Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εμένα με πιάνει 50 λεπτά αφού το πάρω και φεύγει μετά απο 1,5-2 ώρες. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πότε έχεις υπέρηχο;

Εννοείται να ξεαγχωθείς :) Πόσα ωάρια έχεις; 

Κορίτσι μου να δούμε σήμερα πόσο θα είναι η χοριακη, πρέπει να διπλασιαστεί και αν είναι οκ την άλλη βδομάδα θα κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο!

Πάντως η αλήθεια είναι ποτέ δεν ξεαγχωνεσαι, μόνο όταν κρατήσεις στα χέρια σου το μωρακι σου!!Προσπαθώ πάντως να το πάω βήμα βήμα αλλά αν ακούσω έστω καρδούλα αυτή τη φορά θα είναι επιτυχία για μένα!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

Ειναι ενα πακέτο θρομβοφιλιας οκ, θελει αξιολόγηση απο αιματολόγο ομως.

πρίν από 53 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κορίτσι μου να δούμε σήμερα πόσο θα είναι η χοριακη, πρέπει να διπλασιαστεί και αν είναι οκ την άλλη βδομάδα θα κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο!

Πάντως η αλήθεια είναι ποτέ δεν ξεαγχωνεσαι, μόνο όταν κρατήσεις στα χέρια σου το μωρακι σου!!Προσπαθώ πάντως να το πάω βήμα βήμα αλλά αν ακούσω έστω καρδούλα αυτή τη φορά θα είναι επιτυχία για μένα!!

Καλα άμα κρατήσεις το μωρο εκεί να δεις άγχη , που πλεον οτι συμβαίνει οφείλεται σε σένα που εισαι ο φροντιστής! χαχαχα ποτε δεν σταματάει! Κοριτσια να ειστε οσο Ζεν γινεται, σ αυτην την φαση.

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Καντι είπε:

Ειναι ενα πακέτο θρομβοφιλιας οκ, θελει αξιολόγηση απο αιματολόγο ομως.

Καλα άμα κρατήσεις το μωρο εκεί να δεις άγχη , που πλεον οτι συμβαίνει οφείλεται σε σένα που εισαι ο φροντιστής! χαχαχα ποτε δεν σταματάει! Κοριτσια να ειστε οσο Ζεν γινεται, σ αυτην την φαση.

Καλά εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το'χεις!Άπαξ και γίνεις μανούλα δε θα σταματήσεις ποτέ όσο ζεις να αγχώνεσαι για το παιδί σου όσον χρόνων και να είναι!!!Απλά εμείς του χώρου που άλλες έχουμε περάσει λιγότερα άλλες περισσότερα ενα παραπάνω άγχος το έχουμε, αφού δεν μπορέσαμε να συλλάβουμε με τη μυρωδιά όπως άλλες!!!!!

Όπως και να'χει αυτή τη φορά έχω πει θα συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά χωρίς υπερβολές, όχι όπως έκανα την προηγούμενη φορά και κλωσσαγα τα αυγά και τα'δαμε τα αποτελέσματα!!!

8 ώρες πρίν, playbunny είπε:

Αυτό με την τηλεφωνική ενημέρωση είναι πολύ σπαστικό. Σε κλινικές του εξωτερικού που είχαμε μιλήσει πριν χρόνια, πχ Gennet στην Πράγα, έδιναν κωδικό πρόσβασης σε πλατφόρμα και ανεβάζουν καθημερινά ενημέρωση μαζί με  φωτογραφίες των εμβρύων. 

Αναμένουμε λοιπόν κι εύχομαι τα νέα να είναι ευχάριστα! :wub:

Αλήθεια; Τι καλο!!! Ολη μερα καθε μερα μεσα θα ημουν...Σε ευχαριστω πολυ... μακάρι!!!

8 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Σε πήραν την επόμενη ημέρα της ωοληψιας;είμαι στο ίδιο κέντρο για αυτό σε ρωτάω και έχω αγωνία..

Σου εύχομαι να έχεις γρήγορα ένα δυνατό εμβρυακι!

Με πηραν την επόμενη και μου ειπαν πως θα με ενημερωναν παλι 5η μερα εκτος κ αν θελω να καλεσω εγω την 3η...Σε ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου

πρίν από 9 λεπτά , Giouli36 είπε:

Όπως και να'χει αυτή τη φορά έχω πει θα συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά χωρίς υπερβολές, όχι όπως έκανα την προηγούμενη φορά και κλωσσαγα τα αυγά και τα'δαμε τα αποτελέσματα!!!

