Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας!
Ξεκιναω στον επομενο κυκλο και σημερα πηγα στο γιατρο να μιλησουμε για το πρωτοκολλο.
Αλλαξα γιατρο και μου τα αλλαζει ολα.Ειχα κανει βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστη με ετ στον επομενο κυκλο με βλαστοκυστες.Τωρα μου κανει μακρυ με αγωνιστη με ετ στον ιδιο κυκλο και μαλλον θα βαλει λεει 3ημερων.Επισης επαιρνα gonal και τωρα θα παρω menopur.
Για πειτε τη γνωμη σας,κυριως για το πρωτοκολλο.Το μακρυ σε σχεση με το βραχυ εχει καποιο πλεονεκτημα?
Επισης θελω να ρωτησω οσες περασαν απο επιτροπη τι χαρτια χρειαζονται για 2η προσπαθεια?Μου δωσαν απλα μια βεβαιωση απο το κεντρο οτι δεν εχω κατεψυγμενα.Στο ιντερνετ βλεπω ομως αυτο που δε μου το δωσαν:

Ιατρική βεβαίωση από το κέντρο αναπαραγωγής στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη προσπάθεια και στην οποία ο θεράπων γυναικολόγος να βεβαιώνει ότι τα φάρμακα της προηγούμενης προσπάθειας έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην ίδια βεβαίωση θα αναφέρεται και το αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειας (επιτυχής ή ανεπιτυχής, και την πορεία της διέγερσης δηλαδή αν έγινε ανάπτυξη ωαρίων και εμβρυομεταφορά). Η βεβαίωση θα έχει την υπογραφή και σφραγίδα του θεράποντος ιατρού καθώς και την σφραγίδα του κέντρου που έγινε η προσπάθεια.

Επισης ξερετε αν δικαιουμαι παλι 350€?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια καλα πηγαμε και σημερα...Μου ειπαν οτι ειναι ενα πολυ καλο έμβρυο 8 κυττάρων... Επόμενη ενημερωση την Κυριακή!!!! Μακάρι να προχωρήσει Παναγία μου!!!

Τέλεια νέα!!!!!!! Εύχομαι να έχει γίνει μια άριστη βλαστοκύστη την Κυριακή!!! 

1 hour ago, froufrou80 είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Έχω ένα αρκετά μεγάλο ινομύωμα εκτός μήτρας, το οποίο μάλλον θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν από εμβρυομεταφορά. Ο γιατρός μου, μου είπε να το αφαιρέσουμε και παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, να κάνω φυσικούς κύκλους για να μην χάσουμε χρόνο...Πώς σας φαίνεται αυτό; Επίσης γνωρίζετε κάποιο καλό γιατρό ιδιώτη για αφαίρεση ινομυωμάτων;

Μια χαρά μου φαίνεται η πρόταση του γιατρού σου για φυσικούς κύκλους, αφού θα έχετε ένα χρονικό κενό! Θα αξιοποιήσετε το χρόνο προς όφελος σας! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

18 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

Μια χαρα ειναι οκ ,αλλα γιατί να πληρωσεις εφοσον μπορει να στα γραψει;;τα 4 τελευταία δε γραφονται αλλα μπορεις να τα βαλεις σε πακετο με εξτρα αλλες 10 μεταλλαξεις κ να πληρωσεις εκεινο..

Διαφημίσεις

1 hour ago, despina. said:

Κοριτσια μου γεια σας!
Ξεκιναω στον επομενο κυκλο και σημερα πηγα στο γιατρο να μιλησουμε για το πρωτοκολλο.
Αλλαξα γιατρο και μου τα αλλαζει ολα.Ειχα κανει βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστη με ετ στον επομενο κυκλο με βλαστοκυστες.Τωρα μου κανει μακρυ με αγωνιστη με ετ στον ιδιο κυκλο και μαλλον θα βαλει λεει 3ημερων.Επισης επαιρνα gonal και τωρα θα παρω menopur.
Για πειτε τη γνωμη σας,κυριως για το πρωτοκολλο.Το μακρυ σε σχεση με το βραχυ εχει καποιο πλεονεκτημα?
Επισης θελω να ρωτησω οσες περασαν απο επιτροπη τι χαρτια χρειαζονται για 2η προσπαθεια?Μου δωσαν απλα μια βεβαιωση απο το κεντρο οτι δεν εχω κατεψυγμενα.Στο ιντερνετ βλεπω ομως αυτο που δε μου το δωσαν:

Ιατρική βεβαίωση από το κέντρο αναπαραγωγής στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη προσπάθεια και στην οποία ο θεράπων γυναικολόγος να βεβαιώνει ότι τα φάρμακα της προηγούμενης προσπάθειας έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην ίδια βεβαίωση θα αναφέρεται και το αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειας (επιτυχής ή ανεπιτυχής, και την πορεία της διέγερσης δηλαδή αν έγινε ανάπτυξη ωαρίων και εμβρυομεταφορά). Η βεβαίωση θα έχει την υπογραφή και σφραγίδα του θεράποντος ιατρού καθώς και την σφραγίδα του κέντρου που έγινε η προσπάθεια.

