Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Νομίζω προτρέψει λίγο ο γιατρός,αν έχεις αρκετά γιατί να μην τα αφήσεις να προχωρήσουν σε βλαστοκυστες..τώρα αν γενικά κάνεις λίγα..ίσως για αυτό το πρότεινε... Πάντως ξέρω και εγώ πολλές κοπέλες που έμειναν με 3ων ημερών!

Γραμμένες οι πρώτες θα ναι.. έτσι βγαίνουν 150.. ίσως το ψάξω λίγο παραπάνω.. θα δω.. ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Μήπως ήδη απ' τον υπέρηχο βλέπει λίγα?? Και δεν θέλει να το ρισκάρει?

Ευχαριστώ πολύ.. θα το ψάξω περισσότερο.. ίσως βάλω τον γιατρό μου να μεσολαβήσει για να κλείσω νωρίτερα ραντεβού στην Λευκού! Γτ δυστυχώς Αθήνα δεν μπορώ να ρθω μόνο για αυτό!

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο.. εγώ αύριο θα ξέρω πόσα προχώρησαν στην 3η μέρα.. προς το παρόν απ' τα 6 γονιμοποιηθηκαν όλα.. και είμαστε στην δεύτερη μέρα.. συνέχισαν όλα.. ! Αξίζει λέτε να τα ρισκάρω όλα για βλαστοκυστες ή να κρατήσω και κάποια 3ων ημερών? Τι λέτε??? 

Ναι λίγα βλέπει. 5 ωοθηλακια. Γι αυτό πιθανότατα να μη θέλει να ρισκάρει. Ούτε εγώ θέλω να σου πω την αλήθεια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια καλα πηγαμε και σημερα...Μου ειπαν οτι ειναι ενα πολυ καλο έμβρυο 8 κυττάρων... Επόμενη ενημερωση την Κυριακή!!!! Μακάρι να προχωρήσει Παναγία μου!!!

Θα προχωρήσει !!! Με το καλό!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Laky είπε:

Όχι δε μου είπε ότι έχω μόνο ένα. Απλά εγώ ήθελα να κάνω εμβρυομεταφορα μόνο με ένα γιατί φοβάμαι πολύ τη δίδυμη κύηση. Βέβαια είμαι και 39,5 ετών οπότε απ'το να μην πιάσει κανένα σίγουρα θα προτιμούσα τα δύο. Βλέπω πως όλες οι κοπέλες αν δεν είναι η τελευταία τους επιλογή πάντα βάζουν δύο. Εύχομαι κορίτσι μου και σε σένα αυτή η φορά να είναι και η τελευταία σου. Να κρατήσεις το μωράκι σου και όλα αυτά σίγουρα θα τα ξεχάσουμε.

Κοριτσι μου αυτο θα στο πει ο γιατρος.Εγω αν μπορουσα θα εβαζα και τρια για να χω περισσοτερες πιθανοτητες.

Ομως μαλλον δυο θα βαλουμε.Και την προηγουμενη δυο ειχαμε βαλει.Αν ειναι θελημα του θεου να βγουν διδυμα ας ειναι...Αυτο ομως δε μπορει να στο προδιαγραψει κανεις.Με δυο απλα αυξανεις τις πιθανοτητες.Τι προβλημα εχετε εσεις;Εμεις ας πουμε εχουμε κακο σπερμα,οποτε δεν προχωρησαν πολλα εμβρυα κ αυτα που εμειναν δεν ειχαν δυναμικη.

πρίν από 25 λεπτά , Lilian 28 είπε:

τώρα αν γενικά κάνεις λίγα..ίσως για αυτό το πρότεινε...

Οχι,δεν εκανα λιγα την προηγουμενη φορα...16 ειχα κανει.

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Κοριτσι μου αυτο θα στο πει ο γιατρος.Εγω αν μπορουσα θα εβαζα και τρια για να χω περισσοτερες πιθανοτητες.

Ομως μαλλον δυο θα βαλουμε.Και την προηγουμενη δυο ειχαμε βαλει.Αν ειναι θελημα του θεου να βγουν διδυμα ας ειναι...Αυτο ομως δε μπορει να στο προδιαγραψει κανεις.Με δυο απλα αυξανεις τις πιθανοτητες.Τι προβλημα εχετε εσεις;Εμεις ας πουμε εχουμε κακο σπερμα,οποτε δεν προχωρησαν πολλα εμβρυα κ αυτα που εμειναν δεν ειχαν δυναμικη.

Οχι,δεν εκανα λιγα την προηγουμενη φορα...16 ειχα κανει.

Μήπως να βάλεις στο,να αυξηθούν οι πιθανότητες .

