Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Απλά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο να κάνω ωοληψίες με ¨τραυματισμένη" μήτρα....

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει! Από τις ωοθήκες σου παίρνουν το ωάριο κατευθείαν, η μήτρα δεν εμπλέκεται καθόλου σε αυτή τη φάση! Διαφορετικά δε θα στο πρότεινε κι ο γιατρός! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Το μακρύ προτείνεται σε μικρότερες ηλικίες και σε κοπέλες που κανουν αρκετά ωάρια ώστε να μην σοκαριστεί ο οργανισμος τους.

Τωρα με προβληματισες...γιατι εγω δεν ειμαι νεα κοπελα.Ειμαι 40,5!

Ειχα την εντυπωση οτι το μακρυ ζοριζει περισσοτερο τον οργανισμο γιατι ειναι πιο πολλες μερες τα φαρμακα...οχι?

11 ώρες πρίν, despina. είπε:

Σε θαυμαζω να ξερεις!Αν αυτο που κανουμε εμεις θελει δυναμη μια φορα,αυτο που κανεις εσυ θελει δυναμη 100φορες!Μην το σκεφτεσαι κ προχωρα!Καλη επιτυχια

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Κι Εγώ λέω ότι πει ο Θεός. Αν είναι δύο, ας είναι.. Δύσκολα σίγουρα... Αλλά Γερά να είναι μόνο. Εύχομαι και σε σένα γρήγορα να κρατάς το αγγελούδι σου.

• Μου αρέσει 3

Και μια ακομα χαζη ερωτηση...

Στο βραχυ πρωτοκολλο καταλαβαινεις οτι δεν εχει μεινει εγκυος επειδη ξεκιναει τη 2η μερα της περιοδου,στο μακρυ που ξεκινας νωριτερα πώς το καταλαβαινουν?
Γιατι παντα εχω την ελπιδα μη γινει κανα θαυμα πριν ξεκινησουμε...

Επισης μου χουν γραψει menopur και averkap.Μονο τις menopur παιρνω απο το Φαρμακειο ΕΟΠΥΥ?Τις averkap απο κανονικο φαρμακειο?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια τη Δευτέρα έχω ωοληψια. Η προγεστερόνη μου είναι 0,62 και η οιστραδιόλη 2344. Είναι οκ;

Καλημερα! Με το καλο η ωοληψια σου! Ποσα ωριμα βλεπουν στον υπερηχο;? Σουπερ η οιστραδιολη! (Προγεστερονη δεν ξερω.. δεν ειχα κανει εγω)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Στο βραχυ πρωτοκολλο καταλαβαινεις οτι δεν εχει μεινει εγκυος επειδη ξεκιναει τη 2η μερα της περιοδου,στο μακρυ που ξεκινας νωριτερα πώς το καταλαβαινουν?

Επισης μου χουν γραψει menopur και averkap.Μονο τις menopur παιρνω απο το Φαρμακειο ΕΟΠΥΥ?Τις averkap απο κανονικο φαρμακειο?

Στο μακρύ κανείς καταστολή του κύκλου με τις αβερκάπ στις γράφει ο γιατρός ναι απο κανονικό Φαρμακειο , εγω είχα πάρει κ αντισυλληπτικά 

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια! Arvekap απο κανονικο φαρμακειο ναι. 

• Μου αρέσει 1

Just now, silvy22 είπε:

Στο μακρύ κανείς καταστολή του κύκλου με τις αβερκάπ στις γράφει ο γιατρός ναι απο κανονικό Φαρμακειο , εγω είχα πάρει κ αντισυλληπτικά 

Τι σημαινει καταστολη?Αφου θα αδιαθετησω κανονικα?

