Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Εμένα μου είπε στα 150 όλα αυτά.. δεν τις έχω κάνει ακόμα.. είπα να ρωτήσω πρώτα και εσας..στη Λευκού βρίσκω ραντεβού μετά από ένα μήνα..και η αλήθεια είναι δεν μπορώ να περιμένω τόσο!

Ναι, όντως έχει αναμονή η Λευκού..και μένα 152 μου είπαν για τα εκτός λίστας εοππυ...Αν μπορείς να τις κάνεις, κάνε τις, κακό δεν είναι, κι εγώ τώρα θα τις κάνω, πριν την εμβρυομεταφορά, ώστε αν υπάρχει κάτι να το ξέρω και να το αντιμετωπίσω..βέβαια, πολλά δεν είναι στο χέρι μας, αλλά ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας, ας το κάνουμε...Πολύ καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Είναι νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα . Είναι απατηλά όλα αυτά μη δίνεις σημασια. Εγω σε κάθε κύκλο τα έχω αυτά πάντως και δεν σου κρύβω ότι περνάει και από το δικό μου μυαλό μήπως έχει συντελεστεί θαύμα αλλά το διώχνω απευθείας.

Νορμάλ σε βρίσκω. Εγώ σε κάθε κύκλο είμαι κατά φαντασίαν έγκυος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Effie99 είπε:

Ναι, όντως έχει αναμονή η Λευκού..και μένα 152 μου είπαν για τα εκτός λίστας εοππυ...Αν μπορείς να τις κάνεις, κάνε τις, κακό δεν είναι, κι εγώ τώρα θα τις κάνω, πριν την εμβρυομεταφορά, ώστε αν υπάρχει κάτι να το ξέρω και να το αντιμετωπίσω..βέβαια, πολλά δεν είναι στο χέρι μας, αλλά ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας, ας το κάνουμε...Πολύ καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!! Η Παναγίτσα μαζί μας!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια καλα πηγαμε και σημερα...Μου ειπαν οτι ειναι ενα πολυ καλο έμβρυο 8 κυττάρων... Επόμενη ενημερωση την Κυριακή!!!! Μακάρι να προχωρήσει Παναγία μου!!!

8 κυττάρων είναι πολύ καλό και δυνατό εμβρυακι..μακάρι Χριστέ μου να είναι το τυχερό σου!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Νορμάλ σε βρίσκω. Εγώ σε κάθε κύκλο είμαι κατά φαντασίαν έγκυος. 

Εεεεεεε καλά τώρα !!!!! Κι εγω το ίδιο μην κοιτάς που δεν το έγραψα ευθέως .

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

Δεν τα κάνουμε από μόνες μας αυτά. Πήγαινε σε εξειδικευμένο αιματολόγο να σε ψάξει σφαιρικά. Προτείνω Έλενα ή Λευκού. Και να τις κάνεις τις εξετάσεις, δεν θα καταλάβεις κάτι, θα πρέπει να τις αξιολογήσει αιματολόγος. Τα αποτελέσματα που θα πάρεις δεν είναι έχω/δεν έχω.

πρίν από 11 λεπτά , Troia είπε:

Δεν τα κάνουμε από μόνες μας αυτά. Πήγαινε σε εξειδικευμένο αιματολόγο να σε ψάξει σφαιρικά. Προτείνω Έλενα ή Λευκού. Και να τις κάνεις τις εξετάσεις, δεν θα καταλάβεις κάτι, θα πρέπει να τις αξιολογήσει αιματολόγος. Τα αποτελέσματα που θα πάρεις δεν είναι έχω/δεν έχω.

Βιοπαθολογος-αιματολογος μου έδωσε την λίστα που σας έστειλα.. απλά αυτός βρίσκεται στο κέντρο που θα κάνω τις εξετάσεις.. δεν έχει δικό του ιατρείο.. είναι αυτός που υπογράφει τις εξετάσεις αίματος.. θεωρώ πως μπορεί και να τις αξιολογησει!  τον ρώτησα απλά τι προτείνεται σε αυτήν την περίπτωση και μου έδωσε αυτήν την λίστα...

