Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Iwannakb είπε:

Καλησπέρα και από εμένα 

καινουργια σε αυτή την ομάδα. Έκανα εμβρυομεταφορα την Παρασκευή 21/10 και είμαι στην αναμονή 

5η μέρα σήμερα και το μόνο που νιώσω είναι σαν να έρχεται η περίοδος 

Καλημερα Ιωάννα! Κ εγω ειμαι στην 7 μερα, εκανα εμβρυομεταφορα την Πεμπτη... Προς το παρόν ειμαι πολυ κουλ δεν ξερω πως και το παθα! Εγω ειχα τις πρωτες μερες τετοια ελαφρια πονακια χαμηλα τωρα σταμάτησαν. Την κυριακη με επιασε για πολλες ωρες πονος στη μεση.. Κ απο το σαββατοκυριακο μεχρι τωρα ποναει κ εχει πρηστει το στήθος μου. Κ εχω κ ολη μερα υγρα λεπτορευστα πολυ σαν νερο. Ελπιζω ολα αυτα κατι να σημαινουν δεν ξερω... Εκτος αν ειναι απο τις πολλες μερες φαρμάκων...Ποτε εχεις χοριακη??? Εγω Σαββατο. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Lela79 είπε:

Κορίτσια μου ήρθε πάλι εκείνη η ώρα ! Σήμερα ξεκίνησα κ πάλι διέγερση ... :) Είναι η τεταρτη σε ένα χρόνο όποτε θεωρούμαι πια κ με τη βούλα παλιά καραβάνα στο σπορ !!!! Οπως καταλαβαίνετε  μόνο λίγο καιρο ξαποσταίνω κ ξανά προς τη δόξα τραβώ !!!! :D Για την ώρα κουλ θα με χαρακτήριζα αλλά φαντάζομαι όσο θα πλησιάζει η Δευτέρα που θα έχω τον πρώτο υπέρηχο θα κρυφόφάω τις φρικες μου χαχαχα!!!! Εκτός πια αν έχω πάθει ανοσία που πολύ θα το ήθελα να σας πω την αλήθεια ! Θα θελα πολύ να είναι η τελευταία κ τυχερή φορά που το περνάμε αυτό με τον άντρα μου .... αλλά αν πάει κάτι στραβά πλέον ....εεεεε η γκαντεμιά δε γιατρεύεται όποτε θα πέσω κ θα ξανάσηκωθώ γιατί το θελουμε πολύ ένα παιδάκι κ γιατί βρήκα κ εσάς εδώ να λέω τον πόνο μου κ να εκφράζω κάθε κουλη απορία (καλά να πάθετε !!! Χαχαχα) όποτε all good !!! Από βδομάδα θα έχω νέα για αυγούλοπαραγωγη  !!!!! 

Καλή αρχή. Να είναι η τελευταία προσπάθεια σας, σύντομα φουσκοκοιλιτσα :)

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Lela79 said:

Κορίτσια μου ήρθε πάλι εκείνη η ώρα ! Σήμερα ξεκίνησα κ πάλι διέγερση ... :) Είναι η τεταρτη σε ένα χρόνο όποτε θεωρούμαι πια κ με τη βούλα παλιά καραβάνα στο σπορ !!!! Οπως καταλαβαίνετε  μόνο λίγο καιρο ξαποσταίνω κ ξανά προς τη δόξα τραβώ !!!! :D Για την ώρα κουλ θα με χαρακτήριζα αλλά φαντάζομαι όσο θα πλησιάζει η Δευτέρα που θα έχω τον πρώτο υπέρηχο θα κρυφόφάω τις φρικες μου χαχαχα!!!! Εκτός πια αν έχω πάθει ανοσία που πολύ θα το ήθελα να σας πω την αλήθεια ! Θα θελα πολύ να είναι η τελευταία κ τυχερή φορά που το περνάμε αυτό με τον άντρα μου .... αλλά αν πάει κάτι στραβά πλέον ....εεεεε η γκαντεμιά δε γιατρεύεται όποτε θα πέσω κ θα ξανάσηκωθώ γιατί το θελουμε πολύ ένα παιδάκι κ γιατί βρήκα κ εσάς εδώ να λέω τον πόνο μου κ να εκφράζω κάθε κουλη απορία (καλά να πάθετε !!! Χαχαχα) όποτε all good !!! Από βδομάδα θα έχω νέα για αυγούλοπαραγωγη  !!!!! 