Στην μια και πετυχημένη φορα φερθηκα εντελώς διαφορετικά...Εκατσα 3 μερες σπιτι και μετα γυρισα στη δουλειά μου οπου ειναι και απαιτητικη, με προσοχη βεβαια... Έπρεπε να οδηγω αρκετα χιλιομετρα και δουλεύω με μικρα παιδακια οποτε καταλαβαίνεις...Σε ολες τις αλλες φορες επαιρνα αδεια μέχρι τη χοριακη και καθομουν σε καναπε...Η καθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική...Γενικα θελει προσοχη, χωρις υπερβολες οπως λες κ εσυ...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

20 minutes ago, winspert said:

Αλήθεια; Τι καλο!!! Ολη μερα καθε μερα μεσα θα ημουν...Σε ευχαριστω πολυ... μακάρι!!!

Χαχα έτσι θα ημουν κι εγω, συνεχεια refresh page. :mrgreen: Ελπίζω κάποτε να γίνει και στην Ελλάδα. Καλημέρα κοριτσάκι μου! :wub:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Με πηραν την επόμενη και μου ειπαν πως θα με ενημερωναν παλι 5η μερα εκτος κ αν θελω να καλεσω εγω την 3η...Σε ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου

Στην μια και πετυχημένη φορα φερθηκα εντελώς διαφορετικά...Εκατσα 3 μερες σπιτι και μετα γυρισα στη δουλειά μου οπου ειναι και απαιτητικη, με προσοχη βεβαια... Έπρεπε να οδηγω αρκετα χιλιομετρα και δουλεύω με μικρα παιδακια οποτε καταλαβαίνεις...Σε ολες τις αλλες φορες επαιρνα αδεια μέχρι τη χοριακη και καθομουν σε καναπε...Η καθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική...Γενικα θελει προσοχη, χωρις υπερβολες οπως λες κ εσυ...

Αχ κορίτσι μου στις 3 εξωσωματικες που έκανα να δεις κλωσσημα!!Αφού για να φανταστείς το σπίτι μας είναι μεζονέτα με ξύλινη σκάλα και εγώ για 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα κοιμόμουν σε ραντζο στο κάτω όροφο!!Και τα είδαμε τα αποτελέσματα!!Πάντως και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος ήταν με φυσιολογική συλληψη!!Απλά την 1η ήμουν υπερβολική σε σημείο αχ μην σκυψω πολυ, τότε δε δούλευα κιόλας, μην περπατήσω, μην, μην, μην....

Τώρα πιο χαλαρή, και δουλεύω και απλά είμαι της άποψης αν είναι να προχωρήσει η κυηση θα προχωρήσει!!Εντάξει βέβαια δεν είπαμε να χτυπιέμαι στα κλαμπ και να σηκώνω βάρη αλλά........

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σου εύχομαι σύντομα να του χαρίσεις ένα αδερφάκι!!! 

Κοριτσια Καλημερα!! Να κανω μια ερώτηση; Παιδευομαι κ εγω με εξωσωματικές λόγω ενδομητριωσης.Εκανα σαλπιγγογραφια 16/2 γιατι νομίζαμε οτι έχω υγρο στη σάλπιγγα,τελικα βγήκε πενατακαθαρη.ειχαμε 2 επαφες την 14η μερα κύκλου απο εκεινη τη μερα μεχρι σημερα που ειναι 18η εχω διάφανα υγρα οπως η ωορηξια που συνήθως δεν εχω κ απο χθες ωρες ωρες με τσιμπάει η δεξια ωοθηκη.Τι λετε να γινεται; Σας εχει τυχει;

18 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Κοριτσια Καλημερα!! Να κανω μια ερώτηση; Παιδευομαι κ εγω με εξωσωματικές λόγω ενδομητριωσης.Εκανα σαλπιγγογραφια 16/2 γιατι νομίζαμε οτι έχω υγρο στη σάλπιγγα,τελικα βγήκε πενατακαθαρη.ειχαμε 2 επαφες την 14η μερα κύκλου απο εκεινη τη μερα μεχρι σημερα που ειναι 18η εχω διάφανα υγρα οπως η ωορηξια που συνήθως δεν εχω κ απο χθες ωρες ωρες με τσιμπάει η δεξια ωοθηκη.Τι λετε να γινεται; Σας εχει τυχει;

Κοπέλα μου μπορεί απλώς να καθυστέρησε λίγο η ωορρηξία σου και να έγινε σήμερα. Είχες πάντα σταθερό κύκλο;

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοπέλα μου μπορεί απλώς να καθυστέρησε λίγο η ωορρηξία σου και να έγινε σήμερα. Είχες πάντα σταθερό κύκλο;

Ναι εχω παντα σταθερο κυκλο και γενικα καταλαβα την ωορρηξία μου γιατι στην οταν πηγαινα να ουρήσω έτρεχε σαν μυξα(συγνωμη για το πως τ περιέγραψα) απλα κρατησε πιο πολλες μερες 

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι εχω παντα σταθερο κυκλο και γενικα καταλαβα την ωορρηξία μου γιατι στην οταν πηγαινα να ουρήσω έτρεχε σαν μυξα(συγνωμη για το πως τ περιέγραψα) απλα κρατησε πιο πολλες μερες 

Είναι νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα . Είναι απατηλά όλα αυτά μη δίνεις σημασια. Εγω σε κάθε κύκλο τα έχω αυτά πάντως και δεν σου κρύβω ότι περνάει και από το δικό μου μυαλό μήπως έχει συντελεστεί θαύμα αλλά το διώχνω απευθείας.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

12 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσια..μιας και θα κάνω την εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα.. θέλω αυτό το μήνα να τελειώνω με τεστ παπ.. υπέρηχο μαστού.. επίσης σκέφτομαι να κάνω και θρομβοφιλιες.. να ναι σίγουρη.. καρυότυπο έχουμε κάνει.. τι άλλο μου προτείνετε?? Και επίσης ποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνατε?? Ένα πλήρες διαγνωστικό πακέτο.. 

