Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , Visit a vis είπε:

Αν σκεφτείς ότι κανονικά στην περίοδο αποβάλλουμε το ωάριο του μήνα μαζί με κύτταρα ενδομητρίου, αφού λείπει, λογικό είναι η ροή να είναι λιγότερη. Μην ανησυχείς! Και εμένα την 5η ημέρα μετά από ωοληψιά κατόπιν διέγερσης με διαφορά στη ροή αισθητή. 

Είναι η πρώτη μου φορά και δε γνωρίζω .. αγχώθηκα ! Πηρα κ το γιατρό τηλέφωνο να φανταστείς ! Ο άνθρωπος θα πει που έμπλεξα ! Χαχα! Σε ευχαριστώ πολύ ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Lela79 είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Έχω μια απορία .... Σήμερα άλλαξε η ώρα ... εγώ τις προηγούμενες μέρες έκανα την menopur στις 8 από σήμερα θα πρέπει να την κάνω στις 9 ή συνεχίζω κανονικά στις 8 ;;;;;; Έχει τύχει σε καμία σας να πέσει η διέγερση πάνω στην αλλαγή της ώρας ;;;; 
Γιατι όλα τα είχαμε κ τώρα έχω κ την αλλαγή ώρας να με προβληματίζει :angry:

Καλησπέρα @Lela79, έφαγα την ίδια φλασιά κι εγώ πριν από λίγο κι έτρεξα να κάνω την ένεση τώρα στις τρεις ενώ κανονικά τόσο καιρό την έκανα στις τέσσερις. Άρα κι εσύ λογικά θα πρέπει να την κάνεις στις 7 αντί στις 8 γιατί τα ρολόγια γύρισαν μία ώρα πίσω!

5 hours ago, Lela79 said:

Καλημέρα σε όλες ! Έχω μια απορία .... Σήμερα άλλαξε η ώρα ... εγώ τις προηγούμενες μέρες έκανα την menopur στις 8 από σήμερα θα πρέπει να την κάνω στις 9 ή συνεχίζω κανονικά στις 8 ;;;;;; Έχει τύχει σε καμία σας να πέσει η διέγερση πάνω στην αλλαγή της ώρας ;;;; 
Γιατι όλα τα είχαμε κ τώρα έχω κ την αλλαγή ώρας να με προβληματίζει :angry:

Μπορείς να την κανεις μισή ώρα νωρίτερα σήμερα (δηλαδή στις 8:30) και αύριο πάλι άλλη μισή ώρα νωρίτερα (δηλαδή στις 8:00) για να είναι πιο ομαλη η αλλαγή  

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μπορείς να την κανεις μισή ώρα νωρίτερα σήμερα (δηλαδή στις 8:30) και αύριο πάλι άλλη μισή ώρα νωρίτερα (δηλαδή στις 8:00) για να είναι πιο ομαλη η αλλαγή  

Λοιπόν κορίτσια επειδή με έτρωγε πήρα τη μαία κ ρώτησα (ααααα όλα κ όλα στο χαρτί λένε για οποιαδήποτε απορία να παίρνουμε στο τάδε τηλέφωνο .... σιγά μη κάτσω να σκάσω :rolleyes:). Μου είπε κ σήμερα θα κάνω την ένεση στις 8 οπωσ εχθές, να μην αλλάξω ώρα κ να συνεχίσω κανονικά στις 8. Τουλάχιστον έτσι είπε η μαία του δικου μου γιατρού :)Ευχαριστώ όλες όμως για τις απόψεις σας, το εκτιμώ παρα πολύ !!!! 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κ εγω ετσι την εκανα...μιση ωρα νωριτερα...φανταστηκα οτι δεν θα υπαρχει θεμα...βεβαια εγω κανω ενεσεις προγεστερονης.... Βρε κοριτσια, εσας σας πονουσαν αυτες οι ενεσεις?? 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , vasoula88 είπε:

Κ εγω ετσι την εκανα...μιση ωρα νωριτερα...φανταστηκα οτι δεν θα υπαρχει θεμα...βεβαια εγω κανω ενεσεις προγεστερονης.... Βρε κοριτσια, εσας σας πονουσαν αυτες οι ενεσεις?? 