Κοριτσι καλη αρχη κ βαστα γερα!!! Καλυτερα απο μενα που ειμαι προσφατη στο κολπο τα ξερεις τα: θετικη ενεργεια,σκεψη,ηρεμια,πιστη σ οτι η σ οποιον πιστευεις,υπομονη κτλ!!! Σου στελνω μπολικη θετικη ενεργεια κ ας μη σε γνωριζω κ ευχες για το καλυτερο!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε? Να πω και εγω τα νεα μου!εκανα χθες τελευταιο υπερηχο και προγραμματισαμε την ετ την επομενη Τεταρτη! Ως συνηθως εχω καποιες αποριες... καταρχας μου ειπαν οτι θα κανουμε την ετ με μεθη...εχει κανει καμια σας με μεθη?δεν θυμαμαι να διαβασα κατι σχετικο...και επισης μετα την ετ...μου ειπαν για 2-3 μερες ξεκουραση...επειδη δεν θα εχω βοηθεια...τι κανατε??? Ευχαριτω εκ των προτερων!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, vasoula88 said:

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε? Να πω και εγω τα νεα μου!εκανα χθες τελευταιο υπερηχο και προγραμματισαμε την ετ την επομενη Τεταρτη! Ως συνηθως εχω καποιες αποριες... καταρχας μου ειπαν οτι θα κανουμε την ετ με μεθη...εχει κανει καμια σας με μεθη?δεν θυμαμαι να διαβασα κατι σχετικο...και επισης μετα την ετ...μου ειπαν για 2-3 μερες ξεκουραση...επειδη δεν θα εχω βοηθεια...τι κανατε??? Ευχαριτω εκ των προτερων!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Με το καλό η ετ σου και καλά αποτελέσματα να έχεις. Η ετ δεν συνηθίζεται να γίνεται με μέθη γιατί είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως κοριτσιών που πονούσαν λόγω περίεργης θέσης της μήτρας και έχουν κάνει με μέθη. Γιατί όμως εσένα στο ζήτησαν εκείνοι; Μήπως πονάς εύκολα (στον απλό υπέρηχο πχ); 
Για μετά την ετ καλό είναι να αποφεύγεις τις πολλές δουλειές, να μην σηκώνεις βαρύ και να μην κανεις μπάνιο με καυτό νερό. Μπορείς να κανεις από πριν μια προετοιμασία με τα φαγητά, να κανεις και ένα καλό καθάρισμα το σπίτι, ώστε να έχεις μερικές μέρες πιο ξεκούραστες. Όμως και ένα φαγητό να φτιάξεις δεν έγινε κάτι, δεν χρειάζεται δηλαδή να είσαι όλη μέρα ξάπλα. Απλώς δεν θα σηκώσεις κατσαρόλες γεμάτες κτλ.
Και πάλι καλή επιτυχία!

eardp2.png

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Με το καλό η ετ σου και καλά αποτελέσματα να έχεις. Η ετ δεν συνηθίζεται να γίνεται με μέθη γιατί είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως κοριτσιών που πονούσαν λόγω περίεργης θέσης της μήτρας και έχουν κάνει με μέθη. Γιατί όμως εσένα στο ζήτησαν εκείνοι; Μήπως πονάς εύκολα (στον απλό υπέρηχο πχ); 
Για μετά την ετ καλό είναι να αποφεύγεις τις πολλές δουλειές, να μην σηκώνεις βαρύ και να μην κανεις μπάνιο με καυτό νερό. Μπορείς να κανεις από πριν μια προετοιμασία με τα φαγητά, να κανεις και ένα καλό καθάρισμα το σπίτι, ώστε να έχεις μερικές μέρες πιο ξεκούραστες. Όμως και ένα φαγητό να φτιάξεις δεν έγινε κάτι, δεν χρειάζεται δηλαδή να είσαι όλη μέρα ξάπλα. Απλώς δεν θα σηκώσεις κατσαρόλες γεμάτες κτλ.
Και πάλι καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Οχι, δεν ποναω ευκολα,γενικα εχω αντοχη στον πονο...εχω περασει κ αλλα θεματα...με αρκετο πονο...κ επεμβασεις...ευτυχως ομως αποτελουν παρελθον...η μαια μου ειπε οτι λογω στενοτητας τραχηλου προτιμουν τη μεθη... 

Ναι τις πολλες δουλειες ηδη τις εχω κανει, θα κανω κ μια καθαριοτητα πριν φυγουμε και λιγα φαγητα καταψυξη...απλα δεν ηξερα αν θελει εντελως ξαπλα...  

