Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Επισκέφτηκα κι εγώ το σέρουμ την Παρασκευή. Με είδε η κ.Βαρυτυμιάδη. Διήρκησε το ραντεβού μας μια ώρα χωρίς κάποιο κόστος. Πολύ ωραίος σαν χώρος. Σαν τιμή είναι η πιο ακριβή που έχω ακούσει μέχρι στιγμής αλλά τα αναφέρουν στο σάιτ τους!
Έχω ΠΩΑ και πρότεινε να κάνω μια εξέταση για το σύνδρομο εύθραυστου Χ και εξέταση για καρυότυπο για να δούμε αν φταίνε αυτά για την ΠΩΑ.
Την εξέταση για το σύνδρομο εύθραυστου Χ μου την είχε πει κι ο ενδοκρινολόγος μου και την είχα κάνει κι είναι αρνητική.

Επιπλέον πρότεινε σαν "μεθόδους αντιμετώπισης" της ΠΩΑ, το prp οωθηκών και την pcr εξέταση για μικροβίωμα μήτρας. Αλλά χωρίς να έχουν εγγυημένα αποτελέσματα γιατί είναι πειραματικές μέθοδοι και σε κάποιες κοπέλες πετυχαίνουν και σε κάποιες άλλες κοπέλες όχι. Δεν έχουν βρει ακόμα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι κοπέλες στις οποίες πετυχαίνουν. Μου τα ανέφερε σαν πιθανές μεθόδους και μου είπε να σκεφτώ αν θα ήθελα να τα κάνω.

Πρότεινε φυσικό τροποποιημένο αν έχω 3-5 ωοθηλάκια και αν έχω παραπάνω κανονική διέγερση.

Με προβλημάτισε λίγο ότι είδε να έχω 4 ωοθηλάκια ενώ την προηγούμενη ημέρα είχα κάνει έναν υπέρηχο οωθηκών σε απλό γυναικολόγο κι αυτός μου είχε βρει 8 ωοθηλάκια. Κοιτάω κι εγώ τον υπέρηχο που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος και βλέπω 4, θα μάθουμε να διαβάζουμε και υπερήχους σε λίγο!

Τη ρώτησα για βιταμίνες και μου έδωσε ένα χαρτί με προτεινόμενες. Αλλά μου είπε να μην περιμένω θαύματα από τις βιταμίνες. Είναι η μόνη που έχω ρωτήσει για βιταμίνες και δεν ήταν τελείως αρνητική.
Σας τα παραθέτω εδώ:

Supplements for egg quality improvement:

Follic Acid 5mg per day
Co Q10 200mg per day
Omega 3 Fish oil 1200mg
Melatonin 2 mg per day at bed time
L Argine 1000 mg twice per day
Myo Inositol 2 gr twice per day
Serrapeptase 300000 iu twice per day (on an empty stomach)
Reservatrol 150mg per day

Από αυτές πρότεινε κυρίως τις 2 πρώτες και τη μελατονίνη

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, silvy22 said:

Καλημέρα εννοείς εκείνη την ώρα ή την επόμενη μέρα ; Εμενα μ κάνει μελανιές κ εκείνη την ώρα πολλές φορές δεν μπαίνει η βελόνα και πρήζετε το σημείο κ κάνει κοκκινίλα αλλά την επόμενη είναι οκ 

1 hour ago, KONNA28 said:

Ούτε σε μένα έχει γίνει κάτι τέτοιο .Απλά όπου κάνω την ένεση πέρα από μελανιές ,λίγο αίμα και κοκκινίλα μετά είναι λίγο πιο σκληρή η επιφάνεια κάτω από το δέρμα .

20 minutes ago, Giouli36 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!!Μου έχει τύχει και να κάνει κάτι σαν πολύ μικρό γρομπαλακι και εννοείται να γίνει κοκκινο το σημείο της ένεσης και να μαυρίσει γιατί έσπασα κάποιο αγγείο!!Εγώ πάντως που τις ξεκίνησα χθες ζορίστηκα πολύ μέχρι να μπει η ένεση μέσα!!Πάντως η αιματολογος μου έχει πει να τις κάνουμε αριστερά και δεξιά του αφαλού να μετράμε 1 παλάμη!!Αυτη να είναι η περιοχή της ενεσης!!!Όχι κάτω και πάνω από τον αφαλό!!!  

