Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!Να πω και εγω τα νεα μου...επικοινωνησα σημερα με τη γιατρο για το ποσα εμβρυα θα μεταφερουμε την Τεταρτη,τελικα και εκεινη προτεινε να μεταφερουμε 1,λογω των μυοσκελετικων θεματων που εχω. Ο λογος που προτεινε 2 ειναι ο παθολογικος καρυοτυπος,αλλα επειδη σε καμια περιπτωση δεν μπορω να υποστηριξω διδυμη κυηση και το ποσοστο του καρυοτυπου ειναι πολυ μικρο,ειπαμε να παμε με 1 και βλεπουμε. Ευτυχως τα 2 αριστα εμβρυα τα κατεψυξαν μονα, οποτε δεν χανεται τα 2ο... Βρε κοριτσια, υπαρχουν λετε πιθανοτητες να πετυχουμε με 1?? Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη...

Εγώ εγώ μετά από προεμφυτευτικο μια υγιής βλαστοκυστη και τώρα κοντεύει τα 3!!!!τον αγαπώ...:wub:;)

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Τι πρωτόκολλο ακολουθείς αν επιτρέπεται ,έχεις κατάβολες γενικά ; Μου έχει συμβεί και έμενα ,διέγερση μετά παύση στον επόμενο κύκλο μετά ξανά διέγερση με όλα τα ωάρια μη ποιοτικά ( 4 συνολικά!) Σοκ έπαθα,αισθάνθηκα το ίδιο με εσένα ,τσάμπα οι ενέσεις και το μπούστ που έφαγα ,μην απογοητεύεσαι ,

Μπα δυστυχώς δεν έχω καταβολές, ένα χρόνο που κάνω σχεδόν συνέχεια υπερήχους 2-6 ωοθηλάκια έχουμε δει.
Βραχύ πρωτόκολλο ακολουθώ (αν δεν κάνω λάθος), femara για 5 ημέρες + 150 meriofert.
Πωπω και τα 4 μη ποιοτικά;;; Όντως τσάμπα οι ενέσεις... 
Μου χε πει ο γιατρός στο πρώτο ραντεβού ότι αν είχα 2-3 ωοθηλάκια καταβολές μόνο τότε δεν αξίζει η διέγερση αλλά ο τροποποιημένος φυσικός. Σκέφτομαι να του προτείνω να κάνουμε υπέρηχο 2η ημέρα περιόδου να βλέπουμε πόσα έχω κι αν έχω 2-3 να μην κάνω διέγερση...
Πως πάνε οι ωοληψίες; Πόσες έχεις κάνει; Πόσα έμβρυα έχετε μαζέψει;

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι σύντομα θετικά αποτελέσματα σε όλες σας. Πραγματοποίησα εμβρυομεταφορά δύο βλαστοκύστεων. Είμαι στην 6η εβδομάδα και στον χτεσινό υπέρηχο ακούσαμε την καρδιά του ενός ❤️! Το άλλο σχεδόν σίγουρα παλινδρόμησε. Καθώς είχε μια αρχική ανάπτυξη προβληματίστηκα γιατί υπό άλλες συνθήκες θα το αφαιρούσαν αλλά τώρα δεν είναι εφικτό.  Ο γιατρός μου είπε ότι δε θα επηρεάσει το άλλο έμβρυο και θα περιμένουμε  ή να απορροφηθεί ή το πιο πιθανό σε κάποια φάση να δω αίμα. 

Έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο;

• Μου αρέσει 5

17 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!Να πω και εγω τα νεα μου...επικοινωνησα σημερα με τη γιατρο για το ποσα εμβρυα θα μεταφερουμε την Τεταρτη,τελικα και εκεινη προτεινε να μεταφερουμε 1,λογω των μυοσκελετικων θεματων που εχω. Ο λογος που προτεινε 2 ειναι ο παθολογικος καρυοτυπος,αλλα επειδη σε καμια περιπτωση δεν μπορω να υποστηριξω διδυμη κυηση και το ποσοστο του καρυοτυπου ειναι πολυ μικρο,ειπαμε να παμε με 1 και βλεπουμε. Ευτυχως τα 2 αριστα εμβρυα τα κατεψυξαν μονα, οποτε δεν χανεται τα 2ο... Βρε κοριτσια, υπαρχουν λετε πιθανοτητες να πετυχουμε με 1?? Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη...

