Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια έχω το σύνδρομο της φωλιάς χωρίς καν να είμαι έγκυος! Το έχει πάθει καμία; 

Τι εννοώ, εχω αρχίσει εδω και καιρό και καθαρίζω συνέχεια, τακτοποιώ ντουλάπες, συρταρακια, παρασυρταρακια κλπ κλπ κλπ είναι δλδ καθημερινό.... Ξυπνάω και σκέφτομαι τι να τακτοποιήσω σήμερα! 

• Μου αρέσει 4
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σύνδρομο της φωλιάς λέγεται αυτό? Μια χαρά μου ακούγεται,μακάρι να το αποκτήσει και ο άντρας μου,ο οποίος παρατάει σε όλο το σπίτι ο,τι κρατάει στο χέρι και κυρίως κάλτσες τις οποίες καταπίνει ο σκύλος και μετά τις ξερναει. Ωραία περνάμε

Χαχαχααχαχ έκλαψα :P ναι σύνδρομο της φωλιάς είναι... Η μαμα ετοιμάζει τη φωλιά της ώστε να υποδεχτεί το μωρο της..  Το παθαίνουν οι γυναίκες που είναι έγκυος συνήθως!!! Η αυτές που κοιμούνται και ονειρεύονται προφανώς όπως εγώ!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Να πω τον πόνο μου γιατί καλά δεν είμαι καθόλου. Διαβάζω και εγώ τις ιστορίες σας και τι έτυχαν σε κάποιες κοπέλες τελευταία σχετικά με τον σκατοκορονοιο και λέω Μαρία μην μιλάς καθόλου όλα καλά σου έχουν πάει. Αν δε. Μου λέει ο γιατρός θα κάνεις αυτές τις εξετάσεις και την Πέμπτη ένα pcr και Σάββατο έρχεσαι για ετ. Πάω εχθές κάνω πληρώνω 47 κωλοευρω μιας και περισσεύουν σήμερα όμως αργιαααα. Ούτε mail έλαβα για το αποτέλεσμα ούτε τηλ σηκώνουν γιατί φυσικά είναι αργία και εγώ τι στο καλό να πω στην κλινική που μας έχουν πάρει 10 τηλ να ξέρουν αν ξεπαγωσουν τα έμβρυα? Ούτε γιατρός πουθενά ούτε μαία. Σκατα όλα μάλλον όντως κάτι δεν θέλει να κάνω παιδί το πιστεύω.

Στα junk είδες? Τσεκαρε επίσης στην εφαρμογή του gov.gr γιατί εκεί ανεβάζουν όλα τα τεστ που έχει βγει αποτέλεσμα

https://www.odigostoupoliti.eu/pos-vlepoume-ta-apotelesmata-rapid-test-pcr/

@Nels κάθε ένα λεπτό κοιτάζω τα  mail μου κοιτάω παντού τπτ. Έχουμε και την κλινική μας παίρνουν κάθε μια ώρα και λένε αν μέχρι αύριο το αργότερο στις 8 το πρωί να ξέρουμε άλλιως κολοκύθια. Ουφ θα σκάσω απόψε το βλέπω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Χαχαχααχαχ έκλαψα :P ναι σύνδρομο της φωλιάς είναι... Η μαμα ετοιμάζει τη φωλιά της ώστε να υποδεχτεί το μωρο της..  Το παθαίνουν οι γυναίκες που είναι έγκυος συνήθως!!! Η αυτές που κοιμούνται και ονειρεύονται προφανώς όπως εγώ!! 

Καλά κάνεις και ετοιμάζεις τη φωλιτσα σου,διότι είναι σίγουρο ότι θα ξαναπιάσεις παιδί,οπότε συνέχισε να συμμαζευεις το σπίτι,διότι σε λίγους μήνες θα έρθει το νινι ❤️

πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλά κάνεις και ετοιμάζεις τη φωλιτσα σου,διότι είναι σίγουρο ότι θα ξαναπιάσεις παιδί,οπότε συνέχισε να συμμαζευεις το σπίτι,διότι σε λίγους μήνες θα έρθει το νινι ❤️

Θα χω κλατάρει μέχρι τότε!:razz:μου μείνε  από την πρώτη φορά που δεν σηκωνομουν καν από τον καναπέ για να παω στη κουζίνα το πιάτο μου!! Η ξαδερφη μου γελάει όταν της τα λέω, εχει 2 μωρα 2.5 και 1... Οπότε ξέρει τι θα γίνεται μέσα στο σπίτι και με δουλεύει από τωρα! 

• Χαχα 1

πρίν από 28 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

@Nels κάθε ένα λεπτό κοιτάζω τα  mail μου κοιτάω παντού τπτ. Έχουμε και την κλινική μας παίρνουν κάθε μια ώρα και λένε αν μέχρι αύριο το αργότερο στις 8 το πρωί να ξέρουμε άλλιως κολοκύθια. Ουφ θα σκάσω απόψε το βλέπω. 

@Μαρία τζορμπατζακη Κορίτσι μου γλυκό προσπαθησε να ηρεμήσεις και να ξεκουραστεις! Αύριο ειναι μια μεγάλη μερα και πρεπει να εισαι πανω απ ολα ηρεμη και να μην αγχώνεσαι!! Και πάλι καλή επιτυχία! ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, θα τους πάρεις το πρωί και θα στο στείλουν, όλα καλά θα πάνε.

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Καλημέρα καλημέρα τι έγινε τελικά ; Εκανες τη μεταφορά ;

πρίν από 38 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Με πήραν απ τη κλινική η εμβρυολογος και μου είπε έχουμε καταψύξει από τα 18 τα 10 εμβρυακια αρίστης ποιότητας και έχουμε πολύ καλή μορφολογία !!!

Συγχαρητήρια εξαιρετικό αποτέλεσμα  με το καλό η εμφύτευση !!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...