Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να είναι και 600 ή 800 και πάλι να είναι όλα καλά. Περίπου 150 με 200 και πάνω ανά ωοθυλάκιο πρέπει να είναι αλλά έχουμε δει να πηγαίνουν όλα καλά και με μικρότερες τιμές. Ανάλογα και πόσες μέρες πριν θα κάνεις την εξέταση 

Η τιμη που αναφερεις περιπου σε πια μερα του κυκλου?κ την δευτερη ημερα που λενε να κανεις ορμονολογικες ποσο πρεπει να ειναι

15 minutes ago, Pepi123 said:

Η τιμη που αναφερεις περιπου σε πια μερα του κυκλου?κ την δευτερη ημερα που λενε να κανεις ορμονολογικες ποσο πρεπει να ειναι

Περίπου 10η μέρα. Την 2η μέρα ξέρω ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει το 70

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Pepi123 είπε:

Την δεύτερη μερα ιδανικά την θέλουν κάτω απο 50.. την τιμή της ωρίμανσης λογικα μια μερα ή την μερα της οβιτρελ! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Δεν λεει πανω η εξεταση κατι για αναλυση η αληθεια ειναι το κοιταξα.. Εγω πληρωσα 165..Τι να πω σε οποιον γιατρο παω παντως θα τον ρωτησω αν ειναι καλο να το ξανακανω η κατευθειαν λαπαροσκοπηση, πιστευω κατι θα μου πουν... Σ ευχαριστω!!!

@Lilian 2828  Σιγουρα θα παω κ σε αλλο γιατρο. Ας κανω κ λαπαροσκοπηση αν φαινεται κατι ανησυχητικο τι να κανω...Πάντως δυο μερες μετα την σαλπιγγογραφια που πηγα σ εκεινον τον γιατρο, λογικα ειχαν ακομα αρκετο υγρο μεσα, μου εκανε υπερηχο κ στις φωτο που πηρα του υπερηχου(γιατι δεν μου ελεγε τίποτα) εχει σημειωσει στην μια ωοθηκη διπλα ενα αλλο μαυρο πλαισιο σχεδον ιδιο μεγεθος που εγραψε υδροσαλπιγγα.Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα καταλαβα οτι επαιζε ρολο που πηγα μετα την εξεταση για να φανει ποσο διογκωμενες ειναι σαλπιγγες με το σκιαγραφικο. Πφφφ τελοσπαντων σας ευχαριστώ για τις απαντησεις..Απλως σταματαει λιγο ο χρόνος οταν σου λενε στα καλα καθουμενα μπορει να χασεις δυο σαλπιγγες που εχεις....

Ξέρω κορίτσι μου.. είναι πολύ πολύ δύσκολο αυτό που περνάς..αλλά να σκέφτεσαι ότι ακόμα και αν βγάλουν και τις 2 έχεις την επιλογή της εξωσωματικης! Μην το βάζεις κάτω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ειναι ηδη 5ης μερας...Η εμβρυομεταφορα θα γινει 2 κύκλους μετα...Τον επόμενο μηνα θα κάνουμε υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο εμβρυομεταφορα...Αφου πρέπει σύμφωνα με το γιατρό να κανω υστεροσκοπηση,δε γίνεται αλλιως... Επισης εγω βαζω μονο βλαστοκυστες λογω αποτελέσματος ερα τεστ... Για την ποιοτητα ζητησα εγω να μαθω χαρακτηρισμο... Οι ιδιοι μου ειπαν αρχικα "μια πολυ καλη βλαστοκυστη"...

Σε ευχαριστώ με κατατοπισες κάπως ,βλαστοκυστη είναι στη πέμπτη μέρα σωστά;

3 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Η οιστραδιόλη δείχνει το πόσο έχουν ωριμάσει τα ωοθυλάκια. Όσο πιο μεγάλη τιμή έχει τόσο καλύτερα. Σαφέστατα ειναι σχετικό με τον αριθμό των ωοθυλακίων. Δεν περιμένεις 2000 θεωρώ σε ένα ωοθυλάκιο! Αλλά σε γενικές γραμμές θέλουν 200-300 ανά ωοθυλάκιο! Έτσι θεωρώ από τα λίγα που έχω διαβάσει 

Ευχαριστώ 

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ειναι ηδη 5ης μερας...Η εμβρυομεταφορα θα γινει 2 κύκλους μετα...Τον επόμενο μηνα θα κάνουμε υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο εμβρυομεταφορα...Αφου πρέπει σύμφωνα με το γιατρό να κανω υστεροσκοπηση,δε γίνεται αλλιως... Επισης εγω βαζω μονο βλαστοκυστες λογω αποτελέσματος ερα τεστ... Για την ποιοτητα ζητησα εγω να μαθω χαρακτηρισμο... Οι ιδιοι μου ειπαν αρχικα "μια πολυ καλη βλαστοκυστη"...

