Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Effie99 είπε:

Ναι, αύριο πρωί...

Τώρα που ξαναδιαβασα το μήνυμα σου καταλαβα το εννοείς. Νόμιζα πως ξέχασες να κάνεις την ovitrelle. Τώρα για το χάπι δε ξέρω. Εγώ αύριο το πρωί έχω ωοληψια αλλά δε μου έδωσε να πάρω τίποτα άλλο εκτός απ' την ovitrelle

πρίν από 1 λεπτό , Laky είπε:

Τώρα που ξαναδιαβασα το μήνυμα σου καταλαβα το εννοείς. Νόμιζα πως ξέχασες να κάνεις την ovitrelle. Τώρα για το χάπι δε ξέρω. Εγώ αύριο το πρωί έχω ωοληψια αλλά δε μου έδωσε να πάρω τίποτα άλλο εκτός απ' την ovitrelle

Σε ποιο κέντρο είσαι; Εγώ γεν...Καλά, αν ξέχναγα και την οvitrelle, θα ήμουν αλλού γι΄αλλού!χαχα..α, οκ, μήπως δεν είναι τόσο σημαντικό το χάπι τότε..Καλή επιτυχία και σε εσένα αύριο! Η Παναγία μαζί μας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Effie99 είπε:

Σε ποιο κέντρο είσαι; Εγώ γεν...Καλά, αν ξέχναγα και την οvitrelle, θα ήμουν αλλού γι΄αλλού!χαχα..α, οκ, μήπως δεν είναι τόσο σημαντικό το χάπι τότε..Καλή επιτυχία και σε εσένα αύριο! Η Παναγία μαζί μας!

Είμαι σε δημόσιο. Αλλά δ ν έχω ακόμη ποτέ για το χάπι. Δε πιστεύω ότι θα είναι τόσο σημαντικό πια για δύο ώρες. Αλλά αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα ας μας λύσει την απορία. Με το καλό κορίτσι μου. Άντε τουλάχιστον μπήκαμε στην τελική ευθεία!

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Κοιτα εγω εκανα δυο φορές σαλπιγγογραφια χωρις μέθη η αλήθεια ειναι οτι πονάει, αλλα προκειται για μια υπόθεση τριων λεπτών , τωρα αν σε ενοχλεί ο κόλποδιαστολεας σίγουρα να προτιμάς την μέθη για να εισαι ήρεμη.

Δεν νομιζω οτι έχουν το συγκεκριμένο μηχάνημα στην Λάρισα. Το 2018 παντως υπήρχε μονο στης Αθήνας το ιασω, επισης ειχα πληρώσει γύρω στα 200 ευρώ ενώ η απλή κόστιζε 130 κατι τέτοιο θυμαμαι.

Δεν λεει πανω η εξεταση κατι για αναλυση η αληθεια ειναι το κοιταξα.. Εγω πληρωσα 165..Τι να πω σε οποιον γιατρο παω παντως θα τον ρωτησω αν ειναι καλο να το ξανακανω η κατευθειαν λαπαροσκοπηση, πιστευω κατι θα μου πουν... Σ ευχαριστω!!!

13 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου πάρε οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη.. εμένα ο ένας γιατρός μου έλεγε για σίγουρη υδροσαλπιγγα.. και παίρνοντας δεύτερη γνώμη μου είπε ο δεύτερος ότι φαίνονται υδροσαλπιγγες γτ αυτή τη στιγμή είναι μέσα το σκιαγραφικό.. πρέπει να αφήσεις κάποιες μέρες να φύγει το υγρό και να κάνεις υπέρηχο.. αν φαίνονται στον υπέρηχο τότε υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να αφαιρεθούν.. εγώ επειδή θα έκανα έτσι κ αλλιώς λαπαροσκοπιση είδαν και την σάλπιγγα..και όντως δεν ήταν υδροσαλπιγγα.. έκανε διάνοιξη και όλα καλά.. τώρα δεν ξέρουμε και ούτε θα μάθουμε ποτέ κατά πόσο είναι λειτουργική..πάντως δεν μου την αφαίρεσε! Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λαπαροσκόπηση όπως και να χει..  μπορούν να δουν πράγματα που δεν φαίνονται στον υπέρηχο.. ακόμα και διαγνωστικά να το κάνεις..ξέρω ότι είναι μεγάλο το κόστος αλλά πραγματικά αξίζει!!

Η γνώμη μου είναι να μην το ρισκάρεις να ξεκινήσεις.. είναι μεγάλο ρίσκο.. σε κάποιες περιπτώσεις το μοριακό βγαίνει θετικό μέχρι και ένα μήνα μετά.. άρα υπάρχει ενδεχόμενο να χάσεις την ωολληψια.. δεν αξίζει για έναν μήνα αναμονής να υποβληθεις σε τέτοιο άγχος... Και να φορτωθεις τζάμπα τόσα φάρμακα!!! 

