Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Visit a vis είπε:

Ngs είναι η εξέταση Νίκα; Εγχύσεις με αντιβιώσεις δηλαδή; Καλό κουράγιο… είναι απελπιστικό κι αυτό το κομμάτι. Ας έχει αποτέλεσμα τουλάχιστον! 

ngs πρέπει να είναι άλλη εξάταση, το κουράγιο μου λείπει για την ώρα...ομμμμμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , silvy22 είπε:

ngs πρέπει να είναι άλλη εξάταση, το κουράγιο μου λείπει για την ώρα...ομμμμμ

Τι κακό και αυτό με τις λοιμώξεις, πραγματικά ταλαιπωρία. Όπως είπες και εσυ αντιβίωση με μέτρο  και υπομονή!!! Θα περάσει και αυτό!

πρίν από 20 λεπτά , Σποράκι είπε:

Τι κακό και αυτό με τις λοιμώξεις, πραγματικά ταλαιπωρία. Όπως είπες και εσυ αντιβίωση με μέτρο  και υπομονή!!! Θα περάσει και αυτό!

σπορακι να σου πω και κάτι, δεν έχουμε κάνει εξέταση και να μη βρεθεί κάτι...βλέπω να ξεμπερδεύουμε μ αυτο και μετα να εχω θεμα  με την υδροσαλπιγγα μετά κατι άλλο κτλ κτλ  ευτυχώς μεγάλωσαν το όριο ηλικίας:oops:

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 55 λεπτά , silvy22 είπε:

σπορακι να σου πω και κάτι, δεν έχουμε κάνει εξέταση και να μη βρεθεί κάτι...βλέπω να ξεμπερδεύουμε μ αυτο και μετα να εχω θεμα  με την υδροσαλπιγγα μετά κατι άλλο κτλ κτλ  ευτυχώς μεγάλωσαν το όριο ηλικίας:oops:

Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ συνέχεια αλλά που θα πάει, θα μας κάτσει και η καλή!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!Να πω και εγω τα νεα μου...επικοινωνησα σημερα με τη γιατρο για το ποσα εμβρυα θα μεταφερουμε την Τεταρτη,τελικα και εκεινη προτεινε να μεταφερουμε 1,λογω των μυοσκελετικων θεματων που εχω. Ο λογος που προτεινε 2 ειναι ο παθολογικος καρυοτυπος,αλλα επειδη σε καμια περιπτωση δεν μπορω να υποστηριξω διδυμη κυηση και το ποσοστο του καρυοτυπου ειναι πολυ μικρο,ειπαμε να παμε με 1 και βλεπουμε. Ευτυχως τα 2 αριστα εμβρυα τα κατεψυξαν μονα, οποτε δεν χανεται τα 2ο... Βρε κοριτσια, υπαρχουν λετε πιθανοτητες να πετυχουμε με 1?? Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη...

Καλησπέρα! Όπως έχω ξαναπεί και τα 2 μου παιδιά τα έκανα μεταφέροντας κάθε φορά 1 εμβρυακι οπότε ναι υπάρχει περίπτωση! Με θετικές σκέψεις και πάντα ελπίζοντας για τη θετική χοριακη. Καλη επιτυχία σου εύχομαι 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα! Όπως έχω ξαναπεί και τα 2 μου παιδιά τα έκανα μεταφέροντας κάθε φορά 1 εμβρυακι οπότε ναι υπάρχει περίπτωση! Με θετικές σκέψεις και πάντα ελπίζοντας για τη θετική χοριακη. Καλη επιτυχία σου εύχομαι 

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!

2 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!Να πω και εγω τα νεα μου...επικοινωνησα σημερα με τη γιατρο για το ποσα εμβρυα θα μεταφερουμε την Τεταρτη,τελικα και εκεινη προτεινε να μεταφερουμε 1,λογω των μυοσκελετικων θεματων που εχω. Ο λογος που προτεινε 2 ειναι ο παθολογικος καρυοτυπος,αλλα επειδη σε καμια περιπτωση δεν μπορω να υποστηριξω διδυμη κυηση και το ποσοστο του καρυοτυπου ειναι πολυ μικρο,ειπαμε να παμε με 1 και βλεπουμε. Ευτυχως τα 2 αριστα εμβρυα τα κατεψυξαν μονα, οποτε δεν χανεται τα 2ο... Βρε κοριτσια, υπαρχουν λετε πιθανοτητες να πετυχουμε με 1?? Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη...