Σίγουρα μας δίνουν και έκθεση μετά σωστά; Εύχομαι γρήγορα να έχεις μια θετική χοριακη κορίτσι μου 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Σε ευχαριστώ με κατατοπισες κάπως ,βλαστοκυστη είναι στη πέμπτη μέρα σωστά;

Ευχαριστώ 

Σίγουρα μας δίνουν και έκθεση μετά σωστά; Εύχομαι γρήγορα να έχεις μια θετική χοριακη κορίτσι μου 

Ναι βλαστοκυστες ειναι 5ης και 6ης μέρας... Σίγουρα δινουν και εκθεση...Σε ευχαριστώ πολύ...ευχομαι τα καλύτερα και σε εσένα

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ναι βλαστοκυστες ειναι 5ης και 6ης μέρας... Σίγουρα δινουν και εκθεση...Σε ευχαριστώ πολύ...ευχομαι τα καλύτερα και σε εσένα

Ευχαριστώ ,για να δούμε..μακάρι να πάμε καλά..

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχετε όλες.

Χτες βράδυ που ήταν να κάνω την ονitrelle, ξέχασα (!) να πάρω αμέσως και το voltaren το χαπάκι και το πήρα 2 ώρες μετά που το θυμήθηκα! Σήμερα το πήρα κανονικά στην ώρα του.

Λέτε να προχώρησε η ωορρηξία; :(

Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν δώσει Voltaren ποτέ πριν την ωοληψία και έχω κάνει ουουουυυυ... πάρα πολλές. Δε νομίζω ότι σχετίζεται με την ωρίμανση των ωαρίων. Στη θέση σου δε θα ανησυχούσα! Εξάλλου το πήρες, με μικρή καθυστέρηση. Καλή επιτυχία να έχεις αύριο!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Πειτε μου σας παρακαλω ...Με πηραν απο το εμβρυολογικο... Έχουμε μου ειπαν μια πολυ καλή βλαστοκυστη 1ΑΑ... Διαβάζω ότι το 1 σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...Δεν ειναι κακο αυτό,ετσι; 

Συγχαρητήρια!!! Έχεις μία άριστη βλαστοκύστη!!! Αυτό υποδηλώνει το ΑΑ! Το ότι είναι 1 (δηλαδή πρώιμη) σημαίνει ότι είναι ανεπτυγμένη ως ένα βαθμό, μόλις έγινε δηλαδή βλαστοκύστη. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και τη μέρα που θα την αποψύξουν και μέχρι να σου τη μεταφέρουν και στη συνέχεια μέσα στη μήτρα σου! Απ' ότι έχω καταλάβει τα γράμματα είναι πιο σημαντικά από τον αριθμό, γιατί δείχνουν την ποιότητα (το πρώτο την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα γίνει αργότερα ο σάκος), οπότε πραγματικά τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Έχεις μία άριστη βλαστοκύστη!!! Αυτό υποδηλώνει το ΑΑ! Το ότι είναι 1 (δηλαδή πρώιμη) σημαίνει ότι είναι ανεπτυγμένη ως ένα βαθμό, μόλις έγινε δηλαδή βλαστοκύστη. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και τη μέρα που θα την αποψύξουν και μέχρι να σου τη μεταφέρουν και στη συνέχεια μέσα στη μήτρα σου! Απ' ότι έχω καταλάβει τα γράμματα είναι πιο σημαντικά από τον αριθμό, γιατί δείχνουν την ποιότητα (το πρώτο την ποιότητα αυτού που θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα την ποιότητα αυτού που θα γίνει αργότερα ο σάκος), οπότε πραγματικά τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα! 

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου...αυτο καταλαβαινω κ εγω αλλα ειχα την αναγκη να μου το πειτε κ εσεις...Οσες γνωριζουν καλύτερα ... Γιατί το γκουγκλαρα για να δω τι σημαίνει...

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου...αυτο καταλαβαινω κ εγω αλλα ειχα την αναγκη να μου το πειτε κ εσεις...Οσες γνωριζουν καλύτερα ... Γιατί το γκουγκλαρα για να δω τι σημαίνει...

Σε καταλαβαίνω! Μερικές φορές έχουμε ανάγκη την επιβεβαίωση και τη συμπαράσταση! Γι' αυτό είμαστε εδώ! Όχι μόνο για τις συμβουλές (που εννοείται ότι είναι σούπερ χρήσιμες!) αλλά και για στήριξη και αλληλοκατανόηση! 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, winspert said:

Γεια σου αγάπη μου.Αρχικά πολύ σημαντικό που προχώρησε το εμβρυακι!!!

ισως σου ταίριαξε το καινούριο εργαστήριο.

την 1ΑΑ δεν πρέπει να τη βάλουν μόνη της.Είναι αντίθετο στην ιατρική πρακτική αν δεις τα πρωτόκολλα των ξένων εργαστηρίων κάτω από 3ΑΑ δεν τις μεταφέρουν καν η τις αφήνουν για 6ης ημέρας.

μου το έκαναν κ εμένα στο γεν τον Οκτώβριο μεταφέραμε μια 1ΑΑ και μετά ρώτησα και άλλου και έμαθα ότι δεν έχει καλα ποσοστά και δεν προτείνουν εμβρυομεταφορα μόνο μιας τέτοιας κανονικά.

Ελπιζω να μη σε στεναχώρησα ρωτά τους κ επέμεινε γι αυτό αν θελεις…

φυσικα και μπορεί να είναι αυτή η τυχερή σου!!!απλα σου λέω τι ορίζουν τα πρωτόκολλα των έμβρυο μεταφορών κανονικά 

• Μπερδεμένη/-ος 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...