Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Να σας πω και εγώ τα δυσάρεστα νεα μου.. Το προαίσθημα μου δυστιχως βγήκε αληθινο. Μετά τον πρώτο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά την έκτη εβδομάδα.. 2 φορές είχα ροζ υγρά σαν αίμα.. από κει κ πέρα κάθε μέρα καφέ υγρά αλλες φορες πολλα αλλες λιγα.. Χθες πριν να πάω στον δευτερο υπέρηχο σηκώνομαι από το κρεβάτι κ είχα τεράστια αιμορραγία.. Στον υπέρηχο ειδαμε μόνο σακο χωρίς εμβρυικα στοιχεία..αύριο πηγαίνω για απόξεση.. Είναι η δεύτερη αποξεση που κάνω..στην πρώτη το εμβρυο είχε πολλές χρωμοσωμικες ανωμ. Οπότε κ τώρα θα κανουμε καρυοτυπο.. Αν βγει το ίδιο ο γιατρος μας είπε να κάνουμε προεμφυτευτικο έλεγχο στα κατεψυγμένα μας εμβρυα...

#angot. Και εγώ το ίδιο νιώθω ότι ο Θεούλης μου λέει άστο κοπέλα μου!!!

• Λυπημένη/-ος 20

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Marlina είπε:

Εγώ είμαι στο συγκεκριμένο κέντρο.. Την πρώτη διεγερση την έκανα με γυναικολογο με τον οποιο δεν εμεινα ευχαριστημένη.. Συνέχισα στο ίδιο κέντρο με άλλον γυναικολόγο. Νομίζω όμως ότι δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα?

Θελεις να μου στείλεις προσωπικό μνμ;εγώ είμαι σε αναζητηση γιατρού εκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια τον Απρίλιο σε ένα κέντρο σκέτη κοροϊδία 

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Αύριο περιμενω τις καρκινικες εξετάσεις της μαμα μου, ειναι ο 3ος χρόνος, οποτε έχουμε μεγάλο τσεκ απ.. Ελπίζω αυτό να παει τέλεια και χαλάλι το δικό μου!! 

Μόνο για κάτι τέτοια έχει νόημα να προσπαθείς, βλέπεις  κάποια στιγμή ότι παίρνεις την ανταμοιβή... Απλως θα ήθελα να ήταν πιο εύκολο και πιο '' ρομαντικό''... 

Είμαι στεναγχωρημενη τωρα, γι αυτό μιλάω σαν κλαμενο αιδοίο... Θα περάσει! 

Καλα αμα είχα κάνει ενεσεις δε ξέρω τι θα είχε γίνει, θα είχα φέρει το κόσμο τούμπα να μου πουν ποιος θα μου κάνει ωοληψια... Αποκλείεται να είχα πάρει τόσες ορμονες τσάμπα.... ΑΑΑΝΝ και έχω να πω τα ψιλά γράμματα του φυλλαδίου που έχει την διαδικασία, σε ένα μέρος λέει... Το κοβιντ τεστ να πραγματοποιείται πρίν την τελική ωρίμανση των ωαρίων με ενεση.... Αλλα που μυαλό εγω, και να πεις ότι δεν το χα διαβάσει κ ολας.....!! 

Καλά αποτελέσματα στη μανούλα σου !!! Παρά πολλά κορίτσια τα έχουν καταφέρει απο το καφέ θα έρθει και η σειρά μας όταν είναι η ώρα η σωστή υγεία να έχουμε και καλή ανάρρωση απο τον κοβιντ να το περάσεις ανώδυνα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Marlina είπε:

Να σας πω και εγώ τα δυσάρεστα νεα μου.. Το προαίσθημα μου δυστιχως βγήκε αληθινο. Μετά τον πρώτο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά την έκτη εβδομάδα.. 2 φορές είχα ροζ υγρά σαν αίμα.. από κει κ πέρα κάθε μέρα καφέ υγρά αλλες φορες πολλα αλλες λιγα.. Χθες πριν να πάω στον δευτερο υπέρηχο σηκώνομαι από το κρεβάτι κ είχα τεράστια αιμορραγία.. Στον υπέρηχο ειδαμε μόνο σακο χωρίς εμβρυικα στοιχεία..αύριο πηγαίνω για απόξεση.. Είναι η δεύτερη αποξεση που κάνω..στην πρώτη το εμβρυο είχε πολλές χρωμοσωμικες ανωμ. Οπότε κ τώρα θα κανουμε καρυοτυπο.. Αν βγει το ίδιο ο γιατρος μας είπε να κάνουμε προεμφυτευτικο έλεγχο στα κατεψυγμένα μας εμβρυα...

