ανυπομονώ να περάσουν γρήγορα οι ημέρες. Σε περίπτωση που πέσει Σάββατο που κάνουμε την β χοριακη; δν έχω ρωτήσει βέβαια στο κέντρο αν βγάζουν αποτέλεσμα Σάββατο γιατί τα περισσότερα διαγνωστικα δεν βγάζουν. Δν θα αντέξω να περιμένω μέχρι Δευτέρα. Δν ξερω και σε μαιευτήρια τι γίνεται; 

Στα μαιευτήρια πηγαίνεις και ΣΚ!!!Καλη σου επιτυχία!!!!!!

πρίν από 54 λεπτά , happiness79 είπε:

Πήγα για υπέρηχο και το ενδομήτριο είναι 7,5 σήμερα με 3 γραμμές (9η μέρα με Cyclacur, ξεκίνησα με 2 Cyclacur τη μέρα μέχρι και την 5η μέρα και από την 6η μέχρι και σήμερα παίρνω 3 τη μέρα) και το είδε πολύ καλό και γι' αυτό δε θέλει να αυξήσω τα Cyclacur, πιστεύει ότι το πιο ήπιο φαίνεται να μου ταιριάζει καλύτερα. Μακάρι! Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα γίνει την καταλληλότερη μέρα, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει. Ανακουφίστηκα πολύ, γιατί είπε ότι για Δευτέρα που είναι κλειστά δε θα έβγαινα έτσι κι αλλιώς, είναι αργά. Μου είπε ότι το βλέπει για Σάββατο, αλλά θα με ξαναδεί την Τετάρτη για να δει πώς πάω και να βεβαιωθεί. Συζητήσαμε και το θέμα της μέθης που θέλω να κάνω, μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πονέσω, απλά σκέφτεται ότι αν δεν πάρω μέθη θα είναι τα πράγματα πιο ήπια για μένα, γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να κάνω pcr και να πληρώσω και για την αναισθησία (φαντάζομαι πως θα χρειαστεί και καρδιογράφημα, αν και δεν το ανέφερε). Δε θα μου το κάνει ο ίδιος γιατί θα λείπει, αλλά ένας άλλος γιατρός που εμπιστεύεται (και τον έχουν αρκετά κορίτσια από εδώ, ο Κουρ..) Θα το συζητήσει λέει και μαζί του για τη μέθη για να έχουμε και μία δεύτερη άποψη γιατρού και θα μου πει και τη δική του γνώμη την Τετάρτη που θα ξαναπάω, γιατί λέει ότι δε νιώθουν όλες οι γυναίκες τον πόνο στον ίδιο βαθμό. Για να δούμε τι θα ακούσω... Πάντως μου φαίνεται λίγο τρομακτικό να κάνω κάτι που το φοβάμαι χωρίς νάρκωση και ειδικά αν δεν το κάνω με τον γιατρό μου, αλλά με κάποιον που δεν έχω ξαναδεί, όσο κι αν τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου. Τέλος πάντων, το λιγότερο είναι βέβαια αυτό, αλλά το σκέφτομαι τώρα. Ήθελα να σας ενημερώσω γιατί έγραψα και πριν πάω όλο το κατεβατό και για να ξέρετε πώς πήγε. Ευχαριστώ που είστε εδώ! 

Μπράβο κοριτσάκι μου. Όλα θα πάνε καλά και να μην σε αγχώνει τιποτα! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ana21 είπε:

Στα μαιευτήρια πηγαίνεις και ΣΚ!!!Καλη σου επιτυχία!!!!!!

Αααα ωραία τότε για να ξέρω, γιατί από ότι υπολογίζω Σάββατο θα πρέπει να την κάνω. 

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου να σας ενημερωσω και για τα δικα μου. Καταρχην σημερα αδιαθετησα. 6 μερες μετα την ωοληψια!. Εχω υπερδιεγερση ακομα.. κι ετσι θα κανω στον επομενο κυκλο ετ. Εχουμε 8 βλαστοκυστες..!! Οι 6 ειναι 5ΑΑ και 4ΑΑ. Οι 2 ειναι 5ΒΒ.

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιες εχετε γνωσεις για τον προεμφυτευτικο.. να μου πειτε! Θελω να μαθω αν παιζει κ ρολο στην εμφυτευση.. αλλα κ τι γινεται οταν τα εμβρυα ειναι ηδη στην καταψυξη! Ειπαμε να μην κανουμε λογω κοστους.. αλλα θα ηθελα να μαθω πιο πολλες πληροφοριες.. μήπως το ξανασκεφτω.. εστω κ για αργοτερα αν χρειαστει!

