Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Angel* είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Ειμαι σε αναμονη περιοδου απο μερα σε μερα για να ξεκινησω διεγερση με puregon 150 και επαφες. Βγηκα ομως θετικη στον covid απο προχθες. Μηπως ξερει καποια κοπελα εαν επιτρεπεται διεγερση ενω νοσεις? Γιατι καπου διαβασα οτι τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες θρομβωσης. Δεν εχω βρει ακομη τον γιατρο μου για να ρωτησω.

Καλησπέρα! Δεν θα άρχιζα διέγερση στη θέση σου. Καταρχάς ήδη ενώ βρισκεσαι σε θεραπεία π.χ 5-6 μερες με τις ορμόνες αν κολλήσεις σου λένε στοπ και εννοείται οτι ωοληψιες αν εισαι θετική δεν κάνουν. Προσωπικά αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος μου αυτές τις μέρες. Εσύ που ήδη είσαι θετική θα έλεγα συζήτησε το με τον γιατρό σου και μην ρισκαρεις! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Maria.28 είπε:

Κοριτσια καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλα κ δυνατες.Σας ειχα ξαναρωτησει για καποια πραγματα... Μονο που δεν ειχα κανει ακομα σαλπιγγογραφια...Εκει που νομιζα θα έχουμε μονο ενα μέτριο προβλημα με το σπερμα. Η σαλπιγγογραφια μου δεν δειχνει ξεκαθαρα, αλλα σιγουρα η διάγνωση λεει κ στις δυο υδροσαλπιγγα στους κωδωνες κ κατακρατηση σκιαγραφικου εκει λογω περικωδωνικων συμφυσεων. Πηγα τις εδειξα σ εναν γιατρο (2η φορα τον ειδα). Μου ειπε χωρις να δειχνει ξεκαθαρα η εξεταση, στο πενταλεπτο πρεπει να κανω λαπαροσκοπηση κ αναλόγως τι βρισκουν εκεινη την στιγμη κ αν δεν εχουν χαλασει οι κροσσοι μπορει να φτιάχνονται, αλλιως στις κοβουμε εκεινη την ωρα τις σαλπιγγες γιατι ειναι αχρηστες κ στις πεταμε κ μετα αμα θες παιδι κανεις εξωσωματικη. Ετσι απλα κ γρηγορα....... Σιγουρα θα πάω κ σε αλλους γιατρούς αλλα δεν εχω ιδεα σε ποιόν, δεν θελω να μου κανουν καμια ζημια... 

Συγνώμη για το κατεβατο αλλα εχει καμια αναλογη εμπειρία? καποιος πολυ καλος γιατρος για τετοιες επεμβασεις σε δημοσιο νοσοκομειο??? Εχω τρελαθει, μ εχει ακινητοποιησει το αγχος.....

Θα έπαιρνα αλλες 2 γνωμες  σιγουρα ! Δε θα πηγαινα σε δημοσιο να σου πω την αληθεια βεβαια δε γμωριζω καποιον καλο σε δημοσιο ,μπορει κ να υπαρχει! Παρε γνωμες !!!ακομα και η σαλπιγγογραφια παιζει ρολο που τη κανουμε..μην αγχωνεσαι !!! γιατι ολα φτιαχνουνε, κ μωρο θα κανεις!!

πρίν από 42 λεπτά , Angel* είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Ειμαι σε αναμονη περιοδου απο μερα σε μερα για να ξεκινησω διεγερση με puregon 150 και επαφες. Βγηκα ομως θετικη στον covid απο προχθες. Μηπως ξερει καποια κοπελα εαν επιτρεπεται διεγερση ενω νοσεις? Γιατι καπου διαβασα οτι τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες θρομβωσης. Δεν εχω βρει ακομη τον γιατρο μου για να ρωτησω.

Ωχ τι ατυχια.& εγώ δε θα ξεκιναγα .τον αλλο μηνα.μη σε νοιζει αρκει εσυ να σαι καλά!!

