Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γεια σου αγάπη μου.Αρχικά πολύ σημαντικό που προχώρησε το εμβρυακι!!!

ισως σου ταίριαξε το καινούριο εργαστήριο.

την 1ΑΑ δεν πρέπει να τη βάλουν μόνη της.Είναι αντίθετο στην ιατρική πρακτική αν δεις τα πρωτόκολλα των ξένων εργαστηρίων κάτω από 3ΑΑ δεν τις μεταφέρουν καν η τις αφήνουν για 6ης ημέρας.

μου το έκαναν κ εμένα στο γεν τον Οκτώβριο μεταφέραμε μια 1ΑΑ και μετά ρώτησα και άλλου και έμαθα ότι δεν έχει καλα ποσοστά και δεν προτείνουν εμβρυομεταφορα μόνο μιας τέτοιας κανονικά.

Ελπιζω να μη σε στεναχώρησα ρωτά τους κ επέμεινε γι αυτό αν θελεις…

φυσικα και μπορεί να είναι αυτή η τυχερή σου!!!απλα σου λέω τι ορίζουν τα πρωτόκολλα των έμβρυο μεταφορών κανονικά 

Ωχ! Σοβαρά? Χμμμμ... Δεν το ήξερα. Πάντως τους παίρνει να μείνει άλλη μία μέρα για να αναπτυχθεί περισσότερο. Έχω κι εγώ μια 1ΑΑ (οι υπόλοιπες είναι μεγαλύτερες μεν, αλλά Β) και έχω ελπίδες γι' αυτήν ότι μπορεί να φανεί υγιής στον προεμφυτευτικό που θα κάνουμε τώρα. Δεν ήξερα ότι έχει λίγες πιθανότητες αν τη μεταφέρουν έτσι. Χρήσιμη πληροφορία! Λυπάμαι βέβαια που χρειάστηκε να περάσεις μια αποτυχία για το μάθεις. Ελπίζω τα πράγματα να σου πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Έχεις μία άριστη βλαστοκύστη!!! Αυτό υποδηλώνει το ΑΑ! Το ότι είναι 1 (δηλαδή πρώιμη) σημαίνει ότι είναι ανεπτυγμένη ως ένα βαθμό, μόλις έγινε δηλαδή βλαστοκύστη. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και τη μέρα που θα την αποψύξουν και μέχρι να σου τη μεταφέρουν και στη συνέχεια μέσα στη μήτρα σου! Απ' ότι έχω καταλάβει τα γράμματα είναι πιο σημαντικά από τον αριθμό, γιατί δείχνουν την ποιότητα (το πρώτο την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα γίνει αργότερα ο σάκος), οπότε πραγματικά τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα! 

@happiness79 και πως κατηγοριοποιούνται ;μπορείς να με διαφωτίσεις δληλ.1 ΑΑ ίσως και 1ΑΒ και τι σημαίνει το καθένα;;

πρίν από 25 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γεια σου αγάπη μου.Αρχικά πολύ σημαντικό που προχώρησε το εμβρυακι!!!

ισως σου ταίριαξε το καινούριο εργαστήριο.

την 1ΑΑ δεν πρέπει να τη βάλουν μόνη της.Είναι αντίθετο στην ιατρική πρακτική αν δεις τα πρωτόκολλα των ξένων εργαστηρίων κάτω από 3ΑΑ δεν τις μεταφέρουν καν η τις αφήνουν για 6ης ημέρας.

μου το έκαναν κ εμένα στο γεν τον Οκτώβριο μεταφέραμε μια 1ΑΑ και μετά ρώτησα και άλλου και έμαθα ότι δεν έχει καλα ποσοστά και δεν προτείνουν εμβρυομεταφορα μόνο μιας τέτοιας κανονικά.

Ελπιζω να μη σε στεναχώρησα ρωτά τους κ επέμεινε γι αυτό αν θελεις…

φυσικα και μπορεί να είναι αυτή η τυχερή σου!!!απλα σου λέω τι ορίζουν τα πρωτόκολλα των έμβρυο μεταφορών κανονικά 

Καλα κανεις και μου το λες αλλα διαβασα πως το ενα σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...πως δεν σημαινει κατι για την ποιοτητα της... Εσύ τι εννοεις; Οτι δεν ειναι καλη ποιοτικως και δεν εχει ελπιδες;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 34 λεπτά , winspert είπε:

Καλα κανεις και μου το λες αλλα διαβασα πως το ενα σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...πως δεν σημαινει κατι για την ποιοτητα της... Εσύ τι εννοεις; Οτι δεν ειναι καλη ποιοτικως και δεν εχει ελπιδες;

Το 1 ναι ειναι πρώιμη βλαστοκυστη. Τα νουμερα δειχνουν τον βαθμο εξέλιξης των εμβρυων κ τα γραμματα τη ποιοτητα.
Τελειες βλαστοκυστες ειναι πανω απο 3AA 
Καλες  3–6AB,  3–6BA,  1–2AA 
Μέτριες 3–6BB, 3–6AC,  3–6CA, 1–2AB,1–2BA
Πτωχες 1–6BC, 1–6CB, 1–6CC, 1–2BB

• Μου αρέσει 5

πρίν από 12 λεπτά , Nephele78 είπε:

Το 1 ναι ειναι πρώιμη βλαστοκυστη. Τα νουμερα δειχνουν τον βαθμο εξέλιξης των εμβρυων κ τα γραμματα τη ποιοτητα.

