Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, minnie26 είπε:

Επέστρεψα ξανά με νέα ! Από τα 26 ωοθηλακια που πηραμε εχθές , τα 21 ήταν ώριμα ! Από αυτά έχουν γονιμοποιηθεί τα 18! Μου είπαν θα με ενημερώσουν ξανά την Πέμπτη μέχρι το τελικά που θα είναι το Σάββατο 5ημερων βλαστοκυστες !

Πολύ καλός αριθμός. Μπράβο κορίτσι. Σου εύχομαι να σου προχωρήσουν όλα 

πρίν από 33 λεπτά , Mimi87 είπε:

Κορίτσια είχα κάνει χοριακη το Σάββατο 14,5 (6ημερα από την εμβρυομεταφορα) και έκανα σήμερα που μου είχε πει ο γιατρός μου που είναι 9η μέρα και είναι 100!!

Από την μια ειμαι πολύ χαρούμενη από την άλλη με προβληματίζει η οιστραδιολη 147 και προγεστερόνη 13

Μου αύξησε τα cyclacur Και μου πρόσθεσε και 2 utrogestan

Και σε όλα αυτά έκανα και θυροειδη που Γενικά έχω πρόβλημα και τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και η TSH ενώ καλό θα ήταν να είναι κάτω από 2 έχειπάει 6,7 με όριο το 5

Αν έχει κάποια ανάλογες εμπειρίες ας με βοηθήσει γτ θέλω να χαρώ αλλά αγχώνομαι με αυτές τις τιμες

Συγχαρητηρια κορίτσι είσαι έγκυος. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα τα αλλά είναι πράγματα που ρυθμίζονται. Οπότε μην ανησυχείς. Συζήτησε τα με τους γιατρούς σου και θα σου δώσουν γρήγορα μια λύση. Και πάλι συγχαρητήρια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

33 minutes ago, silvy22 said:

συγχαρητηρια καταρχήν, για την οιστραδιολη δεν ξερω να σου πω
η προγεστερονη ειναι οντως χαμηλά για αυτο και σου αύξησε τα χάπια, να την ξαναμετρήσετε μήπως χρειαστείς και καμιά ένεση prolutex
για το θυροειδή πάρε τον/την ενδοκρινολόγο σου να σου ρυθμίσει τη δόση, πριν τη μεταφορά πόσο ήταν?

Κάνω ήδη prolutex  το πρωί!!Η tsh την 2ημερα που άρχισα cyclacur ήταν 2,5...Μίλησα μαζί της και μου αύξησε από Τ4 150 σε Τ4 200

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kallo είπε:

Χα χα κορίτσι μου να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Εγώ λέω πως το μωράκι μου αργεί γιατί θέλει να κάνει εντυπωσιακή είσοδο 

Ισχυειιιιι ! Grande είσοδο με κόκκινο χαλι κ τυμπανοκρουσίες ! :P:) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

33 minutes ago, kateriiina25 said:

Καταρχάς συγχαρητήρια για την χοριακή σου! Τώρα για τις τιμές που λες, να ξέρεις ότι ολα αυτα ρυθμίζονται με φάρμακα γι αυτό και τα ελέγχουμε καθόλη την διάρκεια. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε πανικοβάλει. Θα ακολουθείς ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά 

Αχ σε ευχαριστώ πολύ μου δίνεις κουράγιο!!

34 minutes ago, Σποράκι said:

Καταρχήν συγχαρητήρια και πάλι, όλα να πάνε τέλεια. Για τα σικλακιουρ και τα ουλτρο μην ανησυχείς, οταν είναι λίγο πεσμένες οι τιμές αυτό κάνουν, συνηθίζεται. Ο θυρεοειδής τώρα στην εγκυμοσύνη επηρεάζεται πολύ, όπως λέει και η ενδοκρινολόγος μου πρώτα θα μάθω εγώ ότι είσαι έγκυος και μετά ο γυναικολόγος. Μίλα με τον γιατρό σου να σου αυξήσει τη δόση γιατί είναι πολύ σημαντική ορμόνη στην φάση αυτή που είσαι!

Σε ευχαριστώ πολυ,ναι μίλησα και ήδη μου αύξησε την δόση!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου, διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ, τους τελευταίους μήνες έχουμε πολυ καλο ποσοστό επιτυχιών!!!!!!

Εγώ είμαι στην αναμονή να επιστρέψει ο σύζυγός απο ταξίδι για να κάνουμε τη μεταφορα....