• Μου αρέσει 1

On 21/2/2022 at 9:06 ΜΜ, happiness79 είπε:

Σήμερα πήγα στο Έλενα στο τμήμα αποβολών και με είδε η κ. Οικονομοπούλου, η οποία μου έκανε πραγματικά πάαααααρα πολύ καλή εντύπωση, τόσο σαν επιστήμονας, όσο σαν άνθρωπος και σαν αντιμετώπιση συνολικά.

Μου πήρε ένα υπέρ-πλήρες ιστορικό και δικό μου και του άντρα μου (πιο αναλυτικό το δικό μου) και λυπάμαι πραγματικά που δεν ήταν μαζί μου ο άντρας μου, που πάμε πάντα μαζί σε όλα τα ραντεβού όσα έχουν να κάνουν με τη διαδικασία, αλλά σήμερα δεν μπορούσε, και λέω λυπάμαι γιατί ήταν τόσες πολλές οι πληροφορίες που όλο και κάτι θα μου έχει διαφύγει, φοβάμαι.

Μου πήραν και αίμα για εξετάσεις, κυρίως ανοσολογικές, που θα είναι έτοιμες μετά τις 10-15 Μάρτη. Ο έλεγχος θρομβοφιλίας που είχα κάνει παλιότερα μου είπε ότι είναι πλήρης τελικά και δεν έχω κάποιο θέμα με θρομβοφιλία, όλα καλά από εκεί. Είδε όλες τις εξετάσεις που είχα μαζί (δυστυχώς πολλές από αυτές μου τις έχουν κρατήσει στην επιτροπή και δεν είχα αντίγραφα). Της έκανε εντύπωση η προλακτίνη μου που ήταν πολύ ανεβασμένη και μου είπε ότι ένας ενδοκρινολόγος θα είχε να πει πιο πολλά, αλλά από μόνο του αυτό είναι αίτιο υπογονιμότητας (που κάνεις ως τώρα δεν μου το είχε τονίσει αυτό). Της είπα πάντως ότι ούτε ο γυναικολόγος, ούτε η ενδοκρινολόγος που την είχαν δει, είχαν δώσει βάση στην προλακτίνη μου απ' όσο θυμάμαι, γιατί όπως μου είχαν πει είναι μία τιμή που ανεβαίνει πάρα πολύ εύκολα. Μου δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό σ' αυτό το σημείο. 