Έχεις περισσότερες πιθανότητες απ' την άποψη ότι ηρεμεί ο οργανισμός οταν υπάρχει θέμα με αύξηση κάποιων ορμονών..Ο γυναικολόγος μου, μου είπε ότι όπως τα αφήνουμε έτσι βγαίνουν!!! Αλλά έχουν "μάθει" για κάποιο χρονικό διάστημα να ναι ενωμένα.. οπότε δεν χάνουν την δυναμική τους!! 

@Lilian 2828  Σιγουρα θα παω κ σε αλλο γιατρο. Ας κανω κ λαπαροσκοπηση αν φαινεται κατι ανησυχητικο τι να κανω...Πάντως δυο μερες μετα την σαλπιγγογραφια που πηγα σ εκεινον τον γιατρο, λογικα ειχαν ακομα αρκετο υγρο μεσα, μου εκανε υπερηχο κ στις φωτο που πηρα του υπερηχου(γιατι δεν μου ελεγε τίποτα) εχει σημειωσει στην μια ωοθηκη διπλα ενα αλλο μαυρο πλαισιο σχεδον ιδιο μεγεθος που εγραψε υδροσαλπιγγα.Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα καταλαβα οτι επαιζε ρολο που πηγα μετα την εξεταση για να φανει ποσο διογκωμενες ειναι σαλπιγγες με το σκιαγραφικο. Πφφφ τελοσπαντων σας ευχαριστώ για τις απαντησεις..Απλως σταματαει λιγο ο χρόνος οταν σου λενε στα καλα καθουμενα μπορει να χασεις δυο σαλπιγγες που εχεις....

Διαφημίσεις

On 26/2/2022 at 12:39 ΜΜ, amelie77 είπε:

Laky καλή επιτυχία! Σε τι μονάδες ειναι μετρημένη η οιστραδιόλη σου; Γιατί υπάρχουν δυο διαφορετικές μονάδες .

Ούτως ή άλλως είναι καλή η δική σου σε οποία μονάδα μέτρησης είναι. Προγεστερονη εμένα δεν μου ζήτησαν. 

Η οιστραδιόλη τι δείχνει ακριβώς;

18 ώρες πρίν, Stellouni είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ξέρετε αν η ovitrelle έχει αλαξει γτ αυτή που έχω πάρει δεν είναι τη κλασικό μεγάλο κουτί με πένα είναι ένα μικρο κουτάκι 

Και εγώ πρόσφατα που έκανα ήταν μικρό κουτάκι,με μια σύριγγα το υγρό μέσα,δεν ήταν πενα

On 25/2/2022 at 9:00 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

Θα προχωρήσει !!! Με το καλό!

@winspert το εμβρυακι σου το αφήννετε για 3 η 5 ημέρα;θυμάμαι ότι εμβυομεταφορα θα κάνεις μετά από μήνα ,σου το πρότεινε ο γιατρός 3 η 5 η πήρες εσύ απόφαση;είμαι στην ίδια φάση με εσένα..επίσης σου είπαν για ποιότητα οι ίδιοι;

πρίν από 18 λεπτά , Maroxmarox είπε:

το εμβρυακι σου το αφήννετε για 3 η 5 ημέρα;θυμάμαι ότι εμβυομεταφορα θα κάνεις μετά από μήνα ,σου το πρότεινε ο γιατρός 3 η 5 η πήρες εσύ απόφαση;είμαι στην ίδια φάση με εσένα..επίσης σου είπαν για ποιότητα οι ίδιοι;

Ειναι ηδη 5ης μερας...Η εμβρυομεταφορα θα γινει 2 κύκλους μετα...Τον επόμενο μηνα θα κάνουμε υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο εμβρυομεταφορα...Αφου πρέπει σύμφωνα με το γιατρό να κανω υστεροσκοπηση,δε γίνεται αλλιως... Επισης εγω βαζω μονο βλαστοκυστες λογω αποτελέσματος ερα τεστ... Για την ποιοτητα ζητησα εγω να μαθω χαρακτηρισμο... Οι ιδιοι μου ειπαν αρχικα "μια πολυ καλη βλαστοκυστη"...

• Μου αρέσει 5

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 25 λεπτά , winspert είπε:

Ειναι ηδη 5ης μερας...Η εμβρυομεταφορα θα γινει 2 κύκλους μετα...Τον επόμενο μηνα θα κάνουμε υστεροσκοπηση και τον μεθεπόμενο εμβρυομεταφορα...Αφου πρέπει σύμφωνα με το γιατρό να κανω υστεροσκοπηση,δε γίνεται αλλιως... Επισης εγω βαζω μονο βλαστοκυστες λογω αποτελέσματος ερα τεστ... Για την ποιοτητα ζητησα εγω να μαθω χαρακτηρισμο... Οι ιδιοι μου ειπαν αρχικα "μια πολυ καλη βλαστοκυστη"...