Και εγώ 39 είμαι ,θα προτιμούσα δύο,ο γιατρός σου τι λέει ;

Just now, Maroxmarox είπε:

Δύο*

1 hour ago, despina. said:

Ευχαριστω πολυ!Εχω μερες να μπω,πώς τα πηγες εσυ?
Αυτον που σου χα πει,αλλαξα εννοω σε σχεση με την προηγουμενη προσπαθεια.Δεν αλλαξα τωρα.
Στον Κελλαρη ειμαι,στο Μητερα.

Α νόμιζα ότι άλλαξες ξανά. Ωραία λοιπόν. Καλή αρχηηη!! Εγώ έκανα ετ την Δευτέρα και αναμένω :) 

1 hour ago, Laky said:

Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Απ' ότι κατάλαβα γιατί στο δημόσιο δε λένε και πολλά έχω 5 ωοθηλακια. Προχθές μου είπε 5 δηλαδή και σήμερα 4. Φαντάζομαι πως ούτε καν το είδε το πέμπτο. Σήμερα η Ε2 μου είναι 1710. Δευτέρα θα γίνει η ωοληψια και πιθανότατα Πέμπτη μου είπαν για εμβρυομεταφορα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω δίδυμη κύηση. Αλλά αν μειώνω πολύ τις πιθανότητες ίσως θα πρέπει να το σκεφτώ. Είμαι 39,5 ετών. Κι όπως βλέπω όλες δύο μεταφέρουν.

Κι εγώ δεν ήθελα δίδυμη κύηση και τώρα εύχομαι να πιάσουν και τα δύο χαχα

35 minutes ago, Lilian 28 said:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο.. εγώ αύριο θα ξέρω πόσα προχώρησαν στην 3η μέρα.. προς το παρόν απ' τα 6 γονιμοποιηθηκαν όλα.. και είμαστε στην δεύτερη μέρα.. συνέχισαν όλα.. ! Αξίζει λέτε να τα ρισκάρω όλα για βλαστοκυστες ή να κρατήσω και κάποια 3ων ημερών? Τι λέτε??? 

Αν καταφέρουν και φτάσουν και τα 6 3η μέρα γιατί να μην τα αφήσεις για 5η όλα; Φοβάσαι μην μείνουν λίγα; Οχι οτι δεν σε καταλαβαίνω. Εμείς που ήμασταν με 3 έτρεμα μην δεν τα καταφέρουν αλλα με 6 θα ήμουν σίγουρα πιο χαλαρή 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Νομίζω προτρέψει λίγο ο γιατρός,αν έχεις αρκετά γιατί να μην τα αφήσεις να προχωρήσουν σε βλαστοκυστες..τώρα αν γενικά κάνεις λίγα..ίσως για αυτό το πρότεινε... Πάντως ξέρω και εγώ πολλές κοπέλες που έμειναν με 3ων ημερών!

Γραμμένες οι πρώτες θα ναι.. έτσι βγαίνουν 150.. ίσως το ψάξω λίγο παραπάνω.. θα δω.. ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Μήπως ήδη απ' τον υπέρηχο βλέπει λίγα?? Και δεν θέλει να το ρισκάρει?

Ευχαριστώ πολύ.. θα το ψάξω περισσότερο.. ίσως βάλω τον γιατρό μου να μεσολαβήσει για να κλείσω νωρίτερα ραντεβού στην Λευκού! Γτ δυστυχώς Αθήνα δεν μπορώ να ρθω μόνο για αυτό!

Εγώ κορίτσια θα είμαι μογογονεας. Οπότε τα δύο δύσκολα μεγαλωνονται μαζί.. αλλά απ' το να το χω περάσει αυτό τζάμπα, σίγουρα προτιμώ τα δύο απ' το κανένα! Τι να πω! Ας γίνει ότι είναι για καλό. Εγώ αυτό λέω. Θεοί δεν είμαστε να τα κανονίσουμε αυτά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας πάντως.

• Μου αρέσει 14

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Δύο*

Και εγω εννοείται πως θα έβαζα 2,χωρις δεύτερη σκεψη

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Τη Δευτέρα πρόκειται να  κάνω ωοληψια. Και βλέπω όλες ότι μιλάτε για βλαστοκυστη. Εμένα μου είπαν πως πιθανότατα η εμβρυομεταφορα θα γίνει την Πέμπτη. Οπότε καταλαβαίνω ότι μιλάμε για έμβρυα τρίτης ημέρας. Είναι πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να εμφυτευθει αν δε γίνει βλαστοκυστη; Επίσης πόσες λιγότερες είναι οι πιθανότητες αν βάλω μόνο ένα έμβρυο;

