Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , minnie26 είπε:

Χαχαχα! Αφού όλα πήγαν καλά , αυτό έχει σημασία ! Κοιτά να είσαι θαρραλέα !!

Η αιμορραγία σταμάτησε αλλά το μωρό ήταν down όποτε δυστυχώς την διακόψαμε την εγκυμοσύνη. Σπάνια πράγματα αυτά όποτε εσυ να εχεις πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Μπορεί να μου στείλει κάποια το email της οικονομοπουλου? @minnie26@minnie26 και εγώ είχα δει αίμα. Έβλεπα όταν σκουπιζομουν για 3 ημερες. Είχα κάτσει εννοείται ξάπλα κρεβάτι. Μετά πηγα για υπέρηχο και ήταν όλα καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην ανησυχείς αλλά όλα θα πάνε καλά. Πίστεψε στο εμβρυακι σου

Εγώ αργω ακόμη για υπέρηχο! Έχω σε 10 μέρες να ακούσουμε καρδούλες …ελπίζω όλα να είναι καλά ! Σε ευχαριστώ!

Γεια σας κορίτσια! Ειμαι καινουρια στην ομαδα...και παθούσα οπως πολλές απο σας! Πως σας νοιωθω με αυτά που διαβάζω! Τι να πω για τη δικη μου περιπτωση..σημερα πάλι στις μαύρες μου.. 32 χρονών και 2 ωολυψιες στη 1η 4 ωαρια γονιμοποιηθηκε μονο 1 αλλα δεν εγινε βλαστοκυστη και στη 2η σημερα το πρωι κανενα.. :(.. 6 μηνες παιδευομαι με εγχυσεις αντιβιωσης γιατι εχω ενδομητριτιδα και τωρα που ξεκινησαμε εξωσωματικη κανενα αποτελεσμα...

• Λυπημένη/-ος 4

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@Christin88 έτυχε και έπεσα σήμερα σε ένα post μιας κοπέλας στην ηλικία σου που έκανε ωοληψία με 20 ωάρια και δεν γονιμοποιήθηκε κανένα. Βέβαια εκείνη είχε αρκετά ώριμα αλλά της έλεγαν πολλές κοπέλες από κάτω ότι τους βοήθησε πολύ η διατροφή και κάποια συμπληρώματα οπως Q10 και κάποιες ανέφεραν ότι είχαν καλύτερα αποτελέσματα όταν άλλαξαν κλινική (λόγω εργαστηρίου). Επίσης άλλες είπαν για σκληρά ωάρια που δεν μπορούσαν να εισχωρήσουν τα σπερματοζωάρια και τους βοήθησε η ICIS και φυσικά πολλές είπαν για κατακερματισμό σπέρματος αλλά αυτο ειναι για την περίπτωση που υπάρχουν ώριμα ωάρια 

Τι ειναι τα σκληρα ωαρια? Το ICIS? Q10 θα ρωτησω μηπως ξεκινησω..

Αχ βρε Κατερινακι δεν εχουν αδικο, δεν γνωριζω επαγγελμα αλλα ανετα γινοσουν μαια - συντονιστρια IVF ..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,βέβαια θα μιλήσω και με το γιατρό αλλά τι προσεχατε τις ημέρες μετά την έμβρυομεταφορα,εισασταν ξάπλα συνέχεια? Γιατί σήμερα είπα τη μαμά μου να έρθει το σκου το επόμενο που θα είναι οι πρώτες μέρες να είναι εδώ μαζί μου τα απογεύματα γιατί ο άντρας μου θα είναι δουλειά μέχρι αργά και ναι μεν συμφώνησε λέει εντάξει αν χρειαστεί αλλά με είπε και λίγο υπερβολική με το τρόπο της 

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια να ρωτήσω κάτι ,βέβαια θα μιλήσω και με το γιατρό αλλά τι προσεχατε τις ημέρες μετά την έμβρυομεταφορα,εισασταν ξάπλα συνέχεια? Γιατί σήμερα είπα τη μαμά μου να έρθει το σκου το επόμενο που θα είναι οι πρώτες μέρες να είναι εδώ μαζί μου τα απογεύματα γιατί ο άντρας μου θα είναι δουλειά μέχρι αργά και ναι μεν συμφώνησε λέει εντάξει αν χρειαστεί αλλά με είπε και λίγο υπερβολική με το τρόπο της 

