Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

30 minutes ago, Nancouka said:

Κορίτσια μου!!!Χθες κάναμε την ωοληψία και μου πήρανε τελικά 4 ωοθυλάκια από τα 3 που ήταν αρχικά (καταφερε ένα και μεγάλωσε)! και σήμερα με ενημερώσανε ότι τα δύο έχουν γονιμοποιηθεί επιτυχώς.Τη Δευτερα κάνουμε την εμβρυομεταφορά μόνο το ένα (το άλλο θα το καταψύξουμε)!!!Μου φαίνεται απίστευτο!Δεν θέλω βέβαια να ενθουσιάζομαι γιατί μέχρι να γίνει η μεταφορά και να δω θετικό αποτέλεσμα έχω ακόμα χρόνο!!!

Ωωω κοριτσι τελεια!!! Ειδες που τα λεγαμε να μην ανησυχεις αδικα εκ των προτερων..Καλη ηρεμια τωρα κ καλη επιτυχια για τη Δευτερα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Nancouka είπε:

Κορίτσια μου!!!Χθες κάναμε την ωοληψία και μου πήρανε τελικά 4 ωοθυλάκια από τα 3 που ήταν αρχικά (καταφερε ένα και μεγάλωσε)! και σήμερα με ενημερώσανε ότι τα δύο έχουν γονιμοποιηθεί επιτυχώς.Τη Δευτερα κάνουμε την εμβρυομεταφορά μόνο το ένα (το άλλο θα το καταψύξουμε)!!!Μου φαίνεται απίστευτο!Δεν θέλω βέβαια να ενθουσιάζομαι γιατί μέχρι να γίνει η μεταφορά και να δω θετικό αποτέλεσμα έχω ακόμα χρόνο!!!

Μπράβο κορίτσι μου. Τέλεια. Όλα καλά θα πάνε 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο. Είδα μωράκι και άκουσα και καρδιά. Όλα καλά :)

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να είναι η τελευταία σου φορά και όλα να πάνε τέλεια. Μου αρέσει πολύ η τρέλα σου. Όλα θα πάνε καλά 

Να σου πω κατι η εικόνα που ειχες χοριακη να ανεβαίνει και το έμβρυο να μην φαίνεται θα ηταν ξεκάθαρα εξωμητρια κύηση. Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχίσεις με τον γιατρο που εισαι λόγω μηχανήματος και μονο. Συγνώμη που στο γράφω, αλλα στο γράφω τωρα που ειναι ολα καλα.

Ανακουφιστικά πολυ με τα νεα σου.

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Μαριευα είπε:

Ωωω κοριτσι τελεια!!! Ειδες που τα λεγαμε να μην ανησυχεις αδικα εκ των προτερων..Καλη ηρεμια τωρα κ καλη επιτυχια για τη Δευτερα!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!Τώρα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!!Το.άγχος τελειώνει ποτέ άραγε??!!!

1 hour ago, Kallo είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Τέλεια. Όλα καλά θα πάνε 

@Kallo μου σ ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι για όλες μας να πάνε τα πράγματα καλά και να έχουμε σύντομα τα καλύτερα νέα να μοιραστούμε!

16 minutes ago, Nancouka said:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!Τώρα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα!!!Το.άγχος τελειώνει ποτέ άραγε??!!!

@Kallo μου σ ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι για όλες μας να πάνε τα πράγματα καλά και να έχουμε σύντομα τα καλύτερα νέα να μοιραστούμε!

Αχ λογικο να χεις αγωνια! Αλλα οσο μπορεις ηρεμα,περιπατο,νετφλιξ κτλ να ξεχνιεσαι..Κ δε ρωτας το γιατρο μπας κ σου επιτρεψει να πιεις 3mg μελατονινη σκετη το βραδυ μεχρι την εμβρυομεταφορα..βοηθαει..