Bασουλα και εγω με ενα εμβρυο εμεινα εγκυος υπαρχει μια χαρα πιθανοτητα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 hours ago, DIM. said:

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι σύντομα θετικά αποτελέσματα σε όλες σας. Πραγματοποίησα εμβρυομεταφορά δύο βλαστοκύστεων. Είμαι στην 6η εβδομάδα και στον χτεσινό υπέρηχο ακούσαμε την καρδιά του ενός ❤️! Το άλλο σχεδόν σίγουρα παλινδρόμησε. Καθώς είχε μια αρχική ανάπτυξη προβληματίστηκα γιατί υπό άλλες συνθήκες θα το αφαιρούσαν αλλά τώρα δεν είναι εφικτό.  Ο γιατρός μου είπε ότι δε θα επηρεάσει το άλλο έμβρυο και θα περιμένουμε  ή να απορροφηθεί ή το πιο πιθανό σε κάποια φάση να δω αίμα. 

Στην προηγούμενη προσπάθεια μου είχαμε βαλει 2βλαστοκυστες και έτσι εξελίχθηκε και εμένα το ένα απορροφήθηκε και το άλλο προχώρησε μια χαρά και έχω τώρα τον γιο μου!!Όλα καλά θα πάνε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mimi87 είπε:

Στην προηγούμενη προσπάθεια μου είχαμε βαλει 2βλαστοκυστες και έτσι εξελίχθηκε και εμένα το ένα απορροφήθηκε και το άλλο προχώρησε μια χαρά και έχω τώρα τον γιο μου!!Όλα καλά θα πάνε!!

Να σου ζήσει το αγοράκι σου! Απ ό,τι καταλαβαίνω προσπαθείς για το δεύτερο. Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις σύντομα. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είχε μεγαλώσει κάπως, αγχώθηκα για την εξέλιξη. Με βοήθησαν τα λόγια σου. Μακάρι να χω το ίδιο αποτέλεσμα με σένα. 

Καλημερα σε ολες τις αγωνιστριες! Καλο μηνα! Συγχαρητηρια για οσα κοριτσια πετυχαν προσφατα εγκυμοσυνη και σε οσα προσπαθουμε ακομη δυναμη! Θα ηθελα να ρωτησω,υποθετω οσες κανετε προσπαθειες σε φυσικο κυκλο,αλλα ακομη κ οποια γνωριζει-Fsh γυρω στο 40 μπορει να φερει ωαριο;

21 minutes ago, Nora39 said:

Καλημερα σε ολες τις αγωνιστριες! Καλο μηνα! Συγχαρητηρια για οσα κοριτσια πετυχαν προσφατα εγκυμοσυνη και σε οσα προσπαθουμε ακομη δυναμη! Θα ηθελα να ρωτησω,υποθετω οσες κανετε προσπαθειες σε φυσικο κυκλο,αλλα ακομη κ οποια γνωριζει-Fsh γυρω στο 40 μπορει να φερει ωαριο;

Καλή σου μέρα! Σίγουρα με FSH 40 δεν θα προχωρούσε διέγερση αλλά με φυσικό δεν ξέρω, ίσως και να μπορεί να δώσει το ωάριο του μήνα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλή σου μέρα! Σίγουρα με FSH 40 δεν θα προχωρούσε διέγερση αλλά με φυσικό δεν ξέρω, ίσως και να μπορεί να δώσει το ωάριο του μήνα. 

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Η Ε2 μου ειναι γυρω στο 7.Επισης χαμηλη πολυ..Η fsh  απο 40 και πανω εν τω μεταξυ δε θεωρειται να το πω "ενδειξη" κλιμακτηριακης καταστασης;

πρίν από 28 λεπτά , Nora39 είπε:

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Η Ε2 μου ειναι γυρω στο 7.Επισης χαμηλη πολυ..Η fsh  απο 40 και πανω εν τω μεταξυ δε θεωρειται να το πω "ενδειξη" κλιμακτηριακης καταστασης;

