Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Mimi87 είπε:

Εγώ ρε κορίτσια να ρωτήσω όσες έχουν γίνει εξπέρ στις χοριακες, έκανα εχθές(11μερες από εμβρυομεταφορα) κ βγήκε 315 και μου δίνει στις φυσιολογικές τιμές για

1η-2η βδ:16-156

2η-3η βδ:101-4870

Τις υπόλοιπες δεν τις γράφω. Πείτε μου τι εννοεί??γίνεται να έχω 315χπριακη και να είναι 2εβδ????

(Είχα κάνει την Τρίτη σε άλλο διαγνωστικό στην Αθήνα και ήταν 99 κ μου το έδινε 3ηβδομαδα τώρα ειμαι σε νησί γι αυτό έκανα αλλού)

315 είναι παρά πολύ καλά Εγω είχα 11η 215 

μη δίνεις σημασία στις φυσιολογικές τιμές , σου είπε ο γιατρός να ξανακάνεις να δείτε διπλασιασμό ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Mimi87 είπε:

Εγώ ρε κορίτσια να ρωτήσω όσες έχουν γίνει εξπέρ στις χοριακες, έκανα εχθές(11μερες από εμβρυομεταφορα) κ βγήκε 315 και μου δίνει στις φυσιολογικές τιμές για

Τις υπόλοιπες δεν τις γράφω. Πείτε μου τι εννοεί??γίνεται να έχω 315χπριακη και να είναι 2εβδ????

(Είχα κάνει την Τρίτη σε άλλο διαγνωστικό στην Αθήνα και ήταν 99 κ μου το έδινε 3ηβδομαδα τώρα ειμαι σε νησί γι αυτό έκανα αλλού)

Σ φαίνεται λίγο ή πολύ;  πάντως μη δίνεις σημασία στο νούμερο.. 2πλασιασμο θέλουμε μόνο! 

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, silvy22 said:

315 είναι παρά πολύ καλά Εγω είχα 11η 215 

μη δίνεις σημασία στις φυσιολογικές τιμές , σου είπε ο γιατρός να ξανακάνεις να δείτε διπλασιασμό ;

Την Δευτέρα μου είπε να κάνω για να δω πως ανεβαίνει και να δούμε κ οιστραδιολη προγεστερονη

11 minutes ago, Angot said:

Σ φαίνεται λίγο ή πολύ; 

Βάσει των φυσιολογικών τιμών που δίνει το διαγνωστικό το να είμαι 3ων εβδομάδων είναι λίγο αυτό εννοώ!

πρίν από 12 λεπτά , Mimi87 είπε:

Την Δευτέρα μου είπε να κάνω για να δω πως ανεβαίνει και να δούμε κ οιστραδιολη προγεστερονη

Βάσει των φυσιολογικών τιμών που δίνει το διαγνωστικό το να είμαι 3ων εβδομάδων είναι λίγο αυτό εννοώ!

Μια χαρα είσαι μην αγχώνεσαι , σωστός ο γιατρός σημαντικό να δείτε προγεστερονη κ οιστραδιολη , σε ποιο κέντρο είσαι ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Mimi87 είπε:

Κορίτσι μου μια χαρά είναι η χοριακη σου, μην παιδευείς το μυαλό σου...  Το παν είναι ο διπλασιασμός ή έστω ο σχεδόν διπλασιασμός!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 minutes ago, silvy22 said:

Μια χαρα είσαι μην αγχώνεσαι , σωστός ο γιατρός σημαντικό να δείτε προγεστερονη κ οιστραδιολη , σε ποιο κέντρο είσαι ;

Στο Μητέρα είναι ο γιατρός μου, και όταν έκανα την προηγούμενη χοριακη 9η μέρα ήταν χαμηλές οιστραδιολη κ προγεστερόνη γι αυτό μου αύξησε χάπια κ είπαμε να το ξαναδώ την Δευτέρα!

12 minutes ago, Angot said:

Κορίτσι μου μια χαρά είναι η χοριακη σου, μην παιδευείς το μυαλό σου...  Το παν είναι ο διπλασιασμός ή έστω ο σχεδόν διπλασιασμός!

Σε ευχαριστώ πολυ!Και γω αυτό σκέφτηκα απλά μου φάνηκε περίεργο!!