Κατά τα άλλα έγινε έξαλλη με αυτό που μου είπε ο εμβρυολόγος την περασμένη βδομάδα, ότι το πιθανότερο είναι να φταίνε τα ωάρια μου που δεν τα καταφέρνουμε και μου είπε ότι σαφέστατα όσο μεγαλώνει η γυναίκα η ποιότητα των ωαρίων πέφτει, αλλά ότι δεν μπορούμε να "κατηγορούμε" πάντα τη γυναίκα στα τυφλά, όταν δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σπέρμα. Να σημειώσω εδώ ότι 3 σπερμοδιαγράμματα που κάναμε, όλοι μας έλεγαν ότι είναι πολύ καλά (το μόνο θεματάκι ήταν η μορφολογία που αρχικά ήταν στο 2%, αλλά πήρε 3 μήνες βιταμίνες και ανέβηκε στο 4%, το οποίο όμως μας είχαν πει ότι δεν είναι  πρόβλημα, γιατί σαν ποσότητα ήταν υπερδιπλάσια του φυσιολογικού). Η κ. Οικονομοπούλου συμφώνησε ότι ήταν όντως καλά τα σπερμοδιαγράμματα, όμως μου είπε ότι αυτά ήταν προ διετίας και ότι δεν ξέρουμε οι επόμενες γονιμοποιήσεις με τι σπέρμα έγιναν. Και τόνισε ότι όταν λέμε ότι τα κοιτάμε όλα, τα κοιτάμε όλα και στους δύο και όχι μόνο στη γυναίκα! Με το οποίο φυσικά και είμαστε 100% σύμφωνοι!!! Αλλά κανείς δεν μας κατεύθυνε ως τώρα σε αυτό!!! Μου είπε ότι δεν έχουμε δει κατακερματισμό και οξείδωση (??), που εγώ ως άσχετη νόμιζα ότι αυτές οι εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται στο απλό σπερμοδιάγραμμα! Διάβαζα που λέτε για κατακερματισμό σπέρματος και δεν ήξερα βρε κορίτσια, πού να ξέρω όταν δεν μας το είπε κανείς? Και ρώτησα την Οικονομοπούλου, πώς γίνεται να μην μας το είπαν, αφού πήγαμε σε ουρολόγο στην αρχή της διαδικασίας! Και μου απάντησε ότι δεν μας είπε να το ψάξουμε γιατί είδε ένα καλό σπερμοδιάγραμμα κι όταν είναι καλό, λέει, δεν το ψάχνουν παραπάνω. Όταν όμως έχουμε αλλεπάλληλες αποτυχίες όπως εμείς και αποφασίζουμε να τα ψάξουμε όλα, τότε πρέπει να δούμε και το σπέρμα! Μου έγινε η καρδιά περιβόλι! Αυτό μας έλειπε τώρα να έχουμε πρόβλημα και με το σπέρμα, δε μας φτάνουν όλα τα άλλα... Και έχω μπει σ' αυτό τώρα και φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρουμε ποτέ. Με έχει πάρει λίγο από κάτω, έχω μπει σε φόβο. Εντομεταξύ συμφώνησε η Οικονομοπούλου ότι τώρα δεν έχει νόημα να δούμε το σπέρμα, εφόσον θα κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα εμβρυάκια μας. Αν όμως δεν έχουμε καλά νέα και ξεκινήσουμε ξανά διαδικασία να φτιάξουμε νέα έμβρυα, τότε μου είπε οπωσδήποτε να ξεψαχνίσουμε το σπέρμα. Ειδικά αν προχωρήσουμε με δότρια (γιατί της είπα ότι είναι κάτι που το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο, σε περίπτωση που μας πούνε ότι κανένα έμβρυο δεν είναι καλό) μου είπε ότι τότε ειδικά πρέπει να είμαστε 100% βέβαιοι για το σπέρμα, γιατί θα μπούμε σε πιο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Ουφ. 

Επίσης, μου τόνισε με κεφαλαία γράμματα, να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις καταχρήσεις φαρμάκων. Μου είπε ότι κατά τη γνώμη της έχω πιάσει το "ταβάνι" των διεγέρσεων και να μην κάνω άλλες, γιατί αυτά τα φάρμακα προκαλούν και καρκίνους και ένα σωρό άλλα προβλήματα και να βάλω ένα όριο. Της είπα ότι δεν θέλω να κάνω άλλες διεγέρσεις και ότι αν αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, θα ήθελα μόνο με φυσικους κύκλους, όπου εκεί δεν είχε καμία αντίρρηση. Μου είπε να προσέξω ιδιαίτερα αν βρεθούν μικρόβια στη μήτρα, γιατί πολλές φορές πολλοί γιατροί δίνουν τεράστιες ποσότητες αντιβιώσεων, που δεν κάνουν πάντα καλό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Οπότε συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία αν μου προτείνει ο γιατρός μου αντιβίωση, γιατί μου είπε ότι δεν χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις, ούτε ότι είναι όλα τα μικρόβια της ίδιας επικινδυνότητας. 

Όσο για τις εξετάσεις που μου έκαναν στο Έλενα, μου είπε ότι περιμένουμε να βγούνε καλές και το ελπίζουμε, γιατί αν δεν βγούνε καλές, τότε θα σημαίνει ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα που θα το κουβαλάω μια ζωή. Ελπίζω όντως να βγούνε καλές, τι να πω...!! Ουφ και πάλι. Δυστυχώς δεν μου έκανε ζάχαρο, γιατί ήμουν φαγωμένη. Θα το αφήσουμε μου είπε για άλλη φορά. Προδιάθεση πάντως από την οικογένεια μου για ζάχαρο δεν υπάρχει. Όσες έχετε ανακαλύψει ότι έχετε αντίσταση στην ινσουλίνη πώς το βρήκατε? Το έχω απορία! 

Γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την κ. Οικονομοπούλου! @Troia είχες απόλυτο δίκιο! Καθώς και όλες οι κοπέλες που λέγατε και ξαναλέγατε γι' αυτό το τμήμα του Ελενα! Αντιμετωπίζουν την ασθενή σφαιρικά και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται, θεωρώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Ψυχολογικά βέβαια δεν μπορώ να πω ότι πετάω στα σύννεφα, περισσότερες ανησυχίες έχω τώρα (αχ μου έγινε η καρδιά περιβόλι!!) αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι για καλό, για να βρούμε όλα όσα έχουν συντελέσει ως τώρα σε αποτυχίες. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε κι εμείς! Ουφ. Ουφ και πάλι ουφ! Και ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα με το σεντόνι, αλλά δεν ήξερα πώς να τα πω με λιγότερα λόγια! 

Σ ευχαριστούμε για ολες τις πληροφορίες. Εγω εχω ραντεβου τελη Μαρτη και θα ηθελα να σε ρωτήσω, επειδη θα ερθω απο επαρχια για το ραντεβού, ότι εξετασεις πρεπει να γινουν σου παιρνουν κατευθείαν αιμα? Δηλαδη δεν χρειαζεται να ξαναπας αλλη μερα.

Σου ευχομαι καλη τυχη στην προσπαθεια σου. Πιστευω οτι ολες κοριτσι θα τα καταφέρετε, απλα για καποιες ισως ειναι πιο μακρυς και δυσκολος ο δρόμος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Minnie7 είπε:

Κοπέλα μου, με το καλό η προσπάθειά σου! Πριν την ωοληψια τη θέλουν χαμηλή την προγεστερονη ιδανικά κάτω από 1,5 αλλιώς η εμβρυομεταφορα συνήθως γίνεται σε άλλον κύκλο. 

Μετά την ωοληψια τη θέλουν να ανεβαίνει 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου. Να είσαι καλά!

1 hour ago, Minnie7 είπε:

Κοπέλα μου, με το καλό η προσπάθειά σου! Πριν την ωοληψια τη θέλουν χαμηλή την προγεστερονη ιδανικά κάτω από 1,5 αλλιώς η εμβρυομεταφορα συνήθως γίνεται σε άλλον κύκλο. 

Μετά την ωοληψια τη θέλουν να ανεβαίνει 

Κορίτσια τα κατεψυγμένα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσουν απ ότι τα φρέσκα; 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μου να ρωτησω κατι μου ειπε ο γιατρος μ ετ την 15 μερα του κυκλου ..δενειναι πολυ νωρις ; Το εχετε ακουσει ξανα ;

Ποσες μερες ειναι ο κυκλος σου; Εμενα μου φαίνεται πολυ νωρίς..Συνηθως καπου εκει γίνεται ωορρηξία...και η εμβρυομεταφορα γινεται 3 με 5 μερες αργότερα...δλδ 18-20 μερα χοντρικα...Τωρα αν ο κυκλος σου ειναι πολυ μικρος μπορει και να γίνεται κ αυτο...Ρωτα ξανα για σιγουριά μήπως μπερδεύτηκε... Εγω δεν ξερω να σου πω ακριβώς γιατί στην περίπτωσή μου παμε εντελως φυσικα οποτε μετραμε απο την αιχμη της lh

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Ποσες μερες ειναι ο κυκλος σου; Εμενα μου φαίνεται πολυ νωρίς..Συνηθως καπου εκει γίνεται ωορρηξία...και η εμβρυομεταφορα γινεται 3 με 5 μερες αργότερα...δλδ 18-20 μερα χοντρικα...Τωρα αν ο κυκλος σου ειναι πολυ μικρος μπορει και να γίνεται κ αυτο...Ρωτα ξανα για σιγουριά μήπως μπερδεύτηκε... Εγω δεν ξερω να σου πω ακριβώς γιατί στην περίπτωσή μου παμε εντελως φυσικα οποτε μετραμε απο την αιχμη της lh

