Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πλάκα κάνεις. Τι γκαντεμιά βρε κορίτσι μου. Τι να πω!!! Αυτό το άγχος έχω και εγώ κάθε μήνα όταν πλησιάζει η ώρα 

Πραγματικά είμαι λίγο πριν πεσω από το μπαλκονι... Και όχι τπτ αλλο λείπει κ ο άντρας μου για να έκανα τουλάχιστον επαφές! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Πραγματικά είμαι λίγο πριν πεσω από το μπαλκονι... Και όχι τπτ αλλο λείπει κ ο άντρας μου για να έκανα τουλάχιστον επαφές! 

Όντως! Δεν μπορείς να κανείς κάτι τώρα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το ξεχάσεις. Θα σε τσαντίζει για λίγο καιρό αλλά δυστυχώς δεν μας έφταναν όλα τα αλλά έχουμε και τον Covid 

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Όντως! Δεν μπορείς να κανείς κάτι τώρα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το ξεχάσεις. Θα σε τσαντίζει για λίγο καιρό αλλά δυστυχώς δεν μας έφταναν όλα τα αλλά έχουμε και τον Covid 

Ούτε συμπτώματα έχω ούτε τπτ, αφού τους πήρα μη τυχόν και έγινε λάθος! 

πρίν από 50 λεπτά , Angot είπε:

Ούτε συμπτώματα έχω ούτε τπτ, αφού τους πήρα μη τυχόν και έγινε λάθος! 

Χίλια δικιά εχεις τι να πω !!!! Αυτό με το pcr είναι μεγάλη βλακεία !!! Όποτε κάνω διέγερση το αγχος μου δεν είναι ούτε φάρμακα ούτε τίποτα μόνο αυτό το ρημάδοτεστ μη πάνε στράφι τα φάρμακα κ οι ενέσεις χρηματικά κ σωματικά.  Αν σε παρηγορεί σκέψου ότι τουλάχιστον δεν έκανες φουλ διέγερση κ μπορείς να ξανάκανεις σύντομα νέα προσπάθεια. Ας βλέπουμε τα θετικά να μη σαλταρουμε :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Lela79 είπε:

Χίλια δικιά εχεις τι να πω !!!! Αυτό με το pcr είναι μεγάλη βλακεία !!! Όποτε κάνω διέγερση το αγχος μου δεν είναι ούτε φάρμακα ούτε τίποτα μόνο αυτό το ρημάδοτεστ μη πάνε στράφι τα φάρμακα κ οι ενέσεις χρηματικά κ σωματικά.  Αν σε παρηγορεί σκέψου ότι τουλάχιστον δεν έκανες φουλ διέγερση κ μπορείς να ξανάκανεις σύντομα νέα προσπάθεια. Ας βλέπουμε τα θετικά να μη σαλταρουμε :)

Μα είναι λες και μου λέει ο θεούλης, μη κάνεις παιδί κοπέλα μου! Την 1η φορά το μωρο άρρωστο, 2η φορα χωρίς να κανω κ ενεσεις οι ωοθήκες μου είχαν κυστικα, πηρα αντισύλληπτικα, 3η φορα παμε Ουαου τα χω πάει καλά και έχω κοβιντ...  απογοητευμένη νιώθω οχι τπτ αλλο! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι την 1η φορά που έμεινα έγκυος έμεινα μετά από κοβιντ! Φεβρουάριο είχα κοβιντ και Μάρτιο είδα την τελευταία περίοδο.... 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσιαααα ήπια τα κλομιφεν μ, έκανα χθες την οβιτρελ μμμ, αυριο 11μιση ωοληψια.... Και μόλις ήρθε το pcr για τον κοβιντ θετικο! 

Όχι ρε συ γκαντεμιά. Φτάνει πια με τον κοβιντ. Υπάρχει νοσοκομείο να πηγαίνουν για τέτοιες περιπτώσεις? 

πρίν από 26 λεπτά , Angot είπε:

Μα είναι λες και μου λέει ο θεούλης, μη κάνεις παιδί κοπέλα μου! Την 1η φορά το μωρο άρρωστο, 2η φορα χωρίς να κανω κ ενεσεις οι ωοθήκες μου είχαν κυστικα, πηρα αντισύλληπτικα, 3η φορα παμε Ουαου τα χω πάει καλά και έχω κοβιντ...  απογοητευμένη νιώθω οχι τπτ αλλο! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι την 1η φορά που έμεινα έγκυος έμεινα μετά από κοβιντ! Φεβρουάριο είχα κοβιντ και Μάρτιο είδα την τελευταία περίοδο.... 

Πω πω δεν το πιστευω , τι να πω ρε γαμωτο, τλκα δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις..δεν υπαρχει περιπτωση με μασκα να σε αφησουν? 

1 ώρα πρίν, Popi32 είπε:

Το θέμα είναι ότι αντί να πέσει ανέβηκε διπλασιάστηκε κανονικά 

Δυστυχώς εδώ δεν δουλεύουν τα μηκροβιολικα το Σάββατο . Σκέφτομαι μήπως πάω αύριο να δω πως πάει 

Η φιλη μ ειχε πολυ αιμα απο την αρχη μεχρι και τον 5ο.. ειχε και αυτη τρελαθει αλλα ολα κυλησαν φυσιολογικα και γεννησε 2 αγορακια...χαλαρωσε,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα!

πρίν από 53 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι ρε συ γκαντεμιά. Φτάνει πια με τον κοβιντ. Υπάρχει νοσοκομείο να πηγαίνουν για τέτοιες περιπτώσεις? 