Δεσποινάκι μου αν και δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτά που ρωτάς, χάρηκα πολύ που ξεκινάτε. Να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!! Είπες άλλαξες γιατρό, σε ποιον πήγες;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Τη Δευτέρα πρόκειται να  κάνω ωοληψια. Και βλέπω όλες ότι μιλάτε για βλαστοκυστη. Εμένα μου είπαν πως πιθανότατα η εμβρυομεταφορα θα γίνει την Πέμπτη. Οπότε καταλαβαίνω ότι μιλάμε για έμβρυα τρίτης ημέρας. Είναι πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να εμφυτευθει αν δε γίνει βλαστοκυστη; Επίσης πόσες λιγότερες είναι οι πιθανότητες αν βάλω μόνο ένα έμβρυο;

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Δεν ξέρω αν είναι οκ.. αλλά απ' το κέντρο δεν μου είπαν καν να κάνω τις θρομβοφιλιες... Με δική μου πρωτοβουλία τις κάνω μπας και προλάβω κάτι..  ή που δεν θα τις κάνω καθόλου.. ή που θα κάνω το πλήρες πακέτο που μου προτείνουν.. γτ διαφορετικά πρέπει να κλείσω ραντεβού ένα μήνα μετά και αν.. και άλλες 2 βδομαδες για να βγούν.. θα χάσω 3 μήνες μέχρι την εμβρυομεταφορα... Θα δω μήπως βρω νωρίτερα ραντεβού σε κάποιον άλλον εξειδικευμένο αιματολογο!  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!

Σπάνια ζητάνε έλεγχο θρομβοφιλίας προ της προσπάθειας. Αλλά ο πλήρης έλεγχος περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα πέραν αυτού. Γι' αυτό μίλησα για το Έλενα και τη Λευκού. Αυτοί θα σου πουν τι εξετάσεις να κάνεις βάσει ιστορικού. Και πίστεψέ με, 3 μήνες δεν είναι κάτι. Πρέπει να έχεις υπομονή σε αυτή τη διαδικασία. 

• Μου αρέσει 2

35 minutes ago, Laky said:

Κορίτσια καλησπέρα. Τη Δευτέρα πρόκειται να  κάνω ωοληψια. Και βλέπω όλες ότι μιλάτε για βλαστοκυστη. Εμένα μου είπαν πως πιθανότατα η εμβρυομεταφορα θα γίνει την Πέμπτη. Οπότε καταλαβαίνω ότι μιλάμε για έμβρυα τρίτης ημέρας. Είναι πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να εμφυτευθει αν δε γίνει βλαστοκυστη; Επίσης πόσες λιγότερες είναι οι πιθανότητες αν βάλω μόνο ένα έμβρυο;

Είναι η πρώτη σου προσπάθεια; Μου είπε ο γιατρός μου οτι είθισται στην πρώτη προσπάθεια να προχωράς με 3ης μέρας. Εγώ το συζήτησα λίγο μαζί του και επειδή έδειξα κάπως την προτίμηση μου σε 5ης, είπαμε να προχωρήσουμε έτσι. Δεν είναι παντως πολύ λιγότερες οι πιθανότητες απλώς λένε ότι φαίνεται η δυναμική των εμβρύων που καταφέρνουν να φτάσουν 5η μέρα. Πολλές κοπέλες τα κατάφεραν με 3ης αντί για 5ης. Μην αγχώνεσαι. Τώρα για το ένα έμβρυο φαντάζομαι θα μειώνονται κάπως. Φοβάσαι την δίδυμη κύηση;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι η πρώτη σου προσπάθεια; Μου είπε ο γιατρός μου οτι είθισται στην πρώτη προσπάθεια να προχωράς με 3ης μέρας. Εγώ το συζήτησα λίγο μαζί του και επειδή έδειξα κάπως την προτίμηση μου σε 5ης, είπαμε να προχωρήσουμε έτσι. Δεν είναι παντως πολύ λιγότερες οι πιθανότητες απλώς λένε ότι φαίνεται η δυναμική των εμβρύων που καταφέρνουν να φτάσουν 5η μέρα. Πολλές κοπέλες τα κατάφεραν με 3ης αντί για 5ης. Μην αγχώνεσαι. Τώρα για το ένα έμβρυο φαντάζομαι θα μειώνονται κάπως. Φοβάσαι την δίδυμη κύηση;

Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Απ' ότι κατάλαβα γιατί στο δημόσιο δε λένε και πολλά έχω 5 ωοθηλακια. Προχθές μου είπε 5 δηλαδή και σήμερα 4. Φαντάζομαι πως ούτε καν το είδε το πέμπτο. Σήμερα η Ε2 μου είναι 1710. Δευτέρα θα γίνει η ωοληψια και πιθανότατα Πέμπτη μου είπαν για εμβρυομεταφορα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω δίδυμη κύηση. Αλλά αν μειώνω πολύ τις πιθανότητες ίσως θα πρέπει να το σκεφτώ. Είμαι 39,5 ετών. Κι όπως βλέπω όλες δύο μεταφέρουν.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Laky είπε:

Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Απ' ότι κατάλαβα γιατί στο δημόσιο δε λένε και πολλά έχω 5 ωοθηλακια. Προχθές μου είπε 5 δηλαδή και σήμερα 4. Φαντάζομαι πως ούτε καν το είδε το πέμπτο. Σήμερα η Ε2 μου είναι 1710. Δευτέρα θα γίνει η ωοληψια και πιθανότατα Πέμπτη μου είπαν για εμβρυομεταφορα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω δίδυμη κύηση. Αλλά αν μειώνω πολύ τις πιθανότητες ίσως θα πρέπει να το σκεφτώ. Είμαι 39,5 ετών. Κι όπως βλέπω όλες δύο μεταφέρουν.

Καλησπερα κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως κ ξερει καποια κοπελια  μου προτεινε ο γιατρος χτες να κανω βιοψια ενδομητριου μηπως κ υπαρχει καποιο μικροβιο το οποιο δεν φαινεται στην υστεροσκοπηση διοτι 2 φορες εχω κανει εξωσωματικη κ η μια παλλινδρομησε κ η αλλη ηταν βιοχημικη.εχει σημασια σε πια μερα του κυκλου γινεται?κ καπου διαβασα για βιοψια του νικα αλλα δεν εχω καταλαβει τι εχει αυτη η βιοψια κ δεν την εμπιστευονται

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Δεσποινάκι μου αν και δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτά που ρωτάς, χάρηκα πολύ που ξεκινάτε. Να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!! Είπες άλλαξες γιατρό, σε ποιον πήγες;

Ευχαριστω πολυ!Εχω μερες να μπω,πώς τα πηγες εσυ?
Αυτον που σου χα πει,αλλαξα εννοω σε σχεση με την προηγουμενη προσπαθεια.Δεν αλλαξα τωρα.
Στον Κελλαρη ειμαι,στο Μητερα.

1 hour ago, Laky είπε:

Εμενα παντως που ειναι η 2η μου προσπαθεια μου πε επειδη την προηγουμενη προσπαθησα με βλαστοκυστες μπορει να μου βαλει 3ημερων.Καθε γιατρος λεει τα δικα του,καποιοι σου λενε πως στο περιβαλλον της μητρας αυτα που ειναι 3ημερων θα προχωρησουν καλυτερα απ'οτι εκτος που μπορει να μην προχωρησουν καποια.
Πολυ μεγαλο ρολο παιζει το ποσα θα παρεις και η δυναμικη τους.Αν δουν οτι ειναι λιγα δε θα ρισκαρουν να τα αφησουν 5ημερες.
Παντως εχει τυχει κοπελες να μου πουν οτι δεν ειχαν αποτελεσμα με βλαστοκυστες και ειχαν με 3ημερων.Οποτε δειξε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου και στην τυχη βεβαια.
Τωρα για το αλλο που λες για το ενα εμβρυο,γιατι?
Σου πε οτι εχεις μονο ενα?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τέλεια νέα!!!!!!! Εύχομαι να έχει γίνει μια άριστη βλαστοκύστη την Κυριακή!!! 

Μια χαρά μου φαίνεται η πρόταση του γιατρού σου για φυσικούς κύκλους, αφού θα έχετε ένα χρονικό κενό! Θα αξιοποιήσετε το χρόνο προς όφελος σας! 

Απλά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο να κάνω ωοληψίες με ¨τραυματισμένη" μήτρα....