Ξέρετε καθόλου για εορτές Χριστουγεν-Πρωτοχρονιάς πότε κλείνουν τα κέντρα στην Αθήνα? Ελπίζω μόνο τις βασικές αργίες...Γιατί μάλλον για  τέλος Δεκεμβρη μας βλέπω 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ, τους τελευταίους μήνες έχουμε πολυ καλο ποσοστό επιτυχιών!!!!!!

Εγώ είμαι στην αναμονή να επιστρέψει ο σύζυγός απο ταξίδι για να κάνουμε τη μεταφορα....

Ξέρετε καθόλου για εορτές Χριστουγεν-Πρωτοχρονιάς πότε κλείνουν τα κέντρα στην Αθήνα? Ελπίζω μόνο τις βασικές αργίες...Γιατί μάλλον για  τέλος Δεκεμβρη μας βλέπω 

Εγω λεω να μείνεις και συ μονη σου έγκυος... Έτσι κι αλλιώς στις μισές λείπει ο άντρας μας. Χαχαχααχ εγω του πα δε σε χρειάζομαι πια! :-P

• Χαχα 2

Κοριτσια καλησπερα.. μου εκαναν καποιες εξετασεις εξτρα τωρα που αλλαξα κεντρο και μου βρηκαν τα αντυπηρηνικα αντισωματα ΑΝΑ θετικα  για την ακριβεια 1:320 , μ ειπαν οτι θα παρω κορτιζονη για καποιες εβδομαδες μετα την ωοληψια.. βεβαια σκεφτομαι να ξανα παω σε αιματολογο να μου πει γιατι να τα εχω ανεβασμενα.. εχει καποια κατι αντιστοιχο? Ολα τα αλλα ειναι ρυθμισμενα στις εξετασεις μου..οτι διαβαζω στο ιντερνετ δυστυχως δν ειναι καλα νεα.. επισης η αιματολογος που μ ειχαν συστησει εχω παει αλλη μια φορα αλλα ειναι και ακριβη για 10 λεπτα το πολυ ραντεβου και δν τη βρισκεις ευκολα επισης..αμα εχετε καποια πολυ καλη και ιδιαιτερη να μου προτεινετε! Ευχαριστω πολυ..

1 ώρα πρίν, Christin88 είπε:

.

Καλησπέρα και από εμένα 

καινουργια σε αυτή την ομάδα. Έκανα εμβρυομεταφορα την Παρασκευή 21/10 και είμαι στην αναμονή 

5η μέρα σήμερα και το μόνο που νιώσω είναι σαν να έρχεται η περίοδος 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Christin88 είπε:

Κοριτσια καλησπερα.. μου εκαναν καποιες εξετασεις εξτρα τωρα που αλλαξα κεντρο και μου βρηκαν τα αντυπηρηνικα αντισωματα ΑΝΑ θετικα  για την ακριβεια 1:320 , μ ειπαν οτι θα παρω κορτιζονη για καποιες εβδομαδες μετα την ωοληψια.. βεβαια σκεφτομαι να ξανα παω σε αιματολογο να μου πει γιατι να τα εχω ανεβασμενα.. εχει καποια κατι αντιστοιχο? Ολα τα αλλα ειναι ρυθμισμενα στις εξετασεις μου..οτι διαβαζω στο ιντερνετ δυστυχως δν ειναι καλα νεα.. επισης η αιματολογος που μ ειχαν συστησει εχω παει αλλη μια φορα αλλα ειναι και ακριβη για 10 λεπτα το πολυ ραντεβου και δν τη βρισκεις ευκολα επισης..αμα εχετε καποια πολυ καλη και ιδιαιτερη να μου προτεινετε! Ευχαριστω πολυ..

Γειά σου , είχα και εγώ ανεβασμενα Ανα και μου έδωσαν κορτιζόνη για την εμβρυομεταφορα . Αυτό που έκανα εγώ όταν βγήκαν θετικά είναι ότι πήγα σε αιματολογο/ ανοσολογο μου έβαλε πολλες εξτρα εξετασεις και μετά πήγα σε ρευματολογο μήπως έχω καποιον αυτοανοσο του συνδετικου ιστού.  Γενικά τα ποσοστά και τα δικά σου είναι πολύ χαμηλά οπότε μην πάει το μυαλό σου στο κακό, δεν σημαίνουν τπτ απλά θα πρέπει να πάρεις κορτιζόνη. 