Με τεχνητο κυκλο ειμαι κ μου φανηκε νωρις αλλα μου πε οτι το ενδομητριο μ ειναι παχυ κ απο τη στιγμη που ειναι τεχνητος ο κυκλος μας νοιαζει μονο αυτο.. εχω αγχωθει

3 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κοριτσια καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλα κ δυνατες.Σας ειχα ξαναρωτησει για καποια πραγματα... Μονο που δεν ειχα κανει ακομα σαλπιγγογραφια...Εκει που νομιζα θα έχουμε μονο ενα μέτριο προβλημα με το σπερμα. Η σαλπιγγογραφια μου δεν δειχνει ξεκαθαρα, αλλα σιγουρα η διάγνωση λεει κ στις δυο υδροσαλπιγγα στους κωδωνες κ κατακρατηση σκιαγραφικου εκει λογω περικωδωνικων συμφυσεων. Πηγα τις εδειξα σ εναν γιατρο (2η φορα τον ειδα). Μου ειπε χωρις να δειχνει ξεκαθαρα η εξεταση, στο πενταλεπτο πρεπει να κανω λαπαροσκοπηση κ αναλόγως τι βρισκουν εκεινη την στιγμη κ αν δεν εχουν χαλασει οι κροσσοι μπορει να φτιάχνονται, αλλιως στις κοβουμε εκεινη την ωρα τις σαλπιγγες γιατι ειναι αχρηστες κ στις πεταμε κ μετα αμα θες παιδι κανεις εξωσωματικη. Ετσι απλα κ γρηγορα....... Σιγουρα θα πάω κ σε αλλους γιατρούς αλλα δεν εχω ιδεα σε ποιόν, δεν θελω να μου κανουν καμια ζημια... 

Συγνώμη για το κατεβατο αλλα εχει καμια αναλογη εμπειρία? καποιος πολυ καλος γιατρος για τετοιες επεμβασεις σε δημοσιο νοσοκομειο??? Εχω τρελαθει, μ εχει ακινητοποιησει το αγχος.....

Θα σου προτεινα τον Σφακιανουδη γιατι ειναι ενας γιατρος με ενσυναισθηση και πολυ προσεκτικός. Ζημιά δεν θα σου έκανε.

τον πιστοφιδη γιατι ειναι εξειδικευμένος σε αυτο το κομμάτι των λαπαροσκοπησεων, αν και για εξωσωματική δεν με έπεισε να μείνω μαζι του.

Τον κολλιοπουλο στο Έλενα μου τον ειχε προτείνει η Τσεκούρα ως τον καλύτερο που έχουν εκεί και έτυχε να τον εχει μια συνάδερφος ως μαιευτήρα και περυσι έκανε μαζι του υστερεκτομη όπου ειχε να πει τα καλυτερα.

Εγω ως πρώτη ενέργεια θα έκλεινα ραντεβού στο ιασω με τον διευθυντη που κανει τις σαλπιγγογραφιες για επανάληψη στο μηχάνημα 3d που ειναι οτι πιο προηγμένο στην Ελλάδα. Το εχω ήδη κανει και στο προτείνω.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Laky είπε:

Κορίτσια τα κατεψυγμένα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσουν απ ότι τα φρέσκα; 

Απ οτι εχω διαβασει, απο ερευνες και στατιστικες, εχουν λιγακι μεγαλυτερες πιθανοτητες τα κατεψυγμενα.

