Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 hours ago, Ele@n said:

Αχ, με πρόλαβες. Μου φάνηκαν κι εμένα πολλά. Πριν από τρία χρόνια ωοληψια εμβρυονεταφορα κόστιζαν στο κέντρο που ήμουν 3500 με κατάψυξη χωρίς χρέωση και άλλα 3000 μας κόστισε υστεροσκοπηση, βιοψία, προεμφυτευτικος και φάρμακα. Δεν πέρασα επιτροπή...

Μέτα τα 40 υποχρεωτικά βάζεις πάνω από δύο για να αυξήσεις τις πιθανότητες;

Υποχρεωτικά δεν νομίζω. Γιατί μια γνωστή μου τωρα στα 41-42 θα βάλει ένα την επόμενη εβδομάδα. Δική της επιλογή βέβαια 

4 hours ago, Μαριευα said:

Ειναι τοσο νωρις ακομα κοριτσι..να παρεις το χρονο σου,να το "πενθησεις" κ σιγα σιγα αφου καθαρισει το μυαλο σου,θα τα βαλεις κατω να δεις τι θα κανεις..Και γω αδιαβαστη ημουν..κ που να ξερα οτι θα πρεπε να μαι διαβασμενη..νομιζα οτι ολα τα εξηγουν οι γιατροι κ οτι αφου κοστιζει τοσο θα ναι οδιαιτερη η μεταχειριση...δεν ειναι ετσι...κ μεις οσο κ να διαβασουμε,δε γινομαστε γιατροι...κ ισως τα μισα που λεμε εδω να ειναι αρλουμπες..οσο πιο πολυ το ψαξεις παντως,ειδικα στο θεμα γιατρου καταλαβα,τοσο το καλυτερο..Κ οσο πιο καλα ενημερωθεις απο σοβαρες εγκυρες πηγες,τοσο το καλυτερο για να καταλαβαινεις τι σου λεει ο γιατρος κ τον αργανισμο σου..Σε ολες τις μεγαλες μας λενε οτι φταιει η ποιοτητα των ωαριων μας...Πληρωσες ομως πιο πολλα χρηματα απ το συνηθισμενο κ αρα θεωρω οτι ενα παραπανω θα πρεπε να χεις ισως μια καλυτερη αντιμετωπιση κ εξηγηση...Τωρα πια βεβαια δεν εχει σημασια...δες το οτι απλα ησουν ατυχη κ την αλλη φορα θα σαι τυχερη..Οι πιθανοτητες για μας οντως ειναι χαμηλες ανα προσπαθεια..οχι ομως ανυπαρκτες...ο γιατρος μου χε πει οτι καλο ποσοστο εχουμε με 4 προσπαθειες στα 42,43..Δεν ειναι απολυτα ομως αυτα τα νουμερα..Θα κανεις οτι μπορεις να βελτιωσεις την ποιοτητα..Εχεις ακομα περιθωριο πριν σκεφτεις τα δανεικα(αυτα εκει ειναι δε φευγουν)..

Αμαν αμαν!!!απαπαπα! Τι λες τωρα!Σοκ! Συμβαινουν αυτα!! Οχι μονο με επιβεβαιωσε ο γιατρος μου οτι ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες για διδυμα..μου εξηγησε οτι βλεπουμε διδυμες κυησεις σε μεγαλες γυναικες ειτε γιατι εβαλαν στην ετ 5,6 βλαστοκυστες,ειτε γιατι πηραν δανεικα 20αρας( κ παλι με μεταφορα ανω των 4)..αλλα κ ο δευτερος γιατρος μου συμφωνησε..κ η εμβρυολογος ηταν καθετη...Θα χει γραφτει σιγουρα στα ιατρικα χρονικα η κοπελα.. Και φτου φτου της θα χε μητρα πιτσιρικας εκτος απο αριστης ποιοτητας εμβρυα..Σαν τη γιαγια μου που εκανε στα 45 διπλες ωορρηξιες μες στο μηνα! Και επειδη ειχε ηδη τρια παιδια,εκανε απ τα 40 μεχρι τα 49 που της κοπηκε η περιοδος 7 εκτρωσεις! Αχ να μασταν ετσι κ μεις! Να συμπληρωσω οτι καπνιζε,επινε καθε βραδυ κονιακακι να ηρεμει που μεγαλωνε τρια παιδια,ηταν αγχωδης,ετρωγε οτι να ναι..Μακαρι να ειχα παρει απ αυτην αλλα μπα...

