Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μαριευα είπε:

Κοριτσι εγω εχω κυστικα πολυ συχνα εδω κ δυο χρονια,παρεα με τα υγιη μου ωαρια...μια φορα ειχα κ ενα 5 εκατοστα,το οποιο δεν ηταν κανονικη κυστη(ευτυχως γιατι ειναι σπανιο,τοσο μεγαλο να μην ειναι)! Αχ μεγαλωνοντας συμβαινουν αυτα...Οταν ειναι απλα κυστικα λοιπον,φευγουν μονα τους ειτε με την περιοδο μας,ειτε ενδιαμεσα(καμια φορα εχουμε αιμα,αλλα οχι απαραιτητα)..συνηθως φευγουν σε ενα μηνα,μπορει ομως να παρει κ τρεις το πολυ(αυτο στο απευχομαι)..Επισης μπορει να σου κανει λιγη καθυστερηση η αλλαγη κυκλου η και λιγοτερο/περισσοτερο αιμα απ οτι συνηθως στην περιοδο....Ο λογος που σου πε ο γιατρος να στο παρακεντησει,ειναι για να σου καθαρισει την ωοθηκη,για να κανεις διεγερση με ορμονες(εαν μεινει εκει το κυστικο τοτε τραβαει πολυ φαρμακο απο τα υπολοιπα,δεν εχει χωρο η ωοθηκη να ωριμασουν τα υγιη σου,δεν κατεβαζει πολλα κτλ)..Εφοσον τωρα αρρωστησες κ δε θα πας για διεγερση,δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις παρακεντηση...θα το ξαναδεις μετα τις γιορτες που λογικα θα χει φυγει!! Αν ειναι μεγαλουτσικη,μην ανησυχησεις αν σου κανει πονακια περισσοτερα,φουσκωματα..Κ μην ανησυχεις,δεν καταστρεφει την ωοθηκη αν σπασει...απλα αν εισαι γκαντεμω κ σου παει οπως εμενα 4,5εκ θελει οχι βαρη,οχι αγρια γυμναστικη η εντονο σεξ μην τυχον κ κανει συστροφη η ωοθηκη..Να πουμε οτι ειμαστε κ τυχερες που τα κυστικα ωοθηλακια η οι κυστουλες μας ειναι μεσα στις ωοθηκες..οι επικινδυνες ειναι αυτες που ειναι απεξω...

1 hour ago, Linoula είπε:

Καλησπέρα! Αν σε ορμονολογικο έλεγχο δεν φαίνεται λειτουργική η κύστη δηλ δεν παράγει ορμόνες δεν επηρεάζει στην διέγερση. Είναι μια λύση και η παρακέντηση ιδίως αν είναι μεγαλούτσικη. Εγώ είχα μια κύστη 6 εκ που δεν ήταν λειτουργική. Μου πρότεινε παρακέντηση αλλά δεν την έκανα ναι προχωρήσατε κανονικά. Απορροφήθηκε τελικά μόνη της κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Δεν μα καθυστέρησε θέλω να πω. Η ρηξη είναι σπάνια. Αλλά ο γιατρός σου είναι αυτός που θα συνυπολογίσει τις παραμέτρους και θα σου πει τι είναι καλύτερο 

Δε ξέρω τι είδους κύστη είναι... όταν κάνανε τον πρώτο υπέρηχο της διέγερσης μου είπε ότι βλέπει  ένα μόνο πολύ μεγάλο που προφανώς είναι κυστικο κ Γιαυτο ακυρώσαμε την προσπάθεια. Όταν ξαναπήγα με τα καφέ περίπου 14 μερεσ μετά το είδε ότι  παραμένει εκεί. 
Τωρα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κ με τη νοσηση, έχετε απόλυτο δίκιο ... Θα περιμένω να δω τι θα μου πει κ πράττουμε αναλογως πια .... :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 20/11/2022 at 1:21 ΠΜ, Αγγελική2021 είπε:

