Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο. Είδα μωράκι και άκουσα και καρδιά. Όλα καλά :)

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να είναι η τελευταία σου φορά και όλα να πάνε τέλεια. Μου αρέσει πολύ η τρέλα σου. Όλα θα πάνε καλά 

Μπράβο οοοοοοο όλα καλά !!! Ποσο εβδ σε βγάλε ; Αρα το μηχάνημα έφταιγε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Να σου ζήσει ! Γέρος και καλοτυχος καλή ανάρρωση σε σένα ! Αχ κορίτσια πόση δύναμη μας δίνεται με τις ιστορίες σας ❤️❤️❤️

Σ'ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!!Και σε σένα εύχομαι γρήγορα να γίνεις μανούλα και η επόμενη σου προσπάθεια να είναι η τυχερή!

Καλημέρα κορίτσια, έχω ένα ανοιγμένο κουτί menopur 600 (την 1/10) από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει 225 μονάδες. Αν το χρειάζεται κάποια κοπέλα άμεσα ας μου στείλει πμ. Περιοχή κέντρο Αθήνας.

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο. Είδα μωράκι και άκουσα και καρδιά. Όλα καλά :)

Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να είναι η τελευταία σου φορά και όλα να πάνε τέλεια. Μου αρέσει πολύ η τρέλα σου. Όλα θα πάνε καλά 

Πω πω τελεια νεα!! Το ενιωθα οτι ολα θα πανε καλα! Μπραβο!! Το μηχανημα εφταιγε ε?

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Γιούλη μου να σου ζήσει ο μπέμπης!! Απίστευτο,γεννησαμε την ίδια μέρα ❤️Με το καλό να βγείτε από το μαιευτήριο και να πάτε σπίτι σας κορίτσι μου ❤️

Σ'ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!Ναι όντως απίστευτο εσύ 38 εβδομαδων και λίγο εγω 39 και λίγο!!!Καλή ανάρρωση κοπέλα μου μαμά και κόρη και εσείς με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!!❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσι μου όλα καλά. Είδα μωράκι και άκουσα και καρδιά. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ 

Είδες που στα έλεγα ;;;; Είχα προαίσθημα εγώ ! :wink: Άκρως επιστημονική μέθοδος ....ΧΑχαχαχαχα!!!! :grin: Το μπεμπέ είναι εκεί κ φωλιάζει για τα καλά !!!! Με το καλό όλα τα επόμενα στάδια κορίτσι μου !!!! 

9 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

@Kallo μπράβο,  θα πρέπει να είναι υπέροχο συναίσθημα να ακούσεις την καρδούλα του ! Σου εύχομαι όλα εύκολα να έρχονται από εδω κ πέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Πραγματικά είναι ένα συναίσθημα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Είναι τρομερό. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να το ζήσετε. Να ξέρετε πως πάντα σας έχω στις προσευχές μου όλες σας. Παντα λέω να βοηθήσει όλα τα κορίτσια που προσπαθούν 

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο οοοοοοο όλα καλά !!! Ποσο εβδ σε βγάλε ; Αρα το μηχάνημα έφταιγε 

Μου είπε ότι είμαι 6 εβδομάδων και 1ημερα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα ή απλά δεν είχε εμφανιστεί το μικρούλι μου. Μισό εκατοστό ήταν 

πρίν από 36 λεπτά , Christin88 είπε:

Πω πω τελεια νεα!! Το ενιωθα οτι ολα θα πανε καλα! Μπραβο!! Το μηχανημα εφταιγε ε?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα. Ίσως τώρα να εμφανίστηκε το μικρούλι γιατί ήταν μισό εκατοστό 

πρίν από 22 λεπτά , Lela79 είπε:

Είδες που στα έλεγα ;;;; Είχα προαίσθημα εγώ ! :wink: Άκρως επιστημονική μέθοδος ....ΧΑχαχαχαχα!!!! :grin: Το μπεμπέ είναι εκεί κ φωλιάζει για τα καλά !!!! Με το καλό όλα τα επόμενα στάδια κορίτσι μου !!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ναι ναι τα έλεγες εσύ. Και σε σένα σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Το αίμα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ συχνό ! Εφόσον διπλασιάζει η χοριακη όλα είναι σούπερ,  απλά ήταν νωρίς για να δει ο γιατρός,  την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους!