Κοριτσι εισαι εδω;; Μηπως να στελνες στη Sonne αυτα που μου χες γραψει εμενα για βελτιωση στην ποιοτητα των ωαριων σε μας τις μεγαλουλες..Εμενα με βοηθησαν πολυ..

Εχεις δίκιο. Νομιζω η κοπέλα ανέφερε πως η περίπτωση της θα καταγράφει στα ιατρικά δεδομένα

1 hour ago, Clouds said:

Καλησπέρα κοπέλες!

Σήμερα έκανα ωοληψια και το ενδομήτριο μου ήταν 6,5  Μου είπαν να συνεχίσω να παίρνω τα Σικλακουρ καινα ξεκινήσω τα ουλτρουζεσταν Ερώτηση: το ουλτρουζεσταν παχαίνει το ενδομήτριο; 

Όταν λένε το ενδομήτριο πρέπει να είναι πάνω από 8, πότε εννοούν ότι πρέπει να είναι;Μέχρι την ωοληψια η και μετά;

Το ενδομήτριο πρεπει να ειναι 7.5 το λιγοτερο για να μπορέσει να γίνει η εμφύτευση. Δεν εχει σημασία αν θα φτάσει την μέρα της ωοληψίας ή την επόμενη μέρα της ετ. Απλώς επειδή η τελευταία μέτρηση γίνεται την μέρα της ετ γι αυτο θελουμε τοτε να εχει φτάσει τόσο. Τα ουτρο εννοείται θα τα πάρεις κανονικά όπως σου είπαν. Την ημέρα της ετ ζητα να γίνει υπέρηχος πριν για να σου φύγει το άγχος.

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Nels said:

Θα σας πω και εγώ εν συντομία την ιστορία μου γιατί βλέπω ότι είναι πολλές κοπέλες κοντα στην ηλικία μου (κλείνω τα 42 σε ένα μηνα) με πολλές αποτυχίες και ερωτηματικα για το τι πήγε στραβά. Ο αρχικος λόγος που καταφύγαμε στην εξωσωματικη ήταν ολιγοασθενοτερατοσπερμια του άντρα μου. Οι δικές μου ορμόνες ήταν και είναι σχετικά καλές, ΑΜΗ πέρυσι 1.8  έχω κάνει όλες τις εξετάσεις (πρέπει να ήμουν η μοναδική που έχει πάει στην Οικονομοπουλο, η οποια είναι εξαιρετική, και δεν είχε να μου προτείνει να κάνω κάτι εξτρα) και έχω καλη ανταπόκριση στη διέγερση. Στη πρώτη μου προσπάθεια πριν ένα χρόνο από τα 4 ωριμα ωαρια καταλήξαμε σε 2 αριστες βλαστοκυστες, δυστυχώς με μηδενική χοριακη. Στη 2η προσπάθεια από τα 7 ωριμα ωαρια καταλήξαμε σε 2 αριστες και μια πολύ καλή βλαστοκυστες. Η μεταφορά των 2 άριστων βλαστοκυστων κατέληξε σε παλινδρομη λόγω χρωμοσωμικης ανωμαλίας όπως αποδείχτηκε από την βιοψια. Στην τρίτη μου πρόσφατη προσπάθεια μετά από νέα διέγερση ελήφθησαν 13 ωαρια εκ των οποίων τα 10 ωριμα και καταλήξαμε σε 5 βλαστοκυστες, 3 πολλή καλής ποιότητας και 2 μεσαίας. Επειδή δεν ήθελα να ξαναπεράσω πάλι την σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση πιθανής αποβολής, κάναμε προεμφυτευτικο έλεγχο σε αυτά τα 5 και στο ένα που είχα ήδη στην καταψυξη. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υγιές εμβρυο, 3 παθολογικά και 2 για τα οποία δε μπορούσε να βγει αποτέλεσμα,  λόγω κακού δείγματος?, Λόγω κακού dna? Κανείς δε ξέρει να μου πει τι έφταιξε. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος και η πιθανότητα υγιούς εμβρυου πάνω από 41 είναι όπως αποδείχτηκε και βάσει βιβλιογραφίας ένα 20% μαξ. Από τα 42 πέφτει στο 10% και μετά τα 43 μειώνεται ακόμη παραπάνω. Οπότε όλες οι αποτυχίες μετά από εμβρυομεταφορα στην ηλικία των 40+ είναι στατιστικά αναμενόμενες. Ελπίζουμε αυτό το ένα να είναι το τυχερο μας και να γίνει το παιδάκι μας. Αν όχι θα συνεχίσω την προσπάθεια για ένα χρόνο με φυσικούς, θεωρώ ότι οι ορμόνες σε αυτη την ηλικία ακόμη και αν η γυναίκα ανταποκρίνεται στα φάρμακα, δεν έχουν αποτέλεσμα γιατί ζορίζονται οι ωοθηκες για παραπανω ωαρια με αποτέλεσμα να είναι μη ποιοτικά. Επίσης και σε μικρότερες ηλικίες το ποσοστό των υγειων ωαριων είναι περίπου 50%, οπότε και με δοτρια να συνέχιζα μετά τα 43, σίγουρα θα έκανα πάλι προεμφυτετικο.