Σε ευχαριστώ από καρδιας Μαρία !Αντευχομαι τα πιο ομορφα και σε σένανε!!! Γραφω  πρώτη φορά εδώ αλλά σας διαβάζω καμπόσο καιρό. Ήταν η 3η εγκυμοσύνη μου αυτή αλλα δεν έχω παιδάκι. Πέρυσι έμεινα 2 φορές έγκυος τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο(που ήταν δίδυμη) αλλα τα έχασα στην 5η και την 9η εβδομάδα αντίστοιχα . Μετά τη 2ρη αποβολή  που είχαμε ακούσει καρδιά και στα 2 έμβρυα κάναμε όλες τις εξετασεις καθ’εξιν αποβολών. Είχα κάνει έλεγχο μικροβιωματος ενδομητρίου και είχε βρεθεί το μικρόβιο Gardnerella πήρα αγωγή κάναμε επανέλεγχο και είχε φύγει. Έμεινα αμέσως έγκυος με φυσική σύλληψη και ενώ κάναμε κάθε μήνα εξετασεις ούρων ήταν όλες καθαρές. Ο γιατρος μου δεν το πίστευε πως εχω μικρόβιο. Το θέμα είναι ότι αφενός τώρα βρέθηκε διαφορετικό μικρόβιο (εντεροκοκκος) και όχι αυτό που είχα πριν (Gardnerella). Και αφετέρου ο γιατρος τώρα πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.Ωστόσο το παιδί που χάσαμε ήταν υγιές καθ’όλα, έχουμε κάνει εξετασεις για την ποιότητα ωαρίων(ΑΜΗ, FSH, E2)  και σπερματοζωαρίων, καρυωτυπου, εύθραυστου χ και ήταν όλα φυσιολογικά. Έχουμε κλείσει ραντεβού με το σύζυγο σε άλλο γιατρό να πάρουμε 2ρη γνώμη αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε πως να πορευτούμε ….

Καλησπέρα κορίτσι μου, ήθελα να σε ρωτήσω τι αγωγή πήρες (και με ποιο τρόπο: στόμα ή εγχύσεις?) για την Gardnerella.

4 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

την πάτησα πάλι. Τις είχα πληρώσει όλες κανονικότατα. Εγώ δεν μένω Αθήνα οπότε πήγαινα σε μικροβιολογικό της πόλης μου. Ο γυναικολόγος μου που μου έκανε τους υπερήχους δεν έχει σχέση με τον εξωσωματικό και δεν μου είχε πει και κάτι η γραμματεία. και να τα 25άρια....και στο τέλος ανεβαίνω και για ετ Αθήνα και μου λένε στο ισόγειο να κάνω ορμονικές....να και εκεί το 50άρι....Αλήθεια τώρα;;;;;;

Και εγώ δεν μένω Θεσσαλονίκη και έκανα τις εξετάσεις και τους υπερήχους στην πόλη μου, αλλά πάντα φρόντιζαν να μου στείλουν παραπεμπτικό από το Embr...b. Μόνο την γυναικολόγο μου πλήρωνα για τους υπερήχους και αυτό επειδή ήταν επιλογή μου να με παρακολουθεί αυτή.

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ΣΤΟ ΓΕΝ δεν συμφέρει, εγω παω στην περιοχη μου στο ιατροπ ...ις..το μεσημερι 2-4 εχω τ αποτελεσματα αν πεις οτι ειναι για εξωσωμ τα βαζουν επειγον, εχει ιατρο..ις στο χαλανδρι, αλλα αν λυσεις το θεμα παρκινγκ το μητερα βολευει πολυ που λενε και τα κορίτσια... ο γιατρός είναι πολύ καλός, το θέμα κόσμου ειναι σχετικό Δευτέρα παντα γινεται πανικος, εγω σημερα που πηγα περασα αμεσως στη γραμματεια κ στο γιατρο, κ την προηγ παρασκευή το ίδιο. Αν δεν το έχετε κάνει να δείτε ανδρολόγο να βελτιώσετε όσο γίνεται το σπέρμα, ενδοκρινολόγο κ να κάνεις και καμπύλες...και στο τμήμα αποβολών στο ελενα θα δουν όλα τα ανοσολογικά, πριν προχωρήσετε κορίτσια καλό εναι να δείτε αυτές τις ειδικότητες, αν πχ υπάρχει αντίσταση στην ινσουλίνη με την κατάλληλη αγωγή βελτιώνονται και τα ωάρια, και στην εγκυμοσύνη είναι βασικό να είναι μια γυναίκα ρυθμισμένη...καλή επιτυχία! οτι απορίες έχεις να τον ρωτάς το γιατρό δεν λεει πολλά αλλά όλα τα υπολογίζει

