Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σε μισή ώρα φεύγω για εμβρυομεταφορα...Ελπίζω 5η και τελευταία..Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..Καλη βδομάδα με πολύ πολύ πολύ υψηλές χοριακες!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Να έχεις καλά αποτελέσματα. Τελείωσες; πως εισαι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Να έχεις καλά αποτελέσματα. Τελείωσες; πως εισαι; 

Τελειώσαμε αρκετά γρήγορα...Βάλαμε μια βλαστοκύστη 5ης μέρας ΒΒ ποιότητας..Με ανησυχεί λίγο αυτό αλλά τα είδα τα αποτελέσματα :-(και με τα έμβρυα αρίστης ποιότητας. Τώρα σπιτάκι και δουλιτσα από τον καναπέ..Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω ποσο θα τα καταφέρω!!!Οι πρώτες μέρες περνάνε πιο εύκολα, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Κάθε φορά έχω παρατηρησει πως δημιουργώ η ίδια συμπτώματα εγκυμοσύνης άσε που προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το παραμικρό...Ακομα και τα όνειρα που βλέπω...Για γέλια και για κλάματα είμαι !

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Ana21 είπε:

Τελειώσαμε αρκετά γρήγορα...Βάλαμε μια βλαστοκύστη 5ης μέρας ΒΒ ποιότητας..Με ανησυχεί λίγο αυτό αλλά τα είδα τα αποτελέσματα :-(και με τα έμβρυα αρίστης ποιότητας. Τώρα σπιτάκι και δουλιτσα από τον καναπέ..Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω ποσο θα τα καταφέρω!!!Οι πρώτες μέρες περνάνε πιο εύκολα, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Κάθε φορά έχω παρατηρησει πως δημιουργώ η ίδια συμπτώματα εγκυμοσύνης άσε που προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το παραμικρό...Ακομα και τα όνειρα που βλέπω...Για γέλια και για κλάματα είμαι !

Καλη επιτυχία !!! Οτι ειναι να γίνει θα γίνει. Φάε και κανένα αβοκάντο...

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Πήγα για υπέρηχο και το ενδομήτριο είναι 7,5 σήμερα με 3 γραμμές (9η μέρα με Cyclacur, ξεκίνησα με 2 Cyclacur τη μέρα μέχρι και την 5η μέρα και από την 6η μέχρι και σήμερα παίρνω 3 τη μέρα) και το είδε πολύ καλό και γι' αυτό δε θέλει να αυξήσω τα Cyclacur, πιστεύει ότι το πιο ήπιο φαίνεται να μου ταιριάζει καλύτερα. Μακάρι! Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα γίνει την καταλληλότερη μέρα, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει. Ανακουφίστηκα πολύ, γιατί είπε ότι για Δευτέρα που είναι κλειστά δε θα έβγαινα έτσι κι αλλιώς, είναι αργά. Μου είπε ότι το βλέπει για Σάββατο, αλλά θα με ξαναδεί την Τετάρτη για να δει πώς πάω και να βεβαιωθεί. Συζητήσαμε και το θέμα της μέθης που θέλω να κάνω, μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πονέσω, απλά σκέφτεται ότι αν δεν πάρω μέθη θα είναι τα πράγματα πιο ήπια για μένα, γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να κάνω pcr και να πληρώσω και για την αναισθησία (φαντάζομαι πως θα χρειαστεί και καρδιογράφημα, αν και δεν το ανέφερε). Δε θα μου το κάνει ο ίδιος γιατί θα λείπει, αλλά ένας άλλος γιατρός που εμπιστεύεται (και τον έχουν αρκετά κορίτσια από εδώ, ο Κουρ..) Θα το συζητήσει λέει και μαζί του για τη μέθη για να έχουμε και μία δεύτερη άποψη γιατρού και θα μου πει και τη δική του γνώμη την Τετάρτη που θα ξαναπάω, γιατί λέει ότι δε νιώθουν όλες οι γυναίκες τον πόνο στον ίδιο βαθμό. Για να δούμε τι θα ακούσω... Πάντως μου φαίνεται λίγο τρομακτικό να κάνω κάτι που το φοβάμαι χωρίς νάρκωση και ειδικά αν δεν το κάνω με τον γιατρό μου, αλλά με κάποιον που δεν έχω ξαναδεί, όσο κι αν τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου. Τέλος πάντων, το λιγότερο είναι βέβαια αυτό, αλλά το σκέφτομαι τώρα. Ήθελα να σας ενημερώσω γιατί έγραψα και πριν πάω όλο το κατεβατό και για να ξέρετε πώς πήγε. Ευχαριστώ που είστε εδώ! 

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τι σημαίνει πρωτόκολλο προεμφυτευτικού χωρίς να γίνει προεμφυτευτικός? 

Να τα ξεπαγώσουν 5η μερα και μετα δεν ξερω που τα διατηρούν ως την 6η που τα μεταφέρουν. Επισης μεταφορά 6η μερα προγεστερονης.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Ana21 said:

Ακριβώς το ίδιο κάνω και με τα συμπτώματα και με τα όνειρα και οι μέρες δεν περνάνεεε.  Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Ana21 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, σκέψου ότι έχεις στην κοιλίτσα σου το εμβρυάκι σας!!! Βρίσκεται εκεί που πρέπει και έχει ηδη πάρει το δρόμο του! Εμπιστοσύνη στη φύση και σε σένα! Η σκέψη μου μαζί σου και μία τεράστια ευχή να πάνε όλα καλά! Και όχι, δεν είσαι καθόλου για γέλια και για κλάματα, ξέρω ακριβώς πώς είναι αυτή η αναμονή. Την έχω ζήσει 4 φορές ως τώρα, και εγώ όπως και εσύ, δημιουργώ συμπτώματα ακόμα και όταν δεν προχωράει κάτι. Όσο για τα όνειρα που λες, υπερλειτουργεί και το δικό μου υποσυνείδητο σε αυτές τις φάσεις και βλέπω όπως κι εσύ πολλά και διάφορα όνειρα, διαφορετικά απ' ότι συνήθως! Και φυσικό είναι, δεν είναι μια τυχαία περίοδος. Αυτές οι μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή δεν περνάνε, είναι βασανιστικός ο χρόνος. Πότε θα έχεις νέα? Μέχρι τότε εμείς εδώ είμαστε, να μοιράζεσαι μαζί μας ότι θελήσεις! Δεν είσαι μόνη!!! 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 20 λεπτά , Ana21 είπε:

