Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Την Δευτέρα είχα ωοληψια .. δεν είχα σχεδόν καθοοοολου ροζ, μόνο κάτι πονάκια .. σήμερα είδα ροζ βλέννα στο σερβιετακι , όπως κ στο σκούπισμα ..λίγο βέβαια , όχι κανονική ΡΟΗ..ο γιατρός μου είπε ότι σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες τ πολύ θα αδιαθετήσω .. υπάρχει κάποια κοπέλα που να της ήρθε περίοδος πιο νωρίς;;;;;Για να έχω αυτά τα ροζ , ίσως έρθει σε 2-3 μέρες όπως μου έγινε τη τελευταία φορά ..είχα 3 μέρες ελάχιστο ροζ κ μετα κατέβηκε κανονικά το αίμα..

Καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου! Εμενα μου ηρθε σε 5 μερες μετα την ωοληψια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα δείξει και σε μένα αν θα κατέβει αύριο μεθαύριο.. γιατί και πριν που περίμενα περίοδο για να ξεκινήσω τη διέγερση είχα 2-3 μέρες ροζ κ μετά κατέβηκε ! Άντε όσο πιο γρήγορα έρθει, τόση πιο γρήγορα θα ξεκινήσω και τη διαδικασία για την εμβρυομεταφορα!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα φίλες μου ! Λοιπόν πιστεύω πια ότι κάθε εξωσωματική με οδηγεί κ ένα βήμα πιο κοντά στο Δαφνί ...:grin:  
Το κουλ που σας έλεγα χθες .... εεεεε μια μέρα κράτησε !!!! Από χθες που μας είπε η @Angot αυτό που της συνέβη με το pcr κ που έμαθα ότι η ανήψια μου την οποία είχα δει λίγες μέρες πριν, είχε πυρετό αλλά αρνητικά τεστ κοβιντ (τουλάχιστον 6 έχει κάνει το παιδί 4 μέρες τώρα)  ... έφαγα φρίκη μην έχω κολλήσει κοβιντ !!!!! Πρώτη φορά μου τη βαράει εκεί μετά από τρεις προσπάθειες, τώρα βρήκα να φρικαρω με αυτό το θέμα !!!! Περιττό να σας πω ότι έχω κάνει 4 σελφ τεστ (2χθες 2 σήμερα) τα οποία φυσικά είναι αρνητικά ..... Τελικά αφού βγήκανε  αρνητικά τα τεστ, χτύπησα σήμερα την πρώτη menopur κ ο Θεός βοηθός !!!! Φυσικά ο άντρας μου πλέον με δουλεύει γιατί είδε κ αποειδε ο άνθρωπος κ μου λέει άντε κ βγει θετικό τι θα κάνουμε θα πεθάνουμε ;;;; Ε ότι μας βρει θα το αντιμετωπίσουμε.....  Τι να πω ;;;; Δίκιο έχει αλλά κ εγώ δεν έχω βρει τον διακόπτη on off του παραλόγου φρικαρισματος μου .... Άμα το βρω θα σας ενημερώσω πάντως μπας κ βοηθήσω καμία συμπάσχουσα :grin: Χαχαχαχα!!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 10

πρίν από 11 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα φίλες μου ! Λοιπόν πιστεύω πια ότι κάθε εξωσωματική με οδηγεί κ ένα βήμα πιο κοντά στο Δαφνί ...:grin:  
Το κουλ που σας έλεγα χθες .... εεεεε μια μέρα κράτησε !!!! Από χθες που μας είπε η @Angot αυτό που της συνέβη με το pcr κ που έμαθα ότι η ανήψια μου την οποία είχα δει λίγες μέρες πριν, είχε πυρετό αλλά αρνητικά τεστ κοβιντ (τουλάχιστον 6 έχει κάνει το παιδί 4 μέρες τώρα)  ... έφαγα φρίκη μην έχω κολλήσει κοβιντ !!!!! Πρώτη φορά μου τη βαράει εκεί μετά από τρεις προσπάθειες, τώρα βρήκα να φρικαρω με αυτό το θέμα !!!! Περιττό να σας πω ότι έχω κάνει 4 σελφ τεστ (2χθες 2 σήμερα) τα οποία φυσικά είναι αρνητικά ..... Τελικά αφού βγήκανε  αρνητικά τα τεστ, χτύπησα σήμερα την πρώτη menopur κ ο Θεός βοηθός !!!! Φυσικά ο άντρας μου πλέον με δουλεύει γιατί είδε κ αποειδε ο άνθρωπος κ μου λέει άντε κ βγει θετικό τι θα κάνουμε θα πεθάνουμε ;;;; Ε ότι μας βρει θα το αντιμετωπίσουμε.....  Τι να πω ;;;; Δίκιο έχει αλλά κ εγώ δεν έχω βρει τον διακόπτη on off του παραλόγου φρικαρισματος μου .... Άμα το βρω θα σας ενημερώσω πάντως μπας κ βοηθήσω καμία συμπάσχουσα :grin: Χαχαχαχα!!!!! 

Χαχαχα εγω εχω να σου πω ότι είσαι χειρότερη από μένα!! Μην ανησυχείς πηρα εγω όλη τη γκαντεμιά από το φόρουμ.... Δώσε πόνο κοριτσι μ με τις ενέσεις σου!! Τα αβγά σου θα βγουν έξαλλα πιστεύω!! 