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Τα έχουμε δει όλα πλέον μετα τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες. Ορμονολογικες δικές μου , ΑΜΗ , κυστική ίνωση & καρυότυπος και των 2 φυσιολογικός, καμπύλη σαγχαρου  εγω και ινσουλίνης παίρνω glucophaze 1000. T4 για το χασιμοτο που έχω μας παρακολουθεί ενδοκρινολόγος και μας ρυθμίζει.  Πήγα και στην Οικονομοπούλου μου έκανε εξετάσεις πέρα από αυτές που είχα κάνει στον αιματολόγο όλο οκ μου είπε. Εχω κάνει και υστεροσκόπηση με την γυναικολόγο μου όπου καθαρίστηκαν συμφύσεις και 2 πολύποδες. Βέβαια ο Σφακ θα μου κανει αγωγή για φλεγμονή που είδε και μετά υστεροσκόπηση. Κοντεύω τα 35. Εχω ενδομητρίωση και λόγω χειρουργείου κύστης έχω χάσει την μια ωοθήκη. Εχω χαμηλή ΑΜΗ 0,75 ng. Δεν βγάζω πολλά στις διεγέρσεις, οπότε τώρα θα πάμε με μίνι διέγερση, φυσικό ή τροποποιημένο  για να μαζέψουμε εμβρυα. Παίρνω βιταμίνες για να βελτιώσω την ποιότητα των ωαρίων μου. Έφυγα από το τοξικό περιβάλλον της δουλείας μου που είχε αρχίσει να με αρρωσταίνει , ξεκίνησα γυμναστική και προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μην στρεσαρομαι. Επίσης τώρα ψάξαμε περισσότερο το θέμα του συζύγου σε ανδρολόγο και είναι και αυτός σε αγωγή γιατί το θεμα μας είναι ολιγοασθενοτερατοσπερμία με υψήλο οξειδωτικό στρες 54%, λογω κιρσοκήλης άμφω όπου ο γιατρός είναι διστακτικός για χειρουργείο γιατί ο σύζηγος είναι 41 και δεν ξέρουμε αν θα βελτιωθεί, οπότε προς το παρόν θα δουμε. Ουσιαστικά θα παλέψουμε να μαζεψουμε έμβρυα αν το σπέρμα του συζήγου βοηθήσει. Θα πάμε πάμε και σε γενετιστή να δούμε το κληρονομικό που έχει ο συζηγος.... Αυτά... Δεν ξέρω τι άλλο να ψάξουμε... Από πέρσι που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την εξωσωματική έχουμε χάσει λίγο τις ισορροπίες μας όλο με εξετάσεις και ιατρούς. Ο Σφακ είναι πολύ αισιοδοξος εγώ παλι κρατάω μικρό καλάθι. Η 1η προσπάθεια σε άλλο κέντρο κατέληξε σε βιοχημική και αυτό δεν θα το ήξερα αν δεν πήγαινα για επαναληπτική χοριακή γιατί η 1η χοριακή ήταν 6,7 και μου είπαν δεν πέτυχε σταμάτα τα φάρμακα και έλα για επαναληπτική να κλείσουμε τον φάκελο και   με παίρνουν και μου λένε είσαι έγκυος η χοριακή σου έιναι 45,7. Σοκ εγώ αρχησα να εχω αιμορραγία και μετά έζησα το μαρτύριο της σταγόνας μέχρι που σταμάτησε να εξελίσσεται. 2η προσπάθεια πήγε χάλια δεν γονιμοποιήθηκε κανενα.  Το μόνο θετικό οτι έχω στο ιστορικό μου μια εμφύτευση. Είναι μια παρηγοριά Άλλαξα κέντρο είμαι στον Σφακ  και τώρα είμαι σε κύκλο ήπιας διέγερσης φαίνονται 3 να αναπτύσσονται και δύο πιο μικρά, αύριο θα ξερω περισσότερα και λόγω συζύγου θα κάνουμε PICSI, ελπίζω να μην φάμε τα μούτρα μας και πάλι...εχω αποκτήσει φοβίες πια...εύχομαι τα ωάρια αυτά να είναι καλά και να βρούν καλό δείγμα στο σπέρμα του συζύγου....η επιλογή μας έιναι PICSI και μετα βιοψία...αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανένας εξωσωματικος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το σπέρμα.... είναι τόσο σίγουροι ότι με την μικρογονιμοποίηση θα προσπελαστεί το θέμα.... ελπίζω το εμβρυολογικό του Γεν να είναι τόσο καλό όσο λένε...1η προσπάθεια μαζί τους για να δούμε ελπίζω ο Σφακ να είναι γουρλής.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, ήθελα να σε ρωτήσω τι αγωγή πήρες (και με ποιο τρόπο: στόμα ή εγχύσεις?) για την Gardnerella.