Ναι κορίτσι κι εμένα με πονούσαν αυτές οι ενέσεις, υπομονή!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
update
ο Νικας έβγαλε χρόνια φλεγμονή ο ντοκ είπε εγχύσεις...
με βαριά καρδιά θα τις κάνω ... με κάποιο όριο...
ο γιατρός δεν κάνει μεταφορά με φλεγμονή
αλλιώς σου λέει πάρε τα έμβρυα σου και πήγαινε αλλού...
καλό 2023 και αν ....  θα δούμε το +++++++

• Λυπημένη/-ος 11

Κορίτσια μου καλημέρα .... Πήρα κ εγώ την πίκρα μου πρωί πρωί .... Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο μετά από 5 μέρες διέγερσης .... Το μόνο που βρήκε ο γιατρός ήταν ένα μεγάλο κυστικο ωοθηλακιο ... Όποτε άκυρος ο κύκλος διέγερσης :( Ο γιατρός είπε να πάω μόλις αδιαθετήσω να δούμε αν απορροφήθηκε η κύστη αλλιώς θα την παρακεντήσει κ μετά θα προχωρήσουμε.   Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου συνέβη πρώτη φορά κ όπως κατάλαβαινεται μου έκατσε βαρύ ... Τι να πω τσάμπα το αγχος του COVID, της αλλαγής της ώρας κ ένα κουτί menopur ....:cry:

• Λυπημένη/-ος 19

πρίν από 12 λεπτά , Lela79 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα .... Πήρα κ εγώ την πίκρα μου πρωί πρωί .... Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο μετά από 5 μέρες διέγερσης .... Το μόνο που βρήκε ο γιατρός ήταν ένα μεγάλο κυστικο ωοθηλακιο ... Όποτε άκυρος ο κύκλος διέγερσης :( Ο γιατρός είπε να πάω μόλις αδιαθετήσω να δούμε αν απορροφήθηκε η κύστη αλλιώς θα την παρακεντήσει κ μετά θα προχωρήσουμε.   Η αλήθεια είναι ότι αυτό μου συνέβη πρώτη φορά κ όπως κατάλαβαινεται μου έκατσε βαρύ ... Τι να πω τσάμπα το αγχος του COVID, της αλλαγής της ώρας κ ένα κουτί menopur ....:cry:

Καλημέρα!
Δεν είχες κάνει εξετάσεις αίματος την 2η ημέρα περιόδου να φαινόταν από εκεί το κυστικό;; Άδικα η διέγερση...

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Lela79 είπε:

lela μου δεν μπηκε καλα η εβδομαδα, είχες πάρει κάτι στον προηγ κύκλο? η αλήθεια είναι οτι μπορεί να συμβεί

πρίν από 20 λεπτά , marmaki είπε:

Καλημέρα!
Δεν είχες κάνει εξετάσεις αίματος την 2η ημέρα περιόδου να φαινόταν από εκεί το κυστικό;; Άδικα η διέγερση...

Ο γιατρός μου δεν κάνει αίματος πριν την διέγερση κάνει υπέρηχο. Κανονικά ο υπερηχος γίνεται δυο μέρες πριν την περίοδο αλλά εγώ τον έκανα 5 γιατί περίμενα νωρίτερα με βάση τις τελευταίες περιόδους κ τελικά ήρθε κανονικά στις 27 μέρες ενώ τους 3προηγουμενους είχε έρθει στις 24 μέρες. Anyway .... δεν φάνηκε πάντως κύστη στον υπέρηχο ....δε ξέρω αν ήταν νωρίς ή αν δε θα φαινόταν ούτως ή άλλως ...

πρίν από 22 λεπτά , silvy22 είπε:

lela μου δεν μπηκε καλα η εβδομαδα, είχες πάρει κάτι στον προηγ κύκλο? η αλήθεια είναι οτι μπορεί να συμβεί

Τίποτα δεν είχα πάρει από τον Ιούλιο που είχα κάνει την τελευταία μου διέγερση .... πραγματικά δε ξέρω τι έφταιξε .... κ ο γιατρός είπε δεν το περίμενε γιατί με το ίδιο πρωτόκολλο την προηγούμενη φορά είχαμε πάει άριστα .... ισως κακός κύκλος ; 

Αυτο που δεν κατάλαβα είναι αν η κύστη φταίει που δεν μεγάλωσαν αλλά ωοθυλακια ή αν δε θα μεγάλωναν κ χωρίς την κύστη ... Μέσα  στη ταραχή μου εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα να ρωτήσω  τον γιατρό .... 