Καλησπερα! Δεν χρειάζεται να είσαι ξαπλωμένη μετά την εμβρυομεταφορά! Δεν θέλει ψυχολογική πίεση και να σηκώνεις βαρη.. ίσα ίσα συνιστούν να κανεις πράγματα που έκανες στην καθημερινότητα σου γιστί οι υπερβολές σου διογκώνουν το άγχος κσι αυτό εινσι χειρότερο. Άλλωστε ακόμα και στος φυσιολογικές συλλήψεις όλες ουσιαστικά δεν ξέρουν μέχρι την καθυστέρηση τους. Δηλ συνεχίζουν ακόμα και τα γυμναστήρια τους και όλα. Θεωρώ οτι οι υπερβολές ειναι χωρις επιστημονικό υπόβαθρο. Κακά τα ψέματα. Το έμβρυο αν εχει καλή δυναμική προχωράει και το ενδομήτριο να εινσι καλό. Τωρα αν εσύ πας και χορέψεις σαφέστατα αυτό δεν επηρεάζει! Οκ μην σηκώσεις καναπέδες! Μέχρι εκεί! 
Αυτή ειναι η γνώμη των διαφόρων γιατρών που εχω ρωτήσει και διαβάσει :) 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Ria_ είπε:

Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορα σου!!! Θα στα πει και ο γιατρός, γιατί απ ο,τι βλέπω γενικά αυτή τη γραμμή δίνουν, αλλά δε θέλουν ακινησία. Εμένα μου είχε πει το αντίθετο, ότι θέλουν κίνηση για να αιματωνεται η μήτρα. Γενικά κάνεις ότι και πριν απλά με προσοχή.. και θα είναι και καλό για την ψυχολογία σου να έχεις μια δραστηριότητα, γιατί δε θα περάσουν οι μέρες αλλιώς...

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Εγώ αργω ακόμη για υπέρηχο! Έχω σε 10 μέρες να ακούσουμε καρδούλες …ελπίζω όλα να είναι καλά ! Σε ευχαριστώ!

Πώς είσαι κορίτσι; Όλα καλά;

πρίν από 24 λεπτά , LeneL είπε:

Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορα σου!!! Θα στα πει και ο γιατρός, γιατί απ ο,τι βλέπω γενικά αυτή τη γραμμή δίνουν, αλλά δε θέλουν ακινησία. Εμένα μου είχε πει το αντίθετο, ότι θέλουν κίνηση για να αιματωνεται η μήτρα. Γενικά κάνεις ότι και πριν απλά με προσοχή.. και θα είναι και καλό για την ψυχολογία σου να έχεις μια δραστηριότητα, γιατί δε θα περάσουν οι μέρες αλλιώς...

Όλα καλά! Δεν είδα ξανά ούτε σταμπ ροζ ούτε τίποτα .. μια φορά μόνο στο σκούπισμα είδα έναν κόκκο! Όπως ακριβώς το λέω.μ, τίποτε άλλο..σήμερα δν είχα ούτε μικρά πονάκια ούτε τίποτα … μάλλον επειδή πηρα κ αυτή την ένεση που έχει περισσότερο προγεστερονη! Ελπίζω να μη ξανά δω αίμα ..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 47 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπερα! Δεν χρειάζεται να είσαι ξαπλωμένη μετά την εμβρυομεταφορά! Δεν θέλει ψυχολογική πίεση και να σηκώνεις βαρη.. ίσα ίσα συνιστούν να κανεις πράγματα που έκανες στην καθημερινότητα σου γιστί οι υπερβολές σου διογκώνουν το άγχος κσι αυτό εινσι χειρότερο. Άλλωστε ακόμα και στος φυσιολογικές συλλήψεις όλες ουσιαστικά δεν ξέρουν μέχρι την καθυστέρηση τους. Δηλ συνεχίζουν ακόμα και τα γυμναστήρια τους και όλα. Θεωρώ οτι οι υπερβολές ειναι χωρις επιστημονικό υπόβαθρο. Κακά τα ψέματα. Το έμβρυο αν εχει καλή δυναμική προχωράει και το ενδομήτριο να εινσι καλό. Τωρα αν εσύ πας και χορέψεις σαφέστατα αυτό δεν επηρεάζει! Οκ μην σηκώσεις καναπέδες! Μέχρι εκεί! 
Αυτή ειναι η γνώμη των διαφόρων γιατρών που εχω ρωτήσει και διαβάσει :) 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ίσως μου βγενει και εμένα μια υπερβολή δε ξέρω από φόβο ίσως μην κάνω κάτι λάθος ,το καλό είναι ότι δουλεύω και από το σπίτι οπότε θα περιοριστω σε αυτό και λέω να μη κάνω πολλά πολλά. Μας έχουν καλέσει και σε ένα παιδικό πάρτυ αλλά αυτό λέω να το αποφύγω λόγο ιώσεων που κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο.