Kαλησπερα κοπέλα μου! Πήρα Flagyl 14 μέρες ανά 8ωρο, πήρα Eva Biolact κολπικά υποθετα 1 κάθε βράδυ και πήρα και Lactobiome της Cross είναι προβιοτικά +πρεβιοτικά για τον κόλπο και το έντερο. Είχα Gardnerella στο ενδομήτριο μου είχε πει ο γιατρος ότι είναι δίπλα η μήτρα με το έντερο και αλληλοεπηρεάζονται όποτε  προσπαθούμε να φτιάξουμε το μικροβιωμα και των δύο.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , AnnaCh είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Τα έχουμε δει όλα πλέον μετα τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες. Ορμονολογικες δικές μου , ΑΜΗ , κυστική ίνωση & καρυότυπος και των 2 φυσιολογικός, καμπύλη σαγχαρου  εγω και ινσουλίνης παίρνω glucophaze 1000. T4 για το χασιμοτο που έχω μας παρακολουθεί ενδοκρινολόγος και μας ρυθμίζει.  Πήγα και στην Οικονομοπούλου μου έκανε εξετάσεις πέρα από αυτές που είχα κάνει στον αιματολόγο όλο οκ μου είπε. Εχω κάνει και υστεροσκόπηση με την γυναικολόγο μου όπου καθαρίστηκαν συμφύσεις και 2 πολύποδες. Βέβαια ο Σφακ θα μου κανει αγωγή για φλεγμονή που είδε και μετά υστεροσκόπηση. Κοντεύω τα 35. Εχω ενδομητρίωση και λόγω χειρουργείου κύστης έχω χάσει την μια ωοθήκη. Εχω χαμηλή ΑΜΗ 0,75 ng. Δεν βγάζω πολλά στις διεγέρσεις, οπότε τώρα θα πάμε με μίνι διέγερση, φυσικό ή τροποποιημένο  για να μαζέψουμε εμβρυα. Παίρνω βιταμίνες για να βελτιώσω την ποιότητα των ωαρίων μου. Έφυγα από το τοξικό περιβάλλον της δουλείας μου που είχε αρχίσει να με αρρωσταίνει , ξεκίνησα γυμναστική και προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μην στρεσαρομαι. Επίσης τώρα ψάξαμε περισσότερο το θέμα του συζύγου σε ανδρολόγο και είναι και αυτός σε αγωγή γιατί το θεμα μας είναι ολιγοασθενοτερατοσπερμία με υψήλο οξειδωτικό στρες 54%, λογω κιρσοκήλης άμφω όπου ο γιατρός είναι διστακτικός για χειρουργείο γιατί ο σύζηγος είναι 41 και δεν ξέρουμε αν θα βελτιωθεί, οπότε προς το παρόν θα δουμε. Ουσιαστικά θα παλέψουμε να μαζεψουμε έμβρυα αν το σπέρμα του συζήγου βοηθήσει. Θα πάμε πάμε και σε γενετιστή να δούμε το κληρονομικό που έχει ο συζηγος.... Αυτά... Δεν ξέρω τι άλλο να ψάξουμε... Από πέρσι που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την εξωσωματική έχουμε χάσει λίγο τις ισορροπίες μας όλο με εξετάσεις και ιατρούς. Ο Σφακ είναι πολύ αισιοδοξος εγώ παλι κρατάω μικρό καλάθι. Η 1η προσπάθεια σε άλλο κέντρο κατέληξε σε βιοχημική και αυτό δεν θα το ήξερα αν δεν πήγαινα για επαναληπτική χοριακή γιατί η 1η χοριακή ήταν 6,7 και μου είπαν δεν πέτυχε σταμάτα τα φάρμακα και έλα για επαναληπτική να κλείσουμε τον φάκελο και   με παίρνουν και μου λένε είσαι έγκυος η χοριακή σου έιναι 45,7. Σοκ εγώ αρχησα να εχω αιμορραγία και μετά έζησα το μαρτύριο της σταγόνας μέχρι που σταμάτησε να εξελίσσεται. 2η προσπάθεια πήγε χάλια δεν γονιμοποιήθηκε κανενα.  Το μόνο θετικό οτι έχω στο ιστορικό μου μια εμφύτευση. Είναι μια παρηγοριά Άλλαξα κέντρο είμαι στον Σφακ  και τώρα είμαι σε κύκλο ήπιας διέγερσης φαίνονται 3 να αναπτύσσονται και δύο πιο μικρά, αύριο θα ξερω περισσότερα και λόγω συζύγου θα κάνουμε PICSI, ελπίζω να μην φάμε τα μούτρα μας και πάλι...εχω αποκτήσει φοβίες πια...εύχομαι τα ωάρια αυτά να είναι καλά και να βρούν καλό δείγμα στο σπέρμα του συζύγου....η επιλογή μας έιναι PICSI και μετα βιοψία...αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανένας εξωσωματικος δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το σπέρμα.... είναι τόσο σίγουροι ότι με την μικρογονιμοποίηση θα προσπελαστεί το θέμα.... ελπίζω το εμβρυολογικό του Γεν να είναι τόσο καλό όσο λένε...1η προσπάθεια μαζί τους για να δούμε ελπίζω ο Σφακ να είναι γουρλής.