Μετά απο λίγες ώρες το παρατήρησα γιατί πονούσα στο σημείο. Δεν το λες και μικρό το γρομπαλάκι. Έχει το μέγεθος φασολιού και πονάει λίγο όταν το πιάνω. Εγώ τις κάνω ένα δάχτυλο πιο κατω απο το ύψος του αφαλού. Εχτες την εκανα και ακόμα λίγο πιο κάτω. Μήπως φταίει αυτό; Να στείλω λέτε ένα mail να ρωτήσω τα κορίτσια; Απαντούν Κυριακη;

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μετά απο λίγες ώρες το παρατήρησα γιατί πονούσα στο σημείο. Δεν το λες και μικρό το γρομπαλάκι. Έχει το μέγεθος φασολιού και πονάει λίγο όταν το πιάνω. Εγώ τις κάνω ένα δάχτυλο πιο κατω απο το ύψος του αφαλού. Εχτες την εκανα και ακόμα λίγο πιο κάτω. Μήπως φταίει αυτό; Να στείλω λέτε ένα mail να ρωτήσω τα κορίτσια; Απαντούν Κυριακη;

Κορίτσι μου θεωρώ ότι θα σου περάσει δεν νομίζω ότι επηρεάζει γενικά την απορρόφηση του φαρμάκου!!!Εγω θα σου συνιστούσα αν έχεις κάποιον αιματολογο να ρωτήσεις αυτόν καλύτερα ως ειδικό!!Αν και θεωρώ ότι και οι γυναικολόγοι που τις δίνουν αβέρτα ειδικά στην εξωσωματικη θα γνωρίζουν!!!Όπως και να'χει δε χρειάζεται να αγχώνεσαι!!!Επίσης θεωρώ ότι είναι καλύτερα να τις κάνεις εναλλάξ δεξιά και αριστερά του αφαλού και κάθε φορά επειδή φαίνεται το σημείο που τις κάνεις να μετακινησε ελάχιστα και το ίδιο απο την άλλη!!!Το μόνο στο οποίο μας επηρεάζει είναι η εικόνα της κοιλιάς μας(αστεία πράγματα μπροστά στο όνειρο)!!

• Ευχαριστώ 1

15 minutes ago, Giouli36 said:

Κορίτσι μου θεωρώ ότι θα σου περάσει δεν νομίζω ότι επηρεάζει γενικά την απορρόφηση του φαρμάκου!!!Εγω θα σου συνιστούσα αν έχεις κάποιον αιματολογο να ρωτήσεις αυτόν καλύτερα ως ειδικό!!Αν και θεωρώ ότι και οι γυναικολόγοι που τις δίνουν αβέρτα ειδικά στην εξωσωματικη θα γνωρίζουν!!!Όπως και να'χει δε χρειάζεται να αγχώνεσαι!!!Επίσης θεωρώ ότι είναι καλύτερα να τις κάνεις εναλλάξ δεξιά και αριστερά του αφαλού και κάθε φορά επειδή φαίνεται το σημείο που τις κάνεις να μετακινησε ελάχιστα και το ίδιο απο την άλλη!!!Το μόνο στο οποίο μας επηρεάζει είναι η εικόνα της κοιλιάς μας(αστεία πράγματα μπροστά στο όνειρο)!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Θα στείλω για αρχή ένα mail στον γιατρό και βλέπω και αύριο πως θα είναι. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια, καλημέρα! Γνωρίζετε κανέναν καλό γυναικολόγο-χειρουργό για αφαίρεση ινομυώματος; Έχω τον γιατρό μου σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά ίσως χρειαστώ ανοικτό χειρουργείο και δεν θα ήθελα να διανυκτερεύσω τόσες μέρες σε δημόσια  δομή...

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι, θα σου πάρουν αίμα εκείνη τη μέρα. Καλό είναι να είσαι νυστική για την περίπτωση που κρίνουν ότι καλό είναι να δούνε και το ζάχαρο σου. Εμένα εκτός από το αίμα που μου πήρε εκείνη τη μέρα, μου είπε να ξαναπάω για να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού (έπρεπε να γίνει άλλη μέρα του κύκλου από τη μέρα που ήμουν όταν είχα το ραντεβού και γι' αυτό). Αν συμβεί κάτι τέτοιο σε σένα που δε μένεις Αθήνα, το πολύ πολύ πας για εκείνη την εξέταση κάπου ιδιωτικά, στον τόπο κατοικίας σου. Δεν είναι ακριβή εξέταση εξάλλου. Ακριβές είναι κάποιες από τις αιματολογικές, που θα σου τις κάνουν εκεί τη μέρα και θα πληρώσεις σχεδόν τίποτα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι να έχεις μια καλή εξέλιξη σύντομα! 