Και εγω την πςμπτη θα κάνω πρώτα ο Θεός. Καλή επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Α νόμιζα ότι άλλαξες ξανά. Ωραία λοιπόν. Καλή αρχηηη!! Εγώ έκανα ετ την Δευτέρα και αναμένω :) 

Αν καταφέρουν και φτάσουν και τα 6 3η μέρα γιατί να μην τα αφήσεις για 5η όλα; Φοβάσαι μην μείνουν λίγα; Οχι οτι δεν σε καταλαβαίνω. Εμείς που ήμασταν με 3 έτρεμα μην δεν τα καταφέρουν αλλα με 6 θα ήμουν σίγουρα πιο χαλαρή 

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι σχετικά νέα στην ομάδα σας. Σας παρακολουθώ αθόρυβα αρκετές μέρες και έχω μάθει αρκετά πράγματα απο εσάς. Είμαι 44 ετών και κάνω την δεύτερη διέγερση μου. Πρώτη φορά πριν 6 μήνες , καταφέραμε 2 πολύ καλές βλαστοκύστες, αλλά δυστυχώς μηδενική χοριακή. Τώρα έκανα βραχύ πρωτόκολλο με gonal και cetrotide. Σήμερα 7η μέρα διέγερσης δυστυχώς δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικά τα πράγματα. 5 ωοθυλακια διαφορετικών διαστάσεων. Δεν ξέρω τι θα πάρουμε στην ωοληψία σε τρεις μέρες. Ελπίζω απλά να μην μετρήθηκαν σωστά τα μικρά. Έχετε ανάλογες περιπτώσεις με δυσαναλογίες μεγέθους; Τελικά ποιο ειναι το μικρότερο μέγεθος που θα μπορούσαν να τσιμπήσουν; 
Καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες σας κορίτσια :) 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έκανα ετ την Δευτέρα και αναμένω :) 

Ευχομαι καλη επιτυχια!Σε ποσες μερες θα κανεις χοριακη;

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγω ετσι ημουν!Φοβομουν πολυ!Αλλα οταν ειδα οτι δεν ειναι τοσο ευκολο ειπαμε κι εγω κι ο αντρας μου ας ειναι και δυο!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 42 λεπτά , Marina21 είπε:

Και εγω εννοείται πως θα έβαζα 2,χωρις δεύτερη σκεψη

Και εγω την πςμπτη θα κάνω πρώτα ο Θεός. Καλή επιτυχία!!! 

Καλή επιτυχία να έχεις !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Εγώ κορίτσια θα είμαι μογογονεας. Οπότε τα δύο δύσκολα μεγαλωνονται μαζί.. αλλά απ' το να το χω περάσει αυτό τζάμπα, σίγουρα προτιμώ τα δύο απ' το κανένα! Τι να πω! Ας γίνει ότι είναι για καλό. Εγώ αυτό λέω. Θεοί δεν είμαστε να τα κανονίσουμε αυτά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας πάντως.

Σε θαυμαζω να ξερεις!Αν αυτο που κανουμε εμεις θελει δυναμη μια φορα,αυτο που κανεις εσυ θελει δυναμη 100φορες!Μην το σκεφτεσαι κ προχωρα!Καλη επιτυχια

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, Pepi123 είπε:

Καλησπερα κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως κ ξερει καποια κοπελια  μου προτεινε ο γιατρος χτες να κανω βιοψια ενδομητριου μηπως κ υπαρχει καποιο μικροβιο το οποιο δεν φαινεται στην υστεροσκοπηση διοτι 2 φορες εχω κανει εξωσωματικη κ η μια παλλινδρομησε κ η αλλη ηταν βιοχημικη.εχει σημασια σε πια μερα του κυκλου γινεται?κ καπου διαβασα για βιοψια του νικα αλλα δεν εχω καταλαβει τι εχει αυτη η βιοψια κ δεν την εμπιστευονται

Με τον Νικα έχουν το πρόβλημα οι περισσότεροι γιατροι δεν τον αποδέχονται. Στην βιοψία του Νικα εχει σημασία η μερα γιατι πέρα απο απο την φλεγμονή ωαχνει και για την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου.

3 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Προσωπικα θα έβαζα δυο φρέσκα τριών  ημερών και τα υπόλοιπα θα τα αφηνα για βλαστοκυστες και κατάψυξη.