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Ωορηξια κανουμε με ovitrelle τον μηνα της εμβρυομεταφορας; ξερεις;? (Γενικως εχει πολλους υπερηχους κ προετοιμασια;)

πρίν από 39 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μου να ρωτησω κατι μου ειπε ο γιατρος μ ετ την 15 μερα του κυκλου ..δενειναι πολυ νωρις ; Το εχετε ακουσει ξανα ;

Κι εμενα νωρις μου φαινεται. Ξερω οτι προσδιοριζεται απο την ωορηξια. Οποτε λογικα εκεινες τις μερες θα σου πει την ακριβή ημερομηνια..

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Natassou85 είπε:

Με τεχνητο κυκλο ειμαι κ μου φανηκε νωρις αλλα μου πε οτι το ενδομητριο μ ειναι παχυ κ απο τη στιγμη που ειναι τεχνητος ο κυκλος μας νοιαζει μονο αυτο.. εχω αγχωθει

Τι να σου πω; Ρωτα παλι να σου εξηγησει... Συνηθως οι γιατροί ξερουν την καθε περίπτωση...Δεν γνωριζω απο τεχνητους κυκλους οποτε δεν ειμαι και η καταλληλότερη...Απο αυτα που ακουω μου φάνηκε νωρίς...Θα σου πουν και τα αλλα κοριτσια...Μην αγχωνεσαι...

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ωορηξια κανουμε με ovitrelle τον μηνα της εμβρυομεταφορας; ξερεις;? (Γενικως εχει πολλους υπερηχους κ προετοιμασια;)

Κοριτσακι μου να μη σου πω ψεματα...εγω δεν  κανω τεχνητους...Το μηνα της ωορρηξίας δεν κανω οβιτρελ αλλα παρακολουθούμε το ωαριο υπερηχογραφικά και μετραμε lh για να βρούμε την αιχμη της και να υπολογίσουμε την εμβρυομεταφορα... Καλύτερα να σου πουν αλλα κορίτσια

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Τι να σου πω; Ρωτα παλι να σου εξηγησει... Συνηθως οι γιατροί ξερουν την καθε περίπτωση...Δεν γνωριζω απο τεχνητους κυκλους οποτε δεν ειμαι και η καταλληλότερη...Απο αυτα που ακουω μου φάνηκε νωρίς...Θα σου πουν και τα αλλα κοριτσια...Μην αγχωνεσαι...

Κοριτσακι μου να μη σου πω ψεματα...εγω δεν  κανω τεχνητους...Το μηνα της ωορρηξίας δεν κανω οβιτρελ αλλα παρακολουθούμε το ωαριο υπερηχογραφικά και μετραμε lh για να βρούμε την αιχμη της και να υπολογίσουμε την εμβρυομεταφορα... Καλύτερα να σου πουν αλλα κορίτσια

Θα τον ρωτησω τον γιατρο εννοειται.. αλλα θεωρησα οτι ηταν ατοπο να του κανω τετοιες ερωτησεις πριν καν μαθω αν εχω γονιμοποιημενα, κ κατα συνεπεια.. βλαστοκυστες. Και σιγουρα.. μεσα απο τα φορουμς, μαθαινουμε περισσοτερα!! Στο τελος θα γινουμε κι εμεις γιατροι ετσι οπως το παμε! Χαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

On 24/2/2022 at 1:10 ΜΜ, happiness79 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι, το EPA test το έκανες με μέθη ή όχι? Είμαι στη φάση που κάνουμε προετοιμασία ενδομητρίου για EPA test και ο γιατρός μου είπε ότι γίνεται χωρίς αναισθησία. Δε ρώτησα γιατί, αλλά υποθέτω ότι υπάρχει και η επιλογή της μέθης. Μου ακούγεται λίγο "κάπως" να μου κόψει κομμάτι εν ψυχρώ και σκέφτομαι να του πω για μέθη, γιατί κάπου έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μου και δε θέλω άλλη ταλαιπωρία. Ποια η δική σου εμπειρία? Πονάει? 