Αυτο που λες για την ποιοτητα ωαριων οτι ειναι ιδανικη μονο σε φυσικο κυκλο μου το χουν πει off the record και φιλος γιατρος κ εμβρυολογος φιλη..Ο γιατρος μου επιμενει να μου λεει οτι ειναι ολα σχετικα κ θεμα τυχης σε τι κυκλο θα πεσεις κ εξαρταται απ τη γυναικα κ ας ειναι μεγαλη..απλα ιδανικα για μας πιο ηπιες διεγερσεις με λιγες ορμονες(τωρα το θυμηθηκε εντωμεταξυ,γιατι στην πρωτη μου διεγερση μου δωσε φουλ δοση..κ πηραμε τον πουλο βεβαια)..

Να σε ρωτησω κοριτσι..Οταν λες φυσικο εννοεις σκετο φυσικο η και με σερπαφαρ ας πουμε που πηρα εγω σ αυτον τον κυκλο; Το πηρα καθαρα μονο μπας κ βγαλω περισσοτερα ωαρια..ωορρηξια κανω κανονικα..

πρίν από 19 λεπτά , Μαριευα είπε:

Αυτο που λες για την ποιοτητα ωαριων οτι ειναι ιδανικη μονο σε φυσικο κυκλο μου το χουν πει off the record και φιλος γιατρος κ εμβρυολογος φιλη..Ο γιατρος μου επιμενει να μου λεει οτι ειναι ολα

Η φύση είναι προγραμματισμένη να κατεβαζει πρώτα τα καλά ωαρια κ να αφηνει τα σκάρτα οποτε γιαυτο στους φυσικούς κύκλους ειναι το επιλεγμένο ωάριο.  Με τα φάρμακα υπερβαίνει εαυτό ο οργανισμός κ βγαζει οτι εχει αποθήκη. Φυσικα παιζει ρόλο κ ο κύκλος απλα η φυσική επιλογή είναι κάτι που δεν μπορούν να φτάσουν ακομα οι γιατροί. 

πρίν από 28 λεπτά , Clouds είπε:

Πότε γίνεται η τελευταία μέτρηση;

Αφού υπάρχει πρόβλημα με το ενδομητριο πρέπει να συνενοηθεις με το γιατρο αν θα γίνει σε αυτόν τον κύκλο η μεταφορά.  Δεν μπορεί να σου κάνει εμβρυομεταφορα με λεπτο ενδομητριο εκτός κ αν κάνει απατεώνια.  Τα ουτρο στα δίνει για αλλο λόγο οποτε πρέπει να τα πάρεις.  

• Ευχαριστώ 2

1 hour ago, Clouds είπε:

Την ημέρα της έμβρυο μεταφοράς η την ημέρα μέτρησης πριν ξεκινήσω το ultrogestan; Το γνωρίζουμε στα σίγουρα; Με έχει φάει αυτό το ερώτημα...Δεν ξέρω τι να αποφασίσω ..

