Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 hours ago, winspert said:

Αν ημουν σε αλλη φαση θα εβαζα δυο...Δεν θελουμε και δεν μπορούμε σε  αυτή τη φαση να διακινδυνεψουμε μια δίδυμη κύηση... Αλλο ενα παιδακι θέλουμε...Οπότε εχω ξεκαθαρίσει στο γιατρό ότι θα τα βάζουμε ενα ενα τη φορά...

Σε ευχαριστώ πολύ...Μπερδευτηκα πολυ ρε γαμωτο...Μακαρι να πανε ολα καλα...Πολλη αγωνια και μεγαλος αγωνας...Γνωριζεις αν θα μπορουσα να ζητησω να βγει μια μερα νωρίτερα απο την εμβρυομεταφορα ωστε να προχωρήσει και αν αυτο ειναι επικίνδυνο για το έμβρυο;

Μακάρι βρε κοριτσακι μου...Δεν μπορω αλλο... αλήθεια... Μακαρι να πανε ολα καλα...

Είναι ακριβώς όπως τα είπε η Νεφέλη και η Καντι.Μπορείς φυσικά όπως λες να τους ρωτήσεις αν έχει νόημα να την αφήσουν μια μέρα ακόμα να μεγαλώσει!

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

και θα πάνε δεν υπάρχει περίπτωση .

απλα μετά από τόσες αποτυχίες ίσως κ εγώ προσπαθώ ν αποδώσω τις αιτίες κάπου και το ψάχνω ίσως περισσότερο από όσο χρειάζεται και επιμένω να έχω τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παίρνω σωστές αποφάσεις και να μην ταλαιπωρω τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου όταν η προσπάθεια δεν είναι τόσο δυνατή.Προτιμώ να μην την κάνω καθόλου πλέον και να περιμένω λίγο ακόμα..
επισης το κάθε εργαστήριο έχει δικά του στανταρντς πχ σε άλλο εργαστήριο μπορεί να είναι 3 ΑΑ.Στο γεν το ξέρω ότι μεταφέρουν και μόνες τους 1ΑΑ οποτε ίσως γι αυτό!

8 hours ago, winspert said:

Καλα κανεις και μου το λες αλλα διαβασα πως το ενα σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...πως δεν σημαινει κατι για την ποιοτητα της... Εσύ τι εννοεις; Οτι δεν ειναι καλη ποιοτικως και δεν εχει ελπιδες;

Φυσικά και έχει ελπίδες!!!!Καποια εργαστήρια απλα δεν προτείνουν τη μεταφορά της μόνη της για να αυξήσουν τις πιθανότητες.Απλα στο λέω όπως θα ηθελα να το ξέρω κ εγω!για να παρεις την απόφαση σου με όλα τα δεδομένα .

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Γεια σου αγάπη μου.Αρχικά πολύ σημαντικό που προχώρησε το εμβρυακι!!!

ισως σου ταίριαξε το καινούριο εργαστήριο.

την 1ΑΑ δεν πρέπει να τη βάλουν μόνη της.Είναι αντίθετο στην ιατρική πρακτική αν δεις τα πρωτόκολλα των ξένων εργαστηρίων κάτω από 3ΑΑ δεν τις μεταφέρουν καν η τις αφήνουν για 6ης ημέρας.

μου το έκαναν κ εμένα στο γεν τον Οκτώβριο μεταφέραμε μια 1ΑΑ και μετά ρώτησα και άλλου και έμαθα ότι δεν έχει καλα ποσοστά και δεν προτείνουν εμβρυομεταφορα μόνο μιας τέτοιας κανονικά.

Ελπιζω να μη σε στεναχώρησα ρωτά τους κ επέμεινε γι αυτό αν θελεις…

φυσικα και μπορεί να είναι αυτή η τυχερή σου!!!απλα σου λέω τι ορίζουν τα πρωτόκολλα των έμβρυο μεταφορών κανονικά 

απο οτι εχω καταλαβει ειναι θεμα κεντρου στην ελλαδα. καποια κεντρα τις μεταφερουν και μονες,ενω αλλα οχι.. καλη επιτυχια @winspert !! να ναι η τυχερη σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, mominthemaking είπε:

Είναι ακριβώς όπως τα είπε η Νεφέλη και η Καντι.Μπορείς φυσικά όπως λες να τους ρωτήσεις αν έχει νόημα να την αφήσουν μια μέρα ακόμα να μεγαλώσει!

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

και θα πάνε δεν υπάρχει περίπτωση .

απλα μετά από τόσες αποτυχίες ίσως κ εγώ προσπαθώ ν αποδώσω τις αιτίες κάπου και το ψάχνω ίσως περισσότερο από όσο χρειάζεται και επιμένω να έχω τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παίρνω σωστές αποφάσεις και να μην ταλαιπωρω τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου όταν η προσπάθεια δεν είναι τόσο δυνατή.Προτιμώ να μην την κάνω καθόλου πλέον και να περιμένω λίγο ακόμα..
επισης το κάθε εργαστήριο έχει δικά του στανταρντς πχ σε άλλο εργαστήριο μπορεί να είναι 3 ΑΑ.Στο γεν το ξέρω ότι μεταφέρουν και μόνες τους 1ΑΑ οποτε ίσως γι αυτό!