6 ώρες πρίν, despina. είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!
Ξεκιναω στον επομενο κυκλο και σημερα πηγα στο γιατρο να μιλησουμε για το πρωτοκολλο.
Αλλαξα γιατρο και μου τα αλλαζει ολα.Ειχα κανει βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστη με ετ στον επομενο κυκλο με βλαστοκυστες.Τωρα μου κανει μακρυ με αγωνιστη με ετ στον ιδιο κυκλο και μαλλον θα βαλει λεει 3ημερων.Επισης επαιρνα gonal και τωρα θα παρω menopur.
Για πειτε τη γνωμη σας,κυριως για το πρωτοκολλο.Το μακρυ σε σχεση με το βραχυ εχει καποιο πλεονεκτημα?
Επισης θελω να ρωτησω οσες περασαν απο επιτροπη τι χαρτια χρειαζονται για 2η προσπαθεια?Μου δωσαν απλα μια βεβαιωση απο το κεντρο οτι δεν εχω κατεψυγμενα.Στο ιντερνετ βλεπω ομως αυτο που δε μου το δωσαν:

Ιατρική βεβαίωση από το κέντρο αναπαραγωγής στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη προσπάθεια και στην οποία ο θεράπων γυναικολόγος να βεβαιώνει ότι τα φάρμακα της προηγούμενης προσπάθειας έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην ίδια βεβαίωση θα αναφέρεται και το αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειας (επιτυχής ή ανεπιτυχής, και την πορεία της διέγερσης δηλαδή αν έγινε ανάπτυξη ωαρίων και εμβρυομεταφορά). Η βεβαίωση θα έχει την υπογραφή και σφραγίδα του θεράποντος ιατρού καθώς και την σφραγίδα του κέντρου που έγινε η προσπάθεια.

Επισης ξερετε αν δικαιουμαι παλι 350€?

Το μακρύ προτείνεται σε μικρότερες ηλικίες και σε κοπέλες που κανουν αρκετά ωάρια ώστε να μην σοκαριστεί ο οργανισμος τους.

Οπως το γραφει το χαρτί το θέλουν  να το ζητήσεις ετσι ακριβως. Τα 350 τα ξαναπερνεις.

πρίν από 58 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι σχετικά νέα στην ομάδα σας. Σας παρακολουθώ αθόρυβα αρκετές μέρες και έχω μάθει αρκετά πράγματα απο εσάς. Είμαι 44 ετών και κάνω την δεύτερη διέγερση μου. Πρώτη φορά πριν 6 μήνες , καταφέραμε 2 πολύ καλές βλαστοκύστες, αλλά δυστυχώς μηδενική χοριακή. Τώρα έκανα βραχύ πρωτόκολλο με gonal και cetrotide. Σήμερα 7η μέρα διέγερσης δυστυχώς δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικά τα πράγματα. 5 ωοθυλακια διαφορετικών διαστάσεων. Δεν ξέρω τι θα πάρουμε στην ωοληψία σε τρεις μέρες. Ελπίζω απλά να μην μετρήθηκαν σωστά τα μικρά. Έχετε ανάλογες περιπτώσεις με δυσαναλογίες μεγέθους; Τελικά ποιο ειναι το μικρότερο μέγεθος που θα μπορούσαν να τσιμπήσουν; 
Καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες σας κορίτσια :) 

Ολα μπορούν να τα τσιμπήσουν το θεμα ειναι ποια έχουν δυναμική να γονιμοποιηθουν πιστεύω οτι απο 16χιλιοστα και πάνω γινεται. Πολυ καλη επιτυχία!!!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου έτσι ακριβώς σκέφτομαι... Τρέμω στην ιδέα ότι δεν θα προχωρήσουν.. θα περιμένω να με πάρουν αύριο το καθιερωμένο τηλέφωνο να μου πουν τα νέα για τα εμβρυακια μας.. και σίγουρα θα ξέρουν κάτι καλύτερο από εμάς..λογικά θα μου προτείνουν και αυτοί τι να κάνω!!! Κάτι παραπάνω ξέρουν... 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, despina. said:

Ευχομαι καλη επιτυχια!Σε ποσες μερες θα κανεις χοριακη;

Σε μία πολυυυ μεγάλη εβδομάδα! :)

32 minutes ago, Lilian 28 said:

Κορίτσι μου έτσι ακριβώς σκέφτομαι... Τρέμω στην ιδέα ότι δεν θα προχωρήσουν.. θα περιμένω να με πάρουν αύριο το καθιερωμένο τηλέφωνο να μου πουν τα νέα για τα εμβρυακια μας.. και σίγουρα θα ξέρουν κάτι καλύτερο από εμάς..λογικά θα μου προτείνουν και αυτοί τι να κάνω!!! Κάτι παραπάνω ξέρουν... 

Θα σου προτείνουν κ εκείνοι σίγουρα αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου. Πάντως τα 6 σου δίνουν μια σιγουριά όπως κ να ‘χει. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...