Τι εννοείς; να δέχονται όταν έχεις κοβιντ; νομίζω δεν είναι μόνο ο ιός, ειναι και η μέθη.. Συνήθως οι αναισθησιολογοι δεν προχωρούν όταν συντρέχει και κάποια ασθένεια-λοίμωξη κλπ 

πρίν από 52 λεπτά , Christin88 είπε:

Πω πω δεν το πιστευω , τι να πω ρε γαμωτο, τλκα δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις..δεν υπαρχει περιπτωση με μασκα να σε αφησουν? 

Η φιλη μ ειχε πολυ αιμα απο την αρχη μεχρι και τον 5ο.. ειχε και αυτη τρελαθει αλλα ολα κυλησαν φυσιολογικα και γεννησε 2 αγορακια...χαλαρωσε,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα!

Οχι δυστυχώς, πάει χαμένος ΚΑΙ αυτός ο μήνας... Τσάμπα η ovitrelle ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μου γλυκά,γέννησα χθες με καισαρική και η μπεμπα βγήκε 3400. Μετά από πολλά χρόνια με γυναικολογικά προβλήματα από την ηλικία των 17,μετά από περιτονίτιδα λόγω κύστης και μόλυνση στις σάλπιγγες με αποτέλεσμα να κλείσουν,αποβολη,με δύσκολη εγκυμοσύνη  κυρίως λογω εμετων μέχρι την τελευταία μέρα και με πολύ δύσκολη γέννα, επιτέλους πήρα στην αγκαλιά μου την μπέμπα μου.. Διχως την γνώση των γιατρών μου, την δύναμη και το πεισμα που έδειξα,όπως όλες οι γυναίκες οι οποίες κάνουν εξωσωματική ,δεν θα τα είχα καταφέρει . Να μην το βάζετε κάτω και να ξέρετε πως όλες μας αξίζουμε αυτή την χαρά που ένα μωράκι μπορεί να μας δώσει.Και θα γινει.Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου  σε όλες, να φουσκώσουν οι κοιλιτσες και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μπεμπακια σας ❤️

Συγχαρητήριαααααα κοριτσι μ, να και τα ευχαριστα! Μπεμπαρααα βγήκε η κόρη σου, να την χαίρεστε, να ειναι καλότυχη και πεισματάρα σα τη μανα της!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια μου γλυκά,γέννησα χθες με καισαρική και η μπεμπα βγήκε 3400. Μετά από πολλά χρόνια με γυναικολογικά προβλήματα από την ηλικία των 17,μετά από περιτονίτιδα λόγω κύστης και μόλυνση στις σάλπιγγες με αποτέλεσμα να κλείσουν,αποβολη,με δύσκολη εγκυμοσύνη  κυρίως λογω εμετων μέχρι την τελευταία μέρα και με πολύ δύσκολη γέννα, επιτέλους πήρα στην αγκαλιά μου την μπέμπα μου.. Διχως την γνώση των γιατρών μου, την δύναμη και το πεισμα που έδειξα,όπως όλες οι γυναίκες οι οποίες κάνουν εξωσωματική ,δεν θα τα είχα καταφέρει . Να μην το βάζετε κάτω και να ξέρετε πως όλες μας αξίζουμε αυτή την χαρά που ένα μωράκι μπορεί να μας δώσει.Και θα γινει.Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου  σε όλες, να φουσκώσουν οι κοιλιτσες και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μπεμπακια σας ❤️

πετάγομαι από δίπλα με την δωρεά για να ευχηθώ!!! Να σου ζήσει η μπέμπα!!! Γερή και τυχερή!! Ρούφα τις στιγμές τις απόλυτης ευτυχίας!!! Και πολύ πολύ καλή επιτυχία σε όλες σας κορίτσια!! Προχωράμε δυνατά 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου η Μπέμπα. Γερή και δυνατή να είναι, χαλάλι όλες οι θυσίες. Να ζήσετε να την χαιρεστε :wub:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Angot είπε:

Συγχαρητήριαααααα κοριτσι μ, να και τα ευχαριστα! Μπεμπαρααα βγήκε η κόρη σου, να την χαίρεστε, να ειναι καλότυχη και πεισματάρα σα τη μανα της!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Μόλις γεννήθηκε την είδα για λίγα δευτερόλεπτα που μου την έδωσαν να τη φιλήσω και μετά την έβαλαν στη ΜΕΝΝ,διότι είχε ταχύπνοια..Εγώ με φριχτους πόνους και ψυχολογικά ράκος,λέω γέννησα μωρό και μωρό δεν βλέπω. Μου έβαζαν θηλαστρο κάθε τρεις ώρες για να ενεργοποιηθεί ο μαστός. Ευτυχώς σήμερα βγήκε από τη ΜΕΝΝ και μου την έφεραν στο δωμάτιο να την δω και να την θηλασω. Εύχομαι από δω και πέρα να μας πάνε όλα καλά και για σένα κορίτσι μου ένα μωράκι γερό και δυνατό ❤️

• Μου αρέσει 7

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️ Μόλις γεννήθηκε την είδα για λίγα δευτερόλεπτα που μου την έδωσαν να τη φιλήσω και μετά την έβαλαν στη ΜΕΝΝ,διότι είχε ταχύπνοια..Εγώ με φριχτους πόνους και ψυχολογικά ράκος,λέω γέννησα μωρό και μωρό δεν βλέπω. Μου έβαζαν θηλαστρο κάθε τρεις ώρες για να ενεργοποιηθεί ο μαστός. Ευτυχώς σήμερα βγήκε από τη ΜΕΝΝ και μου την έφεραν στο δωμάτιο να την δω και να την θηλασω. Εύχομαι από δω και πέρα να μας πάνε όλα καλά και για σένα κορίτσι μου ένα μωράκι γερό και δυνατό ❤️

Α επιασε στηθος αμέσως το θηριο; μωρε μπράβο... Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, μακαρι!!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...