Καλησπέρα, εύχομαι αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου :wub: εντάξει υστεροσκοπηση είχα ξανακάνει κι εγώ..

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

4 hours ago, winspert said:

Καλημέρα κορίτσια...Πειτε μου σας παρακαλω ...Με πηραν απο το εμβρυολογικο... Έχουμε μου ειπαν μια πολυ καλή βλαστοκυστη 1ΑΑ... Διαβάζω ότι το 1 σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...Δεν ειναι κακο αυτό,ετσι; 

Νομίζω κοπέλα μου πως απλώς αναπτύχθηκε λίγο πιο αργά. Αυτο το νούμερο μου είπαν οτι αλλάζει απο ώρα σε ώρα. Εμένα απο 3 που ηταν το πρωί, όταν τις μεταφέραμε είχαν γίνει 4. Τα γράμματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο μου είπαν και αφού είναι ΑΑ ειναι πολύ καλο. Μπράβο!!

3 hours ago, Marina21 said:

Εγώ τις άρχισα χθες αλλά και την προηγούμενη φορά που τις έκανα έτσι είχα γρομπαλακια  συνεχεια και πόνο οταν το έπιανα. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Ρώτησα και τον γιατρό. Μου είπε συμβαίνει, δεν είναι κατι :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω κοπέλα μου πως απλώς αναπτύχθηκε λίγο πιο αργά. Αυτο το νούμερο μου είπαν οτι αλλάζει απο ώρα σε ώρα. Εμένα απο 3 που ηταν το πρωί, όταν τις μεταφέραμε είχαν γίνει 4. Τα γράμματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο μου είπαν και αφού είναι ΑΑ ειναι πολύ καλο. Μπράβο!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ρώτησα και τον γιατρό. Μου είπε συμβαίνει, δεν είναι κατι :)

Ναι ναι, μην αγχώνεσαι ολα θα πάνε καλα!!! Ποτέ έχεις ετ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Η οιστραδιόλη τι δείχνει ακριβώς;

Και εγώ πρόσφατα που έκανα ήταν μικρό κουτάκι,με μια σύριγγα το υγρό μέσα,δεν ήταν πενα

@winspert το εμβρυακι σου το αφήννετε για 3 η 5 ημέρα;θυμάμαι ότι εμβυομεταφορα θα κάνεις μετά από μήνα ,σου το πρότεινε ο γιατρός 3 η 5 η πήρες εσύ απόφαση;είμαι στην ίδια φάση με εσένα..επίσης σου είπαν για ποιότητα οι ίδιοι;

Η οιστραδιόλη δείχνει το πόσο έχουν ωριμάσει τα ωοθυλάκια. Όσο πιο μεγάλη τιμή έχει τόσο καλύτερα. Σαφέστατα ειναι σχετικό με τον αριθμό των ωοθυλακίων. Δεν περιμένεις 2000 θεωρώ σε ένα ωοθυλάκιο! Αλλά σε γενικές γραμμές θέλουν 200-300 ανά ωοθυλάκιο! Έτσι θεωρώ από τα λίγα που έχω διαβάσει 

1 hour ago, amelie77 είπε:

Η οιστραδιόλη δείχνει το πόσο έχουν ωριμάσει τα ωοθυλάκια. Όσο πιο μεγάλη τιμή έχει τόσο καλύτερα. Σαφέστατα ειναι σχετικό με τον αριθμό των ωοθυλακίων. Δεν περιμένεις 2000 θεωρώ σε ένα ωοθυλάκιο! Αλλά σε γενικές γραμμές θέλουν 200-300 ανά ωοθυλάκιο! Έτσι θεωρώ από τα λίγα που έχω διαβάσει 

Δηλαδη αν εχεις 4 ωοθηλακια για παραδειγμα πρεπει να ειναι 1200 με 1500????

8 minutes ago, Pepi123 said:

Δηλαδη αν εχεις 4 ωοθηλακια για παραδειγμα πρεπει να ειναι 1200 με 1500????

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να είναι και 600 ή 800 και πάλι να είναι όλα καλά. Περίπου 150 με 200 και πάνω ανά ωοθυλάκιο πρέπει να είναι αλλά έχουμε δει να πηγαίνουν όλα καλά και με μικρότερες τιμές. Ανάλογα και πόσες μέρες πριν θα κάνεις την εξέταση 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...