Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, foza είπε:

Καλημέρα ναι είδαμε ένα σάκο με εμβρυακό στοιχείο  και ένα άλλο που ήταν  πολύ μικρότερος μου είπε ο γυναικολογος μου ότι μάλλον δεν θα προχωρήσει αυτό θα το διώξει η μήτρα για αυτό μαλλον το αιμα .Σε 10 με 15 μέρες θα ξαναπάω για να ακούσουμε καρδια αν όλα πάνε καλά! 

Όλα καλά θα πάνε!!! Θετική σκέψη, επιμονή και υπομονή!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα σας,

ευχομαι σε όλες καλή δύναμη και επιτυχία στον τελικό μας στόχο. Είχα  γράψει πριν λίγο καιρό για μένα, όμως επειδή η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, μπαίνω, σας διαβάζω και δεν συμμετέχω…. Άρχισα κι εγώ τη διαδικασία των εγχύσεων και των αντιβιώσεων δια στόματος, όμως λόγω κάποιου λάθους άργησα πολύ να λάβω το αποτέλεσμα της βιοψίας της υστεροσκοπισης, το πήρα πριν λίγες μέρες και βγήκε αρνητικό σε φλεγμονές ή οτιδήποτε άλλο…. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό; Όσες ξεκινήσατε εγχύσεις είχατε και θετική βιοψία ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Καλη επιτυχια σε ολες! Εχουν μπει πολλα νεα κοριτσια στην ομαδα!
Τελευταια δεν εγραφα αλλα δεν επαψα ποτε να σας διαβαζω...
Εγω μετα απο πετυχημενη εμβρυομεταφορα τον ιουλη, απεβαλα την προηγουμενη βδομαδα (μολις εκλεισα την 1η βδομαδα του 5ου μηνα). Ξεκινησε με συσπασεις, ανοιξε ο τραχηλος κ τελικα δε σωζοταν.. καναμε προκληση τοκετου. Εχουν σταλει ολα για βιοψια (αυχενικη κ νιπτ ηταν φυσιολογικα).
Ειμαι ακομη σε κατασταση σοκ αλλα παραλληλα θελω να μαθω τι εγινε. Το εμβρυο ηταν ζωντανο μεχρι τελευταια στιγμη. δεν προκειται για ενδομητριο θανατο.
Μου ειπαν να ζητησω μοριακο για αλλα συνδρομα. Υπαρχει καποια εδω που ξερει τα επομενα βηματα ;; 

• Λυπημένη/-ος 35

50 minutes ago, Titti said:

Κορίτσια καλησπέρα σας,

ευχομαι σε όλες καλή δύναμη και επιτυχία στον τελικό μας στόχο. Είχα  γράψει πριν λίγο καιρό για μένα, όμως επειδή η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, μπαίνω, σας διαβάζω και δεν συμμετέχω…. Άρχισα κι εγώ τη διαδικασία των εγχύσεων και των αντιβιώσεων δια στόματος, όμως λόγω κάποιου λάθους άργησα πολύ να λάβω το αποτέλεσμα της βιοψίας της υστεροσκοπισης, το πήρα πριν λίγες μέρες και βγήκε αρνητικό σε φλεγμονές ή οτιδήποτε άλλο…. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη αυτό; Όσες ξεκινήσατε εγχύσεις είχατε και θετική βιοψία ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο;

Απλή βιοψία ενδομητρίου έκανες ή κάποια άλλη εξέταση; Έχω ακούσει οτι η απλή βιοψία μπορεί να σε βγάλει ψευδώς καθαρή όμως δεν ειμαι και γιατρός να σου πω σίγουρα.

28 minutes ago, eleonora85 said:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Καλη επιτυχια σε ολες! Εχουν μπει πολλα νεα κοριτσια στην ομαδα!
Εγω μετα απο πετυχημενη εμβρυομεταφορα τον ιουλη, απεβαλα την προηγουμενη βδομαδα (μολις εκλεισα την 1η βδομαδα του 5ου μηνα). Ξεκινησε με συσπασεις, ανοιξε ο τραχηλος κ τελικα δε σωζοταν.. καναμε προκληση τοκετου. Εχουν σταλει ολα για βιοψια (αυχενικη κ νιπτ ηταν φυσιολογικα).
Ειμαι ακομη σε κατασταση σοκ αλλα παραλληλα θελω να μαθω τι εγινε. Το εμβρυο ηταν ζωντανο μεχρι τελευταια στιγμη. δεν προκειται για ενδομητριο θανατο.
Μου ειπαν να ζητησω μοριακο για αλλα συνδρομα. Υπαρχει καποια εδω που ξερει τα επομενα βηματα ;; 