Όλα τα έχετε δει , καλή επιτυχία Μακάρι να πάει καλά , επένδυσε οσο μπορείς στην καλή ψυχολογία , κ γώ εκεί που δεν έβγαζα τίποτα Αντε 1 με 2, κενά ωοθηλακια κτλ κάναμε μακρύ πρωτόκολλο και εντελώς απρόσμενα πήγε πολύ καλά , κ μένα ο άντρας μ έχει κυρσοκηλη , το dfi είναι το ίδιο με το οξειδωτικό ; Με υψηλό dfi καταφέραμε το ρίξαμε που πιστεύω έπαιξε ρόλο 

Εχεις δίκιο το Dfi  είναι 54.30 % και οξειδωτικό 14.10%.... μορφολογία 1% και  κινητικότητα τζουφια.... μαύρα χάλια δλδ. Είναι σε θεραπεία με nolvadex  και βιταμίνες. Παίρνει ουμπικινόλη, καρνιτίνη, αργινίνη, Βιτ Ε, C, D, ψευδάργυρο, σελήνιο... είχα παει με μια λίστα στο γιατρό.... με κοιτούσε καλά καλά είχα βρει και δοσολογίες ηθελα μόνο να μου πει οκ ώστε να ασχοληθεί σοβαρά ο ανδρας μου...εχω μάθει τόσα πολλά μέσα από δω, είστε θησαυρός κορίτσια, έψαξα και μόνη μου μετά  και αντε να δούμε.... ελπίζω να τα καταφέρουμε..

πρίν από 40 λεπτά , silvy22 είπε:

Όλα τα έχετε δει , καλή επιτυχία Μακάρι να πάει καλά , επένδυσε οσο μπορείς στην καλή ψυχολογία , κ γώ εκεί που δεν έβγαζα τίποτα Αντε 1 με 2, κενά ωοθηλακια κτλ κάναμε μακρύ πρωτόκολλο και εντελώς απρόσμενα πήγε πολύ καλά , κ μένα ο άντρας μ έχει κυρσοκηλη , το dfi είναι το ίδιο με το οξειδωτικό ; Με υψηλό dfi καταφέραμε το ρίξαμε που πιστεύω έπαιξε ρόλο 