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα! Με το καλο η ωοληψια σου! Ποσα ωριμα βλεπουν στον υπερηχο;? Σουπερ η οιστραδιολη! (Προγεστερονη δεν ξερω.. δεν ειχα κανει εγω)

Νομίζω πως είναι πολύ χαμηλή η προγεστερόνη. Υπάρχει κάποια κοπέλα μου πει πότε ξεκίνησε να παίρνει;

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Δεν έχω ιδέα τι βλέπουν. Δεν ασχολείται και κανένας στο δημόσιο για να σου πει. Τη μια έβλεπε 5, μετά έβλεπε 4 μετά δε ξσναμιλησε. Με 2500 σχεδόν οιστραδιόλη ούτως ή άλλως δε κολλάει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Laky είπε:

Κορίτσια τη Δευτέρα έχω ωοληψια. Η προγεστερόνη μου είναι 0,62 και η οιστραδιόλη 2344. Είναι οκ;

Laky καλή επιτυχία! Σε τι μονάδες ειναι μετρημένη η οιστραδιόλη σου; Γιατί υπάρχουν δυο διαφορετικές μονάδες .

Ούτως ή άλλως είναι καλή η δική σου σε οποία μονάδα μέτρησης είναι. Προγεστερονη εμένα δεν μου ζήτησαν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , amelie77 είπε:

Laky καλή επιτυχία! Σε τι μονάδες ειναι μετρημένη η οιστραδιόλη σου; Γιατί υπάρχουν δυο διαφορετικές μονάδες .

Ούτως ή άλλως είναι καλή η δική σου σε οποία μονάδα μέτρησης είναι. Προγεστερονη εμένα δεν μου ζήτησαν. 

Για τη προγεστερόνη ανησυχώ. Η Ε2 είναι σίγουρα καλή.

Κοριτσια καλησπερα, ελπιζω να ειστε ολες καλα κ δυνατες.Σας ειχα ξαναρωτησει για καποια πραγματα... Μονο που δεν ειχα κανει ακομα σαλπιγγογραφια...Εκει που νομιζα θα έχουμε μονο ενα μέτριο προβλημα με το σπερμα. Η σαλπιγγογραφια μου δεν δειχνει ξεκαθαρα, αλλα σιγουρα η διάγνωση λεει κ στις δυο υδροσαλπιγγα στους κωδωνες κ κατακρατηση σκιαγραφικου εκει λογω περικωδωνικων συμφυσεων. Πηγα τις εδειξα σ εναν γιατρο (2η φορα τον ειδα). Μου ειπε χωρις να δειχνει ξεκαθαρα η εξεταση, στο πενταλεπτο πρεπει να κανω λαπαροσκοπηση κ αναλόγως τι βρισκουν εκεινη την στιγμη κ αν δεν εχουν χαλασει οι κροσσοι μπορει να φτιάχνονται, αλλιως στις κοβουμε εκεινη την ωρα τις σαλπιγγες γιατι ειναι αχρηστες κ στις πεταμε κ μετα αμα θες παιδι κανεις εξωσωματικη. Ετσι απλα κ γρηγορα....... Σιγουρα θα πάω κ σε αλλους γιατρούς αλλα δεν εχω ιδεα σε ποιόν, δεν θελω να μου κανουν καμια ζημια... 

Συγνώμη για το κατεβατο αλλα εχει καμια αναλογη εμπειρία? καποιος πολυ καλος γιατρος για τετοιες επεμβασεις σε δημοσιο νοσοκομειο??? Εχω τρελαθει, μ εχει ακινητοποιησει το αγχος.....

• Λυπημένη/-ος 1

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Ειμαι σε αναμονη περιοδου απο μερα σε μερα για να ξεκινησω διεγερση με puregon 150 και επαφες. Βγηκα ομως θετικη στον covid απο προχθες. Μηπως ξερει καποια κοπελα εαν επιτρεπεται διεγερση ενω νοσεις? Γιατι καπου διαβασα οτι τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες θρομβωσης. Δεν εχω βρει ακομη τον γιατρο μου για να ρωτησω.

1 hour ago, Laky said:

Για τη προγεστερόνη ανησυχώ. Η Ε2 είναι σίγουρα καλή.

Κοπέλα μου, με το καλό η προσπάθειά σου! Πριν την ωοληψια τη θέλουν χαμηλή την προγεστερονη ιδανικά κάτω από 1,5 αλλιώς η εμβρυομεταφορα συνήθως γίνεται σε άλλον κύκλο. 

Μετά την ωοληψια τη θέλουν να ανεβαίνει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...