Οχι ρε γαμώτο. Λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτήν την εξέλιξη, πραγματικά. Κουράγιο. Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Ελπίζω κάποια άλλη κοπέλα να ξέρει. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , eleonora85 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι πέρασες...Να επικοινωνήσεις με την κα. Οικονομοπούλου στο τμ. αποβολών του Έλενα για να σε κατατοπίσει για το τι πρέπει να κάνεις. Θα έλεγα ότι επειδή είναι σοβαρό το θέμα να προσπαθήσεις να τη βρεις στο τηλ. ή να της στείλεις mail και θα σου απαντήσει άμεσα. Τα στοιχεία επικοινωνίας της θα τα βρεις αν γκουγκλάρεις Τμ. αποβολών Έλενα. Καλή δύναμη στην αναζήτησή σου και εύχομαι να είναι η τελευταία δυσκολία που περνάτε...

πρίν από 54 λεπτά , Titti είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Να πάρεις κι άλλες γνώμες για όλα αυτά και αν γίνεται και από ανεξάρτητους γιατρούς, δηλ. να μην έχουν σχέση με το χώρο των εξωσωματικών. Και θα βοηθούσε επίσης να πήγαινες σε λοιμοξιωλόγο εφόσον έχεις ερωτήματα για το κατά πόσον χρειάζεσαι αντιβίωση. Μετά από μερικές επισκέψεις σε άλλους γιατρούς δεν θα έχεις πια καμία απορία...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , eleonora85 είπε:

Κοριτσι μου…Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς να σου πούμε. Η Οικονομόπουλου θα βοηθήσει σιγουρα, απαντάει άμεσα στο μεηλ που βρίσκεις στη σελίδα του τμήματος και κλείνει ραντεβού. Ο γιατρός σου έχει κάποια άποψη να σε καθοδηγήσει; 
Η μητέρα μου εχασε την μικρούλα αδερφούλα μου έτσι, πριν μπει στον 6ο. 
Εκανε περίδεση την επόμενη φορά και έμεινε 9 μήνες ξαπλωμένη. Ο αδερφός μου γεννήθηκε υγιέστατος!!!

πρίν από 16 λεπτά , Troia είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι πέρασες...Να επικοινωνήσεις με την κα. Οικονομοπούλου στο τμ. αποβολών του Έλενα για να σε κατατοπίσει για το τι πρέπει να κάνεις. Θα έλεγα ότι επειδή είναι σοβαρό το θέμα να προσπαθήσεις να τη βρεις στο τηλ. ή να της στείλεις mail και θα σου απαντήσει άμεσα. Τα στοιχεία επικοινωνίας της θα τα βρεις αν γκουγκλάρεις Τμ. αποβολών Έλενα. Καλή δύναμη στην αναζήτησή σου και εύχομαι να είναι η τελευταία δυσκολία που περνάτε...

Επικοινωνησα μαζι της. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι απο μερια της να γινει γιατι το θεμα ειναι μαιευτικο.. Αλλα ειπε οταν παρω τα αποτελεσματα να παω κ απο εκει

πρίν από 13 λεπτά , Chris_V είπε:

Κοριτσι μου…Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς να σου πούμε. Η Οικονομόπουλου θα βοηθήσει σιγουρα, απαντάει άμεσα στο μεηλ που βρίσκεις στη σελίδα του τμήματος και κλείνει ραντεβού. Ο γιατρός σου έχει κάποια άποψη να σε καθοδηγήσει; 
Η μητέρα μου εχασε την μικρούλα αδερφούλα μου έτσι, πριν μπει στον 6ο. 
Εκανε περίδεση την επόμενη φορά και έμεινε 9 μήνες ξαπλωμένη. Ο αδερφός μου γεννήθηκε υγιέστατος!!!

Για προληπτικη περιδεση την επομενη φορα ειπε ...
Σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο

πρίν από 23 λεπτά , eleonora85 είπε:

Επικοινωνησα μαζι της. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι απο μερια της να γινει γιατι το θεμα ειναι μαιευτικο.. Αλλα ειπε οταν παρω τα αποτελεσματα να παω κ απο εκει

Για προληπτικη περιδεση την επομενη φορα ειπε ...
Σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο

Γιαυτο σε ρώτησα και για το γιατρό σου. Ο γυναικολόγος της την είχε κάνει τότε και την παρακολουθούσε σύστηματικα, και λίγο πριν γεννήσει (φυσιολογικά γέννησε) την είχε στη κλινική

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Γιαυτο σε ρώτησα και για το γιατρό σου. Ο γυναικολόγος της την είχε κάνει τότε και την παρακολουθούσε σύστηματικα, και λίγο πριν γεννήσει (φυσιολογικά γέννησε) την είχε στη κλινική

Εμεις δεν το προλαβαμε.. ειχε κατεβει πολυ κατω.