Α ρε κορίτσι μου και συ τι περνάς, δε συγκρίνεται , αμαρτία είναι να παιδευόμαστε έτσι ..  Τι να σου πω, οτι και να λέμε δεν έχει νόημα..! ξέρω πως είναι... ! Κουράγιο μόνο αυτό! Εσείς έχετε κάνει καρυοτυπο και είναι καθαρός να φανταστώ Ε; 

Κακή μέρα σήμερα, δε μ αρέσει! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Marlina είπε:

Λυπαμαι είναι πολύ δύσκολο το έχω περάσει , απο την άλλη καλύτερα νωρίς …συμφωνώ για τον προεμφυτευτικο να μην το ξαναπεράσεις κορίτσι μου 

μνα κάνετε την εξέταση στα εμβρυακια σας να είσαι πιο ασφαλής 

η Παναγία κοντά σου για αύριο καλή δύναμη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλά αποτελέσματα στη μανούλα σου !!! Παρά πολλά κορίτσια τα έχουν καταφέρει απο το καφέ θα έρθει και η σειρά μας όταν είναι η ώρα η σωστή υγεία να έχουμε και καλή ανάρρωση απο τον κοβιντ να το περάσεις ανώδυνα 

Και όπως λέω και στον άντρα μου ότι θα έρθει, θα ερθει... Αλλα ας μην έρθει από την Κίνα με χελώνα.... Να ζμπρωξουμε και λίγο που λέμε και στο χωριό μου

• Χαχα 4

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Και όπως λέω και στον άντρα μου ότι θα έρθει, θα ερθει... Αλλα ας μην έρθει από την Κίνα με χελώνα.... Να ζμπρωξουμε και λίγο που λέμε και στο χωριό μου

Ζμπρωξουμε λέμε κ μείς στο Αγρινιο !!!

• Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , Marlina είπε:

Τι να σου πούμε και εμείς τώρα να νιώσεις καλύτερα, πολύ δύσκολο και τα λόγια περιττά. Ο προεμφυτευτικός είναι ο καλύτερος δρόμος για να αποφύγεις ξανά όλη αυτή την ταλαιπωρία. Συναισθηματική και σωματική. Ευχομαι η επόμενη προσπάθεια να σου χαρίσει αυτό το δώρο που όλες θελουμε!!!

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Angot said:

Κορίτσιαααα ήπια τα κλομιφεν μ, έκανα χθες την οβιτρελ μμμ, αυριο 11μιση ωοληψια.... Και μόλις ήρθε το pcr για τον κοβιντ θετικο! 

Τι γκαντεμιά ειναι αυτή ρε γαμωτο! Ρε συ μιλα με τον γιατρό σου και πες οτι δεν εχεις τίποτα απο συμπτώματα και μηπως την κανεις χωρίς μέθη, άλλωστε δεν ειναι πολλά τα ωάρια που θα σου πάρουν. Αλλα σε παρακαλω μην λες οτι δεν θέλει ο Θεός να γίνεις μάνα. Αν ειναι έτσι, για καμία απο όλες μας εδώ μεσα δεν το θέλει, όλες είχαμε δυσκολίες και αναποδιές. Θα ηταν άδικο να σκέφτεσαι οτι δεν σου αξίζει να κανεις παιδακι οταν ακούμε συνέχεια για μανάδες που σκοτώνουν ή εκδίδουν τα παιδιά τους. 

1 hour ago, Blue Velvet said:

Κορίτσια μου γλυκά,γέννησα χθες με καισαρική και η μπεμπα βγήκε 3400. Μετά από πολλά χρόνια με γυναικολογικά προβλήματα από την ηλικία των 17,μετά από περιτονίτιδα λόγω κύστης και μόλυνση στις σάλπιγγες με αποτέλεσμα να κλείσουν,αποβολη,με δύσκολη εγκυμοσύνη  κυρίως λογω εμετων μέχρι την τελευταία μέρα και με πολύ δύσκολη γέννα, επιτέλους πήρα στην αγκαλιά μου την μπέμπα μου.. Διχως την γνώση των γιατρών μου, την δύναμη και το πεισμα που έδειξα,όπως όλες οι γυναίκες οι οποίες κάνουν εξωσωματική ,δεν θα τα είχα καταφέρει . Να μην το βάζετε κάτω και να ξέρετε πως όλες μας αξίζουμε αυτή την χαρά που ένα μωράκι μπορεί να μας δώσει.Και θα γινει.Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου  σε όλες, να φουσκώσουν οι κοιλιτσες και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μπεμπακια σας ❤️