Καλησπέρα κορίτσι μου! Νομίζω ότι είμαστε περίπου στην ίδια φάση.. έκανα προχθές 1η φορά ωοληψία και περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω διαδικασία για εμβρυομεταφορά. Λόγω ιδιαίτερου σχήματος της μήτρας μου, θα κάνουμε (όσες φορές χρειαστεί) μεταφορά 1 εμβρύου. Η μεταφορά 2 θα ήταν επικίνδυνη για μένα και τα εμβρυάκια μου. Όπως έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα, έχουν επιτευχθεί πολλές εγκυμοσύνες με 1 μόνο έμβρυο. Σκέψου ότι όπως μου είπε ο γιατρός μου, με 2 έμβρυα έχεις πιθανότητες 50-50, ενώ με 1 έχεις πιθανότητες 35-65. Δεν το λες και άσχημα  8) Πρέπει να είσαι αισιόδοξη και να σκέφτεσαι μόνο θετικά. :wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , Orchid88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Νομίζω ότι είμαστε περίπου στην ίδια φάση.. έκανα προχθές 1η φορά ωοληψία και περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω διαδικασία για εμβρυομεταφορά. Λόγω ιδιαίτερου σχήματος της μήτρας μου, θα κάνουμε (όσες φορές χρειαστεί) μεταφορά 1 εμβρύου. Η μεταφορά 2 θα ήταν επικίνδυνη για μένα και τα εμβρυάκια μου. Όπως έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα, έχουν επιτευχθεί πολλές εγκυμοσύνες με 1 μόνο έμβρυο. Σκέψου ότι όπως μου είπε ο γιατρός μου, με 2 έμβρυα έχεις πιθανότητες 50-50, ενώ με 1 έχεις πιθανότητες 35-65. Δεν το λες και άσχημα  8) Πρέπει να είσαι αισιόδοξη και να σκέφτεσαι μόνο θετικά. :wub:

Σε ευχαριστω παρα πολυ!Η αληθεια ειναι οτι τις προηγουμενες μερες ημουν πιο αισιοδοξη...Θα επιστρεψω ομως στην προηγουμενη διαθεση μου...!Καλη μας επιτυχια!!

• Μου αρέσει 1

On 29/10/2022 at 1:30 ΜΜ, marmaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
Κι εγώ είχα παραξενευτεί που με πήγε στα καπάκια γιατί διάβαζα κι εγώ εδώ τα ίδια από τα κορίτσια αλλά είχε δει με υπέρηχο (συνεργάτης του) τις ωοθήκες μου μια βδομάδα πριν την νέα διέγερση, ήταν καλές οι εξετάσεις μου, δεν παίρνω και μεγάλη δόση ορμονών (150 μονάδες μόνο) και θεώρησε ότι ήταν οκ και τον άκουσα. Αλλά τώρα ναι θα κάνω διάλειμμα 1-3 κύκλους... 

Τι πρωτόκολλο ακολουθείς αν επιτρέπεται ,έχεις κατάβολες γενικά ; Μου έχει συμβεί και έμενα ,διέγερση μετά παύση στον επόμενο κύκλο μετά ξανά διέγερση με όλα τα ωάρια μη ποιοτικά ( 4 συνολικά!) Σοκ έπαθα,αισθάνθηκα το ίδιο με εσένα ,τσάμπα οι ενέσεις και το μπούστ που έφαγα ,μην απογοητεύεσαι ,

6 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Και εγώ τώρα πρόσφατα έμεινα έγκυος μεταφέροντας μια βλαστοκυστη ..οπότε ναι φυσικά κ είναι πιθανό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Και εγώ τώρα πρόσφατα έμεινα έγκυος μεταφέροντας μια βλαστοκυστη ..οπότε ναι φυσικά κ είναι πιθανό!

Σε ευχαριστω πολυ!Μολις βγηκε και το pcr αρνητικο...οποτε ενα βημα πιο κοντα!

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
update
ο Νικας έβγαλε χρόνια φλεγμονή ο ντοκ είπε εγχύσεις...
με βαριά καρδιά θα τις κάνω ... με κάποιο όριο...
ο γιατρός δεν κάνει μεταφορά με φλεγμονή
αλλιώς σου λέει πάρε τα έμβρυα σου και πήγαινε αλλού...
καλό 2023 και αν ....  θα δούμε το +++++++

Ωχ ρε κορίτσι...  θα το κανεις τωρα γιατι δεν γινεται κι αλλιώς και θα ρθει το θετικο. Κάλλιο αργά που λένε.