Εχεις δίκιο το Dfi  είναι 54.30 % και οξειδωτικό 14.10%.... μορφολογία 1% και  κινητικότητα τζουφια.... μαύρα χάλια δλδ. Είναι σε θεραπεία με nolvadex  και βιταμίνες. Παίρνει ουμπικινόλη, καρνιτίνη, αργινίνη, Βιτ Ε, C, D, ψευδάργυρο, σελήνιο... είχα παει με μια λίστα στο γιατρό.... με κοιτούσε καλά καλά είχα βρει και δοσολογίες ηθελα μόνο να μου πει οκ ώστε να ασχοληθεί σοβαρά ο ανδρας μου...εχω μάθει τόσα πολλά μέσα από δω, είστε θησαυρός κορίτσια, έψαξα και μόνη μου μετά  και αντε να δούμε.... ελπίζω να τα καταφέρουμε..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , AnnaCh είπε:

Καλησπέρα, κι εμείς με ίδιο ανδρολογικο πρόβλημα, κάναμε την επέμβαση για την κυρσοκιλη χωρίς να δώσει αποτέλεσμα... αλλα τότε είπαμε να το δοκιμάσουμε κι αυτο.Ο σύζυγος έκανε θεραπεία με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και Novaldex, εν τέλει από τα 10 ωάρια πήραμε 4 έμβρυα. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τη μεταφορά για να σου πω το αποτέλεσμα αλλά πιστεύω σας τα λέει μια χαρά ο γιατρός. Μπορείτε να κάνετε και εξέταση για μικρόβια και ιούς στο σπερμα για τον σύζυγό. Εμείς βρήκαμε μεγαλοκυταροιο και πριν να δώσει σπέρμα για την εξωσωματική έπαιρνε ένα χάπι για να μειώσει την δυναμική του ιού.

Εύχομαι καλή επιτυχία και ν ακούς το γιατρό σου!! Δεν έχει άδικο που είναι αισιόδοξος...χαχα

πρίν από 14 λεπτά , Αγάπ είπε:

Καλησπέρα, κι εμείς με ίδιο ανδρολογικο πρόβλημα, κάναμε την επέμβαση για την κυρσοκιλη χωρίς να δώσει αποτέλεσμα... αλλα τότε είπαμε να το δοκιμάσουμε κι αυτο.Ο σύζυγος έκανε θεραπεία με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και Novaldex, εν τέλει από τα 10 ωάρια πήραμε 4 έμβρυα. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τη μεταφορά για να σου πω το αποτέλεσμα αλλά πιστεύω σας τα λέει μια χαρά ο γιατρός. Μπορείτε να κάνετε και εξέταση για μικρόβια και ιούς στο σπερμα για τον σύζυγό. Εμείς βρήκαμε μεγαλοκυταροιο και πριν να δώσει σπέρμα για την εξωσωματική έπαιρνε ένα χάπι για να μειώσει την δυναμική του ιού.

Εύχομαι καλή επιτυχία και ν ακούς το γιατρό σου!! Δεν έχει άδικο που είναι αισιόδοξος...χαχα

Σε ευχαριστώ πολυ! Είχε κάνει μαζί με το σπερμοδιάγραμμα και μικροβιολογική εξεταση για αερόβια/ ανερόβια και μυκόπλασμα αλλά για ιούς δεν μας είπα κατι... βγήκε αρνητική. Κάναμε μια απλή καλλιέργεια. Καλή επιτυχία σε όλες! Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι αλλά θα τα καταφέρουμε

Διαφημίσεις

On 13/11/2022 at 1:52 ΜΜ, Μαριευα είπε:

Εισαι πιο ηρεμη σημερα; Βρηκες χθες κανεναν στο τηλ να συνενοηθεις εναν υπερηχο; 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Εχω μπερδευτεί με το πώς απαντάμε! Τελικά ήταν η περίοδος και ηταν βαρβάτη. Πήγα κ για υπέρηχο αλλα η αριστερή μου ωοθηκη τωρα θυμήθηλε να βγαλει ωαρια οποτε η εμβρυομεταφορα παει για επομενο κύκλο. Εχω 7 βλαστοκυστες 4 5 ημερων και 3 6 ημερων αλλα οχι αριστης ποιότητας όπως είπε ο γιατρος. Δεν σας κρύβω οτι απογοητευτηκα λίγο αλλά ελπίζω να γινει το θαύμα. Περιμένω να αδειαθετησω για εμβρθομεταφορα. Ελπλίζώ νά πάνε όλα καλα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Πόσο θέλω να κάνω παιδάκι... 