πρίν από 36 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,όπως είπα και πριν νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από το φόβο μου αφού και ο άντρας μου πριν μου λέει τι δε θα ξαναβγείς από το σπίτι ? Λέω δεν είπα αυτό απλά φοβάμαι νομίζω στην αρχή τουλάχιστον...

πρίν από 43 λεπτά , minnie26 είπε:

Όλα καλά! Δεν είδα ξανά ούτε σταμπ ροζ ούτε τίποτα .. μια φορά μόνο στο σκούπισμα είδα έναν κόκκο! Όπως ακριβώς το λέω.μ, τίποτε άλλο..σήμερα δν είχα ούτε μικρά πονάκια ούτε τίποτα … μάλλον επειδή πηρα κ αυτή την ένεση που έχει περισσότερο προγεστερονη! Ελπίζω να μη ξανά δω αίμα ..

Τέλεια , μπράβο! Όλα καλά θα πάνε τώρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , LeneL είπε:

Τέλεια , μπράβο! Όλα καλά θα πάνε τώρα!

Μακάρι μωρέ ! Γιατί ξέρεις αγχώθηκα ..θα ξυπνάω τ βράδυ συνέχεια να βλέπω μήπως ξαναδώ αίμα ..δε μ φεύγει απ τ μυαλό !

πρίν από 29 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ίσως μου βγενει και εμένα μια υπερβολή δε ξέρω από φόβο ίσως μην κάνω κάτι λάθος ,το καλό είναι ότι δουλεύω και από το σπίτι οπότε θα περιοριστω σε αυτό και λέω να μη κάνω πολλά πολλά. Μας έχουν καλέσει και σε ένα παιδικό πάρτυ αλλά αυτό λέω να το αποφύγω λόγο ιώσεων που κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,όπως είπα και πριν νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από το φόβο μου αφού και ο άντρας μου πριν μου λέει τι δε θα ξαναβγείς από το σπίτι ? Λέω δεν είπα αυτό απλά φοβάμαι νομίζω στην αρχή τουλάχιστον...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ λογικό να έχεις κάποια ανασφάλεια. Είναι πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Όμως μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει γιατί και μετά την εμβρυομεταφορα είναι διάφορα τα στάδια και πολλές οι αναμονές! Βέβαια το να θες να αποφύγεις τις ιώσεις δεν είναι παράλογο.. και ειδικά παιδικό πάρτυ!!! Άσε, να πάει καλά η ετ και θα τα φας με το κουτάλι μετά!!!!

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημερα κοριτσια, χαχαχα αρχισα τα τεστ παλι... Καλα εννοείται δεν περίμενα να βγει θετικο απο τωρα. Την Πέμπτη εκανα την μεταφορα! Αλλα λεω παλια μου τεχνη κοσκινο, θα κανω ενα καθε πρωί! 

Όπως νιώθεις!! :grin:

2 ώρες πρίν, GeorgiaS8 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ειμαι καινουρια στην ομαδα...και παθούσα οπως πολλές απο σας! Πως σας νοιωθω με αυτά που διαβάζω! Τι να πω για τη δικη μου περιπτωση..σημερα πάλι στις μαύρες μου.. 32 χρονών και 2 ωολυψιες στη 1η 4 ωαρια γονιμοποιηθηκε μονο 1 αλλα δεν εγινε βλαστοκυστη και στη 2η σημερα το πρωι κανενα.. :(.. 6 μηνες παιδευομαι με εγχυσεις αντιβιωσης γιατι εχω ενδομητριτιδα και τωρα που ξεκινησαμε εξωσωματικη κανενα αποτελεσμα...

Καλησπέρα κορίτσι μου. Ο γιατρός σου πως το δικαιολογεί; Εκτός από εμδομητριδα οι εξετάσεις σου είναι καλές;; Είσαι πολύ μικρή για τέτοιο αποτέλεσμα. ΑΜΗ, fsh όλα καλά;;; Εγώ έχω επίσης χάλια ανταπόκριση αλλά δικαιολογείται γιατί έχω χαμηλό απόθεμα και υψηλή fsh. Το σπέρμα το έχετε ψάξει καλά; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...