Εσύ δηλαδή έκανες την τελευταία μέτρηση;; Δεν θα σε δει ξανά ο Γιατρός μέχρι την εβρυομεταφορα;;; 

πρίν από 42 λεπτά , Μαριευα είπε:

Αυτο που λες για την ποιοτητα ωαριων οτι ειναι ιδανικη μονο σε φυσικο κυκλο μου το χουν πει off the record και φιλος γιατρος κ εμβρυολογος φιλη..Ο γιατρος μου επιμενει να μου λεει οτι ειναι ολα σχετικα κ θεμα τυχης σε τι κυκλο θα πεσεις κ εξαρταται απ τη γυναικα κ ας ειναι μεγαλη..απλα ιδανικα για μας πιο ηπιες διεγερσεις με λιγες ορμονες(τωρα το θυμηθηκε εντωμεταξυ,γιατι στην πρωτη μου διεγερση μου δωσε φουλ δοση..κ πηραμε τον πουλο βεβαια)..

Να σε ρωτησω κοριτσι..Οταν λες φυσικο εννοεις σκετο φυσικο η και με σερπαφαρ ας πουμε που πηρα εγω σ αυτον τον κυκλο; Το πηρα καθαρα μονο μπας κ βγαλω περισσοτερα ωαρια..ωορρηξια κανω κανονικα..

Και εγώ έχω αρχίσει να το πιστεύω ότι η φύση κάνει ότι καλύτερο μπορει. Έχω φιλες με άσχημο ορμονικο προφίλ και καμια ανταποκριση σε διεγερση που τα καταφέρανε σχετικά σύντομα με αποκλειστικά φυσικούς. Και την τελευταία φορά είχα ζητήσει από το γιατρό μου φυσικούς αλλά με έπεισε οτι λόγω της καλής μου ανταπόκρισης στη διέγερση αξιζε να το προσπαθήσουμε άλλη μια φορά. Παντως αν δεν πάει καλά η εμβρυομεταφορα μου θα προσπαθήσω με τελείως φυσικούς κύκλους για αρχή για να δω το ποσοστό γονιμοποιησεων. Ίσως ενδιάμεσα να κάνω και το τροποποιημενο πρωτοκολλο με Femara αν δω ότι οι τελειως φυσικοί καθυστερούν.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Anna G είπε:

Εσύ δηλαδή έκανες την τελευταία μέτρηση;; Δεν θα σε δει ξανά ο Γιατρός μέχρι την εβρυομεταφορα;;; 

Αφού μου είπε να ξεκινήσω ουλτρουζεσταν που σημαίνει ότι θα πάω με κάτω από 7 ενδομήτριο;;; Για αυτό έχω πελαγωσει... Και ρωτάω εάν μπορεί να παχύνει αυτές τις 4 μέρες...

Μαζεύω τόσο πολύ καιρό ενα- ένα...

Δεν ξέρω τι να κάνω.

1 hour ago, linaa said:

Η φύση είναι προγραμματισμένη να κατεβαζει πρώτα τα καλά ωαρια κ να αφηνει τα σκάρτα οποτε γιαυτο στους φυσικούς κύκλους ειναι το επιλεγμένο ωάριο.  Με τα φάρμακα υπερβαίνει εαυτό ο οργανισμός κ βγαζει οτι εχει αποθήκη. Φυσικα παιζει ρόλο κ ο κύκλος απλα η φυσική επιλογή είναι κάτι που δεν μπορούν να φτάσουν ακομα οι γιατροί. 

Αφού υπάρχει πρόβλημα με το ενδομητριο πρέπει να συνενοηθεις με το γιατρο αν θα γίνει σε αυτόν τον κύκλο η μεταφορά.  Δεν μπορεί να σου κάνει εμβρυομεταφορα με λεπτο ενδομητριο εκτός κ αν κάνει απατεώνια.  Τα ουτρο στα δίνει για αλλο λόγο οποτε πρέπει να τα πάρεις.  

Και ξερεις τωρα πως το σκεφτηκα εγω..λεω αφου ουτως η αλλως στον καθε μηνα αυτο το ενα το καλυτερο εκει θα ναι,γιατι(χωρις πολλες ορμονες βεβαια) να δω μπας κ πετυχω κ δευτερο η τριτο καλο..Του καλου του αλλοιωνει την ποιοτητα το σερπαφαρ; Δε νομιζω γιατι πηραμε την Τεταρτη τρια..τα δυο πολυ καλη ποιοτητα..Θα το ξαναδω ομως,αναλογα τις γονιμοποιησεις αν θα παω σε τελειως φυσικο..