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nancouka είπε:

Σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Καλή επιτυχία, με μια τεράστια χοριακή!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και συγχωρήστε με αν μου διέφυγε κάποιο μήνυμα και δεν απάντησα. Να είστε όλες καλά,γερές και δυνατές και να θυμάστε πως οι κόποι μας στο τέλος θα ανταμειφθούν. Πολλά φιλιά από μένα και τη μπέμπα μου,που ξεκίνησε σαν ένα κατεψυγμένο εμβρυακι και έγινε μια μικρή φρατζολιτσα που μας κάνει και τη δύσκολη και δε θέλει το βυζί της μαμάς της:P

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!! Να απολαύσετε το μαγικό αυτό ταξίδι!!! Κι εμένα το αγόρι μου ήταν ένα παγακι 3 ετών που μάζεψε τόση ενέργεια που όλη μέρα δεν σταματάει!!!! Με το θηλασμό αν το θέλεις θα το βρείτε... από 2η - 3η μέρα αρχίζουν την μεγαλη αναζήτηση και μετά δεν ξεκολλανε!!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου να πω κ γω τα νέα μου τη  Τρίτη έκανα χοριακη κ ήταν 99 και σήμερα έκανα πάλι κ ήταν 300 .Το ότι τριπλασιαστηκε είναι καλό ή να φοβηθώ?την Δευτέρα θα ξανακανω για να δω και τιμές οιστραδιολης και προγεστερόνη γιατί ήταν λίγο χαμηλές προχθες..

• Μου αρέσει 10

πρίν από 27 λεπτά , Mimi87 είπε:

Κορίτσια μου να πω κ γω τα νέα μου τη  Τρίτη έκανα χοριακη κ ήταν 99 και σήμερα έκανα πάλι κ ήταν 300 .Το ότι τριπλασιαστηκε είναι καλό ή να φοβηθώ?την Δευτέρα θα ξανακανω για να δω και τιμές οιστραδιολης και προγεστερόνη γιατί ήταν λίγο χαμηλές προχθες..

Μια χαρα φαινεται και εμενα τριπλασιαζοταν στην αρχη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Mimi87 είπε:

Α ωραία σε ευχαριστώ πολύ!!

Μετα αν θυμαμαι διπλασιαζοταν στην πορεια οποτε μην φοβηθεις απ οτι ειχα διαβασει οσο προχωρα η κυηση απο καποιο νουμερο και μετα δεν παει τοσο γρηγορα η χοριακη οσο στην αρχη αλλα σιγουρα μετα κοιτας τους υπερηχους μονο.ευχομαι οτι καλυτερο!

• Μου αρέσει 1

47 minutes ago, Jamie said:

Μετα αν θυμαμαι διπλασιαζοταν στην πορεια οποτε μην φοβηθεις απ οτι ειχα διαβασει οσο προχωρα η κυηση απο καποιο νουμερο και μετα δεν παει τοσο γρηγορα η χοριακη οσο στην αρχη αλλα σιγουρα μετα κοιτας τους υπερηχους μονο.ευχομαι οτι καλυτερο!

Οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια εφτασα αισιως στη δευτερη μερα περιοδου,εκανα ορμονες κ ειναι καλες! Παμε για φυσικο μετα την πανωλεθρια της μηδενικης γονιμοποιησης ( με τα 300 puregon)του προηγουμενου μηνα..Μου πε ο γιατρος κ ξεκινησα σημερα serpafar..κανει πραμα αυτο στις μεγαλοκοπελες(42,5);; Γιατι διαβαζα εχει ενα καρο παρενεργειες..

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια ! Την Δευτέρα είχα ωοληψια .. δεν είχα σχεδόν καθοοοολου ροζ, μόνο κάτι πονάκια .. σήμερα είδα ροζ βλέννα στο σερβιετακι , όπως κ στο σκούπισμα ..λίγο βέβαια , όχι κανονική ΡΟΗ..ο γιατρός μου είπε ότι σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες τ πολύ θα αδιαθετήσω .. υπάρχει κάποια κοπέλα που να της ήρθε περίοδος πιο νωρίς;;;;;Για να έχω αυτά τα ροζ , ίσως έρθει σε 2-3 μέρες όπως μου έγινε τη τελευταία φορά ..είχα 3 μέρες ελάχιστο ροζ κ μετα κατέβηκε κανονικά το αίμα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...