Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, silvy22 είπε:

σε ποια μερα εισαι απο τη μεταφορά? αν κάνεις αύριο επέλεξε άλλης εταιρείας τεστ... ευχομαι να δεισ ενα μεγάλο ++++

Δεν έχω ιδέα,επειδή έχω θέματα με την περίοδο δεν μπορώ να έχω στάνταρ μέρες 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Καλησπερα κοριτσια περιμένω τις απαντησεις τηε ε2 και της προγεστερονης... 

Να σας ρωτήσω, ο κύκλος με φουλ αιμαα συνήθως ειναι καλος ή κακος;  εχω τρομερο αιμα απο χθες που αδιαθετησα. Θα μου σταματησει τωρα βεβαια με τα cyclacour αλλα αναρωτιομουν για τον κυλο. 

η περίοδος αφορα τον προηγουμενο κυκλο οπου πεφτει το ενδομήτριο, το αιμα το κοκκινο εγω θεωρω οτι ειναι καλό, τώρα ξεκινάει ενας νέος κύκλος

πρίν από 14 λεπτά , Μαίρη1212 είπε:

Δεν έχω ιδέα,επειδή έχω θέματα με την περίοδο δεν μπορώ να έχω στάνταρ μέρες 

έκανες εμβρυομεταφορά? ή φυσική σύλληψη?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , silvy22 είπε:

η περίοδος αφορα τον προηγουμενο κυκλο οπου πεφτει το ενδομήτριο, το αιμα το κοκκινο εγω θεωρω οτι ειναι καλό, τώρα ξεκινάει ενας νέος κύκλος

έκανες εμβρυομεταφορά? ή φυσική σύλληψη?

Α αρα δεν εχει καμια σχεση με τον κυκλο τωρα... Ναι κόκκινο ειναι, ισως εχεις παιξει και ρολο η ωοληψια της 2η φασης 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Μαίρη1212 είπε:

Φυσική,δεν το προσπαθήσαμε βέβαια,αν είμαι απλα έτυχε!

το καλυτερο! κανε τη χοριακουλα σου να μαθεις

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Α αρα δεν εχει καμια σχεση με τον κυκλο τωρα... Ναι κόκκινο ειναι, ισως εχεις παιξει και ρολο η ωοληψια της 2η φασης 

ολες οι διαδικασιες επηρεαζουν μη σ ανησυχει μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις σου

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

το καλυτερο! κανε τη χοριακουλα σου να μαθεις

ολες οι διαδικασιες επηρεαζουν μη σ ανησυχει μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις σου

Εχω αγχος. Μετα τις 6μιση θα μου τα στείλουν.! Θα ενημερώσω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Υπομονή και σε μερικές ώρες θα σου λυθούν οι απορίες σου. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια μικρή αιμορραγία το πρώτο τρίμηνο, η χοριακή σου ήταν από την αρχή υψηλή και συνέχιζε να αυξάνεται κανονικά, οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας :) Περιμένουμε νέα σου

Σε ευχαριστώ πολύ !!! Βέβαια θα ενημερώσω !!! Μακάρι να είναι όλα καλά !!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, foza said:

Κορίτσια καλησπέρα σήμερα έχω πρώτο υπερηχο και πριν λίγο είδα πάλι αιμα όχι πολύ κόκκινο φοβάμαι να σας πω την αλήθεια..

Μην αγχώνεσαι,  δε σημαίνει αυτόματα κάτι κακό... μπορεί να έχει σπάσει κάποιο αγγείο αφού μεγαλώνει η μήτρα σου τώρα. Κάνε υπομονή μέχρι να πας για τον υπέρηχο και προσπάθησε όσο μπορείς να μείνεις ήρεμη..  καλώ επιτυχία σου εύχομαι!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, foza είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σήμερα έχω πρώτο υπερηχο και πριν λίγο είδα πάλι αιμα όχι πολύ κόκκινο φοβάμαι να σας πω την αλήθεια..

Όλα τέλεια θα πάνε για κάποιο λόγο είμαι σίγουρη..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Θα κάνεις πάλι αύριο ένα το πρωί. Το δεύτερο μπορεί να μην έδειξε γιατί λένε καλύτερα πρωινά ούρα. Αν και στη θέση σου θα έκανα κατευθείαν χοριακή και ας ήταν νωρίς, θα δείξει αν είναι χαμηλή τιμή.

Καλησπέρα κορίτσια!!!κι εγώ θα συμφωνήσω για τη χοριακη!αμφιβάλλω κατά πόσο το τεστ δίνει αξιόπιστο αποτέλεσμα. Βέβαια μπήκα κι εγω στον πειρασμό και έκανα σήμερα αν και αύριο είναι να κάνω τη χοριακη. Ανυπομονούσα να κάνω το τεστ,ήπια και λίγο νερό παραπάνω για να επισπευσω (με αποτέλεσμα να έχω αραιά ουρα) και είδα ένα ξεκάθαρο αρνητικο!οπότε αν ξανακάνεις, καλύτερα με τα πρώτα πρωινά ουρα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...