Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κοριτσια εφτασε η ωρα αύριο στι 14:00 εμβρυομεταφορά .  Πηρα και το ραπιντ μου αρνητικο....χαχχα το ειχα και αυτο ενα αγχος! 

Καλή επιτυχία να έχεις!!

16 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Κορίτσια επέστρεψα από το γιατρό ! Είδαμε 2 σάκους!!! Ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες να ακούσουμε καρδούλες !!! Πόση χαρά … δεν περιγράφεται ! 

Υπέροχα νέα!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πηγα σημερα 3η μερα του κυκλου μου στον γυναικολογο. Για τον φυσικό κυκλο μου προτεινε παλι φεμαρα με αλλη δοσολογια (6 την ημερα για 5 μερες). Τον προηγουμενο μηνα που δεν πηγε καλα ειχα παρει παλι φεμαρα (2 την ημερα για 5 μερες).. Μου ειχε πει πως αυτο τον μηνα θα δοκιμαζαμε σερπαφαρ με φεμαρα αλλα οταν του το ανεφερε η μαια ειπε πως θεωρει καταλληλοτερο για την περιπτωση μου την διαφορετικη δοσολογια του φεμαρα..

Εκτός απο αυτα, ρωτησα εαν γνωριζουμε την βαθμολογια της 1 βλαστοκυστης που εχουμε στην καταψυξη και μου ειπαν πως ειναι FB1 αρχομενη βλαστοκυστη. Δεν θυμάμαι αν εχω ακουσει ξανα κατι σχετικο.. η βαθμολογια σε ΑΑ, ΑΒ κ.ο.κ. προκυπτει μετα το ξεπαγωμα?

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Το 12 % ειναι τέλειο μην αγχώνεσαι.  Τα φυσιολογικα πρέπει να είναι πάνω 5% . Μικρογονιμοποιηση πλέον γινετε σχεδον παντα . 

Ναι, το βλέπω ότι φυσιολογικές τιμές δίνει πάνω από 4...αλλά με έπιασε και ψαχουλεύω στο νετ και βλέπω κάτι 65%  και λέω μήπως αυτό φταίει και δεν πετυχαίνω υγιή σύλληψη και με τη μικρογονιμοποίηση αυτό ξεπερνάται;

tvXOp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Ele@n είπε:

Ναι, το βλέπω ότι φυσιολογικές τιμές δίνει πάνω από 4...αλλά με έπιασε και ψαχουλεύω στο νετ και βλέπω κάτι 65%  και λέω μήπως αυτό φταίει και δεν πετυχαίνω υγιή σύλληψη και με τη μικρογονιμοποίηση αυτό ξεπερνάται;

Ναι μην αγχώνεσαι αυτο ειναι το πιο απλό για στην εξωσωματικη .

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, EvgeniaCher είπε:

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!! Σου εύχομαι να πάμε όλα καλά μέχρι το τέλος :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Και για εσένα τα καλύτερα σε όποια φάση και αν είσαι!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια τελειώσαμε. Το αλλο Σάββατο χοριακη. Βαλαμε 2 εμβρυα 3ων ημερων 8 κυτταρων.. Αλλα ειπε η εμβρυολογος οτι οταν τα ξεπαγωσε συνεχισαν να μεγαλωνουν, οποτρ δειχνουν μια δυναμικη.. Αυτα!!! Ελπιχω να μεινουνε και τα 2 δελφινακια μου

Όλα να πάνε τέλεια! Κι εμεις 2 έμβρυα 3ων ημερών και 8 κυττάρων είχαμε βάλει!!!! Είναι τυχερός ο συνδυασμός, θα δεις!

πρίν από 14 λεπτά , LeneL είπε:

Όλα να πάνε τέλεια! Κι εμεις 2 έμβρυα 3ων ημερών και 8 κυττάρων είχαμε βάλει!!!! Είναι τυχερός ο συνδυασμός, θα δεις!

Αχ μακαρι γτ φοβάμαι απο τηβ προηγούμενη ατυχια μας. Τουλάχιστον η τρισωμια του προηγούμενου μωρού δεν μου ρίχνει τα ποσοστά επιτυχιας. 

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Αχ μακαρι γτ φοβάμαι απο τηβ προηγούμενη ατυχια μας. Τουλάχιστον η τρισωμια του προηγούμενου μωρού δεν μου ρίχνει τα ποσοστά επιτυχιας. 

Να μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό. Τώρα είναι μια καινούργια προσπάθεια! Κάτσε, χαλάρωσε και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες! 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Terry1986 said:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πηγα σημερα 3η μερα του κυκλου μου στον γυναικολογο. Για τον φυσικό κυκλο μου προτεινε παλι φεμαρα με αλλη δοσολογια (6 την ημερα για 5 μερες). Τον προηγουμενο μηνα που δεν πηγε καλα ειχα παρει παλι φεμαρα (2 την ημερα για 5 μερες).. Μου ειχε πει πως αυτο τον μηνα θα δοκιμαζαμε σερπαφαρ με φεμαρα αλλα οταν του το ανεφερε η μαια ειπε πως θεωρει καταλληλοτερο για την περιπτωση μου την διαφορετικη δοσολογια του φεμαρα..