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Υποχρεωτικά δεν νομίζω. Γιατί μια γνωστή μου τωρα στα 41-42 θα βάλει ένα την επόμενη εβδομάδα. Δική της επιλογή βέβαια 

Εχεις δίκιο. Νομιζω η κοπέλα ανέφερε πως η περίπτωση της θα καταγράφει στα ιατρικά δεδομένα

Το ενδομήτριο πρεπει να ειναι 7.5 το λιγοτερο για να μπορέσει να γίνει η εμφύτευση. Δεν εχει σημασία αν θα φτάσει την μέρα της ωοληψίας ή την επόμενη μέρα της ετ. Απλώς επειδή η τελευταία μέτρηση γίνεται την μέρα της ετ γι αυτο θελουμε τοτε να εχει φτάσει τόσο. Τα ουτρο εννοείται θα τα πάρεις κανονικά όπως σου είπαν. Την ημέρα της ετ ζητα να γίνει υπέρηχος πριν για να σου φύγει το άγχος.

Πώς γίνεται τελευταία στιγμή μέτρηση; Δλδ τα αποψυγμενα έμβρυα θα τα ξαναπαγώσουν εάν το ενδομήτριο ΔΕΝ είναι οκ;

1 hour ago, Clouds said:

Πότε γίνεται η τελευταία μέτρηση;

Οχι οχι μην πελαγωνεις να αγχωνεσαι..το πρωτο πραμα που κοιτανε ειναι να ναι οκ το ενδομητριο..εδω εμενα λυσαγε να το μετραει καθε φορα χωρις να παιζει ετ στο συντομο μελλον..για να κραταει αρχειο,να ξερει τι κανει ο οργανισμος μου..Ετσι κ ο γιατρος σου το πιθανοτερο ξερει πως αντιδρας κ θα χει αισιοδοξια οτι θα μεγαλωσει...οθτως η αλλως θα σου δινε τα χαπια κ αν δει τελευταια στιγμη οτι δεν ειναι αρκετο,ομορφα θα σου πει να συνεχισεις χαπι να πατε στον επομενο μηνα που να φτιαξει κ αλλο..

16 minutes ago, Clouds said:

Πώς γίνεται τελευταία στιγμή μέτρηση; Δλδ τα αποψυγμενα έμβρυα θα τα ξαναπαγώσουν εάν το ενδομήτριο ΔΕΝ είναι οκ;

Ναι δε θα τα ξεπαγωσει..τελευταια στιγμη τα ξεπαγωνουν..Θα σε δει στον υπερηχο κ θα δωσει το οκ

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Σήμερα ήταν 6,5...12 μέρα κύκλου και μέρα ωοληψιας. Τι να περιμένω...Ξεκίνησα στη μία το μεσημέρι τα ουλτρουζεσταν, πήρα και στις 7 θα πάρω και στις 12 το βράδυ και... τι να περιμένω...

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Clouds είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι με αυτό. Ισχύει ότι θέλουν το ενδομήτριο 7-7,5 αλλά όταν ξεκινάς σικλακιουρ ενισχύεται και ανεβαίνει. Λογικά θα το πιάσεις αυτό το νούμερο. Αν πάλι σε τρώει και σε αγχώνει πάρε την Δευτέρα τηλέφωνο να ρωτήσεις τη μαία τι ακριβώς ισχύει. Εμένα δεν το ξαναμετράει στην ετ.

πρίν από 15 λεπτά , Μαριευα είπε:

Οχι οχι μην πελαγωνεις να αγχωνεσαι..το πρωτο πραμα που κοιτανε ειναι να ναι οκ το ενδομητριο..εδω εμενα λυσαγε να το μετραει καθε φορα χωρις να παιζει ετ στο συντομο μελλον..για να κραταει αρχειο,να ξερει τι κανει ο οργανισμος μου..Ετσι κ ο γιατρος σου το πιθανοτερο ξερει πως αντιδρας κ θα χει αισιοδοξια οτι θα μεγαλωσει...οθτως η αλλως θα σου δινε τα χαπια κ αν δει τελευταια στιγμη οτι δεν ειναι αρκετο,ομορφα θα σου πει να συνεχισεις χαπι να πατε στον επομενο μηνα που να φτιαξει κ αλλο..