Φυσικά και έχει ελπίδες!!!!Καποια εργαστήρια απλα δεν προτείνουν τη μεταφορά της μόνη της για να αυξήσουν τις πιθανότητες.Απλα στο λέω όπως θα ηθελα να το ξέρω κ εγω!για να παρεις την απόφαση σου με όλα τα δεδομένα .

Καλημέρα κοπέλα μου...Καλα κανεις και το ψαχνεις τοσο...Μετα απο τοσο κοπο δεν μπορουμε να αφήνουμε πραγματα στην τυχη τους...Απλα στην αρχη χαρηκα και μετά ανησύχησα...Θα μιλησω και με το γιατρό καποια στιγμή... Σε ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κορίτσια εύχομαι σε όλες τα καλύτερα με πολλά μωράκια στην αγκαλιά σας μέσα απο την καρδιά μου!Χαριζω 1 ovitrelle η οποία λήγει σε ένα χρόνο και δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω.Οποία ενδιαφερεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.:)

1 hour ago, winspert είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου...Καλα κανεις και το ψαχνεις τοσο...Μετα απο τοσο κοπο δεν μπορουμε να αφήνουμε πραγματα στην τυχη τους...Απλα στην αρχη χαρηκα και μετά ανησύχησα...Θα μιλησω και με το γιατρό καποια στιγμή... Σε ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση

Καλημέρα!!! Να χαρείς βέβαια και να είσαι αισιόδοξη. Κι όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι. Είναι μια τέλεια βλαστοκύστη και φυσικά είναι πιθανό να είναι το μωράκι σας. Κι εγώ που έβαλα 2 βλαστοκύστες 4ΑΑ πετύχαμε εμφύτευση μεν, το ένα από τα δυο λόγω τρισωμίας δεν προχώρησε δε. Επίσης, ο γιος μου όλα κι όλα ήταν 8 κύτταρα. Δεν ξέρω τι grade θα ήταν αν έφτανε βλαστοκύστη. Επομένως, αν είναι καλή η βλαστοκύστη ποιοτικά θα προχωρήσει. Η αξιολόγηση έχει να κάνει με τη μορφολογία και μόνο. Γενετικά να είναι καλό το έμβρυο, αυτό έχει σημασία. Προσωπικά, επειδή έχω "καεί από το χυλό" που λένε, θα σου πρότεινα, αφού θα βάλει ένα έμβρυο, ας είναι ένα και καλό ουσιαστικά, δλδ με προεμφυτευτικό έλεγχο. Ξέρω...πολλές δυσκολίες και αντιρρήσεις, αλλά εγώ αυτό θα έκανα αν γύριζα το χρόνο πίσω, δες το σαν φιλική συμβουλή. 

Να είσαι αισιόδοξη, το αδερφάκι είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ κοντά :)

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

δεν ξερω αλλα αλλα εχω σκοπό και για μενα να ζητήσω το πρωτόκολλο του προεμφυτευτικου , χωρις να κανω προεμφυτευτικο.

Τι σημαίνει πρωτόκολλο προεμφυτευτικού χωρίς να γίνει προεμφυτευτικός? 

πρίν από 23 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Καλημέρα!!! Να χαρείς βέβαια και να είσαι αισιόδοξη. Κι όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι. Είναι μια τέλεια βλαστοκύστη και φυσικά είναι πιθανό να είναι το μωράκι σας. Κι εγώ που έβαλα 2 βλαστοκύστες 4ΑΑ πετύχαμε εμφύτευση μεν, το ένα από τα δυο λόγω τρισωμίας δεν προχώρησε δε. Επίσης, ο γιος μου όλα κι όλα ήταν 8 κύτταρα. Δεν ξέρω τι grade θα ήταν αν έφτανε βλαστοκύστη. Επομένως, αν είναι καλή η βλαστοκύστη ποιοτικά θα προχωρήσει. Η αξιολόγηση έχει να κάνει με τη μορφολογία και μόνο. Γενετικά να είναι καλό το έμβρυο, αυτό έχει σημασία. Προσωπικά, επειδή έχω "καεί από το χυλό" που λένε, θα σου πρότεινα, αφού θα βάλει ένα έμβρυο, ας είναι ένα και καλό ουσιαστικά, δλδ με προεμφυτευτικό έλεγχο. Ξέρω...πολλές δυσκολίες και αντιρρήσεις, αλλά εγώ αυτό θα έκανα αν γύριζα το χρόνο πίσω, δες το σαν φιλική συμβουλή. 

Να είσαι αισιόδοξη, το αδερφάκι είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ κοντά :)

Ο προεμφυτευτικος ενδείκνυται όταν οι γονείς είναι φορείς χρωμ ανωμαλιών ή γενετικών νοσημάτων. Αυτό ξέρω εγω από τον εμβρυολογο όταν του είχα ζητήσει να κάνουμε όποτε δεν το συνιστούσε.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Ο προεμφυτευτικος ενδείκνυται όταν οι γονείς είναι φορείς χρωμ ανωμαλιών ή γενετικών νοσημάτων. Αυτό ξέρω εγω από τον εμβρυολογο όταν του είχα ζητήσει να κάνουμε όποτε δεν το συνιστούσε.

