Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Μαριευα είπε:

Αν δεν κανω λαθος συχνα λενε τα κοριτσια εδω οτι η 9η μερα ισως ειναι νωρις..σιγουρα για το τεστ ουρων αλλα κ νομιζω και για τη χοριακη..μηπως να μη χανεις ακομα ελπιδα;;

Δεν ξέρω.. Έχω υποστεί τόσες απογοητεύσεις, τόσα σκαμπανεβάσματα.. Δεν νομίζω ότι τώρα θα με θυμηθεί η τυχη. Κρίμα γιατί ήταν το μοναδικό μας έμβρυο και όλα ήταν ιδανικά (και προεμφυτευτικός). Ίσως θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλες λύσεις πια ή να σταματήσουμε να θέλουμε να γίνουμε γονείς. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, το άρθρο με τίτλο "Τηλεργασία: Ποιες κατηγορίες εργαζομένων μπορούν να κάνουν αίτηση" το πετύχατε, που λέει ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε οποιοδήποτε στάδιο της εξωσωματικής μπορούν να αιτηθούν τηλεργασία στον εργοδότη τους. Με μία αναζήτηση στο ίντερνετ θα το βρείτε, το δίνω σε περίπτωση που δεν το έχει πετύχει καμιά σας..

(έκανα ένα προηγούμενο ποστ με το λινκ μέσα αλλά δεν με άφησε να το ανεβάσω)

• Μου αρέσει 2

40 minutes ago, agg83 said:

Δεν ξέρω.. Έχω υποστεί τόσες απογοητεύσεις, τόσα σκαμπανεβάσματα.. Δεν νομίζω ότι τώρα θα με θυμηθεί η τυχη. Κρίμα γιατί ήταν το μοναδικό μας έμβρυο και όλα ήταν ιδανικά (και προεμφυτευτικός). Ίσως θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλες λύσεις πια ή να σταματήσουμε να θέλουμε να γίνουμε γονείς. 

Ω κοριτσι..λυπαμαι που νοιωθεις ετσι..να σιγουρευτεις πρωτα το Σαββατο..αν δεν ειναι καλο το αποτελεμα τοτε να παρεις το χρονο σου..μπορει να ξαναβρεις δυναμη κ αντοχες να συνεχισεις..δεν ξερεις ποτε..γιατι να μην εισαι και συ τυχερη καποια στιγμη..κ στατιστικα αν το δεις,μετα απο τοσες αποτυχιες..

Καλησπέρα! Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από υστεροσκόπηση να μου πει δυο λόγια; Εχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα για διαγνωστική υστεροσκόπηση αλλά ακούω αίθουσα χειρουργείου, προεγχειρητικός έλεγχος και ο,τι θα μείνω κάμποσες ώρες εκεί και έχω αγχωθεί. Ακούγεται πιο πολύπλοκο από την ωοληψία. Στο Ιασ θα την κάνω

1 hour ago, agg83 said:

Καλησπέρα κι από εμένα. Μετά την ετ 1/11 μου είπε ο γιατρός να κάνω χοριακή σήμερα (9η μέρα;) η οποία βγήκε αρνητική. Μου είπε να την επαναλάβω το σάββατο αλλά δεν ελπίζω.. Δυστυχώς..

Τι μετέφερες βλαστοκυστες??Εγώ πχ με βλαστοκυστη 5ημερων έκανα χοριακη 9μερα, αν εσύ έβαλες έμβρυα 3μερων καλό θα ήταν  να περιμένεις ως την 12η!Μην απογοητεύεσαι!!+

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Mimi87 είπε:

Τι μετέφερες βλαστοκυστες??Εγώ πχ με βλαστοκυστη 5ημερων έκανα χοριακη 9μερα, αν εσύ έβαλες έμβρυα 3μερων καλό θα ήταν  να περιμένεις ως την 12η!Μην απογοητεύεσαι!!+

Ναι μια βλαστοκύστη.. 