Το θέμα είναι ότι δεν περιμένω να μην φανεί κάτι με τόσες μονάδες που είχα γι αυτό ανυσηχω 

5 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά να σας πω και γω τα νέα μου!Παρακολουθώ το forum πανω από 3 χρόνια αλλά είμαι ενεργή για περίπου 1 χρόνο τώρα οπότε πολλές μπορεί να μην με γνωρίζουν!!Μετά απο περίπου 5 χρόνια προσπαθειών, 3 σπερματεγχυσεων, 3 εξωσωματικων, πολλών χειρουργειων, μιας παλλινδρομης κύησης, την Τριτη το πρωί γέννησα με καισαρική τον γιο μου 2950 κιλά!!Έχω να σας πω ότι αξίζουν όλες οι ταλαιπωρίες και κατά την προσπάθεια σύλληψης και κατά την εγκυμοσύνη μόλις παίρνεις στην αγκαλιά το παιδί σου!!!Το συναίσθημα είναι απεριγραπτο!!!

Ευτυχώς εμένα η εμπειρία μου παρολη την προηγούμενη ταλαιπωρία είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή!!Πήγαν όλα καλά, εγώ αναρρώνω και ο μπεμπαρος είναι μέχρι στιγμής μια χαρά και πολύ ήσυχος!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες οι κοπέλες του forum αλλά και γενικότερα όσες κοπέλες θέλουν να γίνουν μανούλες να τα καταφέρουν όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται!

Blue Velvet, κορίτσι μου γεννησαμε την ίδια μέρα!!Να σου ζήσει ο κοριτσαρος σου, να είναι πάντα γερή και τυχερή στη ζωή της και εσύ να την καμαρώνεις!!Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και στις 2 σας!!!

Να σου ζήσει το αντράκι σου!!! Υγεία και ευτυχία στη ζωή του :wub:. Μπράβο κορίτσι μου για την επιμονή σου, ανταμειφθηκες!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιούλη μου να σου ζήσει ο μπέμπης!! Απίστευτο,γεννησαμε την ίδια μέρα ❤️Με το καλό να βγείτε από το μαιευτήριο και να πάτε σπίτι σας κορίτσι μου ❤️

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας με υγεια και τυχη στη ζωη τους!!! Καλη ανάρρωση κ στις δυο σας.

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

5 hours ago, Giouli36 said:

Κορίτσια μου γλυκά να σας πω και γω τα νέα μου!Παρακολουθώ το forum πανω από 3 χρόνια αλλά είμαι ενεργή για περίπου 1 χρόνο τώρα οπότε πολλές μπορεί να μην με γνωρίζουν!!Μετά απο περίπου 5 χρόνια προσπαθειών, 3 σπερματεγχυσεων, 3 εξωσωματικων, πολλών χειρουργειων, μιας παλλινδρομης κύησης, την Τριτη το πρωί γέννησα με καισαρική τον γιο μου 2950 κιλά!!Έχω να σας πω ότι αξίζουν όλες οι ταλαιπωρίες και κατά την προσπάθεια σύλληψης και κατά την εγκυμοσύνη μόλις παίρνεις στην αγκαλιά το παιδί σου!!!Το συναίσθημα είναι απεριγραπτο!!!

Ευτυχώς εμένα η εμπειρία μου παρολη την προηγούμενη ταλαιπωρία είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή!!Πήγαν όλα καλά, εγώ αναρρώνω και ο μπεμπαρος είναι μέχρι στιγμής μια χαρά και πολύ ήσυχος!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες οι κοπέλες του forum αλλά και γενικότερα όσες κοπέλες θέλουν να γίνουν μανούλες να τα καταφέρουν όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται!