Εκτός απο αυτα, ρωτησα εαν γνωριζουμε την βαθμολογια της 1 βλαστοκυστης που εχουμε στην καταψυξη και μου ειπαν πως ειναι FB1 αρχομενη βλαστοκυστη. Δεν θυμάμαι αν εχω ακουσει ξανα κατι σχετικο.. η βαθμολογια σε ΑΑ, ΑΒ κ.ο.κ. προκυπτει μετα το ξεπαγωμα?

6 femara την ημέρα πρώτη φορά το ακούω. Μακάρι να σου κάτσει καλύτερα. 
Και το FB1 επίσης ακούω πρώτη φορά. Τα ΑΑ και ΑΒ δεν προκύπτουν μετα το ξεπάγωμα. Με το που μπει το εμβρυο σε φάση βλαστοκυστης αρχίζει απο το νούμερο 1 και φτάνει μεχρι το 6 αναλόγως την ταχύτητα ανάπτυξης του και το ποτε θα την παγώσουν ή μεταφέρουν. Τα ΑΑ κτλ ειναι βαθμολογία μορφολογίας. Το ενα γραμμα αφορά το εμβρυο και το αλλο τον πλακούντα. 
Σε ποιο κέντρο εισαι αλήθεια;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

6 femara την ημέρα πρώτη φορά το ακούω. Μακάρι να σου κάτσει καλύτερα. 
Και το FB1 επίσης ακούω πρώτη φορά. Τα ΑΑ και ΑΒ δεν προκύπτουν μετα το ξεπάγωμα. Με το που μπει το εμβρυο σε φάση βλαστοκυστης αρχίζει απο το νούμερο 1 και φτάνει μεχρι το 6 αναλόγως την ταχύτητα ανάπτυξης του και το ποτε θα την παγώσουν ή μεταφέρουν. Τα ΑΑ κτλ ειναι βαθμολογία μορφολογίας. Το ενα γραμμα αφορά το εμβρυο και το αλλο τον πλακούντα. 
Σε ποιο κέντρο εισαι αλήθεια;

Στο Ι@σω είμαι. Τις προηγούμενες φορες την ημερα της ΕΤ μας ενημερωναν πριν μπω οι εμβρυολόγοι τι ποιοτητας ηταν και μας το εδιναν σε χαρτι. Απλα επειδη οπως ελεγα και χτες εχω προβληματιστει ειπα να ρωτησω για αυτο το ενα που εχουμε τι ποιοτητας ειναι..

Για τα χαπια τωρα, μου ειπε ειναι καινούρια μεθοδος και θα μου ταιριαξει σιγουρα.. 3 το πρωι και 3 το βραδυ θα παιρνω.. 

Εσυ σε ποιο κεντρο εισαι? Αν δεν παει καλα αυτη η φορα σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο και κεντρο..

18 ώρες πρίν, Texas είπε:

Συγχαρητήρια και όλα να πάνε καλά ! 
ποιο τεστ έκανες και είχες έτσι νωρίς νωρίς αποτελέσματα ;;; 

Σ ευχαριστώ!

Εκανα το clearbl early. Ξανάκανα χθες και σήμερα το pred early και βγαίνουν πιο έντονα θετικά 

Είναι η πρώτη φορά που το έκανα αλλά μου σπάσανε τα νεύρα με την αναμονή :rolleyes:

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, Terry1986 said:

Στο Ι@σω είμαι. Τις προηγούμενες φορες την ημερα της ΕΤ μας ενημερωναν πριν μπω οι εμβρυολόγοι τι ποιοτητας ηταν και μας το εδιναν σε χαρτι. Απλα επειδη οπως ελεγα και χτες εχω προβληματιστει ειπα να ρωτησω για αυτο το ενα που εχουμε τι ποιοτητας ειναι..

Για τα χαπια τωρα, μου ειπε ειναι καινούρια μεθοδος και θα μου ταιριαξει σιγουρα.. 3 το πρωι και 3 το βραδυ θα παιρνω.. 

Εσυ σε ποιο κεντρο εισαι? Αν δεν παει καλα αυτη η φορα σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο και κεντρο..

Στο Γεν είμαι, και εμάς εκεί έτσι μας ενημερώνουν, την μέρα της εμβρυομεταφοράς λίγο πριν (ή την μέρα της κατάψυξης αν ρωτήσεις σου λένε)

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Καλησπέρα θα με ενδιέφερε η ένεση , πότε λήγει; Θα ξεκινήσω προσπάθεια για τέταρτη φορά με το νέο έτος 

24 minutes ago, Christin88 said:

Κοριτσια μου εχουν μεινει 400 μοναδες gonal μενω Αγ.Δημητριο οποια ενδιαφερεται να μου στειλει.. εχω κοινοποιησει και φβ κ ινστα αλλα τιποτα.. 28/11 ανοιχτηκαν

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε. Θα κάνω Τετάρτη προσπάθεια με το νέο έτος. Πότε λήγουν;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...