Με το καλο κοριτσι μου.. ευχομαι να τα καταφερεις! Το ΒΒ ειναι καλο εννοειται.. και ελπιζω να ειναι το τυχερο σου! Ποτε σου ειπε χοριακη;?

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου.. ευχομαι να τα καταφερεις! Το ΒΒ ειναι καλο εννοειται.. και ελπιζω να ειναι το τυχερο σου! Ποτε σου ειπε χοριακη;?

Αχ, μακάρι!!!10/3❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου να σας ενημερωσω και για τα δικα μου. Καταρχην σημερα αδιαθετησα. 6 μερες μετα την ωοληψια!. Εχω υπερδιεγερση ακομα.. κι ετσι θα κανω στον επομενο κυκλο ετ. Εχουμε 8 βλαστοκυστες..!! Οι 6 ειναι 5ΑΑ και 4ΑΑ. Οι 2 ειναι 5ΒΒ.

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιες εχετε γνωσεις για τον προεμφυτευτικο.. να μου πειτε! Θελω να μαθω αν παιζει κ ρολο στην εμφυτευση.. αλλα κ τι γινεται οταν τα εμβρυα ειναι ηδη στην καταψυξη! Ειπαμε να μην κανουμε λογω κοστους.. αλλα θα ηθελα να μαθω πιο πολλες πληροφοριες.. μήπως το ξανασκεφτω.. εστω κ για αργοτερα αν χρειαστει!

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Καντι είπε:

Να τα ξεπαγώσουν 5η μερα και μετα δεν ξερω που τα διατηρούν ως την 6η που τα μεταφέρουν. Επισης μεταφορά 6η μερα προγεστερονης.

Κοριτσάκι μου ξεκίνησες διαδικασία ωοληψιων; Ο μπέμπης σου τι κάνει;

gcglp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Liakada είπε:

Κοριτσάκι μου ξεκίνησες διαδικασία ωοληψιων; Ο μπέμπης σου τι κάνει;

Όχι τωρα αποθηλασα, θα περιμενω κανα δυο μηνες ακομα. Ζωηρεύει μερα με την μερα! Εσεις πως ειστε πως περνάτε με το θαυματακι σου;

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 33 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό, σκέψου ότι έχεις στην κοιλίτσα σου το εμβρυάκι σας!!! Βρίσκεται εκεί που πρέπει και έχει ηδη πάρει το δρόμο του! Εμπιστοσύνη στη φύση και σε σένα! Η σκέψη μου μαζί σου και μία τεράστια ευχή να πάνε όλα καλά! Και όχι, δεν είσαι καθόλου για γέλια και για κλάματα, ξέρω ακριβώς πώς είναι αυτή η αναμονή. Την έχω ζήσει 4 φορές ως τώρα, και εγώ όπως και εσύ, δημιουργώ συμπτώματα ακόμα και όταν δεν προχωράει κάτι. Όσο για τα όνειρα που λες, υπερλειτουργεί και το δικό μου υποσυνείδητο σε αυτές τις φάσεις και βλέπω όπως κι εσύ πολλά και διάφορα όνειρα, διαφορετικά απ' ότι συνήθως! Και φυσικό είναι, δεν είναι μια τυχαία περίοδος. Αυτές οι μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή δεν περνάνε, είναι βασανιστικός ο χρόνος. Πότε θα έχεις νέα? Μέχρι τότε εμείς εδώ είμαστε, να μοιράζεσαι μαζί μας ότι θελήσεις! Δεν είσαι μόνη!!! 

10/3..Η στιγμή που έρχεται το μέιλ με το αποτέλεσμα της χοριακης απλά δεν υπάρχει!!Ολα τα καλα εύχομαι και σενα. Πήρα τη ζέστη σου αγκαλιά..❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου να σας ενημερωσω και για τα δικα μου. Καταρχην σημερα αδιαθετησα. 6 μερες μετα την ωοληψια!. Εχω υπερδιεγερση ακομα.. κι ετσι θα κανω στον επομενο κυκλο ετ. Εχουμε 8 βλαστοκυστες..!! Οι 6 ειναι 5ΑΑ και 4ΑΑ. Οι 2 ειναι 5ΒΒ.

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οποιες εχετε γνωσεις για τον προεμφυτευτικο.. να μου πειτε! Θελω να μαθω αν παιζει κ ρολο στην εμφυτευση.. αλλα κ τι γινεται οταν τα εμβρυα ειναι ηδη στην καταψυξη! Ειπαμε να μην κανουμε λογω κοστους.. αλλα θα ηθελα να μαθω πιο πολλες πληροφοριες.. μήπως το ξανασκεφτω.. εστω κ για αργοτερα αν χρειαστει!

Εντυπωσιακό σκορ! Στη θεση σου θα εκανα δυο ετ και αν δεν , που θα πετύχεις σίγουρα τότε θα σκεφτόμουν τον προεμφυτευτικο. Ποσο χρόνων ειστε;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Makelen είπε:

10/3...Αχ...Το ελπίζω!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...