1 hour ago, agg83 είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα. Μετά την ετ 1/11 μου είπε ο γιατρός να κάνω χοριακή σήμερα (9η μέρα;) η οποία βγήκε αρνητική. Μου είπε να την επαναλάβω το σάββατο αλλά δεν ελπίζω.. Δυστυχώς..

Κορίτσι μου ευχομαι να αλλάξουν τα πάντα το Σάββατο όπως και να έχει όμως λογικό να σε παίρνει από κάτω και να απογοητεύεσαι. Θέλει χρόνο να ηρεμήσεις και να γεμίσεις μπαταρίες για τα επόμενα βήματα. Ευχομαι να μη χρειαστεί!

• Ευχαριστώ 1

25 minutes ago, agg83 said:

Ναι μια βλαστοκύστη.. 

Εύχομαι να ήταν νωρίς και το Σάββατο να πάρεις μια θετικοτατη χοριακη!!Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά Κάνε υπομονή όμως που ξέρεις μπορεί να άργησε η εμφύτευση!Υπομονή και δυναμη

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, agg83 είπε:

Σου εύχομαι ολόψυχα το Σάββατο να είναι η μέρα σου και να μας δώσεις κι εμάς κουράγιο να συνεχίσουμε ...

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, armousi είπε:

Καλησπέρα! Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από υστεροσκόπηση να μου πει δυο λόγια; Εχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα για διαγνωστική υστεροσκόπηση αλλά ακούω αίθουσα χειρουργείου, προεγχειρητικός έλεγχος και ο,τι θα μείνω κάμποσες ώρες εκεί και έχω αγχωθεί. Ακούγεται πιο πολύπλοκο από την ωοληψία. Στο Ιασ θα την κάνω

Εκανα εγω μεσα Οκτωβρη.. μπηκα 8κ30 και 2 ειχα τελειωσει..δεν θα καταλαβεις τιποτα.. εγω βεβαια την εκανα στο κεντρο εξωσωματικης..μονο αντιβιωση πηρα..εκανα καρδιογραφημα λογω ναρκωσης απλα που αυτο αν εχεις 6μηνου δεν ζητανε αλλο..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ok σε ευχαριστώ! 

Οχι, δεν με ενοχλούσε καθολου. Εντωμεταξύ τόσες φορές εχω βάλει, 1η φορα συνέβη. Και εμεινα και αρκετή ωρα ξαπλωμένη. 

Εγω ιδανικά θα ήθελα να τα παίρνω και τα δυο απο το στόμα γιατί μετα ειμαι λες και εχω πιει 3 κρασάκια :P 

Μόνο 3 κρασάκια.......???? εγώ θα έλεγα και κάτι παραπάνω :smile: τέτοια ζάλη και θολούρα δεν είχα νιώσει ποτέ...άντεξα για 2 συνεχόμενες μέρες, μετά άλλαξε ο τρόπος χορήγησης 

7 hours ago, agg83 said:

Πόσο βγήκε κορίτσι μου και σου είπε να επαναλάβεις; 

6 hours ago, armousi said:

Ο προεγχειρητικός έλεγχος είναι μια τυπική διαδικασία που γίνεται πάντα όταν υπάρχει νάρκωση. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, είναι μια διαδικασία που κρατάει μερικά λεπτά, ειδικά όταν είναι μόνο διαγνωστική. Θα ξυπνήσεις σε 15-20 λεπτά, μετά θες και άλλη μισή με μία ώρα να συνέλθεις από την μέθη και πας σπίτι σου χωρίς πόνους

2 hours ago, EvgeniaCher said:

Μόνο 3 κρασάκια.......???? εγώ θα έλεγα και κάτι παραπάνω :smile: τέτοια ζάλη και θολούρα δεν είχα νιώσει ποτέ...άντεξα για 2 συνεχόμενες μέρες, μετά άλλαξε ο τρόπος χορήγησης 

Α εσένα σε βαράει γερά. Φαντάζομαι είναι και θέμα οργανισμού. Πάντως το Σάββατο που είχα πάει σε έναν γάμο και τα πήρα και τα 2 από το στόμα, πήγα έτοιμη μεθυσμένη στο πάρτυ. Τέλεια πέρασα!! :lol:

• Χαχα 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...