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Ειναι τοσο συγκινητικό! Εισαι η πρώτη κοπέλα που πέτυχα εδώ μέσα απο το 1ο της θετικό μέχρι και την γεννα. Μου δίνεις τόση δύναμη και χαρά. Να σου ζήσει η κοράκλα σου! Καλότυχη να ειναι ❤️

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Α ρε κορίτσι μου και συ τι περνάς, δε συγκρίνεται , αμαρτία είναι να παιδευόμαστε έτσι ..  Τι να σου πω, οτι και να λέμε δεν έχει νόημα..! ξέρω πως είναι... ! Κουράγιο μόνο αυτό! Εσείς έχετε κάνει καρυοτυπο και είναι καθαρός να φανταστώ Ε; 

Κακή μέρα σήμερα, δε μ αρέσει! 

Ναι έχουμε κάνει κ ειναι φυσιολογικός.. 

Διαφημίσεις

26 minutes ago, Marlina said:

Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου. Πρεπει να ειναι πολυ άσχημο συναίσθημα. Εχεις άλλα εμβρυάκια; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τι γκαντεμιά ειναι αυτή ρε γαμωτο! Ρε συ μιλα με τον γιατρό σου και πες οτι δεν εχεις τίποτα απο συμπτώματα και μηπως την κανεις χωρίς μέθη, άλλωστε δεν ειναι πολλά τα ωάρια που θα σου πάρουν. Αλλα σε παρακαλω μην λες οτι δεν θέλει ο Θεός να γίνεις μάνα. Αν ειναι έτσι, για καμία απο όλες μας εδώ μεσα δεν το θέλει, όλες είχαμε δυσκολίες και αναποδιές. Θα ηταν άδικο να σκέφτεσαι οτι δεν σου αξίζει να κανεις παιδακι οταν ακούμε συνέχεια για μανάδες που σκοτώνουν ή εκδίδουν τα παιδιά τους. 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Ειναι τοσο συγκινητικό! Εισαι η πρώτη κοπέλα που πέτυχα εδώ μέσα απο το 1ο της θετικό μέχρι και την γεννα. Μου δίνεις τόση δύναμη και χαρά. Να σου ζήσει η κοράκλα σου! Καλότυχη να ειναι ❤️

Δυστυχώς δεν γίνεται τπτ... Και επίσης μη ξεχνάς ότι δεν έκανα διεγερση με ενέσεις οπότε σου λέει οκ τουλάχιστον δεν φουλάρει στις ορμονες, ας έρθει τον άλλο μήνα ... Ειναι ψυχρή λογική στις κλινικές, δεν ειναι οπως το βλέπουμε εμείς ότι 1 μήνας ακόμη μας ταλαιπωρεί..  Δεν θα προλάβω να είμαι έγκυος την πρωτοχρονιά μου τελικά.. Δυστυχώς! Πίστευα ότι θα ένιωθα καλύτερα  αν ήξερα ότι έστω είμαι εγκυος τη μέρα που θα γεννούσα... Πάει και το 2022! 

12 minutes ago, Angot said:

Δυστυχώς δεν γίνεται τπτ... Και επίσης μη ξεχνάς ότι δεν έκανα διεγερση με ενέσεις οπότε σου λέει οκ τουλάχιστον δεν φουλάρει στις ορμονες, ας έρθει τον άλλο μήνα ... Ειναι ψυχρή λογική στις κλινικές, δεν ειναι οπως το βλέπουμε εμείς ότι 1 μήνας ακόμη μας ταλαιπωρεί..  Δεν θα προλάβω να είμαι έγκυος την πρωτοχρονιά μου τελικά.. Δυστυχώς! Πίστευα ότι θα ένιωθα καλύτερα  αν ήξερα ότι έστω είμαι εγκυος τη μέρα που θα γεννούσα... Πάει και το 2022! 

Το θέμα ειναι να γίνει κοπέλα μου. Το αν θα είναι έναν μήνα πριν ή εναν μηνα μετά δεν αλλάζει κάτι, ούτε που θα το θυμάσαι οταν ερθει στον κόσμο το παιδακι σου. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...