Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 hours ago, Μαρία τζορμπατζακη said:

Επίσης έψαξα και εγώ από μόνη μου να δω αν κάτι γίνεται ξέρουμε ότι έχει ο σύζυγος πρόβλημα και δεν γίνεται να κάνουμε παιδάκι φυσιολογικά και από την μία μου έλεγε τι θέλεις και ψαχνεσαι και από την άλλη όταν με έβρισε γιατί λέει τον ζαλισες στα τηλέφωνα όταν είδα λίγο αίμα και του είπα σας καλούσα για να δω τι γίνεται αν είναι κάτι κακό αν κάτι πρέπει να κάνω να πάρω ίσως κάποιο φάρμακο και μου είμαι να ψάξεις να διαβάσεις εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να άκου το κάθε τι καθεμιάς. Τι να πω τα έχω χαμένα. Μια να ψάξω μια γιατί ψάχνομαι. Μου είπε η κυρία Οικονομόπουλου να κάνω μια εξέταση αλλά πρέπει να στην γράψει γυναικολόγος του είπα να μου την γράψει δεν μου την έγραψε. Και μου είπε αν θέλω να μπλέξω ενώ και καλά αυτός δεν θέλει να χαλάσω τσάμπα χρήματα να κάνω υστεροσκοπηση αν το γράφω καλά και θα δώσω 1000 ευρώ.

Μου βγαίνει τόσο έντονα η επιθυμία να τον βρίσω αυτήν την στιγμή αλλά θα κρατήσω ενα επίπεδο. Δηλαδή αν δεν ρωτήσεις το γιατρό γιατί βλέπεις αίμα ξαφνικά μετά από θετική χοριακή ποιον Θα ρωτήσεις; Τον χασάπη; Βάλε ένα τραυμαπλαστ κι εσύ στον κόλπο σου και θα περάσει. Ήμαρτον ομως, με τον κάθε γελοίο που ξαφνικά κατάλαβε οτι έκανε λάθος επιλογή επαγγέλματος και την πληρώνουν οι ασθενείς του. Τα χιλιάρικα όμως ξέρεις να τα παίρνεις π@π@ρ@ (ε δεν άντεξα). 
Μην κλαις κορίτσι μου, δεν αξίζει ούτε ενα δάκρυ. Άλλαξε γιατρό και γρήγορα. Αν βρεις και στο ίδιο κέντρο ακόμα καλύτερα 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Texas κοριτσι μου τι εγινε τλκ;

@Linoula congrats κοριτσι ... Να πανε ολα καλα ως το τελος! 

@Μαρία τζορμπατζακη εξαλλη μ εκανες...  Πιστευω δεν χρειάζεται να σου πουμε ν αλλαξεις γιατρο. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angot said:

@Texas κοριτσι μου τι εγινε τλκ;

@Linoula congrats κοριτσι ... Να πανε ολα καλα ως το τελος! 

@Μαρία τζορμπατζακη εξαλλη μ εκανες...  Πιστευω δεν χρειάζεται να σου πουμε ν αλλαξεις γιατρο. 

Αρνητικό κορίτσια δυστυχώς δεν ξέρω τώρα τι πρέπει να κάνω θα δω και τι θα πει ο γιατρός νοιωθω ότι τα έχω κάνει όλα  

• Λυπημένη/-ος 16

πρίν από 19 λεπτά , Texas είπε:

Αρνητικό κορίτσια δυστυχώς δεν ξέρω τώρα τι πρέπει να κάνω θα δω και τι θα πει ο γιατρός νοιωθω ότι τα έχω κάνει όλα  

Ουφφ λυπαμαι κοριτσι μου, μιλα με το γιατρο σου να δουμε τι θα πει και κεινος... Πως εισαι εσυ; 

Διαφημίσεις

36 minutes ago, Angot said:

Ουφφ λυπαμαι κοριτσι μου, μιλα με το γιατρο σου να δουμε τι θα πει και κεινος... Πως εισαι εσυ; 

Σχετικά καλά είμαι ο άντρας μου πρώτη φορά έκλεγε σήμερα μου ράγισε την καρδιά . 
Από την αρχή σε αυτό το κέντρο πήγαν όλα λάθος με την υπερδιέγερση που έπαθα από παραλήψεις και λάθη δικά τους αποδεδειγμένα δεν με πρόσεξαν καθόλου ίσως κάηκαν τα ωαρια μου 30 ώριμα μου πήραν έκανα μήνες να συνέλθω μετά μου έδωσαν παραπάνω μέρες προγεστερονη για βλαστοκυστες 5 ημερών 8 μέρες προγεστερονη πάλι λάθος .. 27-28 ετών είμαι μετά από όλα αυτά μου έκαναν άλλες δυο ετ δωρεάν όπως και υστεροσκοπηση και βιοψία για να μην τους κυνηγήσω . 3 γιατροί στο κέντρο με ανέλαβε ο ένας από αυτούς ο μόνος αξιόλογος τώρα τα κάναμε όλα σωστά .