Οποτε να μην ανησυχω ότι είναι χάλια; Μου κοπηκαν τα ποδια...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Nephele78 said:

Άρα της @winspert είναι μία καλή βλαστοκύστη αλλά όχι τέλεια, τότε γιατί το πρωτόκολλο λεει οτι δεν τοποθετείται μόνη της; Μόνο οι άριστες τοποθετούνται μόνες τους;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα!!Είναι καλή οπως σου ειπανε απλα η moming λεει οτι δεν πρεπει να μεταφερετε μονη της και ειναι πολύ λογικο..για περισσοτερες πιθανοτητες εννοειται θα μεταφερεις αλλη μια.μη σου πω κ αλλες 2..ισως;;αναλογα.. Θα σου πει κ ο γιατρος.Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων αφορα τη μορφολογία τους και οχι την ικανότητα να εμφυτευτουν.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Όχι ρε να μην ανυσηχεις . Ο μικρός μου ηταν ή 1ΑΑ ή 3ΒΑ, η τριτη που εβαλα ήταν πολυ χαμηλότερη απο τις 5 που ειχα και δεν την στείλαμε καν για προεμφυτευτικο.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα της @winspert είναι μία καλή βλαστοκύστη αλλά όχι τέλεια, τότε γιατί το πρωτόκολλο λεει οτι δεν τοποθετείται μόνη της; Μόνο οι άριστες τοποθετούνται μόνες τους;

Γιατι δεν ειναι τελεια ..που υποτίθεται η τελεια θα εμφυτευτεί σιγουρα! ΥΠΟΤιθεται θα εμφυτευτει..διοτι πολλες γυναικες μεταφερανε αριστες κ τζιφος..αλλα ειπαμε ειναι πολυπαραγοντικο το θεμα..το πρωτοκολο θεωρω το λεει γιατι η λογικη ειναι να μεταφερουμε μια καλη και μια αριστη ή μια μετρια με μια αριστη & οχι 3 αριστες οπως εβαλα εγω λογω φόβου και αποτυχιών κ νατα τα διδυμα.

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Όχι ρε να μην ανυσηχεις . Ο μικρός μου ηταν ή 1ΑΑ ή 3ΒΑ, η τριτη που εβαλα ήταν πολυ χαμηλότερη απο τις 5 που ειχα και δεν την στείλαμε καν για προεμφυτευτικο.

Εγω της εγραψα προχθες το ενα μωρο της ειναι αυτο και το πιστευω!!!πηγαινε με το καλο και τον αλλο μηνα και όλα θα πανε καλά! Ειμαι σιγουρη @winspert

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 18 λεπτά , Nephele78 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα!!Είναι καλή οπως σου ειπανε απλα η moming λεει οτι δεν πρεπει να μεταφερετε μονη της και ειναι πολύ λογικο..για περισσοτερες πιθανοτητες εννοειται θα μεταφερεις αλλη μια.μη σου πω κ αλλες 2..ισως;;αναλογα.. Θα σου πει κ ο γιατρος.Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων αφορα τη μορφολογία τους και οχι την ικανότητα να εμφυτευτουν.

Αν ημουν σε αλλη φαση θα εβαζα δυο...Δεν θελουμε και δεν μπορούμε σε  αυτή τη φαση να διακινδυνεψουμε μια δίδυμη κύηση... Αλλο ενα παιδακι θέλουμε...Οπότε εχω ξεκαθαρίσει στο γιατρό ότι θα τα βάζουμε ενα ενα τη φορά...

πρίν από 15 λεπτά , Καντι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ...Μπερδευτηκα πολυ ρε γαμωτο...Μακαρι να πανε ολα καλα...Πολλη αγωνια και μεγαλος αγωνας...Γνωριζεις αν θα μπορουσα να ζητησω να βγει μια μερα νωρίτερα απο την εμβρυομεταφορα ωστε να προχωρήσει και αν αυτο ειναι επικίνδυνο για το έμβρυο;

πρίν από 11 λεπτά , Nephele78 είπε:

Γιατι δεν ειναι τελεια ..που υποτίθεται η τελεια θα εμφυτευτεί σιγουρα! ΥΠΟΤιθεται θα εμφυτευτει..διοτι πολλες γυναικες μεταφερανε αριστες κ τζιφος..αλλα ειπαμε ειναι πολυπαραγοντικο το θεμα..το πρωτοκολο θεωρω το λεει γιατι η λογικη ειναι να μεταφερουμε μια καλη και μια αριστη ή μια μετρια με μια αριστη & οχι 3 αριστες οπως εβαλα εγω λογω φόβου και αποτυχιών κ νατα τα διδυμα.

