Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δηλ εννοεις σε κάθε κύκλο προεμφυτευτικό; Ποσό κοστίζει κανα 1000αρικο;

Δεν νομίζω ότι κοστίζει τόσο, για να μαι ειλικρινής! Τα κορίτσια που έχουνε κάνει, έχουν άποψη! Εμείς για λήψη τροφοβλαστη στα δίδυμα συν την αυχενική δώσαμε κοντά στα 800 ευρώ (σε γνωστό κέντρο στο Κολωνάκι). Μακάρι να δίναμε έστω και 1000 και να γλυτώναμε 2 μαρτυρικές βδομάδες!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Εμείς έχουμε 6 έμβρυα και θα το κάνουν σε όλα. Μου είπαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν οικονομικά, γιατί έχουμε κάνει ως τώρα πάρα πολλές ωοληψίες, 4 εμβρυομεταφορές και τώρα χρειάζεται και ο έλεγχος συν ΕΡΑ test, όπου τα δείγματα τόσο των εμβρύων όσο και το δικό μου θα σταλούν στην Ισπανία, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχουμε ξεζουμιστεί οικονομικά. 

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εδώ μέσα έχω διαβάσει ότι κοστίζει περίπου 300€ για το κάθε έμβρυο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Εμείς έχουμε 6 έμβρυα και θα το κάνουν σε όλα. Μου είπαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν οικονομικά, γιατί έχουμε κάνει ως τώρα πάρα πολλές ωοληψίες, 4 εμβρυομεταφορές και τώρα χρειάζεται και ο έλεγχος συν ΕΡΑ test, όπου τα δείγματα τόσο των εμβρύων όσο και το δικό μου θα σταλούν στην Ισπανία, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχουμε ξεζουμιστεί οικονομικά. 

Εντάξει φτηνό είναι τότε!!!!

• Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 49 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μα πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα την χρειαστείς? Αφού είσαι σε διαδικασίες! Εξάλλου αργεί να λήξει!Έκανες το ραντεβού με τον γιατρό σου? Ξέρεις πώς θα κινηθείτε τώρα? Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Το ξέρω! Αλλά δεν είναι απαγορευτικό αν θέλει να κάνει τώρα προεμφυτευτικό από τη στιγμή που θα βάλουν ένα έμβρυο, για να είναι πιο σίγουρη για την ποιότητα του και να αυξήσει με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες. Είναι μια καλή σκέψη θεωρώ. 

@happiness79happiness79 .Καλημέρα καλή μου είμαι 16 εβδομαδων εγκυος οπότε δεν θα την χρειαστώ.:wink:

• Μου αρέσει 6

πρίν από 48 λεπτά , Didimakia είπε:

@happiness79happiness79 .Καλημέρα καλή μου είμαι 16 εβδομαδων εγκυος οπότε δεν θα την χρειαστώ.:wink:

Αχ, σε μπέρδεψα με τη Didimakia2!! Χαίρομαι για σένα!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, με υγεία και χαρά!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ, σε μπέρδεψα με τη Didimakia2!! Χαίρομαι για σένα!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, με υγεία και χαρά!!! 

Το κατάλαβα χαχα δεν πειράζει να είσαι καλά!

• Μου αρέσει 1

Αχ, να σας γράψω τον πόνο μου... Πάω τώρα Ιασώ για υπέρηχο. Είμαστε σε διαδικασία όπου ετοιμάζουμε το ενδομήτριο σα να επρόκειτο να κάνω εμβρυομεταφορά, που αντί γι' αυτήν, θα μου πάρει εκείνη τη μέρα δείγμα για ΕΡΑ test. Και ανησυχώ μήπως η κατάλληλη μέρα πέσει μέσα στις αργίες της καθαράς Δευτέρας ή την Κυριακή (που Κυριακές υποτίθεται ότι λειτουργούν κανονικά, αλλά έχω καταλάβει ότι το αποφεύγουν γιατί ποτέ δε με έχουν βάλει Κυριακή, κι ας πίστευα πως άλλες φορές ήταν η πιο σωστή μέρα). Και φοβάμαι μη δε δείξει το τεστ σωστά το παράθυρο εμφύτευσης... Είμαι 10η μέρα του κύκλου σήμερα. Και αυτή τη φορά μου δίνει πιο μικρή ποσότητα Cyclacur από την προηγούμενη φορά και φοβάμαι ότι δε θα είμαι έτοιμη το Σάββατο... Ουφ... 