απαραδεκτο το κέντρο κορίτσια όχι επειδή δεν πέτυχα ένα σας λέω μόλις είχα βγει από την ετ και φώναζε ο άθλιος φέρτε μου πελάτες γιατρούς και εμβρυολογους βρησκω τους καλύτερους πελάτες φέρτε μου φώναζε στο προσωπικό που έκλεινε τις πορτες από πίσω του , αυτός Καμία ντροπή καμία συστολή ! και χτυπιόταν μου ήρθε να του πω είσαι μαλακας άνθρωπε μου ; Μόλις βγήκα από ετ τι φωνάζεις σαν ηλίθιος ; 
θεσσαλονικη είμαι στο ιακ…

εχω και άλλες 3 βλαστοκυστες εκεί που να μην τις είχα 

• Λυπημένη/-ος 6

1 hour ago, Texas said:

Λυπάμαι παρά πολύ ρε κορίτσι μου. Έχω καταστεναχωρεθει. Βγήκε μηδενική ή είχε κάποιο νούμερο; Τώρα είχες πάρει παραπάνω μέρες προγεστερονης λόγω μετατοπισμενου παραθύρου εμφύτευσης;

eardp2.png

18 minutes ago, kateriiina25 said:

Λυπάμαι παρά πολύ ρε κορίτσι μου. Έχω καταστεναχωρεθει. Βγήκε μηδενική ή είχε κάποιο νούμερο; Τώρα είχες πάρει παραπάνω μέρες προγεστερονης λόγω μετατοπισμενου παραθύρου εμφύτευσης;

Ευχαριστω για την συμπόνια . Ήταν 0,9 πήρα παραπάνω 6,5 μέρες 7 κάπου εκεί 

πρίν από 38 λεπτά , Texas είπε:

Σχετικά καλά είμαι ο άντρας μου πρώτη φορά έκλεγε σήμερα μου ράγισε την καρδιά . 
Από την αρχή σε αυτό το κέντρο πήγαν όλα λάθος με την υπερδιέγερση που έπαθα από παραλήψεις και λάθη δικά τους αποδεδειγμένα δεν με πρόσεξαν καθόλου ίσως κάηκαν τα ωαρια μου 30 ώριμα μου πήραν έκανα μήνες να συνέλθω μετά μου έδωσαν παραπάνω μέρες προγεστερονη για βλαστοκυστες 5 ημερών 8 μέρες προγεστερονη πάλι λάθος .. 27-28 ετών είμαι μετά από όλα αυτά μου έκαναν άλλες δυο ετ δωρεάν όπως και υστεροσκοπηση και βιοψία για να μην τους κυνηγήσω . 3 γιατροί στο κέντρο με ανέλαβε ο ένας από αυτούς ο μόνος αξιόλογος τώρα τα κάναμε όλα σωστά .

απαραδεκτο το κέντρο κορίτσια όχι επειδή δεν πέτυχα ένα σας λέω μόλις είχα βγει από την ετ και φώναζε ο άθλιος φέρτε μου πελάτες γιατρούς και εμβρυολογους βρησκω τους καλύτερους πελάτες φέρτε μου φώναζε στο προσωπικό που έκλεινε τις πορτες από πίσω του , αυτός Καμία ντροπή καμία συστολή ! και χτυπιόταν μου ήρθε να του πω είσαι μαλακας άνθρωπε μου ; Μόλις βγήκα από ετ τι φωνάζεις σαν ηλίθιος ; 

Καταλαβα, ενα χαλι μαυρο! Δεν μπορεις να τα παρεις απο κει; 

πρίν από 34 λεπτά , Texas είπε:

Κρίμα βρε κορίτσι μου, λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη. 

Ποσο αισχρή συμπεριφορά! Δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου εκείνη την ωρα. Τι να πω...