11 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Ο γιατρός μου δεν κάνει αίματος πριν την διέγερση κάνει υπέρηχο. Κανονικά ο υπερηχος γίνεται δυο μέρες πριν την περίοδο αλλά εγώ τον έκανα 5 γιατί περίμενα νωρίτερα με βάση τις τελευταίες περιόδους κ τελικά ήρθε κανονικά στις 27 μέρες ενώ τους 3προηγουμενους είχε έρθει στις 24 μέρες. Anyway .... δεν φάνηκε πάντως κύστη στον υπέρηχο ....δε ξέρω αν ήταν νωρίς ή αν δε θα φαινόταν ούτως ή άλλως ...

Τίποτα δεν είχα πάρει από τον Ιούλιο που είχα κάνει την τελευταία μου διέγερση .... πραγματικά δε ξέρω τι έφταιξε .... κ ο γιατρός είπε δεν το περίμενε γιατί με το ίδιο πρωτόκολλο την προηγούμενη φορά είχαμε πάει άριστα .... ισως κακός κύκλος ; 

Αυτο που δεν κατάλαβα είναι αν η κύστη φταίει που δεν μεγάλωσαν αλλά ωοθυλακια ή αν δε θα μεγάλωναν κ χωρίς την κύστη ... Μέσα  στη ταραχή μου εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα να ρωτήσω  τον γιατρό .... 

Τα κυστικα ωοθηλακια τραβάνε τα φαρμακα της διέγερσης γι αυτο σε σταμάτησε. Οι ορμόνες την δεύτερη μερα ισως να εδειχναν οτι δεν ηταν καλος κυκλος.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Καντι είπε:

Τα κυστικα ωοθηλακια τραβάνε τα φαρμακα της διέγερσης γι αυτο σε σταμάτησε. Οι ορμόνες την δεύτερη μερα ισως να εδειχναν οτι δεν ηταν καλος κυκλος.

Δεν το ήξερα αυτό με την εξέταση αίματος τη δεύτερη μέρα από εσάς εδώ το είδα σήμερα ... :sad: Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο προηγουμενος ούτε αυτος ο γιατρός μου είχαν κάνει ποτέ αίματος τη δεύτερη μέρα μόνο υπέρηχο ...  Την επόμενη φορά θα το ζητήσω εγώ να μου το κάνει,  για να μη ξαναπεράσω αυτή την ταλαιπωρία τσάμπα .... Αν κ πιστεύω ότι κ μόνος του θα το κάνει πια μετά από αυτή τη σημερινή πετυχεσια .... 
Τι να πω κ εγώ ; Κάθε φορά κ άλλο κουλό ! Αφού πλέον το αγχος μου είναι τι αναπάντεχο θα μου συμβεί την επόμενη φορά κ όχι αν θα έχω έμβρυα κ αν θα εμφυτευθούν αυτά θα μου φαίνονται πταίσματα πια ....:roll:

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Lela79 είπε:

Δεν το ήξερα αυτό με την εξέταση αίματος τη δεύτερη μέρα από εσάς εδώ το είδα σήμερα ... :sad: Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο προηγουμενος ούτε αυτος ο γιατρός μου είχαν κάνει ποτέ αίματος τη δεύτερη μέρα μόνο υπέρηχο ...  Την επόμενη φορά θα το ζητήσω εγώ να μου το κάνει,  για να μη ξαναπεράσω αυτή την ταλαιπωρία τσάμπα .... Αν κ πιστεύω ότι κ μόνος του θα το κάνει πια μετά από αυτή τη σημερινή πετυχεσια .... 
Τι να πω κ εγώ ; Κάθε φορά κ άλλο κουλό ! Αφού πλέον το αγχος μου είναι τι αναπάντεχο θα μου συμβεί την επόμενη φορά κ όχι αν θα έχω έμβρυα κ αν θα εμφυτευθούν αυτά θα μου φαίνονται πταίσματα πια ....:roll:

:κατα την δίκη μου άποψη δεν εχει σημασία να του πεις εσυ για αίματος γιατι και να στις κανει δεν θα τις αξιολογήσει αν δεν πιστεύει σ αυτές.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...