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολύ. Ουφ τι να πω θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Ελπίζω να γίνει αύριο η ετ μετά από τόσες ενέσεις και χάπια και άγχος δεν θα το αντέξω 

πρίν από 15 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Ουφ τι να πω θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Ελπίζω να γίνει αύριο η ετ μετά από τόσες ενέσεις και χάπια και άγχος δεν θα το αντέξω 

Τα διαγνωστικά ανοίγουν από τις 6μιση.. Να τους πάρεις πρωί πρωί να το στείλουν... Δεν νομίζω ότι θα τα ξεπαγωσουν από τόσο νωρίς.. Απλως θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα γίνει ετ! Πολλά κέντρα σου λένε απλά να το έχεις μαζί εκείνη την ώρα για να το δουν... Τσάμπα σε αγχώνουν! 

@Angotμε ηρεμησατε αρκετά αν είσαι και άσχετος με το παραμικρό βλέπεις την καταστροφή. Ευχαριστώ πολύ έχετε δίκιο διότι ενώ και αυτοί στο τηλ ακουγονταν σαν να ήθελαν το αποτέλεσμα εδώ και τώρα αλλιώς το τέλος του κόσμου δεν μας ξανακαλεσαν. Άρα αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα. Να κάνω μια δουλειά με ηρεμία στην ζωή μου πάντως δεν παίζει όλα με άγχος και κλάμα. Τι κακό και αυτό.

πρίν από 14 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

@Angotμε ηρεμησατε αρκετά αν είσαι και άσχετος με το παραμικρό βλέπεις την καταστροφή. Ευχαριστώ πολύ έχετε δίκιο διότι ενώ και αυτοί στο τηλ ακουγονταν σαν να ήθελαν το αποτέλεσμα εδώ και τώρα αλλιώς το τέλος του κόσμου δεν μας ξανακαλεσαν. Άρα αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα. Να κάνω μια δουλειά με ηρεμία στην ζωή μου πάντως δεν παίζει όλα με άγχος και κλάμα. Τι κακό και αυτό.

Η ζωή μας όλη, άγχος - άγχος-άγχος.!!! Αλλα δ3 βοηθάνε καθόλου και τα κέντρα.... Σου λένε ότι θέλουν δε θέλουν θα πάνε με το πρόγραμμα μας.. Πατάνε πάνω στη λαχτάρα μας!  Είναι και δύσκολη η περιοδος με τον κοβιντ τωρα! 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Μαρία τζορμπατζακη είπε:

Καλησπέρα- είμαι νέα στην ομάδα αν και σας παρακολουθώ καιρό τώρα!! Για το τεστ γνωρίζω ότι τα περισσότερα εάν όχι ολα τα κέντρα δηλώνουν τα αποτελέσματα με το ΑΜΚΑ μας και μπορείς να τα δεις στο gov! Σου εύχομαι καλη επιτυχία για αύριο!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Mimi87 είπε:

Το κάθε διαγνωστικό έχει διαφορετικό τρόπο μετρήσεις , γιαυτο λένε ότι πρέπει να γίνονται οι επαναληπτικές χοριακες στο ίδιο εργαστήριο ! 

8 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κορίτσια καλημερα και χρονια μας πολλα.. Εκανα εμβρυομεταφορα την Πεμπτη και εχω αυριο χοριακη 10η μερα. Αν κανω σήμερα τεστ θα δειξει τι συμβαινει λετε??? Οι περισσοτερες πιθανότητες δεν είναι να δειξει εγκυρο αποτέλεσμα??? Εχω αυριο να παω κ στην οικογενεια μου για Σαββατοκύριακο και για καποιο λογο θελω να εχω μια ιδεα, γιατι αν ειμαι πολυ χαλια δεν θα προλαβω να ψηλό συνέλθω.. Μπορει να σκεφτομαι βλακειες αλλα πραγματικά δεν ειναι ευκολα διαχειρισημο το οποιο συναισθημα αν εχεις να βρεθεις με πολυ κοσμο....

Καλησπερα μαρια εμενα κου ειχε δειξει αλλα ειμαι κ πολυ ανυπομονη αν θελεις κανε ενα αλλα να ξερεις οτι αν βγει αρνητικο μπορει να μην ισχυει!

30 minutes ago, ´Ισιδα said:

Το κάθε διαγνωστικό έχει διαφορετικό τρόπο μετρήσεις , γιαυτο λένε ότι πρέπει να γίνονται οι επαναληπτικές χοριακες στο ίδιο εργαστήριο ! 

Το γνωρίζω αλλά γύρισα στο νησι όπου μένω μόνιμα γι αυτό δεν μπορούσα να κάνω επαναληπτική στο ίδιο διαγνωστικο!

• Μου αρέσει 1

@Terry1986 Μπήκα αλλά λέει δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Νομίζω δεν θα το δηλώσουν όμως διότι μου έδωσαν έναν 6ψηφιο κωδικό για να ανοίξω το eMail που θα μου έρθει. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες σάς κορίτσια. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...