Είμαι κι εγώ μία από τις γυναίκες που έκανα αρκετές ωοληψίες χωρίς μέθη (σε φυσικό κύκλο, με ένα ωάριο) και δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε θέλω να ζήσω άλλο πόνο!!! Μου αρκεί και περισσεύει ο ψυχολογικός πόνος που έχω συσσωρεύσει από την όλη διαδικασία. Οπότε αποφάσισα να του ζητήσω μέθη. Ούτως ή άλλως στο χειρουργείο του Ιασώ θα γίνει η εξέταση (ο γιατρός μου δεν κάνει έξω ιατρείο, έχει δικό του γραφείο στο Ιασώ και δέχεται μόνο εκεί), ας πληρώσω κάτι λίγο παραπάνω για τον αναισθησιολόγο, τόσα και τόσα έχουμε δώσει, δε θα μας σώσει αυτό, θα κάνω δώρο στον εαυτό μου! 

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου σχετικά με την προλακτίνη! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Η δική μου πάντως δε νομίζω ότι κάνει σκαμπανευάσματα, ήταν σταθερά ανεβασμένη και τις τρεις φορές που τη μέτρησα. Δεν ξέρω αν πρέπει να πέσει οπωσδήποτε, γιατί ως τώρα δεν μου είχαν πει κάτι. Θα ρωτήσω όμως τώρα που τα ψάχνω όλα (*ελπίζω να είναι όντως όλα!) Εσύ έκανες αρκετό καιρό θεραπεία για να την κατεβάσεις? Ή κατεβαίνει εύκολα? Έχω μια ανησυχία αν χρειαστεί να τη ρίξουμε και αυτό απαιτεί χρόνο... 

Όχι, μην ανησυχείς. Γενικά η προλακτίνη κατεβαίνει εύκολα. Ίσως κάποιες γυναίκες με πολύ ανεβασμένη να δυσκολεύονται αλλά εσύ δεν είσαι σε αυτά τα ποσοστά. Δηλαδή, για να σου δώσω να καταλάβεις , μια γνωστή μου την είχε γύρω στο 500!!! Αυτή δυσκολεύτηκε... Αλλά σε εμένα που είχε φτάσει μέχρι κ 70 έπεσε πολύ εύκολα. Πάντως εμένα μου ζήτησαν κ μαγνητική της υπόφυσης. Έχω κάνει δύο μέχρι στιγμής... Όλα τα 'χε η Μαριορη... 

Πάντως σ' εμένα όλοι επέμεναν να την κατεβάσω. Εκτός από έναν! Που είναι πολύ γνωστός ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής στη Θεσσαλονίκη και τότε την είχα στο 30. Αλλά γενικά δεν έμεινα κ σούπερ ικανοποιημένη από τη δική του προσέγγιση γενικότερα. Οι υπόλοιποι ενδοκρινολόγοι κ γυναικολόγοι την ήθελαν χαμηλά πριν την έναρξη των φαρμάκων. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα!!! Έτσι πονάνε αυτές. Μια χαρά τις κάνεις. Μην αγχώνεσαι πάνω σ αυτό. Καλύτερα να τις κάνεις εναλλάξ. 

9 minutes ago, froufrou80 said:

Κορίτσια, καλημέρα! Γνωρίζετε κανέναν καλό γυναικολόγο-χειρουργό για αφαίρεση ινομυώματος; Έχω τον γιατρό μου σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά ίσως χρειαστώ ανοικτό χειρουργείο και δεν θα ήθελα να διανυκτερεύσω τόσες μέρες σε δημόσια  δομή...

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ανοικτό χειρουργείο για ινομυωμα. Λογικά λαπαροσκοπικά θα αφαιρεθεί. Στην λαπαροσκόπηση δεν διανυκτερεύεις. Παρ’όλα αυτά δες ένα μήνυμα της @Καντι πριν απο 17 ωρες περίπου που πρότεινε κάποιους γιατρούς σε μια άλλη κοπέλα. 

1 minute ago, Marina21 said:

Καλημέρα!!! Έτσι πονάνε αυτές. Μια χαρά τις κάνεις. Μην αγχώνεσαι πάνω σ αυτό. Καλύτερα να τις κάνεις εναλλάξ. 

Για τον πόνο το ξέρω. Πονάνε για κανα 10λεπτο ομως την ώρα που την κάνεις, όχι μία μέρα μετά. Το γρομπαλάκι με ανησύχησε απλώς γιατί δεν είχα ξανα βγάλει. 