Συγχαρητήρια!!! Τα έμβρυα σας φαίνονται καταπληκτικά!!! Ο προεμφυτευτικός δείχνει το DNA τους, αν είναι υγιή ή αν τυχόν υπάρχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, είναι κάτι που φαίνεται εκεί. Αν είναι υγιή ματαφέρονται και σου δίνει τη γνώση ότι έχουν πολύ καλές πιθανότητες εμφύτευσης και πορείας του εμβρύου μετά. Όσα δεν είναι υγιή καταστρέφονται, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα προχωρούσαν επειδή είτε δε θα έδιναν εγκυμοσύνη καν, είτε αυτή δε θα προχωρούσε, είτε θα φαινόταν κάποια ανωμαλία στην πορεία της κύησης. Οπότε γλυτώνεις από όλα αυτά τα δύσκολα. Εσείς έχετε να περιμένετε πολλά από τα εμβρυάκια σας και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία του προεμφυτευτικού! Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρετε! Ξεκουράσου τώρα και σε ένα μήνα με το καλό να υποδεχτείς τα μικρούλια σου! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Εντυπωσιακό σκορ! Στη θεση σου θα εκανα δυο ετ και αν δεν , που θα πετύχεις σίγουρα τότε θα σκεφτόμουν τον προεμφυτευτικο. Ποσο χρόνων ειστε;

Σ ευχαριστω πολυ! Τα πηγαμε καλα ευτυχως. Δεν το περιμεναμε, πραγματικα! Ελπιζω να τα καταφερουμε τοσο καλα και με την εμφυτευση! Ο γιατρος μου ειναι πολυ ευχαριστημενος και αισιοδοξος. Τον Ιουνιο κλεινω τα 39!

• Μου αρέσει 3

Just now, Makelen είπε:

Σ ευχαριστω πολυ! Τα πηγαμε καλα ευτυχως. Δεν το περιμεναμε, πραγματικα! Ελπιζω να τα καταφερουμε τοσο καλα και με την εμφυτευση! Ο γιατρος μου ειναι πολυ ευχαριστημενος και αισιοδοξος. Τον Ιουνιο κλεινω τα 39!

Τι πρωτόκολλο ακολούθησες;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Marina21 είπε:

Τα μεγάλα κέντρα βγάζουν σίγουρα χοριακές τα Σάββατα. Και σε βιοϊατρική ακόμα μπορείς να πας, αλλά πρέπει να πας πολύ πρωί και να συνεννοηθείς μαζί τους από πριν ότι τα θες οπωσδήποτε την ίδια μέρα! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!! 

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Τα έμβρυα σας φαίνονται καταπληκτικά!!! Ο προεμφυτευτικός δείχνει το DNA τους, αν είναι υγιή ή αν τυχόν υπάρχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, είναι κάτι που φαίνεται εκεί. Αν είναι υγιή ματαφέρονται και σου δίνει τη γνώση ότι έχουν πολύ καλές πιθανότητες εμφύτευσης και πορείας του εμβρύου μετά. Όσα δεν είναι υγιή καταστρέφονται, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα προχωρούσαν επειδή είτε δε θα έδιναν εγκυμοσύνη καν, είτε αυτή δε θα προχωρούσε, είτε θα φαινόταν κάποια ανωμαλία στην πορεία της κύησης. Οπότε γλυτώνεις από όλα αυτά τα δύσκολα. Εσείς έχετε να περιμένετε πολλά από τα εμβρυάκια σας και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία του προεμφυτευτικού! Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρετε! Ξεκουράσου τώρα και σε ένα μήνα με το καλό να υποδεχτείς τα μικρούλια σου! 

Ευχαριστω παρα πολυ.. και για τα καλα σου λογια και για τις πληροφοριες. Και ο γιατρος μου μας ειπε οτι δεν μας προτεινει τον προεμφυτευτικο.. αλλα καταλαβαινεις οτι με τοσα που διαβαζω αγχωνομαι! Ελπιζω να πανε καλα με την πρωτη κ να μην χρειαστει κατι επιπλεον. Αλλωστε.. το οικονομικο δυστυχως μας δυσκολευει αρκετα..

πρίν από 3 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τι πρωτόκολλο ακολούθησες;

Βραχυ με ανταγωνιστες! Gonal-Orgalutran

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Τα μεγάλα κέντρα βγάζουν σίγουρα χοριακές τα Σάββατα. Και σε βιοϊατρική ακόμα μπορείς να πας, αλλά πρέπει να πας πολύ πρωί και να συνεννοηθείς μαζί τους από πριν ότι τα θες οπωσδήποτε την ίδια μέρα! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!! 

Καλά εννοείται θα πάω από το αξημερωτο, αλλά πρέπει να δω γιατί για την βιοϊατρική πιστεύω πως Σάββατο δεν βγάζει. Αλλά θα ψάξω που μπορεί να την κάνω! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ.. και για τα καλα σου λογια και για τις πληροφοριες. Και ο γιατρος μου μας ειπε οτι δεν μας προτεινει τον προεμφυτευτικο.. αλλα καταλαβαινεις οτι με τοσα που διαβαζω αγχωνομαι! Ελπιζω να πανε καλα με την πρωτη κ να μην χρειαστει κατι επιπλεον. Αλλωστε.. το οικονομικο δυστυχως μας δυσκολευει αρκετα..

Βραχυ με ανταγωνιστες! Gonal-Orgalutran

Τέλειο αποτέλεσμα! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...