πρίν από 17 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Βιοπαθολογος-αιματολογος μου έδωσε την λίστα που σας έστειλα.. απλά αυτός βρίσκεται στο κέντρο που θα κάνω τις εξετάσεις.. δεν έχει δικό του ιατρείο.. είναι αυτός που υπογράφει τις εξετάσεις αίματος.. θεωρώ πως μπορεί και να τις αξιολογησει!  τον ρώτησα απλά τι προτείνεται σε αυτήν την περίπτωση και μου έδωσε αυτήν την λίστα... 

Αν αυτό θεωρείς, ΟΚ...

• Μου αρέσει 1

On 23/2/2022 at 10:15 ΜΜ, Makelen είπε:

Καλησπέρα σας. Κορίτσια πως γίνεται να βλέπει μόνο 4 ωοθηλακια ενώ η οιστραδιόλη μου σήμερα είναι 1710; Αν και προχθές έβλεπε 5 οπότε σκέφτηκα ότι κάποιο δεν είδε απλώς. Τη Δευτέρα το πρωί πάω για ωοληψια. Κι αν όλα πάνε καλά τη Πέμπτη μου είπαν για εμβρυομεταφορα.

πρίν από 23 λεπτά , Laky είπε:
On 23/2/2022 at 10:15 ΜΜ, Makelen είπε:

Καλησπέρα σας. Κορίτσια πως γίνεται να βλέπει μόνο 4 ωοθηλακια ενώ η οιστραδιόλη μου σήμερα είναι 1710; Αν και προχθές έβλεπε 5 οπότε σκέφτηκα ότι κάποιο δεν είδε απλώς. Τη Δευτέρα το πρωί πάω για ωοληψια. Κι αν όλα πάνε καλά τη Πέμπτη μου είπαν για εμβρυομεταφορα.

Read more  

Καλε αυτο δεν το εγραψα εγω.. Πως βγηκε με Makelen επανω;? Χαχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , giota1 είπε:

Καλησπερα σε ολες!! Η αντίσταση στην ινσουλινη μπορεί να εμποδίσει την εμφύτευση ή την ανάπτυξη του εμβρύου? Και πως αντιμετωπίζει?@Troia τα φώτα σου:shock:

Καλησπέρα, απ όσο γνωρίζω επηρεάζει κυρίως την ποιότητα των ωαρίων. Συνήθως η λύση έιναι glucophage και εννοείται διατροφή χωρίς ζάχαρη και μειωμένους υδατάνθρακες

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Troia είπε:

Αν αυτό θεωρείς, ΟΚ...

Δεν ξέρω αν είναι οκ.. αλλά απ' το κέντρο δεν μου είπαν καν να κάνω τις θρομβοφιλιες... Με δική μου πρωτοβουλία τις κάνω μπας και προλάβω κάτι..  ή που δεν θα τις κάνω καθόλου.. ή που θα κάνω το πλήρες πακέτο που μου προτείνουν.. γτ διαφορετικά πρέπει να κλείσω ραντεβού ένα μήνα μετά και αν.. και άλλες 2 βδομαδες για να βγούν.. θα χάσω 3 μήνες μέχρι την εμβρυομεταφορα... Θα δω μήπως βρω νωρίτερα ραντεβού σε κάποιον άλλον εξειδικευμένο αιματολογο!  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!

1 hour ago, giota1 είπε:

Καλησπερα σε ολες!! Η αντίσταση στην ινσουλινη μπορεί να εμποδίσει την εμφύτευση ή την ανάπτυξη του εμβρύου? Και πως αντιμετωπίζει?@Troia τα φώτα σου:shock:

To αρρύθμιστο ζάχαρο μπορεί να προκαλέσει αποβολές α' τριμήνου. Πολλοί γιατροί δίνουν glucofage στο α΄τρίμηνο, άλλοι όμως είναι κατά. Η διατροφή και η παρακολούθηση με μετρήσεις, σε συνεργασία με τον ενδοκρινολόγο είναι must αν υπάρχει θέμα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια, καλησπέρα! Έχω ένα αρκετά μεγάλο ινομύωμα εκτός μήτρας, το οποίο μάλλον θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν από εμβρυομεταφορά. Ο γιατρός μου, μου είπε να το αφαιρέσουμε και παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, να κάνω φυσικούς κύκλους για να μην χάσουμε χρόνο...Πώς σας φαίνεται αυτό; Επίσης γνωρίζετε κάποιο καλό γιατρό ιδιώτη για αφαίρεση ινομυωμάτων;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...