Ναι δε θα τα ξεπαγωσει..τελευταια στιγμη τα ξεπαγωνουν..Θα σε δει στον υπερηχο κ θα δωσει το οκ

Είναι 3 ημερών και θέλει να πάνε βλαστοκυστες.Οποτε ποια είναι αυτή η τελευταία στιγμή;  Θα τα ξεπαγωσουν και γω δεν ξέρω τι ενδομήτριο θα έχω. Μόνο σήμερα ξέρω ότι ήταν 6,5. Στα ενδιάμεσα δεν το μετρούσε διότι δεν επρόκειτο να κάνω ετ παρά μόνο ωοληψια...

πρίν από 25 λεπτά , Μαριευα είπε:

Και ξερεις τωρα πως το σκεφτηκα εγω..λεω αφου ουτως η αλλως στον καθε μηνα αυτο το ενα το καλυτερο εκει θα ναι,γιατι(χωρις πολλες ορμονες βεβαια) να δω μπας κ πετυχω κ δευτερο η τριτο καλο..Του καλου του αλλοιωνει την ποιοτητα το σερπαφαρ; Δε νομιζω γιατι πηραμε την Τεταρτη τρια..τα δυο πολυ καλη ποιοτητα..Θα το ξαναδω ομως,αναλογα τις γονιμοποιησεις αν θα παω σε τελειως φυσικο..

Τα φάρμακα και οι ορμόνες δεν αλλοιώνουν την ποιότητα των ωαρίων. Απλά όταν κατεβάζει πολλά με τις ορμόνες είναι λογικό να πάρεις και κάποια όχι τόσο καλά. Αυτό βέβαια ισχύει και στον φυσικό κύκλο, μπορεί να είναι άδειο ή να μην είναι καλό. Δεν είναι όλοι οι κύκλοι ίδιοι και θέλει λίγο παραπάνω υπομονή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι με αυτό. Ισχύει ότι θέλουν το ενδομήτριο 7-7,5 αλλά όταν ξεκινάς σικλακιουρ ενισχύεται και ανεβαίνει. Λογικά θα το πιάσεις αυτό το νούμερο. Αν πάλι σε τρώει και σε αγχώνει πάρε την Δευτέρα τηλέφωνο να ρωτήσεις τη μαία τι ακριβώς ισχύει. Εμένα δεν το ξαναμετράει στην ετ.

Μα με Σικλακουρ και ντερμερστιλ και αυξητική ένεση είμαι 12 μέρα στο 6,5.Ποτε θα αυξηθεί εφόσον ξεκίνησα ουλτρουζεσταν; Άστα να πάνε είμαι σήμερα ..

13 minutes ago, Clouds said:

Είναι 3 ημερών και θέλει να πάνε βλαστοκυστες.Οποτε ποια είναι αυτή η τελευταία στιγμή;  Θα τα ξεπαγωσουν και γω δεν ξέρω τι ενδομήτριο θα έχω. Μόνο σήμερα ξέρω ότι ήταν 6,5. Στα ενδιάμεσα δεν το μετρούσε διότι δεν επρόκειτο να κάνω ετ παρά μόνο ωοληψια...

Εντυπωση μου κανει να μη στο μετραγε..θα το εβλεπε αυτος απλα δε στο λεγε..μη νομιζεις οτι καθονται να μας εξηγουν αμα δε ρωταμε..Εισαι σε μεγαλη κλινικη που καμια φορα βρισκεις καποιον στο τηλ να παρεις να ρωτησεις μια μαια; Ποτε σου βαλε την ετ;

12 minutes ago, Clouds said:

Μα με Σικλακουρ και ντερμερστιλ και αυξητική ένεση είμαι 12 μέρα στο 6,5.Ποτε θα αυξηθεί εφόσον ξεκίνησα ουλτρουζεσταν; Άστα να πάνε είμαι σήμερα ..

Το σικλακουρ θα στο μεγαλωνει..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...