Με φυσικό κυκλο μπορει κάποια στιγμή να βρεις καποιο ωάριο σιγουρα θελει πολυ υπομονή κ αρκετό χρόνο αλλα συμβαίνει κάτι να εχει απομείνει. Ναι σίγουρα οι εξετασεις σου δείχνουν ότι μπαίνεις κλιμακτήριο.  Αλλα αυτο δεν αποκλείει έναν καλό κυκλο. Απλα θελει χρηματα κ χρονο σιγουρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, DIM. είπε:

2βλαστοκυστες και εγώ.. Φτάσαμε μέχρι 9βδομαδα και έχοντας ακουσει και τις 2καρδουλες- η μια πιο αδυναμη. Στη 10η βδομάδα πλεον ακουσαμε μόνο τη 1..

Το ίδιο μου πε ο γιατρός μου. δεν είδα αίμα.. Απορροφήθηκε.. Η μήτρα αντιλαμβάνεται οτι υπαρχει ζωντανό έμβρυο και δε  κανει συσπάσεις να  αποβάλλει το ένα ώστε να προστατεψει το άλλο..Αν ήταν 1 απ'την αρχή τότε ήταν περιασοτερες οι πιθανοτητες να δω αίμα μου χε πει ο γιατρός..Μεχρι την αυχενικη το βλέπαμε στον υπέρηχο κάθε φορά ολο και πιο μικρό.. Μετά πλεον απορροφήθηκε κ δε φαινόταν

Εσυ εισαι σε ακόμη μικρότερη βδομάδα οπότε νομίζω θα απορροφηθεισίγουρα.. Καλη εγκυμοσύνη.. Με το καλό τι δυνατό σου εβρυακι να ρθει στα χέρια σου

j7W7p3.png

4 hours ago, Nora39 said:

Ναι, κανονικά είναι ένδειξη κλιμακτηρίου αλλά και οι εξετάσεις ενός μόνο κύκλου μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Καλό θα ήταν να τις επαναλάβεις

eardp2.png

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Με φυσικό κυκλο μπορει κάποια στιγμή να βρεις καποιο ωάριο σιγουρα θελει πολυ υπομονή κ αρκετό χρόνο αλλα συμβαίνει κάτι να εχει απομείνει. Ναι σίγουρα οι εξετασεις σου δείχνουν ότι μπαίνεις κλιμακτήριο.  Αλλα αυτο δεν αποκλείει έναν καλό κυκλο. Απλα θελει χρηματα κ χρονο σιγουρα. 

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Και λογικα μπαινοντας σε κλιμακτηριο θα πρεπει και οι κυκλοι να χανονται,σωστα;;  δηλαδη να μην υπαρχει περιοδος καθε μηνα..

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι, κανονικά είναι ένδειξη κλιμακτηρίου αλλά και οι εξετάσεις ενός μόνο κύκλου μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Καλό θα ήταν να τις επαναλάβεις

Ναι μου ειπαν απο το κεντρο,να τις επαναλαβω την αλλη εβδομαδα..Τι να πω..Θα δουμε..

15 minutes ago, Nora39 said:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Και λογικα μπαινοντας σε κλιμακτηριο θα πρεπει και οι κυκλοι να χανονται,σωστα;;  δηλαδη να μην υπαρχει περιοδος καθε μηνα..

Ναι μου ειπαν απο το κεντρο,να τις επαναλαβω την αλλη εβδομαδα..Τι να πω..Θα δουμε..

Γενικά αργεί να συμβεί αυτό. 

Θα πρέπει επίσης να κάνεις και εξέταση AMH για να δείτε το απόθεμα ωαρίων 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

On 11/1/2022 at 12:41 PM, DIM. said:

Να σου ζήσει το αγοράκι σου! Απ ό,τι καταλαβαίνω προσπαθείς για το δεύτερο. Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις σύντομα. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είχε μεγαλώσει κάπως, αγχώθηκα για την εξέλιξη. Με βοήθησαν τα λόγια σου. Μακάρι να χω το ίδιο αποτέλεσμα με σένα. 

Σε ευχαριστώ πολυ!!Ναι είμαι στην 5η βδομάδα τώρα ελπίζω να πανε όλα καλά!Όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι και να είσαι αισιόδοξη όλα θα κυλήσουν καλά και θα περάσει ο καιρός και θα χεις δεν αγκαλιά σου το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...