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , eleonora85 είπε:

Ποσο λυπαμαι και ας μην σε γνωριζω:( .. το εμβρυο ζωντανο μεχρι τελους? Δεν εχω λογια ειλικρινα.. δεν γνωριζω δυστυχως πως να σε βοηθησω και δεν σε παρηγορουν οσα λεμε απλα  ψαξε οσο πιο πολυ μπορεις να μαθεις γιατι εγινε αυτο σε τοσο προχωρημενη κυηση..  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , eleonora85 είπε:

Εμεις δεν το προλαβαμε.. ειχε κατεβει πολυ κατω.

Υπάρχει ενότητα σχετικά με την ανεπάρκεια τραχήλου. Με μια αναζήτηση θα τη βρεις και θα μιλήσεις με κορίτσια που είχαν απώλειες από την ίδια αιτία. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πλέον με προληπτική περίδεση μετά την αυχενική. Σου εύχομαι απ' την καρδιά μου τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, eleonora85 είπε:

Καλησπέρα Ελεονόρα λυπάμαι μέσα από την καρδιά μου για ότι πέρασες,  σε 3 μέρες κλείνω 2 χρόνια από όταν έπαθα ακριβώς το ίδιο. Λόγω μικροβιου που μεταφέρθηκε στο σάκο της μπεμπας τη 17 προς 18 εβδομάδα έπαθα πρόωρη ρήξη υμενων και άνοιξε ο τραχηλος με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νερά και να γεννήσω πανω στο κρεβάτι μου.... Είναι πραγματικά δύσκολο ψυχικά και σωματικά όλο αυτό, στην επόμενη εγκυμοσυνη έγινε προληπτικά περιδεση και λόγω πλακουντα(ασχετο) χρειάστηκε να μείνω στο κρεβάτι 7 1/2 μήνες..  πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και πενθησε για ότι σου συνέβη..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 8

πρίν από 13 λεπτά , Νανα82 είπε:

Καλησπέρα Ελεονόρα λυπάμαι μέσα από την καρδιά μου για ότι πέρασες,  σε 3 μέρες κλείνω 2 χρόνια από όταν έπαθα ακριβώς το ίδιο. Λόγω μικροβιου που μεταφέρθηκε στο σάκο της μπεμπας τη 17 προς 18 εβδομάδα έπαθα πρόωρη ρήξη υμενων και άνοιξε ο τραχηλος με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νερά και να γεννήσω πανω στο κρεβάτι μου.... Είναι πραγματικά δύσκολο ψυχικά και σωματικά όλο αυτό, στην επόμενη εγκυμοσυνη έγινε προληπτικά περιδεση και λόγω πλακουντα(ασχετο) χρειάστηκε να μείνω στο κρεβάτι 7 1/2 μήνες..  πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και πενθησε για ότι σου συνέβη..

Προσπαθω αλλα ωρες ωρες νιωθω πως καταρρεω.. πανω που ειχα αρχισει να ειμαι αισιοδοξη για την εγκυμοσυνη εγινε αυτο..
Τωρα ξερω πως περα απο δυσκολια στη συλληψη εχω κ δυσκολια στο να το κρατησω... ολα μαζι.

πρίν από 23 λεπτά , Margeau είπε:

Υπάρχει ενότητα σχετικά με την ανεπάρκεια τραχήλου. Με μια αναζήτηση θα τη βρεις και θα μιλήσεις με κορίτσια που είχαν απώλειες από την ίδια αιτία. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται πλέον με προληπτική περίδεση μετά την αυχενική. Σου εύχομαι απ' την καρδιά μου τα καλύτερα!

Σε ευχαριστω πολυ! Την βρηκα κ τη διαβαζω

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, eleonora85 είπε:

Τι να σου πω ρε κοριτσι μου,  ειλικρινα κουραγιο!  Μαθατε πως περασε το μικροβιο στο σακο;  μπορει να ειναι χαζη ερώτηση αλλα μου φαινεται περίεργο. 

Μια γνωστη μου επαθε το ιδιο στον 5ο μηνα, έχασε το μωρο της. Και μετα ήρθε στον δικο μου γιατρο και της εκανε περιδεση  στην επόμενη εγκυμοσυνη. Τωρα εχει 2 κοριτσακια, οποτε μη λες ειναι δύσκολο να το κρατησεις. Υπαρχη λυση! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...