• Λυπημένη/-ος 1

3 hours ago, Lela79 said:

Ο γιατρός μου δεν κάνει αίματος πριν την διέγερση κάνει υπέρηχο. Κανονικά ο υπερηχος γίνεται δυο μέρες πριν την περίοδο αλλά εγώ τον έκανα 5 γιατί περίμενα νωρίτερα με βάση τις τελευταίες περιόδους κ τελικά ήρθε κανονικά στις 27 μέρες ενώ τους 3προηγουμενους είχε έρθει στις 24 μέρες. Anyway .... δεν φάνηκε πάντως κύστη στον υπέρηχο ....δε ξέρω αν ήταν νωρίς ή αν δε θα φαινόταν ούτως ή άλλως ...

Τίποτα δεν είχα πάρει από τον Ιούλιο που είχα κάνει την τελευταία μου διέγερση .... πραγματικά δε ξέρω τι έφταιξε .... κ ο γιατρός είπε δεν το περίμενε γιατί με το ίδιο πρωτόκολλο την προηγούμενη φορά είχαμε πάει άριστα .... ισως κακός κύκλος ; 

Αυτο που δεν κατάλαβα είναι αν η κύστη φταίει που δεν μεγάλωσαν αλλά ωοθυλακια ή αν δε θα μεγάλωναν κ χωρίς την κύστη ... Μέσα  στη ταραχή μου εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα να ρωτήσω  τον γιατρό .... 

Ειχα ρωτησει εγω τον προηγουμενο μηνα που χα μεγαλο κυστικο στη δεξια ωοηθηκη κ στην αριστερη ωοθηλακια κανονικα...που τεσσερα απ αυτα δε μεγαλωσαν μεχρι τελους..που πε ο γιατρος οτι ναι ενδεχωμενως να ρουφαγε λιγο η κ περισσοτερο φαρμακο η κυστη..μπορει κ οχι ομως..Ουτε εμενα μου χε κανει δευτερη μερα εξεταση...Απο δω κ μπρος ομως μου πε θα κανουμε καθε φορα δευτερη μερα(κ οχι μομο υπερηχο) να σιγουρευομαστε..διοτι κ μενα 5,6 μερες πριν ειχαν δει στον υπερηχο πεντακαθαρες ωοθηκες...φαινεται ομως μαλλον που το κυστικο επαιρνε μποι απ την πρωτη μερα περιοδου...

Τι να πω κοριτσι παντως..θα περασει κ αυτο..υπομονη...

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια καλησπερα!!Να πω και εγω τα νεα μου...επικοινωνησα σημερα με τη γιατρο για το ποσα εμβρυα θα μεταφερουμε την Τεταρτη,τελικα και εκεινη προτεινε να μεταφερουμε 1,λογω των μυοσκελετικων θεματων που εχω. Ο λογος που προτεινε 2 ειναι ο παθολογικος καρυοτυπος,αλλα επειδη σε καμια περιπτωση δεν μπορω να υποστηριξω διδυμη κυηση και το ποσοστο του καρυοτυπου ειναι πολυ μικρο,ειπαμε να παμε με 1 και βλεπουμε. Ευτυχως τα 2 αριστα εμβρυα τα κατεψυξαν μονα, οποτε δεν χανεται τα 2ο... Βρε κοριτσια, υπαρχουν λετε πιθανοτητες να πετυχουμε με 1?? Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη...

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
update
ο Νικας έβγαλε χρόνια φλεγμονή ο ντοκ είπε εγχύσεις...
με βαριά καρδιά θα τις κάνω ... με κάποιο όριο...
ο γιατρός δεν κάνει μεταφορά με φλεγμονή
αλλιώς σου λέει πάρε τα έμβρυα σου και πήγαινε αλλού...
καλό 2023 και αν ....  θα δούμε το +++++++

Ngs είναι η εξέταση Νίκα; Εγχύσεις με αντιβιώσεις δηλαδή; Καλό κουράγιο… είναι απελπιστικό κι αυτό το κομμάτι. Ας έχει αποτέλεσμα τουλάχιστον! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...