πρίν από 2 λεπτά , Ana21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σε μισή ώρα φεύγω για εμβρυομεταφορα...Ελπίζω 5η και τελευταία..Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..Καλη βδομάδα με πολύ πολύ πολύ υψηλές χοριακες!

Πάρα πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!!! Ηρεμία και εμπιστοσύνη!!! Όλα είναι καλά και όλα θα πάνε καλά για σένα! Ήρθε η ώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Ana21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σε μισή ώρα φεύγω για εμβρυομεταφορα...Ελπίζω 5η και τελευταία..Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..Καλη βδομάδα με πολύ πολύ πολύ υψηλές χοριακες!

Καλή επιτυχία,ο Θεός μαζί σου!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ, να σας γράψω τον πόνο μου... Πάω τώρα Ιασώ για υπέρηχο. Είμαστε σε διαδικασία όπου ετοιμάζουμε το ενδομήτριο σα να επρόκειτο να κάνω εμβρυομεταφορά, που αντί γι' αυτήν, θα μου πάρει εκείνη τη μέρα δείγμα για ΕΡΑ test. Και ανησυχώ μήπως η κατάλληλη μέρα πέσει μέσα στις αργίες της καθαράς Δευτέρας ή την Κυριακή (που Κυριακές υποτίθεται ότι λειτουργούν κανονικά, αλλά έχω καταλάβει ότι το αποφεύγουν γιατί ποτέ δε με έχουν βάλει Κυριακή, κι ας πίστευα πως άλλες φορές ήταν η πιο σωστή μέρα). Και φοβάμαι μη δε δείξει το τεστ σωστά το παράθυρο εμφύτευσης... Είμαι 10η μέρα του κύκλου σήμερα. Και αυτή τη φορά μου δίνει πιο μικρή ποσότητα Cyclacur από την προηγούμενη φορά και φοβάμαι ότι δε θα είμαι έτοιμη το Σάββατο... Ουφ... 

Πάρα πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!!! Ηρεμία και εμπιστοσύνη!!! Όλα είναι καλά και όλα θα πάνε καλά για σένα! Ήρθε η ώρα!!! 

Σ ευχαριστω, καλή μου!! Και σε σενα κορίτσι μου γλυκο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια για υγεία ivf έχουμε κανένα καλό όνομα για μεγάλες ηλικίες;

22 minutes ago, Ana21 said:

Σ ευχαριστω, καλή μου!! Και σε σενα κορίτσι μου γλυκο! 

Καλή επιτυχιαααα!!!

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

12 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Το 1 είναι το στάδιο ανάπτυξης (είναι από 1 έως 5, όπου όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο πιο ανεπτυγμένη η βλαστοκύστη). Τα γράμματα που ακολουθούν αφορούν το πρώτο την ποιότητα αυτού που μελλοντικά θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το σάκο (από Α έως C, ανάλογα με την ποιότητα, δηλαδή Α=άριστο, Β=καλό, C= μέτριο. Υπάρχει και D, αλλά δεν τα βάζουν γιατί δε δίνουν εγκυμοσύνη). 

Ξέρεις μήπως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε πώς φαίνεται η ικανότητα τους να εμφυτευτούν? 

Ουάου, πολύ αναλυτική κατάταξη! Σ' ευχαριστούμε πολύ @Nephele78

Σε υπερευχαριστω!!!!καλή επιτυχία να έχεις!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Εντάξει φτηνό είναι τότε!!!!

Συν 1.300 για να γίνει η διαδικασία της βιοψίας.

Δεν συμφέρει οικονομικά κοριτσια με τιποτα, τον ψυχικο πονο μονο γλυτωνεις  αν εχει τρισωμια το έμβρυο και το μαθαίνεις στην αυχενική.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Καντι είπε:

Συν 1.300 για να η διαδικασία της βιοψίας.

Δεν συμφέρει οικονομικά κοριτσια με τιποτα, τον ψυχικο πονο μονο γλυτωνεις κοριτσια αν εχει τρισωμια το έμβρυο και το μαθαίνεις στην αυχενική.

Μα θυμόμουν ότι είχα διαβάσει από κάποια από εσας ότι κοστίζει εκεί περίπου. Από εσένα μάλλον το θυμόμουν και από τον εμβρυολογο μου ο οποίος μου είχε πει ότι κοστίζει πολύ!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...