Εγω της εγραψα προχθες το ενα μωρο της ειναι αυτο και το πιστευω!!!πηγαινε με το καλο και τον αλλο μηνα και όλα θα πανε καλά! Ειμαι σιγουρη @winspert

Μακάρι βρε κοριτσακι μου...Δεν μπορω αλλο... αλήθεια... Μακαρι να πανε ολα καλα...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Καλή επιτυχία να έχεις !

Σε ευχαριστώ πολύ!!!:grin:

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν δώσει Voltaren ποτέ πριν την ωοληψία και έχω κάνει ουουουυυυ... πάρα πολλές. Δε νομίζω ότι σχετίζεται με την ωρίμανση των ωαρίων. Στη θέση σου δε θα ανησυχούσα! Εξάλλου το πήρες, με μικρή καθυστέρηση. Καλή επιτυχία να έχεις αύριο!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Χθες πριν πέσω για ύπνο μου ήρθε φλασιά και πετάχτηκα ελατήριο και πήγα να το πάρω..αχ τι τραβάμε,μέσα στην τσίτα συνέχεια!Αλλα είναι για καλό!Καλή επιτυχία και στη δική σου προσπάθεια κορίτσι!!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, winspert said:

Κι εγώ στην τελευταία ετ είχαμε μόνο μια τελευταία και ήταν πρώιμη βλαστοκυστη, άρα με οσα διαβάζω εδώ 1. Η έμβρυολογος την ημέρα της ετ είπε στο γιατρό ότι μετά την απόψυξη μεγάλωσε κι άλλο. (την άκουσα γιατί ήμουν στο διπλανό δωμάτιο). Και αν κ όταν διάβασα για τα νούμερα και τις ποιότητες λίγο ανησύχησα πρέπει να σου πω ότι μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@happiness79 και πως κατηγοριοποιούνται ;μπορείς να με διαφωτίσεις δληλ.1 ΑΑ ίσως και 1ΑΒ και τι σημαίνει το καθένα;;

Το 1 είναι το στάδιο ανάπτυξης (είναι από 1 έως 5, όπου όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο πιο ανεπτυγμένη η βλαστοκύστη). Τα γράμματα που ακολουθούν αφορούν το πρώτο την ποιότητα αυτού που μελλοντικά θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το σάκο (από Α έως C, ανάλογα με την ποιότητα, δηλαδή Α=άριστο, Β=καλό, C= μέτριο. Υπάρχει και D, αλλά δεν τα βάζουν γιατί δε δίνουν εγκυμοσύνη). 

1 ώρα πρίν, Nephele78 είπε:

Ξέρεις μήπως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε πώς φαίνεται η ικανότητα τους να εμφυτευτούν? 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ουάου, πολύ αναλυτική κατάταξη! Σ' ευχαριστούμε πολύ @Nephele78

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κι εγώ στην τελευταία ετ είχαμε μόνο μια τελευταία και ήταν πρώιμη βλαστοκυστη, άρα με οσα διαβάζω εδώ 1. Η έμβρυολογος την ημέρα της ετ είπε στο γιατρό ότι μετά την απόψυξη μεγάλωσε κι άλλο. (την άκουσα γιατί ήμουν στο διπλανό δωμάτιο). Και αν κ όταν διάβασα για τα νούμερα και τις ποιότητες λίγο ανησύχησα πρέπει να σου πω ότι μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.❤️❤️

Καλημέρα κοπέλα μου...Σε ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυντική σου ιστορια!!! Σου εύχομαι να πανε καλα μέχρι τελους και να κρατήσεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου...Ποσο εισαι;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Αν ημουν σε αλλη φαση θα εβαζα δυο...Δεν θελουμε και δεν μπορούμε σε  αυτή τη φαση να διακινδυνεψουμε μια δίδυμη κύηση... Αλλο ενα παιδακι θέλουμε...Οπότε εχω ξεκαθαρίσει στο γιατρό ότι θα τα βάζουμε ενα ενα τη φορά...

Σε ευχαριστώ πολύ...Μπερδευτηκα πολυ ρε γαμωτο...Μακαρι να πανε ολα καλα...Πολλη αγωνια και μεγαλος αγωνας...Γνωριζεις αν θα μπορουσα να ζητησω να βγει μια μερα νωρίτερα απο την εμβρυομεταφορα ωστε να προχωρήσει και αν αυτο ειναι επικίνδυνο για το έμβρυο;

Μακάρι βρε κοριτσακι μου...Δεν μπορω αλλο... αλήθεια... Μακαρι να πανε ολα καλα...

δεν ξερω αλλα αλλα εχω σκοπό και για μενα να ζητήσω το πρωτόκολλο του προεμφυτευτικου , χωρις να κανω προεμφυτευτικο.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...