• Χαχα 1

πρίν από 35 λεπτά , Angot είπε:

Χαχαχα εγω εχω να σου πω ότι είσαι χειρότερη από μένα!! Μην ανησυχείς πηρα εγω όλη τη γκαντεμιά από το φόρουμ.... Δώσε πόνο κοριτσι μ με τις ενέσεις σου!! Τα αβγά σου θα βγουν έξαλλα πιστεύω!! 

Είμαι για τα σίδερα σου λέω .....:shock:

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Alexiiia είπε:

Καλησπέρα κ από μένα!θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα που πέτυχε η προσπάθεια της έχει και μπορεί να δώσει gonal; Επισης θέλω οποία ξέρει να μου πει γνώμες για το κέντρο έμβρυογεννεσης ή κάποια γιατρό καλό από το κέντρο αυτό.

Καλησπέρα. Σήμερα έκανα την τελευταία μου ένεση gonal.. Ήταν 300 και έκανα τις 75 μονάδες.. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα..  

6 hours ago, Μαριευα said:

Αχ λογικο να χεις αγωνια! Αλλα οσο μπορεις ηρεμα,περιπατο,νετφλιξ κτλ να ξεχνιεσαι..Κ δε ρωτας το γιατρο μπας κ σου επιτρεψει να πιεις 3mg μελατονινη σκετη το βραδυ μεχρι την εμβρυομεταφορα..βοηθαει..

Η μελατονίνη είναι στα συμπληρώματα που προτείνονται για την καλή ποιότητα ωαρίων όποτε αποκλείεται να μην επιτρέπεται για πριν την ετ. Μετά την ετ φυσικά ρωτάμε για τα πάντα τον γιατρό 

eardp2.png

On 26/10/2022 at 10:50 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Μόλις γεννήθηκε την είδα για λίγα δευτερόλεπτα που μου την έδωσαν να τη φιλήσω και μετά την έβαλαν στη ΜΕΝΝ,διότι είχε ταχύπνοια..Εγώ με φριχτους πόνους και ψυχολογικά ράκος,λέω γέννησα μωρό και μωρό δεν βλέπω. Μου έβαζαν θηλαστρο κάθε τρεις ώρες για να ενεργοποιηθεί ο μαστός. Ευτυχώς σήμερα βγήκε από τη ΜΕΝΝ και μου την έφεραν στο δωμάτιο να την δω και να την θηλασω. Εύχομαι από δω και πέρα να μας πάνε όλα καλά και για σένα κορίτσι μου ένα μωράκι γερό και δυνατό ❤️

Υγεία και τύχη στη μπεμπουλα σας ❤️ Να είστε καλά και να απολαύσεις όλες τις χαρές που σας έφερε η μπεμπουλα σας! Καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά ! Εν τέλη , 4 μέρες μετά την ωοληψια μου ήρθε περίοδος ! Αύριο έχω ραντεβού να με δει ο γιατρός ώστε να πάρω το οκ να ξεκινήσω ! 

Με το καλό !!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα και χρονια μας πολλα.. Εκανα εμβρυομεταφορα την Πεμπτη και εχω αυριο χοριακη 10η μερα. Αν κανω σήμερα τεστ θα δειξει τι συμβαινει λετε??? Οι περισσοτερες πιθανότητες δεν είναι να δειξει εγκυρο αποτέλεσμα??? Εχω αυριο να παω κ στην οικογενεια μου για Σαββατοκύριακο και για καποιο λογο θελω να εχω μια ιδεα, γιατι αν ειμαι πολυ χαλια δεν θα προλαβω να ψηλό συνέλθω.. Μπορει να σκεφτομαι βλακειες αλλα πραγματικά δεν ειναι ευκολα διαχειρισημο το οποιο συναισθημα αν εχεις να βρεθεις με πολυ κοσμο....

πρίν από 16 λεπτά , Maria.28 είπε:

Κορίτσια καλημερα και χρονια μας πολλα.. Εκανα εμβρυομεταφορα την Πεμπτη και εχω αυριο χοριακη 10η μερα. Αν κανω σήμερα τεστ θα δειξει τι συμβαινει λετε??? Οι περισσοτερες πιθανότητες δεν είναι να δειξει εγκυρο αποτέλεσμα??? Εχω αυριο να παω κ στην οικογενεια μου για Σαββατοκύριακο και για καποιο λογο θελω να εχω μια ιδεα, γιατι αν ειμαι πολυ χαλια δεν θα προλαβω να ψηλό συνέλθω.. Μπορει να σκεφτομαι βλακειες αλλα πραγματικά δεν ειναι ευκολα διαχειρισημο το οποιο συναισθημα αν εχεις να βρεθεις με πολυ κοσμο....

Καλησπέρα αν έκανες εμβρυομεταφορά με βλαστοκυστες σίγουρα και σημερα θα μπορούσες να κανεις χοριακη. Τα περισσότερα κέντρα ζητάνε στις 9 με ΕΤ βλαστοκυστεων :). Καλή καλή επιτυχία σου εύχομαι !! 

πρίν από 28 λεπτά , Maria.28 είπε:

Πηγα βρηκα φαρμακείο πολυ κοντα στο σπίτι τελικα κ εκαναααα. Θετικο!!! Τα εχω λιγο χασει!!! Δεν ειναι πολυ εντονη η γραμμη το βαζω εικόνα προφιλ

Μια χαρά θετικοτατο είναι!!! Μακάρι να έχεις κ μια μεγάλη χοριακη αύριο!!! Με το καλό!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...