Και εγώ το ίδιο σοκ είχα πάθει με εσένα όταν έμαθα για τα ανά, διαβάζοντας στο ίντερνετ... 

Σου ξαναλέω ειναι πολυ χαμηλά τα ποσοστά και δεν σημαίνουν τίποτα,  μην ανησυχείς. 

Αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε μνμ το όνομα του αιματολογου που πηγαίνω εγώ 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Γειά σου , είχα και εγώ ανεβασμενα Ανα και μου έδωσαν κορτιζόνη για την εμβρυομεταφορα . Αυτό που έκανα εγώ όταν βγήκαν θετικά είναι ότι πήγα σε αιματολογο/ ανοσολογο μου έβαλε πολλες εξτρα εξετασεις και μετά πήγα σε ρευματολογο μήπως έχω καποιον αυτοανοσο του συνδετικου ιστού.  Γενικά τα ποσοστά και τα δικά σου είναι πολύ χαμηλά οπότε μην πάει το μυαλό σου στο κακό, δεν σημαίνουν τπτ απλά θα πρέπει να πάρεις κορτιζόνη. 

Και εγώ το ίδιο σοκ είχα πάθει με εσένα όταν έμαθα για τα ανά, διαβάζοντας στο ίντερνετ... 

Σου ξαναλέω ειναι πολυ χαμηλά τα ποσοστά και δεν σημαίνουν τίποτα,  μην ανησυχείς. 

Αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε μνμ το όνομα του αιματολογου που πηγαίνω εγώ 

Σε ευχαριστω πολυ.. ναι αν εισαι Αθηνα στειλε μου το γιατρο σου.. για ποσο πηρες κορτιζονη? Εννοουμε χαπι ε? 

7 ώρες πρίν, Iwannakb είπε:

Καλησπέρα και από εμένα 

καινουργια σε αυτή την ομάδα. Έκανα εμβρυομεταφορα την Παρασκευή 21/10 και είμαι στην αναμονή 

5η μέρα σήμερα και το μόνο που νιώσω είναι σαν να έρχεται η περίοδος 

Ειναι συνηθισμενα αυτα τα πονακια.. μην ανησυχεις, νετφλιξ ειναι ενας καλο λογος να ξεχαστεις:-PΚαλη επιτυχια!!

Καλημέρα και από μένα σε όλες . Εγώ είχα μια δύσκολη νύχτα χθες 

Ειμαι 5μιση εβδομάδων μετά από εμβρυομεταφορα και χθες ξημερώματα ειχα αίμα .. Μίλησα με τον γιατρό μ και μου έγραψε χοριακη και μετά να πάω για υπερυχο 

Να σας πω πως τη Δευτέρα η χοριακη μ ήταν 3020 και σήμερα βγήκε 5900 με αιμορραγία . Δεν έχει σταματήσει και μέχρι να πάω για υπερυχο θα με φάει η αγωνία . Ο γιατρός μου είπε να μην ανυσηχω και ότι θεωρίτικα με Τέτοια χοριακη θα σταματήσει . Με συγχωρείτε για το κατεβατό 

πρίν από 45 λεπτά , Popi32 είπε:

Καλημέρα και από μένα σε όλες . Εγώ είχα μια δύσκολη νύχτα χθες 

Ειμαι 5μιση εβδομάδων μετά από εμβρυομεταφορα και χθες ξημερώματα ειχα αίμα .. Μίλησα με τον γιατρό μ και μου έγραψε χοριακη και μετά να πάω για υπερυχο 

Να σας πω πως τη Δευτέρα η χοριακη μ ήταν 3020 και σήμερα βγήκε 5900 με αιμορραγία . Δεν έχει σταματήσει και μέχρι να πάω για υπερυχο θα με φάει η αγωνία . Ο γιατρός μου είπε να μην ανυσηχω και ότι θεωρίτικα με Τέτοια χοριακη θα σταματήσει . Με συγχωρείτε για το κατεβατό 

Κορίτσι μου δεν είμαι έγκυος αλλά έχω ακούσει παρά πολλές φορές κοπέλες έγκυες εδώ μέσα να έχουν αιμορραγία. Αν δεν κάνω λαθος το ανησυχητικό είναι αν συνοδεύεται με έντονο πόνο. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου αλλά μείνε στα λόγια του γιατρού. Ευχομαι να είναι ολα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...