πρίν από 43 λεπτά , despina. είπε:

Ευχαριστω πολυ!Εχω μερες να μπω,πώς τα πηγες εσυ?
Αυτον που σου χα πει,αλλαξα εννοω σε σχεση με την προηγουμενη προσπαθεια.Δεν αλλαξα τωρα.
Στον Κελλαρη ειμαι,στο Μητερα.

Εμενα παντως που ειναι η 2η μου προσπαθεια μου πε επειδη την προηγουμενη προσπαθησα με βλαστοκυστες μπορει να μου βαλει 3ημερων.Καθε γιατρος λεει τα δικα του,καποιοι σου λενε πως στο περιβαλλον της μητρας αυτα που ειναι 3ημερων θα προχωρησουν καλυτερα απ'οτι εκτος που μπορει να μην προχωρησουν καποια.
Πολυ μεγαλο ρολο παιζει το ποσα θα παρεις και η δυναμικη τους.Αν δουν οτι ειναι λιγα δε θα ρισκαρουν να τα αφησουν 5ημερες.
Παντως εχει τυχει κοπελες να μου πουν οτι δεν ειχαν αποτελεσμα με βλαστοκυστες και ειχαν με 3ημερων.Οποτε δειξε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου και στην τυχη βεβαια.
Τωρα για το αλλο που λες για το ενα εμβρυο,γιατι?
Σου πε οτι εχεις μονο ενα?

Όχι δε μου είπε ότι έχω μόνο ένα. Απλά εγώ ήθελα να κάνω εμβρυομεταφορα μόνο με ένα γιατί φοβάμαι πολύ τη δίδυμη κύηση. Βέβαια είμαι και 39,5 ετών οπότε απ'το να μην πιάσει κανένα σίγουρα θα προτιμούσα τα δύο. Βλέπω πως όλες οι κοπέλες αν δεν είναι η τελευταία τους επιλογή πάντα βάζουν δύο. Εύχομαι κορίτσι μου και σε σένα αυτή η φορά να είναι και η τελευταία σου. Να κρατήσεις το μωράκι σου και όλα αυτά σίγουρα θα τα ξεχάσουμε.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, despina. είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!

Νομίζω προτρέψει λίγο ο γιατρός,αν έχεις αρκετά γιατί να μην τα αφήσεις να προχωρήσουν σε βλαστοκυστες..τώρα αν γενικά κάνεις λίγα..ίσως για αυτό το πρότεινε... Πάντως ξέρω και εγώ πολλές κοπέλες που έμειναν με 3ων ημερών!

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Μια χαρα ειναι οκ ,αλλα γιατί να πληρωσεις εφοσον μπορει να στα γραψει;;τα 4 τελευταία δε γραφονται αλλα μπορεις να τα βαλεις σε πακετο με εξτρα αλλες 10 μεταλλαξεις κ να πληρωσεις εκεινο..

Γραμμένες οι πρώτες θα ναι.. έτσι βγαίνουν 150.. ίσως το ψάξω λίγο παραπάνω.. θα δω.. ευχαριστώ πολύ πάντως!!

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Μήπως ήδη απ' τον υπέρηχο βλέπει λίγα?? Και δεν θέλει να το ρισκάρει?

1 hour ago, Troia είπε:

Σπάνια ζητάνε έλεγχο θρομβοφιλίας προ της προσπάθειας. Αλλά ο πλήρης έλεγχος περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα πέραν αυτού. Γι' αυτό μίλησα για το Έλενα και τη Λευκού. Αυτοί θα σου πουν τι εξετάσεις να κάνεις βάσει ιστορικού. Και πίστεψέ με, 3 μήνες δεν είναι κάτι. Πρέπει να έχεις υπομονή σε αυτή τη διαδικασία. 

Ευχαριστώ πολύ.. θα το ψάξω περισσότερο.. ίσως βάλω τον γιατρό μου να μεσολαβήσει για να κλείσω νωρίτερα ραντεβού στην Λευκού! Γτ δυστυχώς Αθήνα δεν μπορώ να ρθω μόνο για αυτό!

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο.. εγώ αύριο θα ξέρω πόσα προχώρησαν στην 3η μέρα.. προς το παρόν απ' τα 6 γονιμοποιηθηκαν όλα.. και είμαστε στην δεύτερη μέρα.. συνέχισαν όλα.. ! Αξίζει λέτε να τα ρισκάρω όλα για βλαστοκυστες ή να κρατήσω και κάποια 3ων ημερών? Τι λέτε??? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...