Blue Velvet, κορίτσι μου γεννησαμε την ίδια μέρα!!Να σου ζήσει ο κοριτσαρος σου, να είναι πάντα γερή και τυχερή στη ζωή της και εσύ να την καμαρώνεις!!Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και στις 2 σας!!!

Κορίτσι μου συγχαρητήρια και σε σένα! Μετα από τόσο κόπο είδες κι εσυ το παιδάκι σου και όλα τα αλλα έγιναν επιτέλους παρελθόν! Μας δίνετε όλες σας πολύ κουράγιο. Να σου ζήσει το αντράκι σου, γερό και ευτυχισμένο να ειναι!

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

17 ώρες πρίν, Popi32 είπε:

Το θέμα είναι ότι αντί να πέσει ανέβηκε διπλασιάστηκε κανονικά 

Δυστυχώς εδώ δεν δουλεύουν τα μηκροβιολικα το Σάββατο . Σκέφτομαι μήπως πάω αύριο να δω πως πάει 

Πρέπει να κάνεις υπομονή.  Την Δευτέρα ξανακάνε χοριακη κ κανε τον υπέρηχο σου. Δυστυχώς η χοριακη θελει το χρόνο της κ για να πέσει κ για να μεγαλώσει.  Αν δηλαδή συμβεί κάτι δεν δείχνει αμέσως δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς δηλαδή την επομενη μερα που είδες αίμα αν εχει συμβεί κάτι. Μπορει να είναι δίδυμα κ το ένα να παλλινδρομησε γιαυτο κ το αίμα. Πολλά μπορούν να συμβαίνουν.  

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Πραγματικά είναι ένα συναίσθημα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Είναι τρομερό. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να το ζήσετε. Να ξέρετε πως πάντα σας έχω στις προσευχές μου όλες σας. Παντα λέω να βοηθήσει όλα τα κορίτσια που προσπαθούν 

Μου είπε ότι είμαι 6 εβδομάδων και 1ημερα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα ή απλά δεν είχε εμφανιστεί το μικρούλι μου. Μισό εκατοστό ήταν 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα. Ίσως τώρα να εμφανίστηκε το μικρούλι γιατί ήταν μισό εκατοστό 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ναι ναι τα έλεγες εσύ. Και σε σένα σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά 

Συγχαρητήρια κοριτσι !!! Το μηχάνημα έφταιγε σιγουρα δεν μπορεί σε 3 μερες να εμφανίστηκε εμβρυο κ να απέκτησε κ καρδιακό παλμο . Αυτά φαινονται από πριν . Απλα επειδή είναι απλώς μια κουκίδα αν έχεις υπέρηχο χωρίς καλη ανάλυση που να φανεί η κουκιδιτσα 

4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Η Φύση ξέρει. Να είναι δυνατό το μικρούλι σας με ζωή γεμάτη!! 

1 hour ago, linaa είπε:

Πρέπει να κάνεις υπομονή.  Την Δευτέρα ξανακάνε χοριακη κ κανε τον υπέρηχο σου. Δυστυχώς η χοριακη θελει το χρόνο της κ για να πέσει κ για να μεγαλώσει.  Αν δηλαδή συμβεί κάτι δεν δείχνει αμέσως δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς δηλαδή την επομενη μερα που είδες αίμα αν εχει συμβεί κάτι. Μπορει να είναι δίδυμα κ το ένα να παλλινδρομησε γιαυτο κ το αίμα. Πολλά μπορούν να συμβαίνουν.  

Συγχαρητήρια κοριτσι !!! Το μηχάνημα έφταιγε σιγουρα δεν μπορεί σε 3 μερες να εμφανίστηκε εμβρυο κ να απέκτησε κ καρδιακό παλμο . Αυτά φαινονται από πριν . Απλα επειδή είναι απλώς μια κουκίδα αν έχεις υπέρηχο χωρίς καλη ανάλυση που να φανεί η κουκιδιτσα 

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω. Μπορεί. Τι να πω 

πρίν από 53 λεπτά , Visit a vis είπε:

Η Φύση ξέρει. Να είναι δυνατό το μικρούλι σας με ζωή γεμάτη!! 

Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...