Καλησπέρα, πολλοί γιατροί προτείνουν να πάρουν δείγμα για ΕΡΑ ή για NGS χωρίς αναισθησία γιατί είναι πολύ γρήγορη διαδικασία. Επίσης, η μέθη αυξάνει το κόστος γιατί θα χρειαστείς αναισθησιολογο και δεν μπορεί να γίνει στο ιατρείο. Πολλές γυναίκες το έχουν κάνει κ είπαν ότι ο πόνος είναι σύντομος και ανεκτός. Σκέψου ότι υπάρχουν κ γυναίκες που κάνουν ωοληψια χωρίς μέθη. Ωστόσο, παρά τον πρόλογο, εγώ ΔΕΝ θα υπήρχε περίπτωση να το κάνω χωρίς αναισθησία!!!! Χαχαχαχα Αν και αν χρειαστώ επανάληψη για το ngs ο γιατρός μου είπε ότι θα το κάνουμε στο ιατρείο. Από τώρα το σκέφτομαι...

ΥΓ. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έγραψες για ανεβασμένη προλακτίνη. Επειδή κ η δική μου κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα είμαι σε χαμηλή αγωγή. Όμως, τόσο ο ενδοκρινολόγος όσο κ η προηγούμενη γυναικολόγος μου, μου έλεγαν να σταματάω τα χάπια καμία δεκαριά μέρα πριν την έναρξη των φαρμάκων για την ετ. Ο λόγος είναι ότι το χάπι της προλακτίνης αδρανοποιεί την υπόφυση κ υπάρχει κίνδυνος να μην έχεις καλή ανταπόκριση στα cyclacur. Να μην παχύνει δηλαδή ικανοποιητικά το ενδομήτριο κ να μην ανεβαίνει όσο θα θέλαμε η e2. Αν θέλεις, ρώτησε το στον γιατρό σου. Αυτό που σου είπα ισχύει με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα την έχεις κατεβάσει αρκετά, οπότε κ ν' ανέβει (λόγω άγχους κ φαρμάκων) δεν θα προλάβει ν' ανέβει πάνω από το όριο.

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια τη Δευτέρα έχω ωοληψια. Η προγεστερόνη μου είναι 0,62 και η οιστραδιόλη 2344. Είναι οκ;

Πολυ καλές και οι δυο τιμές! Καλη επιτυχία!

6 ώρες πρίν, despina. είπε:

Και μια ακομα χαζη ερωτηση...

Στο βραχυ πρωτοκολλο καταλαβαινεις οτι δεν εχει μεινει εγκυος επειδη ξεκιναει τη 2η μερα της περιοδου,στο μακρυ που ξεκινας νωριτερα πώς το καταλαβαινουν?
Γιατι παντα εχω την ελπιδα μη γινει κανα θαυμα πριν ξεκινησουμε...

Επισης μου χουν γραψει menopur και averkap.Μονο τις menopur παιρνω απο το Φαρμακειο ΕΟΠΥΥ?Τις averkap απο κανονικο φαρμακειο?

Επειδη ειχα κι εγω κατι τέτοια όνειρα και ανυσηχιες πριν 7 χρόνια. Ο τότε γιατρος με διαβεβαίωσε οτι αν συμβεί κατι τέτοιο το έμβρυο δεν θα πάθει τιποτα απο τα φαρμακα και απλα δεν θα εχω ωοθηλακια και ωορρηξία. Αλλα αυτο το μαθαίνεις μετα απο 12 μερες που παιρνεις φαρμακα. Προτίμησα να μην ερχομαι σε επαφή δυο φορές που εκανα μακρύ πρωτόκολλο.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εγώ εκανα 15η με βλαστοκυστες,ειχα ωοληψια 10η μερα κυκλου και παντα τοτε εκανα ωοληψιες καθωςμαζευα εμβρυα με φυσικους

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια τη Δευτέρα έχω ωοληψια. Η προγεστερόνη μου είναι 0,62 και η οιστραδιόλη 2344. Είναι οκ;

Και μενα παντα 0,4 ητανε.μια χαρα ειναι!!!μετα την ωοληψια θα παρεις προγεστερονη και τοτε ανεβαινει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...