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως συνεβει σε καμία κάτι παρόμοιο με μένα 

Ειμαι έγκυος 5 εβδομάδων,  τη Δευτέρα είχα χοριακη 3020 μονάδες χθες το βράδυ μου ήρθε αίμα και σήμερα που έκανα χοριακη ήταν 5900 μονάδες , πήγα και για υπερυχο αλλά είδαμε 2 πολύ μικρές κουκκίδες και ο γιατρός μου είπε ότι είναι νωρίς να δει κάτι για να επιβεβαιώσει ,

μηπως μπορεί καμία να μου πει αν γνωρίζει κάτι ;; Να σας πω πως είμαι μετά από εμβρυομεταφορα 

πρίν από 29 λεπτά , Popi32 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως συνεβει σε καμία κάτι παρόμοιο με μένα 

Ειμαι έγκυος 5 εβδομάδων,  τη Δευτέρα είχα χοριακη 3020 μονάδες χθες το βράδυ μου ήρθε αίμα και σήμερα που έκανα χοριακη ήταν 5900 μονάδες , πήγα και για υπερυχο αλλά είδαμε 2 πολύ μικρές κουκκίδες και ο γιατρός μου είπε ότι είναι νωρίς να δει κάτι για να επιβεβαιώσει ,

μηπως μπορεί καμία να μου πει αν γνωρίζει κάτι ;; Να σας πω πως είμαι μετά από εμβρυομεταφορα 

Κανονικά τον σακο ότι είναι μέσα στην μήτρα έπρεπε να τον βλεπει με αυτή την χοριακη. Ο σακος ότι είναι μέσα στην μήτρα φαινετε από της 1500-2000 μονάδες δεν είναι νωρίς για σακο . Εκτος κ αν εχει μηχάνημα εντελώς απαρχαιωμένο κ δεν βλέπει τιποτα .

Καλησπέρα κορίτσι μου. Μπορεί και να μην παίζει ρόλο το ότι έχεις αίμα. Υπάρχουν γυναίκες που είχαν αίμα και γέννησαν υγιέστατα παιδάκια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Κράτησε μας ενήμερες. Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει απλά αυτό που είδε ήταν πολύ μικρό και είπε ότι θα το δούμε καλύτερα από Δευτέρα 

Το αίμα έχει σχεδόν σταματήσει . Με αίμα πήγα για χοριακη και ανέβηκε κανονικα

Δεν ξέρω τι να σκέφτω 

1 ώρα πρίν, Popi32 είπε:

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει απλά αυτό που είδε ήταν πολύ μικρό και είπε ότι θα το δούμε καλύτερα από Δευτέρα 

Το αίμα έχει σχεδόν σταματήσει . Με αίμα πήγα για χοριακη και ανέβηκε κανονικα

Δεν ξέρω τι να σκέφτω 

Κανε υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. Αν αγχώνεσαι κανε άλλη μια χοριακη το σαββατο . Η χοριακη ακομα κ αίμα να είχες δεν πέφτει κατακόρυφα την ίδια μέρα οποτε για να ξέρεις ξεκάθαρα τι γίνετε κανε άλλη μια το σαββατο για να μην περιμένεις ολο το τριήμερο.  

πρίν από 50 λεπτά , linaa είπε:

Κανε υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. Αν αγχώνεσαι κανε άλλη μια χοριακη το σαββατο . Η χοριακη ακομα κ αίμα να είχες δεν πέφτει κατακόρυφα την ίδια μέρα οποτε για να ξέρεις ξεκάθαρα τι γίνετε κανε άλλη μια το σαββατο για να μην περιμένεις ολο το τριήμερο.  

Το θέμα είναι ότι αντί να πέσει ανέβηκε διπλασιάστηκε κανονικά 

Δυστυχώς εδώ δεν δουλεύουν τα μηκροβιολικα το Σάββατο . Σκέφτομαι μήπως πάω αύριο να δω πως πάει 

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσιαααα ήπια τα κλομιφεν μ, έκανα χθες την οβιτρελ μμμ, αυριο 11μιση ωοληψια.... Και μόλις ήρθε το pcr για τον κοβιντ θετικο! 

Πλάκα κάνεις. Τι γκαντεμιά βρε κορίτσι μου. Τι να πω!!! Αυτό το άγχος έχω και εγώ κάθε μήνα όταν πλησιάζει η ώρα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...