Μήπως να απευθυνθείς κάπου αλλού ή να πάρεις μια δεύτερη γνώμη σε άλλο κέντρο;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

16 minutes ago, Angot said:

Καταλαβα, ενα χαλι μαυρο! Δεν μπορεις να τα παρεις απο κει; 

Αξίζει ; είναι πολύ διαδικασία ρε γμτ είχα ρωτήσει εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε τέτοια κούριερ πι βλαστοκυστες ειναι μια μέτρια και οι άλλες δυο έχουν το 1 μπροστά ….

16 minutes ago, Alex@ said:

Κρίμα βρε κορίτσι μου, λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη. 

Ποσο αισχρή συμπεριφορά! Δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου εκείνη την ωρα. Τι να πω...

Μήπως να απευθυνθείς κάπου αλλού ή να πάρεις μια δεύτερη γνώμη σε άλλο κέντρο;

Σίγουρα είμαι για αλλαγή κέντρου δεν το συζητώ …! 

7 ώρες πρίν, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Ήθελα να σας ρωτήσω γιατί η εγώ δεν πάω καλά ή ο γιατρός μου. Νιώθω πολύ άσχημα. Κατάφερα και πήγα στην Οικονομόπουλου φοβερή γυναίκα μας τα εξήγησε όλα έπεσε και από τα σύννεφα η γυναίκα που εμάς δεν μας έχουν πει να κάνουμε σημαντικές εξετάσεις πριν την ετ και όλη την διαδικασία. Μας έγραψε να κάνουμε πόσες εξετάσεις έκανα και στο νοσοκομείο και περιμένω τα αποτελέσματα. Όταν λοιπόν πήγα στον γιατρό μου να δω τι θα μου πει και ο ίδιος μου συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα που δεν το περίμενα. Δεν του είπα ότι ψαχτηκα μόνη μου απλά του ανέφερα αν πρέπει και πως να ψάχνουμε με εξετάσεις και άρχισε και φώναζε τι θέλεις τι ζητάς έχεις οχτώ βλαστοκυστες και αν παλινδρομησει μια εγκυμοσύνη κάνεις εξετάσεις. Και να πάω να μονασω όταν του είπα ότι ψυχολογικά δεν θέλω να συνεχίσω άμεσα την επόμενη ετ ( ήθελε να την κάνω αμέσως μετά την αποτυχία του προηγούμενου μήνα) . Και ότι αν πιστεύω ότι κάτι έχουμε και ζητάω εξετάσεις να πάω να κοιτάχτω και από πάνω μέχρι κάτω αν έχω καρκίνο. Δεν θέλω να τον ξαναδώ πως θα συνεχίσω. Κλαίω όλες τις ημέρες. Νομίζω ότι δεν πάω καλά και φταίω εγώ . Τι έκανα λάθος? 

Τι λες τώρα;;;;; Η συμπεριφορά του είναι επικός απαράδεκτη, είναι υποχρέωση του να σε καθοδηγεί και να λαμβάνει υπόψιν του τα πάντα!!! Παίρνεις τις ωραίες βλαστοκύστες σου και διαλέγεις άλλον ιατρό!!! Μια χαρά είσαι και πολύ καλά έκανες που ζήτησες δεύτερη γνώμη!!!

πρίν από 45 λεπτά , Texas είπε:

Σήκω και φύγε βρε κοριτσάρα ! Έδωσες πολλές ευκαιρίες , οι τύποι είναι ότι να ναι !παρε τα εμβρυακια σου και πήγαινε αλλου ! Μην το σκέφτεσαι καθόλου ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Texas είπε:

Αξίζει ; είναι πολύ διαδικασία ρε γμτ είχα ρωτήσει εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε τέτοια κούριερ πι βλαστοκυστες ειναι μια μέτρια και οι άλλες δυο έχουν το 1 μπροστά ….

Σίγουρα είμαι για αλλαγή κέντρου δεν το συζητώ …! 

Δε μπορει να μη γινεται, ξεκινα να ρωγας αλλα κεντρα αν μπορουν να σου δωσουν λύση! 

• Μου αρέσει 2

18 minutes ago, ´Ισιδα said:

Σήκω και φύγε βρε κοριτσάρα ! Έδωσες πολλές ευκαιρίες , οι τύποι είναι ότι να ναι !παρε τα εμβρυακια σου και πήγαινε αλλου ! Μην το σκέφτεσαι καθόλου ! 

Έχετε δίκιο ρε κορίτσια τι να πω … μόνο μην είναι και αυτά τα καημένα καταδικασμένα μην κάνω πάλι κινήσεις χωρίς αποτέλεσμα ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...