Αυτό σαν πακέτο πως σας φαίνεται??

-- Γενική αίματος
-- Χρόνος προθρομβίνης (PT)
-- Χρόνος ενεργοποιημένης μερικής
θρομβοπλαστίνης (APTT)
-- Ινωδογόνο
-- Αντίσταση στην ενεργοποιημένη πρωτεϊνη C (APC –R)
-- Αντιπυκτικό του λύκου (LA)
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgG
-- Αντικαρδιολιπινικά αντισώματα IgM
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgG
-- Αντισώματα έναντι της Β2 – γλυκοπρωτεϊνης Ι IgM
-- Δραστικότητα πρωτεΐνης C
-- Ελεύθερης Πρωτεΐνης S Αντιγόνο
-- Δραστικότητα αντιθρομβίνης (AT)
-- Μετάλλαξη R506Q του FV Leiden (FVLM)
-- Prothrombin G20210A Mutation
-- Μετάλλαξη Α1298C του γονιδίου MTHFR
-- Μετάλλαξη C677T του γονιδίου MTHFR

Αναλυτικές φαίνονται, τσέκαρα και τη δική μου λίστα από τη Λευκού και έγραφε και : Προσδιορισμός απλοτύπων κοιλιοκάκης HLA DQ2/DQ8, ταχύτητα καθίζησης ερυθρών, αιμοσφαιρίνη Α1c,  ανοσοσφαιρίνη ΙGE, αφυδρογονάση, συστατικό συμπληρώματος c3/c4, αντισώματα αντιπυρηνικά/λείων μυϊκών ινών, αντιγλοιαδινικά και για θυροειδή: θυροειδική υπεροξειδάση (ANTI-PO),  θυρεοσφαιρινικά αντισώματα (ΑNTI-TG).

To αντιπηκτικό λύκου και το FV Leiden (FVLM) που είναι εκτός ΕΟΠΠΥ, πού τα έκανες και τι κόστος είχαν; Έχουμε πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας γι΄αυτές τις εξετάσεις, πραγματικά...:cry:

14 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια καλα πηγαμε και σημερα...Μου ειπαν οτι ειναι ενα πολυ καλο έμβρυο 8 κυττάρων... Επόμενη ενημερωση την Κυριακή!!!! Μακάρι να προχωρήσει Παναγία μου!!!

Αχ μπράβο κοπέλα μου!! 8 κυττάρων είναι πολύ καλό. Λίγη υπομονή ακόμα :) 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μακαρι ναι.. Το περιμενω πως και πως! Βημα βημα ομως. Τωρα αναμονη μεχρι να δουμε τι θα γινει με τα γονιμοποιημενα. Να εχουμε τουλαχιστον 2 ετοιμα ζευγαρακια καλης ποιοτητας! Ολο μεσα στο αγχος..! Εσυ θα μιλησεις κ αυριο με τη μοναδα ή κατευθειαν Δευτερα;

1 hour ago, Effie99 είπε:

Αναλυτικές φαίνονται, τσέκαρα και τη δική μου λίστα από τη Λευκού και έγραφε και : Προσδιορισμός απλοτύπων κοιλιοκάκης HLA DQ2/DQ8, ταχύτητα καθίζησης ερυθρών, αιμοσφαιρίνη Α1c,  ανοσοσφαιρίνη ΙGE, αφυδρογονάση, συστατικό συμπληρώματος c3/c4, αντισώματα αντιπυρηνικά/λείων μυϊκών ινών, αντιγλοιαδινικά και για θυροειδή: θυροειδική υπεροξειδάση (ANTI-PO),  θυρεοσφαιρινικά αντισώματα (ΑNTI-TG).

To αντιπηκτικό λύκου και το FV Leiden (FVLM) που είναι εκτός ΕΟΠΠΥ, πού τα έκανες και τι κόστος είχαν; Έχουμε πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας γι΄αυτές τις εξετάσεις, πραγματικά...:cry:

Εμένα μου είπε στα 150 όλα αυτά.. δεν τις έχω κάνει ακόμα.. είπα να ρωτήσω πρώτα και εσας..στη Λευκού βρίσκω ραντεβού μετά από ένα μήνα..και η αλήθεια είναι δεν μπορώ να περιμένω τόσο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...