• Μου αρέσει 3

8 hours ago, Ninaki- said:

Κορίτσι μου καλησπέρα. Εχω μπερδευτεί με το πώς απαντάμε! Τελικά ήταν η περίοδος και ηταν βαρβάτη. Πήγα κ για υπέρηχο αλλα η αριστερή μου ωοθηκη τωρα θυμήθηλε να βγαλει ωαρια οποτε η εμβρυομεταφορα παει για επομενο κύκλο. Εχω 7 βλαστοκυστες 4 5 ημερων και 3 6 ημερων αλλα οχι αριστης ποιότητας όπως είπε ο γιατρος. Δεν σας κρύβω οτι απογοητευτηκα λίγο αλλά ελπίζω να γινει το θαύμα. Περιμένω να αδειαθετησω για εμβρθομεταφορα. Ελπλίζώ νά πάνε όλα καλα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Πόσο θέλω να κάνω παιδάκι... 

Καλημερα κοριτσι! Αν θες να απαντησεις σε συγκεκριμενο σχολιο κοπελας,τοτε πατας εκει που λεει «quote» ακριβως κατω απ το σχολιο της..Αν απλα θες να κανεις ενα σχολιο καινουριο,τοτε κατεβαινεις προς τα κατω,μετα τα σχολια εδω και αποκατω απ τους αριθμους των σελιδων πατας εκει που λεει «Reply to this topic» και γραφεις..

Ηταν λοιπον περιοδος! Και τα ωαρια τα ειδατε στον υπερηχο αφου ξεαδιαθετησες; Ενεργοποιηθηκε η ωοθηκη απ τα φαρμακα! Αρα θα κανεις ωοληψια ξανα σ αυτον τον κυκλο; Να σου πω παντως,ποτε δεν ξερεις τι θα φερει εγκυμοσυνη..πολλα κοριτσια εμειναν με μετριας ποιοτητας 3 ημερων εμβρυων(ουτε καν βλαστοκυστεων)..Πολλες φορες τα εμβρυα μεσα στο φυσικο περιβαλλον της μητρας αρχιζουν κ διαιρουνται αψογα κ θριαμβευουν! Γι αυτο κ δεν τα πετανε,να κρατανε μονο τις αριστες ποιοτητες...Να εισαι υποψιασμενη μεν αλλα κ θετικη και αισιοδοξη! Θα σου κανουν ενα καλο μιξ οι εμβρυολογοι(δεν ξερω την ηλικια σου κ αρα αν θα βαζατε μονο μια βλαστοκυστη),που θα δινε τις μεγαλυτερες πιθανοτητες! Σου ευχομαι η καινουρια χρονια να σε βρει εγκυουλα!

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 
Ιδιες οι ιστορίες  μας ακριβώς…

@AnnaCh ακόμη και στην παραίτηση!!!! 

Και εγώ τώρα στα ίδια μαζεύουμε εμβρυακια μετά από βιοχημική . Τον Οκτώβριο βαλαμε 2 κατάψυξη αλλά πολύ τα φοβόμαστε γιατί το σπερμα ήταν ότι χειρότερο είχαμε δει παρά τις βιταμίνες κλπ. 
Ξεκίνησε  και βελονισμό ο καλός μου για την κιρσοκηλη, και τώρα για 1-2 μήνες θα κάνουμε φυσικούς. Φαινεται να βοήθησε πολύ. Έδωσε σπερμα για κατάψυξη και αυτήν την φορά ήταν πολύ καλύτερο…

Όποτε θα πάρουμε και από τον άντρα μιυ δείγματα και Φεβρουάριο πάω για μακρύ πρωτόκολλο. Τον Οκτώβριο και εγώ λόγω ΑΜΗ πηρα 2 μόνο που ευτυχώς ήταν και τα 2 πολύ καλά ποιοτικά (έχουμε όμως το σπερμα) με βραχύ. 

Καλη δύναμη να έχουμε κορίτσια ολες Μας να αγωνιζόμαστε μέχρι να πάρουμε το μωράκι μας αγκαλιτσα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 26 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Η εμβρυομεταφορα σε τεχνητο κυκλο σε ποια μερα γίνεται; και σε ποια στον φυσικο;

Τι κάνεις κοριτσι;;;; Ετοιμάζεσαι για ετ; 
Δεν εχω ιδέα εγώ ωστόσο να σου απαντήσω. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...