Οχι μόνο τότε. Τον συστείνουν και έπειτα από πολλές αποτυχίες, όπως σε εμάς τώρα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Οχι μόνο τότε. Τον συστείνουν και έπειτα από πολλές αποτυχίες, όπως σε εμάς τώρα. 

Φυσικά αλλά η winspert δεν έχει πολλές αποτυχίες 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 37 λεπτά , Didimakia είπε:

Καλημέρα κορίτσια εύχομαι σε όλες τα καλύτερα με πολλά μωράκια στην αγκαλιά σας μέσα απο την καρδιά μου!Χαριζω 1 ovitrelle η οποία λήγει σε ένα χρόνο και δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω.Οποία ενδιαφερεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.:)

Καλημέρα κορίτσι μου! Μα πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα την χρειαστείς? Αφού είσαι σε διαδικασίες! Εξάλλου αργεί να λήξει!Έκανες το ραντεβού με τον γιατρό σου? Ξέρεις πώς θα κινηθείτε τώρα? Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Φυσικά αλλά η winspert δεν έχει πολλές αποτυχίες 

Το ξέρω! Αλλά δεν είναι απαγορευτικό αν θέλει να κάνει τώρα προεμφυτευτικό από τη στιγμή που θα βάλουν ένα έμβρυο, για να είναι πιο σίγουρη για την ποιότητα του και να αυξήσει με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες. Είναι μια καλή σκέψη θεωρώ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μα πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα την χρειαστείς? Αφού είσαι σε διαδικασίες! Εξάλλου αργεί να λήξει!Έκανες το ραντεβού με τον γιατρό σου? Ξέρεις πώς θα κινηθείτε τώρα? Σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Το ξέρω! Αλλά δεν είναι απαγορευτικό αν θέλει να κάνει τώρα προεμφυτευτικό από τη στιγμή που θα βάλουν ένα έμβρυο, για να είναι πιο σίγουρη για την ποιότητα του και να αυξήσει με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες. Είναι μια καλή σκέψη θεωρώ. 

Τι να πω δεν ξέρω. 

Παράθεση

Εγω προσωπικά δεν το έχω κάνει παρόλο που έχω αρκετές αποτυχίες. Είναι πολύ ακριβή διαδικασία για εμένα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πιθανό! Κι ούτε εμάς μας το πρότεινε κανείς! Αλλά και η ηλικία είναι ένας δείκτης, καλώς ή κακώς! Εμάς ο καρυότυπος ζεύγους ήταν μια χαρά, αλλά εντέλει το ένα έμβρυο είχε τρισωμια 21 (συνδρόμο down). Ετών 38 στα 39 (νομίζω με την winspert είμαστε συνομήλικες). 

Δεν το λέω ως δεδομένο κι για να αγχωσω, αλίμονο! Αλλά εγώ προσωπικά, μετά από τόσο κλάμα κι άγχος που πέρασα, χίλιες φορές να έκανα κι ας είμαστε γενετικά οκ, σύμφωνα με τις εξετάσεις!!! 

• Μου αρέσει 2

3 minutes ago, happiness79 said:

Αυτό που μου είχε πει και ο γενετιστής όπως λέει και η @νικηαντωνια81ειναι ότι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν το προτείνουν λόγω πιθανής βλάβης εμβρύου από τη βιοψία ειδικά αν δεν γίνει από έμπειρο εμβρυολογο 

φυσικα μετά από αποτυχίες είναι το επόμενο βήμα.κ εγώ ηθελα να το κάνω μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη αλλα αφού κάναμε μοριακό καρυοτυπο εμβρύου και ήταν φυσιολογικός δεν τον πρότειναν σε εμάς 

Στο εξωτερικό είναι σχεδόν στάνταρ διαδικασία σε μεγάλα κέντρα ειδικά σε λίγο πιο μεγάλες ηλικίες 

• Μου αρέσει 4

xu6xp2.png

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τι να πω δεν ξέρω. 

Εγω προσωπικά δεν το έχω κάνει παρόλο που έχω αρκετές αποτυχίες. Είναι πολύ ακριβή διαδικασία για εμένα.

Σε καταλαβαίνω, είναι. Αλλά και το να κάνεις συνεχώς εμβρυομεταφορές χωρίς αποτέλεσμα είναι επίσης ακριβό και ψυχοφθόρο. Όλα είναι σχετικά βέβαια. Ανάλογα με το πώς τα ζυγίζει ο καθένας. 

• Μου αρέσει 2

Just now, happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω, είναι. Αλλά και το να κάνεις συνεχώς εμβρυομεταφορές χωρίς αποτέλεσμα είναι επίσης ακριβό και ψυχοφθόρο. Όλα είναι σχετικά βέβαια. Ανάλογα με το πώς τα ζυγίζει ο καθένας. 

Δηλ εννοεις σε κάθε κύκλο προεμφυτευτικό; Ποσό κοστίζει κανα 1000αρικο;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...