Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Mimi87 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι κάνω prolutex Και παίρνω cyclacur όσες παίρνετε τα ίδια έχετε παρατηρήσει πρήξιμο στη κοιλιά??

Εγω εχω πρηξιμο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο τα φαρμακα η απο το μπεμπε αν κ μιυ φαινεται νωρις να πεταω κοιλιτσα(κλεινω το 2 μηνα)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Δεν είχε ραντεβού τελικά ο γιατρός χθες. Έκλεισα για την τέταρτη στις 9:00 το βράδυ 

Πω πω ταλαιπωρία της υπομονής βρε κοριτσι . Εγω θα είχα σκάσει θα είχα ειδη αλλου . 

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Πω πω ταλαιπωρία της υπομονής βρε κοριτσι . Εγω θα είχα σκάσει θα είχα ειδη αλλου . 

όλα τα στάδια της υπομονής είναι....περνάς το ένα σου έρχεται άλλο άγχος μετά...μέχρι να πάρουμε μωρό στα χέρια η ψυχή θα μας βγει... πρωινές ανησυχίες :tongue:

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Δεν είχε ραντεβού τελικά ο γιατρός χθες. Έκλεισα για την τέταρτη στις 9:00 το βράδυ 

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ! 
Κάθε εμπόδιο για καλό ! 
Better late than ever ! 
Μπορώ να ψάξω κ αλλες τέτοιες ατακαρες να σου φτιάξω τη διάθεση αλλά η ουσία είναι μια ! Με τέτοια χοριακη που ήταν η τελευταία οι πιθανότητες λένε ότι οοοοοολα θα πάνε κατ’ευχην ! Άααααα μισό έχω κ άλλο ...... Focus on Positive Thinking ! Άμα θελήσεις κ άλλο μπουσταρισμα με τέτοια πιασάρικα μη διστάσεις εδώ είμαι !!!!! ;) :) 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

Της υπομονής δεν λες τίποτα. Ολο υπομονή κάνω το τελευταίο διάστημα. Αλλά δεν θέλω να βαρυγκομαχω. Μου φτάνει να είναι για καλό τουλάχιστον. 

πρίν από 24 λεπτά , Lela79 είπε:

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει ! 
Κάθε εμπόδιο για καλό ! 
Better late than ever ! 
Μπορώ να ψάξω κ αλλες τέτοιες ατακαρες να σου φτιάξω τη διάθεση αλλά η ουσία είναι μια ! Με τέτοια χοριακη που ήταν η τελευταία οι πιθανότητες λένε ότι οοοοοολα θα πάνε κατ’ευχην ! Άααααα μισό έχω κ άλλο ...... Focus on Positive Thinking ! Άμα θελήσεις κ άλλο μπουσταρισμα με τέτοια πιασάρικα μη διστάσεις εδώ είμαι !!!!! ;) :) 

Χα χα κορίτσι μου να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Εγώ λέω πως το μωράκι μου αργεί γιατί θέλει να κάνει εντυπωσιακή είσοδο 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , minnie26 είπε:

Επέστρεψα ξανά με νέα ! Από τα 26 ωοθηλακια που πηραμε εχθές , τα 21 ήταν ώριμα ! Από αυτά έχουν γονιμοποιηθεί τα 18! Μου είπαν θα με ενημερώσουν ξανά την Πέμπτη μέχρι το τελικά που θα είναι το Σάββατο 5ημερων βλαστοκυστες !

πολυ καλά ! καλές γονιμοποιήσεις!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια είχα κάνει χοριακη το Σάββατο 14,5 (6ημερα από την εμβρυομεταφορα) και έκανα σήμερα που μου είχε πει ο γιατρός μου που είναι 9η μέρα και είναι 100!!

Από την μια ειμαι πολύ χαρούμενη από την άλλη με προβληματίζει η οιστραδιολη 147 και προγεστερόνη 13

Μου αύξησε τα cyclacur Και μου πρόσθεσε και 2 utrogestan

Και σε όλα αυτά έκανα και θυροειδη που Γενικά έχω πρόβλημα και τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και η TSH ενώ καλό θα ήταν να είναι κάτω από 2 έχειπάει 6,7 με όριο το 5

Αν έχει κάποια ανάλογες εμπειρίες ας με βοηθήσει γτ θέλω να χαρώ αλλά αγχώνομαι με αυτές τις τιμες

• Μου αρέσει 4

πρίν από 18 λεπτά , Mimi87 είπε:

Κορίτσια είχα κάνει χοριακη το Σάββατο 14,5 (6ημερα από την εμβρυομεταφορα) και έκανα σήμερα που μου είχε πει ο γιατρός μου που είναι 9η μέρα και είναι 100!!

Από την μια ειμαι πολύ χαρούμενη από την άλλη με προβληματίζει η οιστραδιολη 147 και προγεστερόνη 13

Και σε όλα αυτά έκανα και θυροειδη που Γενικά έχω πρόβλημα και τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και η TSH ενώ καλό θα ήταν να είναι κάτω από 2 έχειπάει 6,7 με όριο το 5

Αν έχει κάποια ανάλογες εμπειρίες ας με βοηθήσει γτ θέλω να χαρώ αλλά αγχώνομαι με αυτές τις τιμες

συγχαρητηρια καταρχήν, για την οιστραδιολη δεν ξερω να σου πω
η προγεστερονη ειναι οντως χαμηλά για αυτο και σου αύξησε τα χάπια, να την ξαναμετρήσετε μήπως χρειαστείς και καμιά ένεση prolutex
για το θυροειδή πάρε τον/την ενδοκρινολόγο σου να σου ρυθμίσει τη δόση, πριν τη μεταφορά πόσο ήταν?

15 minutes ago, Mimi87 said:

Καταρχάς συγχαρητήρια για την χοριακή σου! Τώρα για τις τιμές που λες, να ξέρεις ότι ολα αυτα ρυθμίζονται με φάρμακα γι αυτό και τα ελέγχουμε καθόλη την διάρκεια. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε πανικοβάλει. Θα ακολουθείς ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Mimi87 είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια και πάλι, όλα να πάνε τέλεια. Για τα σικλακιουρ και τα ουλτρο μην ανησυχείς, οταν είναι λίγο πεσμένες οι τιμές αυτό κάνουν, συνηθίζεται. Ο θυρεοειδής τώρα στην εγκυμοσύνη επηρεάζεται πολύ, όπως λέει και η ενδοκρινολόγος μου πρώτα θα μάθω εγώ ότι είσαι έγκυος και μετά ο γυναικολόγος. Μίλα με τον γιατρό σου να σου αυξήσει τη δόση γιατί είναι πολύ σημαντική ορμόνη στην φάση αυτή που είσαι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...