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Όχι, μην ανησυχείς. Γενικά η προλακτίνη κατεβαίνει εύκολα. Ίσως κάποιες γυναίκες με πολύ ανεβασμένη να δυσκολεύονται αλλά εσύ δεν είσαι σε αυτά τα ποσοστά. Δηλαδή, για να σου δώσω να καταλάβεις , μια γνωστή μου την είχε γύρω στο 500!!! Αυτή δυσκολεύτηκε... Αλλά σε εμένα που είχε φτάσει μέχρι κ 70 έπεσε πολύ εύκολα. Πάντως εμένα μου ζήτησαν κ μαγνητική της υπόφυσης. Έχω κάνει δύο μέχρι στιγμής... Όλα τα 'χε η Μαριορη... 

Πάντως σ' εμένα όλοι επέμεναν να την κατεβάσω. Εκτός από έναν! Που είναι πολύ γνωστός ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής στη Θεσσαλονίκη και τότε την είχα στο 30. Αλλά γενικά δεν έμεινα κ σούπερ ικανοποιημένη από τη δική του προσέγγιση γενικότερα. Οι υπόλοιποι ενδοκρινολόγοι κ γυναικολόγοι την ήθελαν χαμηλά πριν την έναρξη των φαρμάκων. 

Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρίνα! Με καθησύχασες και ταυτόχρονα μου δίνεις και μία κατεύθυνση! Να' σαι καλά και σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις και να αποκτήσεις ένα ή περισσότερα γερά παιδάκια! 

1 ώρα πρίν, marmaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Επισκέφτηκα κι εγώ το σέρουμ την Παρασκευή. Με είδε η κ.Βαρυτυμιάδη. Διήρκησε το ραντεβού μας μια ώρα χωρίς κάποιο κόστος. Πολύ ωραίος σαν χώρος. Σαν τιμή είναι η πιο ακριβή που έχω ακούσει μέχρι στιγμής αλλά τα αναφέρουν στο σάιτ τους!
Έχω ΠΩΑ και πρότεινε να κάνω μια εξέταση για το σύνδρομο εύθραυστου Χ και εξέταση για καρυότυπο για να δούμε αν φταίνε αυτά για την ΠΩΑ.
Την εξέταση για το σύνδρομο εύθραυστου Χ μου την είχε πει κι ο ενδοκρινολόγος μου και την είχα κάνει κι είναι αρνητική.

Επιπλέον πρότεινε σαν "μεθόδους αντιμετώπισης" της ΠΩΑ, το prp οωθηκών και την pcr εξέταση για μικροβίωμα μήτρας. Αλλά χωρίς να έχουν εγγυημένα αποτελέσματα γιατί είναι πειραματικές μέθοδοι και σε κάποιες κοπέλες πετυχαίνουν και σε κάποιες άλλες κοπέλες όχι. Δεν έχουν βρει ακόμα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι κοπέλες στις οποίες πετυχαίνουν. Μου τα ανέφερε σαν πιθανές μεθόδους και μου είπε να σκεφτώ αν θα ήθελα να τα κάνω.

Πρότεινε φυσικό τροποποιημένο αν έχω 3-5 ωοθηλάκια και αν έχω παραπάνω κανονική διέγερση.

Με προβλημάτισε λίγο ότι είδε να έχω 4 ωοθηλάκια ενώ την προηγούμενη ημέρα είχα κάνει έναν υπέρηχο οωθηκών σε απλό γυναικολόγο κι αυτός μου είχε βρει 8 ωοθηλάκια. Κοιτάω κι εγώ τον υπέρηχο που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος και βλέπω 4, θα μάθουμε να διαβάζουμε και υπερήχους σε λίγο!

Τη ρώτησα για βιταμίνες και μου έδωσε ένα χαρτί με προτεινόμενες. Αλλά μου είπε να μην περιμένω θαύματα από τις βιταμίνες. Είναι η μόνη που έχω ρωτήσει για βιταμίνες και δεν ήταν τελείως αρνητική.
Σας τα παραθέτω εδώ:

Supplements for egg quality improvement:

Follic Acid 5mg per day
Co Q10 200mg per day
Omega 3 Fish oil 1200mg
Melatonin 2 mg per day at bed time
L Argine 1000 mg twice per day
Myo Inositol 2 gr twice per day
Serrapeptase 300000 iu twice per day (on an empty stomach)
Reservatrol 150mg per day

Από αυτές πρότεινε κυρίως τις 2 πρώτες και τη μελατονίνη

Απ' ότι έχω καταλάβει, ως προς το πόσα ωοθηλάκια θα φανούν στον υπέρηχο, μετράει πολύ η ποιότητα του μηχανήματος. Δεν έχουν όλα την ίδια καλή ανάλυση. Επίσης, παίζει ρόλο και η θέση τους. Μπορεί δηλαδή το ένα να κρύβει πίσω του κάποιο άλλο και να μη φαίνεται στον υπέρηχο γι' αυτό το λόγο. Γι' αυτό και πολλές φορές τυχαίνει στην ωοληψία τελικά να παίρνουν περισσότερα από αυτά που έβλεπαν στον υπέρηχο. 

Σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής που σου σύστησε να πάρεις, αυτά προέκυψαν από αντίστοιχες εξετάσεις σου που είδαν? Ή δίνουν όλα σε όλους προληπτικά? 

• Μου αρέσει 2

Kαλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχετε όλες.

Χτες βράδυ που ήταν να κάνω την ονitrelle, ξέχασα (!) να πάρω αμέσως και το voltaren το χαπάκι και το πήρα 2 ώρες μετά που το θυμήθηκα! Σήμερα το πήρα κανονικά στην ώρα του.

Λέτε να προχώρησε η ωορρηξία; :(

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Απ' ότι έχω καταλάβει, ως προς το πόσα ωοθηλάκια θα φανούν στον υπέρηχο, μετράει πολύ η ποιότητα του μηχανήματος. Δεν έχουν όλα την ίδια καλή ανάλυση. Επίσης, παίζει ρόλο και η θέση τους. Μπορεί δηλαδή το ένα να κρύβει πίσω του κάποιο άλλο και να μη φαίνεται στον υπέρηχο γι' αυτό το λόγο. Γι' αυτό και πολλές φορές τυχαίνει στην ωοληψία τελικά να παίρνουν περισσότερα από αυτά που έβλεπαν στον υπέρηχο. 

Α ευχαριστώ πολύ! Κι είχα χαρεί με τα 8 ωοθηλάκια που είδε ο πρώτος και μετά δεν ήξερα αν πρέπει να σταματήσω να χαίρομαι!

πρίν από 19 λεπτά , happiness79 είπε:

Σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής που σου σύστησε να πάρεις, αυτά προέκυψαν από αντίστοιχες εξετάσεις σου που είδαν? Ή δίνουν όλα σε όλους προληπτικά? 

Από ότι κατάλαβα προτείνουν αυτές τις βιταμίνες ανεξάρτητα από τις εξετάσεις. Δεν τις πρότεινε μόνη της βέβαια αλλά εγώ τη ρώτησα και μου τις πρότεινε. Οι εξετάσεις μου που είδε ήταν οι fsh, lh, e2, amh αλλά δεν θεωρώ να επηρέασαν

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια...Πειτε μου σας παρακαλω ...Με πηραν απο το εμβρυολογικο... Έχουμε μου ειπαν μια πολυ καλή βλαστοκυστη 1ΑΑ... Διαβάζω ότι το 1 σημαινει πρωιμη βλαστοκυστη...Δεν ειναι κακο αυτό,ετσι; 

• Μου αρέσει 8

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που έχει κάποια κοπέλα menopur που δεν χρειάζεται , ακόμα και ανοιχτή που λήγει τέλη Μαρτίου χρήσιμη θα μου είναι. Μένω Αθήνα.  Ευχαριστώ πάρα πολύ!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ανοικτό χειρουργείο για ινομυωμα. Λογικά λαπαροσκοπικά θα αφαιρεθεί. Στην λαπαροσκόπηση δεν διανυκτερεύεις. Παρ’όλα αυτά δες ένα μήνυμα της @Καντι πριν απο 17 ωρες περίπου που πρότεινε κάποιους γιατρούς σε μια άλλη κοπέλα. 

Για τον πόνο το ξέρω. Πονάνε για κανα 10λεπτο ομως την ώρα που την κάνεις, όχι μία μέρα μετά. Το γρομπαλάκι με ανησύχησε απλώς γιατί δεν είχα ξανα βγάλει. 

Εγώ τις άρχισα χθες αλλά και την προηγούμενη φορά που τις έκανα έτσι είχα γρομπαλακια  συνεχεια και πόνο οταν το έπιανα. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Effie99 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχετε όλες.

Χτες βράδυ που ήταν να κάνω την ονitrelle, ξέχασα (!) να πάρω αμέσως και το voltaren το χαπάκι και το πήρα 2 ώρες μετά που το θυμήθηκα! Σήμερα το πήρα κανονικά στην ώρα του.

Λέτε να προχώρησε η ωορρηξία; :(

Πότε έχεις κανονίσει ωοληψια; Αύριο το πρωί;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...